Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah
2 yumurta ve 3 dilim kaşar.

saat 15 de sütlü türk kahvesi

akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık bezelye (patatesleri hariç ) ve bol salata..

spor 4 mil yapıldı.

bu arada alıntı yapmak, beğenmek çok zor olmuş yaa değişsin bu sistem..

merhabalar :))

bu aralar boğazımı elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum. ama az yemeye hala alışamadım, çünkü şu an bile canım bişiler yemek istiyor ama yemiyorum. ve karnım kazınıyor...
menüden bahsedim ben...
sabah: sabah yemeğimi 12.30 da bitirdim.
tereyağında pişmiş yumurta
2 marul
peynir
zeytin
yarım portakal bir muz ve bir kividen meyve salatası- yoğurt ile... ( tatlı krizi malum)
ve limonlu çay

akşam yemeğim: saat 5 buçuk gibi yemeye başladım. ( bundan yarım saat öncede bir bardak kefir içtim )
bir tabak taze fasulye,
bir tabak brokoli çorbası
bir tabak salata

öğlen ve akşamda uzun yürüyüşler yaptım, yarım saatten fazla...

evet, akşam yemeğimi erken saatte ve bana göre az şekilde yeyince, şu an açlık nöbetleri hissetsem de, ağzıma bir lokma bişi atmadım sadece limonlu yeşil çay ve limonlu ıhlamur içtim o kadar. az sonrada inşallah uyumayı düşünüyorum. umarım az yemeye bir an önce alışır, ve midemi küçültürüm.

aslında ufak tefek biri olsamda, malesef, göbek bölgemde aşırı yağlanma var... ve açıkcası sırf bunun için uğraşıyorum... ve göbek bölgemde 2 cm incelme var, ve hala yeterli değil, gözle görülür bir şey yok... öncelıkle bacaklarım incildi, hatta pantolonları tutturamıyorum kıçıma artık :))) darısı göbeğimin başına inşallah.... göbek zor eriyor malesef arkadaşlar ve sabretmem gerekiyor (((

not: acaba kefiri öğlen ve akşam yemeklerınden önce içmek bir problem yapar mı? kefirde yoğurt gibi bişi ve glisemik indeksi sıfır. geceleri kesinlikle ağzıma bile sürmüyorm.

slm

topiğin yarısı yoook, perşembe-cuma geliyor herkes çalışınca böyle oluyor demek ki, belki şubatta bende başlarım ama kuzular işte...
özür grubu atamalarımız var bu ara bende konya merkeze gelemeye çalışcam inşallah gelebilirim şöyle evime yakın bir okul süt iznimi de kolay kolay kullanabilirim o zaman inşallah.

kızlar ya hafta sonu biraz kaçamak yapmıştım ama bu kadar da olmaz olamaz yaniiii bebeğimi tartıyım derken gördüm 85 gösterdi yaaa sanırım baskülün kafası karıştı cuma 81.500 salı 85 mümkün değil dimi kızlar.ayrıca ben buraya ne yazıyorsam onun dışında bir lokma bile yemiyorum fazladan

kahvaltım 07:00 bitiş

7 dal marul
2 parmak kadar yörük peynir
2 kayısı kıvamında yumurta
6 zeytin
1 tk tahin-pekmez ( eşimden kalan tabağın dibini yedim kızlar)

12-13 arası öğle yemeği

yoğurtlu ıspanak
kuru sebzeli bulgur pilavı
portakallı kereviz yemeği

akşam 17:00
ayran

2 ,5 lt su ve 60 dk yürüyüş inşallah kızlar...
işte bu kadarrr, akşama uğrarım

bu arada sitede yeni bir sürüm uygulanacakmış o nedenle beğen butonu böyleymiş geçiş aşamasıymış, düzelicekmiş... inşallah düzelir kimse memnun değil çünkü.

Son düzenleme:
ah canım hepimiz o dertten muzdaripiz..alırken hemencecik geliyor da o yağlar giderken offf offf..
bence bir sakıncası yoktur kefirin canım..sonuçta gece içmiyorsun..çok faydalı ben de artık başlasam ne güzel olur..

okadar farketmez diyicem ama bazen bende de 2-2.5 kilo farkediyor ve 1-2 güne gidiyor o zaman ödem olduğunu anlıyorum..veya wc ye çıkamadığımda oluyorum..

e düzelsin yanee..hiçbişeye benzemedi bu..

kızımı ve eşimi yolladım kahvaltımı yaptım çay keyfi yapmaktayım..
anladığınız üzre öğlenciyim..çok şükür yarım güne döndük gene

kahvaltım

kendi yaptığım lorla omlet
ev sucuğu
peynir zeytin
lor ve acı domates sosu(ev yapımı tabiisi)
ceviz ve 1 gün kurusu
çay çayyy

salı geldiyse cumaya ne kaldı ki dimii..

bu arada 20 si kızımın doğum günü ama pazartesi olduğu için pazar günü 5-6 arkadaşıyla evde kutlayacaz..kısaca c.tesi -pazarım dolu..neyse ki 24 ünde izne ayrılıyorum..10 gün bir ohh diyecem..kızlar işyerim yoğun olmamasına rağmen her sabah işe gitmek psikolojisi bile yoruyor insanı valla..tatilim geldi benim yawww...
işte böyle hatunlar..güzel bir gün diliyorum hepinize..

Son düzenleme:
sersum canim gunaydin...............
Afiyet olsun.bende simdi cayimi icicem.seni gorunce hemen gunaydin demek istedim....

sersum cikmis.

LEYLAK CANIM GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

Son düzenleme:
sersum canim gunaydin...............
Afiyet olsun.bende simdi cayimi icicem.seni gorunce hemen gunaydin demek istedim....

sersum cikmis.

LEYLAK CANIM GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

geldim gülüm geldim.:13::13:.duşa girdimdi..

Ahhhhh canım ahhhh ahhhhhhhhhh ......... Maalesef kalan son 5,6 kilo oyle çabuk gitmiyor ....,., bol protein ve bol haraket gerekiyor ve yine tık yok .. Ama olacak .. Mart'a kadar inşallah 65 olacağım. Ben bu diyete 95 ile başladım suan 70 im �� bu kiloları 1 yılda verdim son 1 yıldır kalan 5 kilo yü vermek almak ile uğraşıyorum ����������������
şu son zamanlarda iyi kilo gitmiştir canım senden...kaç kilo oldun..kaç kilo ile başlamıştın.

Son düzenleme:

kahvaltim

2 yumurta
bir kaç ceviz ve azcik fıstık
kuru üzüm
eski kasar
kahve
omega 3
multi
folik asit

Eklentiler

• $image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 30

kanel cim o kadar kilo gitmiş son kalan 5 kilo da rahat rahat gider..hele ki sen bu kadar az yiyorken 5 değil 10 kilo bile gider senden

aydo hoş geldin..hayırlı olsun..sağlıklı olarak verirsin kilolarını kısa zamanda merak etme..kaç kilo ile başlıyorsun karataya ..hedefin kaç kilo vermek

Tesekkür ederim canim .... Afiye oldu bile ama insallah leptin de olur ..
Bende demir eksikligi oldugu icin kahvaltida cay kesinlikle yasak ama ben illaki bir sey icecegim diye kahve iciyorum ... o da yasak fakat biraz daha caya gore toleransi var hocaya gore .. o neden ile kahvaltida kahve iciyorum .. kahvaltidan sonra yesil cay ve kadinlar klubu iyi gidiyor

canım şahane görünüyor..

kahvaltıda kahve mi içiyorsun canım..afiyet olsun

bu kahvaltıdan sonraki öğün saatin kaçta..ve ne yiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…