ah canım hepimiz o dertten muzdaripiz..alırken hemencecik geliyor da o yağlar giderken offf offf..merhabalar :))
öğlen ve akşamda uzun yürüyüşler yaptım, yarım saatten fazla...
evet, akşam yemeğimi erken saatte ve bana göre az şekilde yeyince, şu an açlık nöbetleri hissetsem de, ağzıma bir lokma bişi atmadımsadece limonlu yeşil çay ve limonlu ıhlamur içtim o kadar. az sonrada inşallah uyumayı düşünüyorum. umarım az yemeye bir an önce alışır, ve midemi küçültürüm.
aslında ufak tefek biri olsamda, malesef, göbek bölgemde aşırı yağlanma var... ve açıkcası sırf bunun için uğraşıyorum... ve göbek bölgemde 2 cm incelme var, ve hala yeterli değil, gözle görülür bir şey yok... öncelıkle bacaklarım incildi, hatta pantolonları tutturamıyorum kıçıma artık :))) darısı göbeğimin başına inşallah.... göbek zor eriyor malesef arkadaşlar ve sabretmem gerekiyor(((
not: acaba kefiri öğlen ve akşam yemeklerınden önce içmek bir problem yapar mı? kefirde yoğurt gibi bişi ve glisemik indeksi sıfır. geceleri kesinlikle ağzıma bile sürmüyorm.
slm
topiğin yarısı yoook, perşembe-cuma geliyor herkes çalışınca böyle oluyor demek ki, belki şubatta bende başlarım ama kuzular işte...
özür grubu atamalarımız var bu ara bende konya merkeze gelemeye çalışcam inşallah gelebilirim şöyle evime yakın bir okul süt iznimi de kolay kolay kullanabilirim o zaman inşallah.
kızlar ya hafta sonu biraz kaçamak yapmıştım ama bu kadar da olmaz olamaz yaniiii bebeğimi tartıyım derken gördüm 85 gösterdi yaaa sanırım baskülün kafası karıştı cuma 81.500 salı 85 mümkün değil dimi kızlar.ayrıca ben buraya ne yazıyorsam onun dışında bir lokma bile yemiyorum fazladan
2 ,5 lt su ve 60 dk yürüyüş inşallah kızlar...
işte bu kadarrr, akşama uğrarım
bu arada sitede yeni bir sürüm uygulanacakmış o nedenle beğen butonu böyleymiş geçiş aşamasıymış, düzelicekmiş... inşallah düzelir kimse memnun değil çünkü.
sersum canim gunaydin...............
Afiyet olsun.bende simdi cayimi icicem.seni gorunce hemen gunaydin demek istedim....
sersum cikmis.
LEYLAK CANIM GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
Sersum canım sana ıyı mesaıler.aksama gorusuruz.optum canım.....
şu son zamanlarda iyi kilo gitmiştir canım senden...kaç kilo oldun..kaç kilo ile başlamıştın.
canım şahane görünüyor..
kahvaltim
2 yumurta
bir kaç ceviz ve azcik fıstık
kuru üzüm
eski kasar
kahve
omega 3
multi
folik asit
Ahhhhh canım ahhhh ahhhhhhhhhh ......... Maalesef kalan son 5,6 kilo oyle çabuk gitmiyor ....,., bol protein ve bol haraket gerekiyor ve yine tık yok .. Ama olacak .. Mart'a kadar inşallah 65 olacağım. Ben bu diyete 95 ile başladım suan 70 im �� bu kiloları 1 yılda verdim son 1 yıldır kalan 5 kilo yü vermek almak ile uğraşıyorum ����������������
canım şahane görünüyor..
kahvaltıda kahve mi içiyorsun canım..afiyet olsun
Tesekkür ederim canim .... Afiye oldu bile ama insallah leptin de olur ..
Bende demir eksikligi oldugu icin kahvaltida cay kesinlikle yasak ama ben illaki bir sey icecegim diye kahve iciyorum ... o da yasak fakat biraz daha caya gore toleransi var hocaya gore .. o neden ile kahvaltida kahve iciyorum .. kahvaltidan sonra yesil cay ve kadinlar klubu iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?