Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

alma canımmmmm .. Hem kesene hem hayat kalitene yazık .. Sağlıklı şeyler bul .. Mesela incir uyutmasi yap işe götür .. Sersumcan face de de paylaşmıştı burada da paylaştı canım .. Kaçamak bile olsa sagliklisi olsun ����������❤️

Son düzenleme:
canım güzel yemişsin..tebrik ederim seni..ilk günden uymaya başlamışsın karatay a..

evet 52 kiloyum..ama ben hamilelikler ve doğumlar haricinde hep bu kilodaydım..o yüzden alışkın vucüdümm..

boyum 167

canım afiyet olsun..kakaolu yoğurt da ilk senden duydum...meyvelisini duymuştum ..ama kakaolu ..ben de yapacağım bakayım merak ettim..

saf kakao dedeğin nedir...

canım almayacağım biskuvi tamamdır...haklısın..

sersum un burdan paylaştığı link demi..onu beğendim ben..ve takip ediyorum..orda mısınız siz de...yanlış yerde değilimdir umarım.

kaneel, sana özendim yaaa maşallah sen içine sindirmişsin bu diyeti, beslenme şeklini.ben karataya sadığım ama sanırım kilolarda bana sadık 3 aydır karataydayım ama istediğim sonucu alamadım

çocuklara bi bakıyım oğlumun arkadaşları evde sonra gelirim inş.

filizcim hoşgeldin canım...
ben şu yumurcakları bi kontrol edeyim görüşürüz canım

slm kızlar dün bismillah dedim ve başladım yeniden karatycığıma
dünkü menüm
ilk öğün: 1 haşlanmış yumurta,sucuk,zeytin labne peyniri ve 5i birarada çay
ikinci öğün: 2 tabak kuru fasulye, çiğ köfte,bol marul ve ayran
sonrasındada şiştim ve maden suyu
bugün sabah felaket baş ağrısıyla uyandım kalkıp 1 muz ve biraz ceviz yeyip ilaç içip yeniden uyudum
kahvaltıeynirli yumurta,zeytin,ceviz,labne,marul
sonrasında tarçınlı süt ama pek sevmedim sütlü kahveyide denicem bana tafini yazarsanız sevinirm

al bendende bi o kadar ahhhh gitmiyor ya yapıştı kaldı resmen kalan kilolar

arkadaşlar merhaba ben karatay diyetine dün başladım yardımlarınızı bekliyorum

hoşgeldin aramıza ilk sayfayı ve hocanın kitaplarını okumalısın

sabah yumurta salatası sonrasında ev temizlemece misler gibi oldu dün yapamamıştımakşama lahmacun yanına yogurt şimdide kahve içiyorum

leylakım karabugday nasıl gidiyor ve nasıl yiyorsun azıcık anlatsan

aferim gülüm.:13::13:.bravos sana..harikasın..bizim karabuğdaylar da gelmiş yarın ben de başlamaca..

aaa benim annemin doğumgünü de 20 ocak,ne güzel
sersum canim gunaydin...............
Afiyet olsun.bende simdi cayimi icicem.seni gorunce hemen gunaydin demek istedim....

sersum cikmis.

LEYLAK CANIM GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

hepinize tekrar günayydıınn

kızlar hemen çıkmam gerekti,göremedim yazdıklarınızı kusura bakmayın

canım karabuğdayı cumartesi gününden beri sadece akşamları yiyiyorum ve toplamda 2,5 kg gitmiş oldu daha 1 hafta olmadanama yarından itibaren cumaya kadar yine her öğün yemeye devam edicem 4-5 kaşık karabuğdayı 1 kase yoğurtla yiyirorum canım

selam kızlar ben geldimsizi çok özledim,bilgisayarlarda sorun var bu günlerde,şu an girebildim ama kim var onu göremiyorum
akşamları yorgun oluyorum uzanır haldeyürüyüş de yapamıyorum,üşüyorumhastalanırım diye çıkmıyorum..bu ara düzensizleştim,karatayın çok dışına çıkmasam da arada günkurusu kuruyemiş filan yiyorum,leptin meptin hak getirebu hafta çok saçma sapan oldusizler iyisinizdir umarım,sonra görüşürüz canlar

kardelen hoşbuldukkk leylak84 bu karabuğday nedir nasıl yapıyorsun merak ettim bende yapmak istiyorummm tarifverirmisinnn lütfennnn sağlıklı birşey sanırımmm

ayrıca arkadaşlar karatayda kilonun aynı kalması gibi bir sıkıntı var sanırım sebebi porsiyonlarımı fazla yemekten oluyor bilelimde yapmayalım hataları :)

hoşgeldin aramıza..ilk sayfada sana yardımcı olacak tüm bilgiler var okumanı tavsiye ederim..takıldığın yerlerde de bizler buradayız başarılar..

aaa benim annemin doğumgünü de 20 ocak,ne güzel

kızlar hemen çıkmam gerekti,göremedim yazdıklarınızı kusura bakmayın

aaa kızımla aynı gün doğmuş annen onun da doğumgünü şimdiden kutlu olsun..

akşam yemeğim

koca bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt
acı biber turşusu

Akşam yemeğimiz
Bulgurlu Ispanak

Malzemeler

yarım kilo ıspanak
1 çay bardağı pilavlık bulgur
1 çorba kaşığı biber salçası
1 kuru soğan
zeytinyağı
yoğurt
pulbiber
kayatuzu

Yapılışı
ıspanaklar ayıklanır doğranır ve bol suyla yıkanır
tencerede yemeklik doğranan soğan zeytinyağında sotelenir
1-2 çevrim salça da kavrulur sonra ıspanaklar yumuşayana kadar kavrulur son olarak ıspanakların üstüne bulgur konulur
2 bardak su eklenir kapağı kapatılır
kaynayınca ocağın altı kısılıp bulgurlar yumuşayana kadar pişirilir
üstüne sarımsaklı yoğurt ve pulbiberle servis yapılır..
Afiyet olsun..

daha fazlası face sitemiz de bekleriz..

https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…