evet çok haklısın..benim bu bisküvi olayım zaten öğlen öğününün ardından hemen başlıyor..yemeği yediğim zaman canımtatlı istiyor..kuru kayısı ..erik kurusu getiriyorum yanımda ama..yine aklımda bisküvi var..erik kurusunu yesem dahi gidip onu yemeden rahat edemiyorum..bugün elma aldımm..pazara gittim geldim az evvel...onu yiyorum simdi almayacağım biskivitt
canım güzel yemişsin..tebrik ederim seni..ilk günden uymaya başlamışsın karatay a..arkadaşlar yeni yemekten geldim tavuklu salata yedim gitmeden yeşil çay içmiştim ...öğlen yemeğinden memnunum ayarında yedim gerçi zeytinyağlı sosu vardı ama yedim vallaşimdi çay içiyorum akşamada yumurtalı birşeyler yapacağım evdede zaten fazla birşey yok alınca bitirene kadar yiyorum almayınca rahatım aklım kalmıyor...sporuda yaparsam iyi olacak birde iş çıkışı sanırım kahve içeceğim biryerde arkadaşımla buluşacağım yani akşamda diyete uygunum kızlar bu arada hafif tatlı ihtiyacım var gibi ama az yendiğinde karbonhidrat olmayınaca insülini artırmazsam kısa zamanda geçecek...bu arada 52 kilo çok iyiimiş arkadaşım fıstıksın yani gerçi bana biraz zayıf geldin ama sen daha iyi bilirsin kendini
Evettttttt kızlar ....
2 saat tempolu yürüdüm geldim ..
Sütüm bitmiş kahve içemedim... 😳😳😳 o neden ile yağsız yoğurdumun içine bir yemek kaşığı saf kakao kattım ve onu öylece yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum .. Yarım saat içinde de işe gitmek üzere çıkacağım 😎😎😍😘😘😘
canım afiyet olsun..kakaolu yoğurt da ilk senden duydum...meyvelisini duymuştum ..ama kakaolu ..ben de yapacağım bakayım merak ettim..alma canımmmmm .. Hem kesene hem hayat kalitene yazık .. Sağlıklı şeyler bul .. Mesela incir uyutmasi yap işe götür .. Sersumcan face de de paylaşmıştı burada da paylaştı canım .. Kaçamak bile olsa sagliklisi olsun ����������❤️
filizcim hoşgeldin canım...
ben şu yumurcakları bi kontrol edeyim görüşürüz canım
Ahhhhh canım ahhhh ahhhhhhhhhh ......... Maalesef kalan son 5,6 kilo oyle çabuk gitmiyor ....,., bol protein ve bol haraket gerekiyor ve yine tık yok .. Ama olacak .. Mart'a kadar inşallah 65 olacağım. Ben bu diyete 95 ile başladım suan 70 im �� bu kiloları 1 yılda verdim son 1 yıldır kalan 5 kilo yü vermek almak ile uğraşıyorum ����������������
arkadaşlar merhaba ben karatay diyetine dün başladım yardımlarınızı bekliyorum
aferim gülüm.:13::13:.bravos sana..harikasın..bizim karabuğdaylar da gelmiş yarın ben de başlamaca..
kızımı ve eşimi yolladım kahvaltımı yaptım çay keyfi yapmaktayım..
anladığınız üzre öğlenciyim..çok şükür yarım güne döndük gene
kahvaltım
kendi yaptığım lorla omlet
ev sucuğu
peynir zeytin
lor ve acı domates sosu(ev yapımı tabiisi)
ceviz ve 1 gün kurusu
çay çayyy
salı geldiyse cumaya ne kaldı ki dimii..
bu arada 20 si kızımın doğum günü ama pazartesi olduğu için pazar günü 5-6 arkadaşıyla evde kutlayacaz..kısaca c.tesi -pazarım dolu..neyse ki 24 ünde izne ayrılıyorum. .10 gün bir ohh diyecem. .kızlar işyerim yoğun olmamasına rağmen her sabah işe gitmek psikolojisi bile yoruyor insanı valla ..tatilim geldi benim yawww...
işte böyle hatunlar..güzel bir gün diliyorum hepinize..
sersum canim gunaydin...............
Afiyet olsun.bende simdi cayimi icicem.seni gorunce hemen gunaydin demek istedim....
sersum cikmis.
LEYLAK CANIM GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
hepinize tekrar günayydıınn
al bendende bi o kadar ahhhh gitmiyor ya yapıştı kaldı resmen kalan kilolar
hoşgeldin aramıza ilk sayfayı ve hocanın kitaplarını okumalısın
sabah yumurta salatası sonrasında ev temizlemece misler gibi oldu dün yapamamıştımakşama lahmacun yanına yogurt şimdide kahve içiyorum
leylakım karabugday nasıl gidiyor ve nasıl yiyorsun azıcık anlatsan
kardelen hoşbuldukkk leylak84 bu karabuğday nedir nasıl yapıyorsun merak ettim bende yapmak istiyorummm tarifverirmisinnn lütfennnnsağlıklı birşey sanırımmm
hoşgeldin aramıza.adilemir hoşbulduk...66 kiloyla başlıyorum hedef 60 olmak yani bir 6 kilo vereceğim inşallah:) boy 1.62
buğün kahvaltıda el içi kadar ezine peynir yedim yanında çay ve ceviz birde 1 çay bardağı kadar beyez leblebi yedim sanırım onu yememem lazım ama evde vardı bitsin istedim kısaca buğünkü kahvaltı bu kadar ama yarın yumurta yemeği düşünüyorum ... spor yapamıyorum sizin motivasyonunuzla onada başlarım inşallah
aaa benim annemin doğumgünü de 20 ocak,ne güzel
kızlar hemen çıkmam gerekti,göremedim yazdıklarınızı kusura bakmayın
aaa kızımla aynı gün doğmuş annen onun da doğumgünü şimdiden kutlu olsun..
sağol balıım
naptın yedin mi karabuğdayı
yok tatlım eve geldim ısladım yumuşamadı daha artık yarına kaldı..sabah kahvaltıda yiyecem..
akşam yemeğim
koca bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt
acı biber turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?