Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi akşamlar kızlar
bugün dışarlarda geçti günümün yarısı dersaneye gittim kızımın öğretmeni değişmiş
tanışmak için çağırdı oaraya gittim daha sonra biraz dolaştım çarşıda ihtiyaçlarım vardı onları aldım
öğlen 1 gibi geldim eve acıkmışım hemen çay koydum kıza tost kendimede sebzeli bulgur pilavı vardı yoğurtla onu yedim
akşamda kuru fasulye salata yoğurt yedim şimdide çay içiyorum
sabahı yazmadım sabah 7 buçukta yaptım kahvaltımı
1 yumurta peynir
zeytin yeşilçay
fındık 2 günkurusu kaymaklı cevizli
hepsi bu kadar
leylakcım= karabuğdaya devam herhalde annecinin doğum günü kutlu olsun canım
sersumcum =sende başla bakalım neolcak bende almıştım ama daha sonra yapıcam 2 gün ayran detoksu yapmayı düşünüyorum yarın başlıcam bakalım nolcak ilk kez yapıyorum bu arada
özlemcim=arada bizlerde yapıyoruz kaçamak sıkma canını olur o kadar
aydo= hoşgeldin canım topimize
unuttuklarım varsa affedin canlarım beğen butonu olmayınca böyle yazayım dedim birbirimizden koptuk yahuuuu

Selam hatunlar geçmişe hızlıca göz attım çoğunluk kaçamaksız devam ediyor iradenize hakimiyetiniz her daim olur inşallah

Bende bugün aldım karabuğdayı ıslatıp öğlen yoğurtlu, akşamda yeşillikli ama az tuzlu limon belki birazda yağlı yemeyi düşünüyorum

Sersum en son çizelgemi değiştirdikten sonra sanırım pancarı fazla yediğim için olsa gerek barsaklarım müthiş çalışmıştı sabah kaçamaksız kahvaltıdan sonra akşama kadar sadece çay ve su içmiştim fakat akşam fena çozutup 1 sucuklu lavaş ekmeği 1 simit ile nutella yemiştim dün sabah 63.8 i gördüm baskülde bakalım karabuğdayla nasıl olcek :44:

Leylak 2 öğünmü yapıyosun nasıl dayanıyosun yaa.. bide her pazartesi dip bucak temizlik yapıyosun

Sersum nasılsa yarım güne geçmişsin iznini yazın tatilde kullansan daha iyi değilmi :26: yoksa bölmek zorundamısınız :44: ama yinede tatilin geldiyse çık tabisi

selam canım
gider o fazlalık merak etme..

canım ben de izin bol bitmez yanii..27 gün geçen yıldan bu yıl 30 gün ++ 30 gün şua iznim..yanii geçen yıl sıkarak depoladım iznimi..şuayı mecbur kullanıyoruz..onu da kullanmasam yarım yıl iznim vardı beyaaa..hahaha

Nasıl yapmayı düşünüyorsun tüm öğünlerdemi yoksa sadece 1 öğündemi tüketcen karabuğdayı :26:

yarın 1 öğün perşembe 3 öğün yapıcam..

Son düzenleme:

OOOOO maşallah iyi depolamışsın izinleri vede kızında evde yalnız kalmaması için karne tatilinde izin iyi fikir bide dershane sınav stresleri olcek dimi

Ben tadından şüpheliyim o yüzden şimdilik 1 öğünle başlıycam bakalım Leylak gibi 2.5 kilo verebilcezmi :44: çok merak ediyorum yaa... keşke yılbaşı öncesi Çiğdoşla yarış öncesi haberim olsaydı bu karabuğdaydan neyse geç olsun güç olmasın Allah Leylağın dileklerini kabul etsin

canım ben baktım tadına fena değil..salata gibi yaptım maydanoz taze soğan az peynir karabiber ve limon sıktım buğday salatası gibi..
ohoooo ben neler yedim içtim bunu mu yiyemiycem..

canım ben baktım tadına fena değil..salata gibi yaptım maydanoz taze soğan az peynir karabiber ve limon sıktım buğday salatası gibi..

Öylemii bende çok severim bulgurlu,buğdaylı salatalara hemde yeşillikli limonlu,sirkeli yada nar ekşili süpermiş yaa

Öylemii bende çok severim bulgurlu,buğdaylı salatalara hemde yeşillikli limonlu,sirkeli yada nar ekşili süpermiş yaa

valla ben beğendim canım.:13:.hafif bir kokusu var ama karabiber onu bastırdı..nane dereotu da çok yakışır bence.

Son düzenleme:
valla ben beğendim canım.:13:.hafif bir kokusu var ama karabibe onu bastırdı..nane dereotu da çok yakışır bence.

Evet işe gitmesem soğan sarımsakda katardım asıl onlar bastırır emme neyse hafta sonları öyle yaparım

Bu arada sizde okudunuzmu bilmiyorum Greçka nın asıl lezzetlisi rusyada yatişenmiş en tatsızı çin malıymış ben bugün önce migrostan aldım çin malıymış başka yoktu sonra yol üstündeki aktarlara sora sora bi zahirecide buldum rus malı yarım kilo ondan aldım

benimki de çin menşeyli..aktara da bakmak lazım..kilosunu kaça aldın..??

Son düzenleme:
benimki de çin menşeyli..aktara da bakmak lazım..

2 aktara sordum ,ama mısır çarşısında değil oraya gidemedim bugün

Beim merak ettiğim madem karbonhidrat grubundan değil niye istediğimiz kadar kullanamıyoruz ( çok fazla bakmaya fırsatım olmadı bakabilsem bulurum ama...) ayrıca bol su içenler azda olsa tuz katabilir bence, yoksa çok tatsız tuzsuz bişey olur yaf çokkısa sürede fazla kilo vermek isteyenler için uygun olabilir ama ben kendimi biliyorum tuzsuz falan yiyemem haftada 1 kilo versem fazla bile o yüzden alıştıra aliştıra yiycem

karbonhidrat oranı çok da az değil bence..

ben de tuzsuz yiyemem bee..dediğin gibi suyu arttırırız olur biter..valla ben haftada 500 gr a bile razıyım

evet canım karabuğdaya devamsağol canım

selam canım
sadece karabuğday yediğimde 2 öğün yemiyorum yoksa dayanamam...bu aralar karabuğday dışında da 3 öğün yiyiyorum gerçi

karbonhidrat oranı çok da az değil bence..

ben de tuzsuz yiyemem bee..dediğin gibi suyu arttırırız olur biter..valla ben haftada 500 gr a bile razıyım

Dimiiii bencede ayda 3 kilo gitsin fazla gidince aynı hızla daha fazlası geri alınıyor en iyisi yavaş gitsin kalıcı gitsin

Bu arada sana akşam gülmecesi yaziim pancarın karadenizdeki adını biliyomuydun ben yeni duydum ''çükündür'' müş

cumartesi alıp yaptım sarımsaklı sirkeli salatasını kızımla ben toplam yarım kilo falan yemişizdir uzun zamandır ilk kez yaptım ve yedik ertesi gün kızımda bende wc de anormallik fark ettik kızım adet olduğunu sanmış sonra benim jeton düştü arkadaşım fazla yemişsiniz ondandır dedi oysa bize fazla gelmemişti :44: ama barsaklarıma yaradı valla

evet canım karabuğdaya devamsağol canım

selam canım
sadece karabuğday yediğimde 2 öğün yemiyorum yoksa dayanamam...bu aralar karabuğday dışında da 3 öğün yiyiyorum gerçi

Selam Leylakcım hoşgeldin demek biri karabuğdaylı 3 öğünle 1 haftada 2.5 kilo verdin çok iyi valla duraklaması uzun süren arkadaşlara bayağı umut verdin ve dualarını aldın biliyosun inşallah bizlerde faydasını görürüz canım

aynen:13::13::13:

onasıl isim öle beee..

siz vur dedik öldürmüşünüz yaniii

kaça aldın açık karabuğdayın kilosunu canım???

çükündür müevet ya pancar yiyince idrar da kırmızı oluyo

hoşbuldum sarhoşum
ben ilk 2 gün sadece karabuğday yedim.cumartesiden beri sadece akşamları yiyiyorum canımdediğin gibi kilo vermesi duranlar yada kaçamak sonrası için iyi bi seçenek...

aynen:13::13::13:

onasıl isim öle beee..

siz vur dedik öldürmüşünüz yaniii

kaça aldın açık karabuğdayın kilosunu canım???

Tezgahların hepsinde pancar yerine çükündür yazıyodu utancımdan almak istemedim en sonunda köylü kadından aldım

ne biliim ya başka şeyden şişmeseydik dahada yicektik yani ama çok lezzetli ve kırmızı renginden dolayıda antioksidan deposu ya fazlasının bi zararını okumadım :44: tabisi artık terbiyeli bişekilde yicez bundan sonra

açık karabuğdayın kilosu 7.5 idi migrostan aldığım d.ru marka 7 lir idi ama menşei çin miş

sadece idrar olsa iyi gaitada oyle oliyir

Hadi yaa ilk 2 gün zorlanmadınmı, o zamandamı yoğurtla yemiştin :44: bencede iyi bi seçenek bende özellikle öğlen yemeği olarak yemeyi düşünüyorum bide yola çıkcağım akşam yemeyi düşünüyorum ama kahvaltısız peynir ve yumurtasız dayanamam

herkese merhabalar öncelikleee :))

dün aç bir şekilde yattım. ve sabaha karşı, rüyalarımda yemek yaparken ve o yemekleri tadarken bir baktım uyanmışım. ne zaman çok aç yatsam, beynim bana açlıktan rüyalar gösteriyor yemeklerle ilgili :))

sabah 10 buçukta; yağda pişmiş 2 yumurta, zeytin, peynir, yoğurt ve biberli salça( bir küçük çay tabağında) ve tabiki çayyy

öğlen ise belli aralıklara kefir içtim. toplam 2 su bardağı kadar...

gelelim akşama. 6 buçuk gibi akşam yemeğimi bitirdim. yemekte, bir tabak taze fasulye, bir havuç, bir turp, bir tabak brokoli çorbası ve yine az miktarda biber salçası yedim. çünkü tuvalete çıkma sorunu yaşıyorum ve bu salçayı yeyince baya bir rahatlıyorum sindirim açısından.... ha birde, çok ama çok azda yumurtalı menemen yedim, iki yemek kaşığı kadar..

daha sonra ise çay ve ardından türk kahvesi ve kakao karışımı bir sıcak içecek yaptım. çikolata krizim tutunca, 2 çay kaşığı miktarında kakaoyu sıcak suda pişirip içiyorum. bu beni önlüyor baya... sanırım reglim yaklaşıyor... çikolata diyince başım donuyor ... :)))

öğlen ve akşam yarım saatten faza yürüyüş...

ÇOK ÖNEMLİ SORU : Ben bazı zamanlar çikolata krızımı engellemek için, özellikle akşamları erken vakitlerde, 2 çay kaşığı kadar kakaoyu sıcak suda kaynatıp içiyorum. kakaoda şeker yok ama az miktarda yağ var. her neyse, acaba içmesem daha mı iyi olur... bilemedim. sizler ne dersiniz?

Son düzenleme:

ben de isteyemezdim valla..accuk çüüü çüüü çüü verir misiniz..

çok faydalı bence de..ben de salatasına bayılırım..

ben de d.ru aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…