herkese merhabalar öncelikleee :))
dün aç bir şekilde yattım. ve sabaha karşı, rüyalarımda yemek yaparken ve o yemekleri tadarken bir baktım uyanmışım. ne zaman çok aç yatsam, beynim bana açlıktan rüyalar gösteriyor yemeklerle ilgili :))
sabah 10 buçukta; yağda pişmiş 2 yumurta, zeytin, peynir, yoğurt ve biberli salça( bir küçük çay tabağında) ve tabiki çayyy
öğlen ise belli aralıklara kefir içtim. toplam 2 su bardağı kadar...
gelelim akşama. 6 buçuk gibi akşam yemeğimi bitirdim. yemekte, bir tabak taze fasulye, bir havuç, bir turp, bir tabak brokoli çorbası ve yine az miktarda biber salçası yedim. çünkü tuvalete çıkma sorunu yaşıyorum ve bu salçayı yeyince baya bir rahatlıyorum sindirim açısından.... ha birde, çok ama çok azda yumurtalı menemen yedim, iki yemek kaşığı kadar..
daha sonra ise çay ve ardından türk kahvesi ve kakao karışımı bir sıcak içecek yaptım. çikolata krizim tutunca, 2 çay kaşığı miktarında kakaoyu sıcak suda pişirip içiyorum. bu beni önlüyor baya... sanırım reglim yaklaşıyor... çikolata diyince başım donuyor ... :)))
öğlen ve akşam yarım saatten faza yürüyüş...
ÇOK ÖNEMLİ SORU : Ben bazı zamanlar çikolata krızımı engellemek için, özellikle akşamları erken vakitlerde, 2 çay kaşığı kadar kakaoyu sıcak suda kaynatıp içiyorum. kakaoda şeker yok ama az miktarda yağ var. her neyse, acaba içmesem daha mı iyi olur... bilemedim. sizler ne dersiniz?
Tezgahların hepsinde pancar yerine çükündür yazıyodu utancımdan almak istemedim en sonunda köylü kadından aldım
ne biliim ya başka şeyden şişmeseydik dahada yicektik yaniama çok lezzetli ve kırmızı renginden dolayıda antioksidan deposu ya fazlasının bi zararını okumadım :44: tabisi artık terbiyeli bişekilde yicez bundan sonra
açık karabuğdayın kilosu 7.5 idi migrostan aldığım d.ru marka 7 lir idi ama menşei çin miş
sadece idrar olsa iyi gaitada oyle oliyir
Hadi yaa ilk 2 gün zorlanmadınmı, o zamandamı yoğurtla yemiştin :44: bencede iyi bi seçenek bende özellikle öğlen yemeği olarak yemeyi düşünüyorum bide yola çıkcağım akşam yemeyi düşünüyorumama kahvaltısız peynir ve yumurtasız dayanamam
rüyan da bari doya doya yemişsin işte
afiyet olsun cicim
süte de katabilirsin ama tarçınlı süt içersen tatlı krizini daha çok engelliyor diyorlar..sakıncası yok bana göre yanii sonuçta sıfır şeker.. bizden birileri de bunu yapıyordu sanki ama unuttum:44::44:
anladım sersum :) çok teşekkür ederim. zaten her zaman yaptığım bir şey değil :) bu aralar aşırı derece tatlı yiyesim var ve bizim aile tatlıcı bir aile. evde koca kovalarda tahin ve pekmez, ayrıca bir kavanozda sizme bal var. sonra bir ara çikolata cok yiyorlardı, sonra biskuviler falan. onların yüzünden bazen yerdim ama artık engel oluyorum :)))) krizleri boyle kakaolu sıcak içeceklerle, bazende dediğin gibi tarçını yemeklerde veya içeceklerde bol kullanarak önlüyorm. ama kakao çıkolataya bire bir. sizede öneririm :))))) umarım bir zararı yoktur :)
iyi geceler canımben çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler
bence koca bir bitteri bitimektense bunu yapmak çook masum canım..için rahat olsun..
incir uyutması da mükemmel bir tatlı tavsiye ederim..
bence koca bir bitteri bitimektense bunu yapmak çook masum canım..için rahat olsun..
incir uyutması da mükemmel bir tatlı tavsiye ederim..
ben çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler
evet o aklımda :))) inşallah kuru incir alırsam, o tarifi deneyeceğim. gerçekten iyi bir tarif :) dediğin gibi koca bir bitter çikolata yerine bu tarz tarifler ile ikame edebiliriz. :) hemde içimiz rahat olur :))))))))
kızlar ben de kacar...herkese iyi geceler bol leptinler..
İyi geceler canım sanada bol leptinler
Kayısı,çekirdekli siyah üzüm de yiyebilirsin hem barsaklarada yarıyo canım
Sanada iyi geceler bol leptinlerbende kaçtım
selamü aleykümmmm kızlarrr radyo metroda kadir çöpdemir hersabah böyle diyor aklıma geldi öyle hitap edeyim dedim siz eçok komik işe gelirken dinliyorum çok gülüyorum tavsiye ederim bu arada ....gelelim dünkü raporuma öncelikle sersum çok naziksin hoşbulduk diyorum :) akşam çok yedimmm köfte yoğurt ayran 2 kaşıkta bulgur pilavı amaaaaa sabah tartıldım 66 ile başladığım kilo 2 .günde 65.6 olmuş gerçekten aç kalmadan anlamadan verdimmm...leylak84 karabuğdayı araştırdım sersum sende bahsetmişsin aklıma yattı buğün alacağım öğlenleri yoğurtla yemeği düşünüyorum size yek sorummm karbonhidrat gurubu değildir inşallah?
sabah yedikleri 2 yumurta
el içi kadar ezine peynir
birazda fıstık ama kavrulmuşu yoktu evde normal fıstık kavrulmuş tuzunu ayırarak yedir geri kalanınıda yemeyeyim diye attım
kavrulmuş kuruyemişler zararlı biliyorum bu seferlik ekmek yerine geçsin diye yedim ama bundan sonra yok
birde kızlar boyum 1.62 ideal kilom 55 çıktı yani ben 60 olmak istiyordum şimdi başıma 65 çıktı anlayacağınız bir 10 kilo gitmesi lazım inşallah veririm ben 58 de razıyımmmm sizi seviyorum yeni başladığım için isimlerinizi henüz bilemiyorum ama herkese selammmm öpüldünüz
aramıza hoşgeldin inş. ideal kilona ulaşırsın.
neslihansltn teşekkürler buranın desteğiyle inşallah hepimiz veririz önemli olan azim ve motivasyon
öğlen ne yediğimi buarada yazacağım henüz yemedim:) neslihan sen ne kadar verdin yada vermek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?