Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rüyan da bari doya doya yemişsin işte

afiyet olsun cicim

süte de katabilirsin ama tarçınlı süt içersen tatlı krizini daha çok engelliyor diyorlar..sakıncası yok bana göre yaniisonuçta sıfır şeker..bizden birileri de bunu yapıyordu sanki ama unuttum:44::44:

zorlanmadım aslında ama 3. gün de yiyemezdim haniiiçoğunlukla yoğurtla yedim,arada lorlu-yeşillikli salatasını da yaptım

Son düzenleme:

anladım sersum :) çok teşekkür ederim. zaten her zaman yaptığım bir şey değil :) bu aralar aşırı derece tatlı yiyesim var ve bizim aile tatlıcı bir aile. evde koca kovalarda tahin ve pekmez, ayrıca bir kavanozda sizme bal var. sonra bir ara çikolata cok yiyorlardı, sonra biskuviler falan. onların yüzünden bazen yerdim ama artık engel oluyorum :)))) krizleri boyle kakaolu sıcak içeceklerle, bazende dediğin gibi tarçını yemeklerde veya içeceklerde bol kullanarak önlüyorm. ama kakao çıkolataya bire bir. sizede öneririm :))))) umarım bir zararı yoktur :)

bence koca bir bitteri bitimektense bunu yapmak çook masum canım..için rahat olsun..

incir uyutması da mükemmel bir tatlı tavsiye ederim..

bence koca bir bitteri bitimektense bunu yapmak çook masum canım..için rahat olsun..

incir uyutması da mükemmel bir tatlı tavsiye ederim..

evet o aklımda :))) inşallah kuru incir alırsam, o tarifi deneyeceğim. gerçekten iyi bir tarif :) dediğin gibi koca bir bitter çikolata yerine bu tarz tarifler ile ikame edebiliriz. :) hemde içimiz rahat olur :))))))))

ben çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler

İyi geceler canım sanada bol leptinler

evet o aklımda :))) inşallah kuru incir alırsam, o tarifi deneyeceğim. gerçekten iyi bir tarif :) dediğin gibi koca bir bitter çikolata yerine bu tarz tarifler ile ikame edebiliriz. :) hemde içimiz rahat olur :))))))))

Kayısı,çekirdekli siyah üzüm de yiyebilirsin hem barsaklarada yarıyo canım

kızlar ben de kacar...herkese iyi geceler bol leptinler..

Sanada iyi geceler bol leptinler bende kaçtım

İyi geceler canım sanada bol leptinler

Kayısı,çekirdekli siyah üzüm de yiyebilirsin hem barsaklarada yarıyo canım

Sanada iyi geceler bol leptinler bende kaçtım

ya aslında evet kayısı, çekirdekli üzüm gibi şeyler aklımdan geçiyor, ama onları bir yedim mi kendimi engelleyemiyorum. tatlıyı ya doyana kadar yiyeceğim ya da hiç yemeyeceğim :))) malesef meyvede olsa kendimi engelleyemıyorum. :))
bir ara leblebi üzüm yiyordum. sabahlarıda nasıl olsa yürüyorum diye tahin pekmez yiyordum. inan bu foruma takılınca bıraktım hepsini : hemen beni uyardılarr dozunu kaçırmamam lazım...

ve iyi geceler :))) bugünde biraz açım aslında. sabah yine rüyamda yemek yerken kendımı gorucem herhalde

Son düzenleme:
ii geceler kızlar bu aksam ki menü dünden kalan kuru fasulye , bol zeytin yağlı mor lahana salatasıve yoğurt. şimdide sütümü içtim yatıyorum.herkese bol leptinler

kizlar gunaydin..............

leylakcim cok sevindim.cok iyi vermissin....

oylesarhos olsamki canim grecka yani karabugday emin ol burdakide cok lezzetli degil.ruslar genelde kahvaltida tuketiyor.bende arada pilav seklinde tuketiyordum...en kisa zamanda bende deniycem.

sersum canim bugunmu basliyorsun karabugdaya...hadi bakalim hayirlisi...
simdiden sana iyi mesailer....

naz canim tekrar baslamissin hadi bakalim...ins.hedefine daha once ulasirsin...
kaneelcim paylasimlar icin sagol.cok faydali bilgiler....

gorusuruz kizlar....

Son düzenleme:
gunun duası: ıns.mayıs sonuna kadar herkes hedefıne ulasır ve yaza ıdeal kılosuyla gırer.......amın....

Sabah kızımı uyutunca yarım saat kadar uyuyakalmısım.....ruyamda zayıfladıgımı gordum.ıstedıgım kıloya ınmısım.cok mutluydum.....

ıns.gercek olur............................

amin ramaskacım aminnnnn

kahvaltım
2 yumurta treyağlısından
1 avuç badem-fındık
1 parmak peynir
7-8 dal marul
7 zeytin

öğleye mercimek köfte
booool yeşillik ve çayyyy

hedef: 3 lt su 60 dk yürüyüş inşallah tabi ki

karabuğday cuması ne olcak meraklan bekliyorummm bende alırım belkim, anca beraber kanca bereber

2 yumurta ve 1 kaşık kuymak..

sabahları nedense hiç iştahım olmuyor..

Akşama da pırasa ve salata..

herkese bol leptinler..

selamü aleykümmmm kızlarrr radyo metroda kadir çöpdemir hersabah böyle diyor aklıma geldi öyle hitap edeyim dedim siz eçok komik işe gelirken dinliyorum çok gülüyorum tavsiye ederim bu arada ....gelelim dünkü raporuma öncelikle sersum çok naziksin hoşbulduk diyorum :) akşam çok yedimmm köfte yoğurt ayran 2 kaşıkta bulgur pilavı amaaaaa sabah tartıldım 66 ile başladığım kilo 2 .günde 65.6 olmuş gerçekten aç kalmadan anlamadan verdimmm... leylak84 karabuğdayı araştırdım sersum sende bahsetmişsin aklıma yattı buğün alacağım öğlenleri yoğurtla yemeği düşünüyorum size yek sorummm karbonhidrat gurubu değildir inşallah?
sabah yedikleri 2 yumurta
el içi kadar ezine peynir
birazda fıstık ama kavrulmuşu yoktu evde normal fıstık kavrulmuş tuzunu ayırarak yedir geri kalanınıda yemeyeyim diye attım
kavrulmuş kuruyemişler zararlı biliyorum bu seferlik ekmek yerine geçsin diye yedim ama bundan sonra yok
birde kızlar boyum 1.62 ideal kilom 55 çıktı yani ben 60 olmak istiyordum şimdi başıma 65 çıktı anlayacağınız bir 10 kilo gitmesi lazım inşallah veririm ben 58 de razıyımmmm sizi seviyorum yeni başladığım için isimlerinizi henüz bilemiyorum ama herkese selammmm öpüldünüz

aramıza hoşgeldin inş. ideal kilona ulaşırsın.

neslihansltn teşekkürler buranın desteğiyle inşallah hepimiz veririz önemli olan azim ve motivasyon
öğlen ne yediğimi buarada yazacağım henüz yemedim:) neslihan sen ne kadar verdin yada vermek istiyorsun

ben 24.10.2013 de başladım ve 9.5 kilo verdim ama vermek istediğim daha 15 kilo var yani hedefim büyük biraz.. eski kiloma geri dönmek istiyorum.. son 2 haftadır gram, gram gidiyor yani vücut direnç göstermeye başladı.. inş. hızlanır.
biz bura da topiğin adın da belli olduğu gibi hem eğleniyoruz hem de zayıflamaya çalışıyoruz. birbirimizi motive ediyoruz bazen kaçamaklarda muhtarımız bize falaka atıyor ama en önemlisi vazgeçmiyoruz.. herşeyimizi yazıyoruz biz bura da hem zayıflamak değil bazen dertlerimizi bile paylaşıyoruz o yüzdendir ki bura da olmak insana mutluluk veriyor.

cuma günleri tartı günümüz ve haftanın 1. ni seçiyoruz.. bu hafta bildirim sırası bende galiba..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…