canım ben baktım tadına fena değil..salata gibi yaptım maydanoz taze soğan az peynir karabiber ve limon sıktım buğday salatası gibi..
ohoooo ben neler yedim içtim bunu mu yiyemiycem..
bende aldım o dediğiniz markadan sarfoşum benim baktığım sitede kahvaltı yapılabilir öğlen ve akşam yenir diyodu başka biyerdeTezgahların hepsinde pancar yerine çükündür yazıyodu utancımdan almak istemedim en sonunda köylü kadından aldım
ne biliim ya başka şeyden şişmeseydik dahada yicektik yaniama çok lezzetli ve kırmızı renginden dolayıda antioksidan deposu ya fazlasının bi zararını okumadım :44: tabisi artık terbiyeli bişekilde yicez bundan sonra
açık karabuğdayın kilosu 7.5 idi migrostan aldığım d.ru marka 7 lir idi ama menşei çin miş
sadece idrar olsa iyi gaitada oyle oliyir
Hadi yaa ilk 2 gün zorlanmadınmı, o zamandamı yoğurtla yemiştin :44: bencede iyi bi seçenek bende özellikle öğlen yemeği olarak yemeyi düşünüyorum bide yola çıkcağım akşam yemeyi düşünüyorumama kahvaltısız peynir ve yumurtasız dayanamam
bende hipoglisemi var, karatay diyeti ile kilo vermem mümkün olur mu acaba?
kizlar gunaydin..............
leylakcim cok sevindim.cok iyi vermissin....
oylesarhos olsamki canim grecka yani karabugday emin ol burdakide cok lezzetli degil.ruslar genelde kahvaltida tuketiyor.bende arada pilav seklinde tuketiyordum...en kisa zamanda bende deniycem.
sersum canim bugunmu basliyorsun karabugdaya...hadi bakalim hayirlisi...
simdiden sana iyi mesailer....
naz canim tekrar baslamissin hadi bakalim...ins.hedefine daha once ulasirsin...
kaneelcim paylasimlar icin sagol.cok faydali bilgiler....
gorusuruz kizlar....
selamü aleykümmmm kızlarrr radyo metroda kadir çöpdemir hersabah böyle diyor aklıma geldi öyle hitap edeyim dedim siz eçok komik işe gelirken dinliyorum çok gülüyorum tavsiye ederim bu arada ....gelelim dünkü raporuma öncelikle sersum çok naziksin hoşbulduk diyorum :) akşam çok yedimmm köfte yoğurt ayran 2 kaşıkta bulgur pilavı amaaaaa sabah tartıldım 66 ile başladığım kilo 2 .günde 65.6 olmuş gerçekten aç kalmadan anlamadan verdimmm...leylak84 karabuğdayı araştırdım sersum sende bahsetmişsin aklıma yattı buğün alacağım öğlenleri yoğurtla yemeği düşünüyorum size yek sorummm karbonhidrat gurubu değildir inşallah?
sabah yedikleri 2 yumurta
el içi kadar ezine peynir
birazda fıstık ama kavrulmuşu yoktu evde normal fıstık kavrulmuş tuzunu ayırarak yedir geri kalanınıda yemeyeyim diye attım
kavrulmuş kuruyemişler zararlı biliyorum bu seferlik ekmek yerine geçsin diye yedim ama bundan sonra yok
birde kızlar boyum 1.62 ideal kilom 55 çıktı yani ben 60 olmak istiyordum şimdi başıma 65 çıktı anlayacağınız bir 10 kilo gitmesi lazım inşallah veririm ben 58 de razıyımmmm sizi seviyorum yeni başladığım için isimlerinizi henüz bilemiyorum ama herkese selammmm öpüldünüz
yok canım yaa başlayamadım arkadaşa gittik bugün.:26::26:.yarın tamgün yapıcam inşallahkizlar gunaydin..............
sersum canim bugunmu basliyorsun karabugdaya...hadi bakalim hayirlisi...
simdiden sana iyi mesailer....
gorusuruz kizlar....
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmgunun duası: ıns.mayıs sonuna kadar herkes hedefıne ulasır ve yaza ıdeal kılosuyla gırer.......amın....
Sabah kızımı uyutunca yarım saat kadar uyuyakalmısım.....ruyamda zayıfladıgımı gordum.ıstedıgım kıloya ınmısım.cok mutluydum.....
ıns.gercek olur............................
Aleyküm selam..selamü aleykümmmm kızlarrr radyo metroda kadir çöpdemir hersabah böyle diyor aklıma geldi öyle hitap edeyim dedim siz eçok komik işe gelirken dinliyorum çok gülüyorum tavsiye ederim bu arada ....gelelim dünkü raporuma öncelikle sersum çok naziksin hoşbulduk diyorum :) akşam çok yedimmm köfte yoğurt ayran 2 kaşıkta bulgur pilavı amaaaaa sabah tartıldım 66 ile başladığım kilo 2 .günde 65.6 olmuş gerçekten aç kalmadan anlamadan verdimmm...leylak84 karabuğdayı araştırdım sersum sende bahsetmişsin aklıma yattı buğün alacağım öğlenleri yoğurtla yemeği düşünüyorum size yek sorummm karbonhidrat gurubu değildir inşallah?
sabah yedikleri 2 yumurta
el içi kadar ezine peynir
birazda fıstık ama kavrulmuşu yoktu evde normal fıstık kavrulmuş tuzunu ayırarak yedir geri kalanınıda yemeyeyim diye attım
kavrulmuş kuruyemişler zararlı biliyorum bu seferlik ekmek yerine geçsin diye yedim ama bundan sonra yok
birde kızlar boyum 1.62 ideal kilom 55 çıktı yani ben 60 olmak istiyordum şimdi başıma 65 çıktı anlayacağınız bir 10 kilo gitmesi lazım inşallah veririm ben 58 de razıyımmmm sizi seviyorum yeni başladığım için isimlerinizi henüz bilemiyorum ama herkese selammmm öpüldünüz
ben 24.10.2013 de başladım ve 9.5 kilo verdim ama vermek istediğim daha 15 kilo var yani hedefim büyük biraz..eski kiloma geri dönmek istiyorum.. son 2 haftadır gram, gram gidiyor yani vücut direnç göstermeye başladı.. inş. hızlanır.
biz bura da topiğin adın da belli olduğu gibi hem eğleniyoruz hem de zayıflamaya çalışıyoruz. birbirimizi motive ediyoruz bazen kaçamaklarda muhtarımız bize falaka atıyor ama en önemlisi vazgeçmiyoruz.. herşeyimizi yazıyoruz biz bura da hem zayıflamak değil bazen dertlerimizi bile paylaşıyoruz o yüzdendir ki bura da olmak insana mutluluk veriyor.
cuma günleri tartı günümüz ve haftanın 1. ni seçiyoruz.. bu hafta bildirim sırası bende galiba..:44::44::44:
mıhtar ben oluyorum canım.tamam haftalık veriyoruz yani raporu bende vermek isterin hepimiz her hafta sonucu yazalım kaç kilo gittiğini birbirimize rapor edelim buranın yöneticisi kim ona ve birbirimize sorumlu olalım ...belkide öyle yapıyorsunuzdurda bilgim olmadığı içintekrar soruyorum şekerler...
bu öğlen tavuklu salata yedim
1 saat kadarda öğle arasında yürüdüm biraz gezinti gibi oldu ama çok hızlı olunmuyor malum iş kıyafetleri ve sonrası çok terlemek istemedimmmmm
karabuğday işe yarıyordu dimi onu yapacağım arkadaşlarım benimde vermem gereken 7-8 kilo var inşallah veririzzz:13:
sabahki öğün bu şekilde yazıyodu=karabuğdaya 1 tane elma rendelenir üzerine tarçın serpilir şahsen ben denicem sersumcum başlamışsın sende dene canımdiğer öğünler yoğutla yenebilir bence yeşilliklede olabilir
bence herkez zevkine göre yapmalı ben şu anda ayran detoksu yapıyorum bügün başladım yarın son bakalım nolcak ama tadı fena deyil karışımın kara buğdayı da tatil dönüşü yapmayı düşünüyorum
kahvaltım= saat 09:00
bol yeşillik
peynir zeytin
saat=12:00 ayran çorbası akşam 8 ekadar böle 2 saat arayla yeniliyo
aralarda bitki çayı
limonlu su
bugünlük böyle
iyi akşamlar kısslarbugün çooook yoruldum.pazara gittim..eve geldim aldıklarımı yerleştirdim,tonla yeşillik yıkayıp kuruttum
yarın da misafir gelecek,bir sürü cıss yaptım:26:yarın kendimi tutmaya çalışıcam bakalım
Selam Sersum naber geçmişimi okuyosun ?
Karabuğdayı nasıl yedin bugün ? Tadı nasıldı ,tok tuttumu ?ben normal kahvaltı yaptım (1 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim)
öğlen 1 orta boy kavanoz yoğurtlu tuz ve baharatlı Karabuğday yedim masamın üstünde yarım paket lifli diye kepekli bisküvi vardı onu yedim,akşam 1 tabak az yoğurtlu pazı ile yeşillikli nar ekşili Karabuğday yedim yarım avuçta fındık yedim ve anladımki tüm gün 3 tabak Karabuğdayla tok kalamam,yapamambu arada yine kabızım
Selam kızlar,nasılsınız
fırsat bulup gelemedim bir türlü,bu haftam hep dişçide geçti,yarın gene gidicem,bi başlayınca bitmiyor:18:çocukların da son sınavları vardı,neyse bugün itibarıyle bitti,darısı 2.döneme,cuma da başka dr kontrolum var,foruma da gelemiyorum,çok yoruldum
Bu haftayı atlatayım,karataya da tam gaz devam inşallah
Biraz geçmişe bakayım
selam canımhayırlısıyla bitecek inşallah diş tedavin
bizim de sınavlar bitti çok şükür..
karataya devam ettiğin için de
Selam sersumum nasılsıninşallah canım
Çok şükür rahatladık
Devam,bugün küçük bi cıssım var ama,1 kk kadar ayva tatlısı
benimki de çin menşeyli..aktara da bakmak lazım.. kilosunu kaça aldın..??
2 aktara sordum ,ama mısır çarşısında değil oraya gidemedim bugün
Beim merak ettiğim madem karbonhidrat grubundan değil niye istediğimiz kadar kullanamıyoruz ( çok fazla bakmaya fırsatım olmadı bakabilsem bulurum ama...) ayrıca bol su içenler azda olsa tuz katabilir bence, yoksa çok tatsız tuzsuz bişey olur yafçokkısa sürede fazla kilo vermek isteyenler için uygun olabilir ama ben kendimi biliyorum tuzsuz falan yiyemem haftada 1 kilo versem fazla bile o yüzden alıştıra aliştıra yiycem
hoşbuldum sarhoşum
ben ilk 2 gün sadece karabuğday yedim.cumartesiden beri sadece akşamları yiyiyorum canımdediğin gibi kilo vermesi duranlar yada kaçamak sonrası için iyi bi seçenek...
iyi akşamlar kısslarbugün çooook yoruldum.pazara gittim..eve geldim aldıklarımı yerleştirdim,tonla yeşillik yıkayıp kuruttum
yarın da misafir gelecek,bir sürü cıss yaptım:26:yarın kendimi tutmaya çalışıcam bakalım
bende hipoglisemi var, karatay diyeti ile kilo vermem mümkün olur mu acaba?
Hipoglisemiyi tetikleyen yiyecekler şekerli ve unlu gıdalar olduğundan, Karatay Diyeti de zaten özellikle bu gibi besinlerin yenmemesi üzerine kurulu bir diyet olduğundan sağlığınız bakımından da uygulamanız isabetli olacaktır diye düşünüyorum :)
bende aldım o dediğiniz markadan sarfoşum benim baktığım sitede kahvaltı yapılabilir öğlen ve akşam yenir diyodu başka biyerde
3 öğün diyodu
sabahki öğün bu şekilde yazıyodu=karabuğdaya 1 tane elma rendelenir üzerine tarçın serpilir şahsen ben denicem sersumcum başlamışsın sende dene canımdiğer öğünler yoğutla yenebilir bence yeşilliklede olabilir
bence herkez zevkine göre yapmalı ben şu anda ayran detoksu yapıyorum bügün başladım yarın son bakalım nolcak ama tadı fena deyil karışımın kara buğdayı da tatil dönüşü yapmayı düşünüyorum
kahvaltım= saat 09:00
bol yeşillik
peynir zeytin
saat=12:00 ayran çorbası akşam 8 ekadar böle 2 saat arayla yeniliyo
aralarda bitki çayı
limonlu su
bugünlük böyle
ben 24.10.2013 de başladım ve 9.5 kilo verdim ama vermek istediğim daha 15 kilo var yani hedefim büyük biraz..eski kiloma geri dönmek istiyorum.. son 2 haftadır gram, gram gidiyor yani vücut direnç göstermeye başladı.. inş. hızlanır.
biz bura da topiğin adın da belli olduğu gibi hem eğleniyoruz hem de zayıflamaya çalışıyoruz. birbirimizi motive ediyoruz bazen kaçamaklarda muhtarımız bize falaka atıyor ama en önemlisi vazgeçmiyoruz.. herşeyimizi yazıyoruz biz bura da hem zayıflamak değil bazen dertlerimizi bile paylaşıyoruz o yüzdendir ki bura da olmak insana mutluluk veriyor.
cuma günleri tartı günümüz ve haftanın 1. ni seçiyoruz.. bu hafta bildirim sırası bende galiba..:44::44::44:
iyiyim canım haftaya okul tatil ben de tatilim iple çekiyorum..
ben de cıss yedim maalesef..
ivahhh ivahhhh:18::18::18: sen tutarsın kendini canım..
Selam kızlar,nasılsınız
fırsat bulup gelemedim bir türlü,bu haftam hep dişçide geçti,yarın gene gidicem,bi başlayınca bitmiyor:18:çocukların da son sınavları vardı,neyse bugün itibarıyle bitti,darısı 2.döneme,cuma da başka dr kontrolum var,foruma da gelemiyorum,çok yoruldum
Bu haftayı atlatayım,karataya da tam gaz devam inşallah
Biraz geçmişe bakayım
cevap yazıyordum canım...
yok ben de yapamadım canım arkadaşa gittik bugün..yarın 3 öğün yapacağım inşallah
dün akşam yediğim halde ben de wc ye çıkamadım..ama çok tıkadı beni..akşam yediğim için öğlene kadar acıkmadım desem yeridir..
sen kendini daha iyi bilirsin canım..sen de 3 öğün değil 1 öğün yaparsın..
Ben de deneyeyim şu karabuğdayı,hiç duymamıştım daha önce:44::44:
Maşallahne güzel spor olmuş yarın o cıssları tadımlık yer sabah akşam Karabuğdayla idare edersen bişey olmaz canımcım şimdiden kolay gelsin vede iyi eğlenceler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?