Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamam haftalık veriyoruz yani raporu bende vermek isterin hepimiz her hafta sonucu yazalım kaç kilo gittiğini birbirimize rapor edelim buranın yöneticisi kim ona ve birbirimize sorumlu olalım ...belkide öyle yapıyorsunuzdurda bilgim olmadığı içintekrar soruyorum şekerler...
bu öğlen tavuklu salata yedim
1 saat kadarda öğle arasında yürüdüm biraz gezinti gibi oldu ama çok hızlı olunmuyor malum iş kıyafetleri ve sonrası çok terlemek istemedimmmmm
karabuğday işe yarıyordu dimi onu yapacağım arkadaşlarım benimde vermem gereken 7-8 kilo var inşallah veririzzz:13:

canım ben baktım tadına fena değil..salata gibi yaptım maydanoz taze soğan az peynir karabiber ve limon sıktım buğday salatası gibi..
ohoooo ben neler yedim içtim bunu mu yiyemiycem..

bende aldım o dediğiniz markadan sarfoşum benim baktığım sitede kahvaltı yapılabilir öğlen ve akşam yenir diyodu başka biyerde
3 öğün diyodu
sabahki öğün bu şekilde yazıyodu=karabuğdaya 1 tane elma rendelenir üzerine tarçın serpilir şahsen ben denicem sersumcum başlamışsın sende dene canım diğer öğünler yoğutla yenebilir bence yeşilliklede olabilir
bence herkez zevkine göre yapmalı ben şu anda ayran detoksu yapıyorum bügün başladım yarın son bakalım nolcak ama tadı fena deyil karışımın kara buğdayı da tatil dönüşü yapmayı düşünüyorum
kahvaltım= saat 09:00
bol yeşillik
peynir zeytin
saat=12:00 ayran çorbası akşam 8 ekadar böle 2 saat arayla yeniliyo
aralarda bitki çayı
limonlu su
bugünlük böyle

Son düzenleme:
öğle menüm
1 kocaman porsiyon kuru sebzeli karnabahar
10 tane marul eşliğinde mercimek köfte
3-5 tane acı biber turşusu

akşama sıcacık süt içmeyi planlıyorum inşallah.

selamün aleykümm aydo hoş geldin ...

canım topik reisi sersum

sanırım 2 hafta düzenli menü yazanlar listeye giriyordu:44:

görüşmek üzereee hanımlarrrr

bende hipoglisemi var, karatay diyeti ile kilo vermem mümkün olur mu acaba?

Hipoglisemiyi tetikleyen yiyecekler şekerli ve unlu gıdalar olduğundan, Karatay Diyeti de zaten özellikle bu gibi besinlerin yenmemesi üzerine kurulu bir diyet olduğundan sağlığınız bakımından da uygulamanız isabetli olacaktır diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:

sağol ramaskam

inşallah karabuğday sende de işe yarar canım

iyi akşamlar kısslarbugün çooook yoruldum.pazara gittim..eve geldim aldıklarımı yerleştirdim,tonla yeşillik yıkayıp kuruttum
yarın da misafir gelecek,bir sürü cıss yaptım:26:yarın kendimi tutmaya çalışıcam bakalım

Selam Sersum naber geçmişimi okuyosun ?

Karabuğdayı nasıl yedin bugün ? Tadı nasıldı ,tok tuttumu ?ben normal kahvaltı yaptım (1 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim )

öğlen 1 orta boy kavanoz yoğurtlu tuz ve baharatlı Karabuğday yedim masamın üstünde yarım paket lifli diye kepekli bisküvi vardı onu yedim,akşam 1 tabak az yoğurtlu pazı ile yeşillikli nar ekşili Karabuğday yedim yarım avuçta fındık yedim ve anladımki tüm gün 3 tabak Karabuğdayla tok kalamam,yapamam bu arada yine kabızım

kizlar gunaydin..............

sersum canim bugunmu basliyorsun karabugdaya...hadi bakalim hayirlisi...
simdiden sana iyi mesailer....

gorusuruz kizlar....
yok canım yaa başlayamadım arkadaşa gittik bugün.:26::26:.yarın tamgün yapıcam inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm
Aleyküm selam..show radyoda nihat sırdar da benim favorim şekerim
canım ben de 1.62 boyundayım ama eski halimden de biliyorum ben 67 kiloyla bile mikemmel oluyorum kii hedefim 65..yanii onlara pek takılma..sen kendini hangi kiloda mutlu ve rahat hissediyorsan odur ideal kilo bence..

hehehe döveriz de severiz dee..
mıhtar ben oluyorum canım..2 haftan dolunca listede oluyorsun ve liste yapma sırası sana gelince o tarihte listemizi yapıyorsun tek şartımız bu..motivasyonumuz artıyor bu şekilde..kabul ediyorsan seni de listeye ekleyeyim haftaya cuma listede olursun

yarın başlıyacam inşallah canım..tavsiyeni deneyeceğim.

ivahhh ivahhhh:18::18::18: sen tutarsın kendini canım..

Selam kızlar,nasılsınız

fırsat bulup gelemedim bir türlü,bu haftam hep dişçide geçti,yarın gene gidicem,bi başlayınca bitmiyor:18:çocukların da son sınavları vardı,neyse bugün itibarıyle bitti,darısı 2.döneme,cuma da başka dr kontrolum var,foruma da gelemiyorum,çok yoruldum

Bu haftayı atlatayım,karataya da tam gaz devam inşallah

Biraz geçmişe bakayım

cevap yazıyordum canım...

yok ben de yapamadım canım arkadaşa gittik bugün..yarın 3 öğün yapacağım inşallah

dün akşam yediğim halde ben de wc ye çıkamadım..ama çok tıkadı beni..akşam yediğim için öğlene kadar acıkmadım desem yeridir..

sen kendini daha iyi bilirsin canım..sen de 3 öğün değil 1 öğün yaparsın..

sabah ceviz ve 1 gün kurusu yedim

öğlen arkadaş çağırdı ona gittik..
yediklerim

kısır
kavurma
2 kuru patlıcan dolması
2 kk kadar tiramisu

tiramisuyu yemeseydim iyiydi yarın telafi ederim inşallah

selam canımhayırlısıyla bitecek inşallah diş tedavin

bizim de sınavlar bitti çok şükür..

karataya devam ettiğin için de

selam canımhayırlısıyla bitecek inşallah diş tedavin

bizim de sınavlar bitti çok şükür..

karataya devam ettiğin için de

Selam sersumum nasılsın inşallah canım

Çok şükür rahatladık

Devam,bugün küçük bi cıssım var ama,1 kk kadar ayva tatlısı

Selam sersumum nasılsın inşallah canım

Çok şükür rahatladık

Devam,bugün küçük bi cıssım var ama,1 kk kadar ayva tatlısı

iyiyim canım haftaya okul tatil ben de tatilim iple çekiyorum..

ben de cıss yedim maalesef..

benimki de çin menşeyli..aktara da bakmak lazım..kilosunu kaça aldın..??

hoşbuldum sarhoşum
ben ilk 2 gün sadece karabuğday yedim.cumartesiden beri sadece akşamları yiyiyorum canımdediğin gibi kilo vermesi duranlar yada kaçamak sonrası için iyi bi seçenek...

Ben de deneyeyim şu karabuğdayı,hiç duymamıştım daha önce:44::44:

Maşallah ne güzel spor olmuş yarın o cıssları tadımlık yer sabah akşam Karabuğdayla idare edersen bişey olmaz canımcım şimdiden kolay gelsin vede iyi eğlenceler sana

bende hipoglisemi var, karatay diyeti ile kilo vermem mümkün olur mu acaba?

Karatay tam siz ve sizin gibilere göre aslında, ama en doğrusu özellikle 2. kitabı alıp okuyup özümseyip başlamak, eğer 1-2 gün kaçamaksız harfi harfine uygularsanız el titremelerinin düzeldiğini hipoglisemi ataklarının azalarak bittiğini görürsünüz

Evet çok doğru düşünüyosun canım ne zamandır bu topiktesin bilmiyorum :44: hoş gelmişsin

Bende okudum o menüleri ama elma yersem daha çabuk acıkırım korkusuyla tercih etmedim bide ben haftada 0.5-1 kilo versem yeter öyle 3 öğünde hep karabuğday sanırım sıkı diyet yapıp daha fazla ve hızlı kilo vermek istiyenler için
Hadi bakalım ayran detoksu işe yarıycakmı :44: inşallah yarar

Neslihansltn canım öncelikle çizelgen olmadığı için bkı ni bilemiyoruz ama 15 kilo daha var diyosan tahminen ideal kilonun çok üstündesin dolayısıyla duraklaman ideale yaklaştığı için değildir,ama çok uzun yıllar şimdiki kilonda idiysen ve az yemek yemeye başladıysan vücut kendini korumaya almıştır en son ihtimal ise troid yada başka hormonal bi problemdendir :26:

Aslında , düzenli takip edemediğim için benim yorum yapmam yanlış ama maydonoz olma huyum var

ivahhh ivahhhh:18::18::18: sen tutarsın kendini canım..

inşallah bacım inşallah:18::18::18:

geçmiş olsun ficansım

bugün de mi yapamadın kısss
Ben de deneyeyim şu karabuğdayı,hiç duymamıştım daha önce:44::44:

dene canım,toipiğin yeni trendi bu
Maşallah ne güzel spor olmuş yarın o cıssları tadımlık yer sabah akşam Karabuğdayla idare edersen bişey olmaz canımcım şimdiden kolay gelsin vede iyi eğlenceler sana

ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama inşallah cumaya kilo vermiş olurum sarhoşum
sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…