sabah ceviz ve 1 gün kurusu yedim
öğlen arkadaş çağırdı ona gittik..
yediklerim
kısır
kavurma
2 kuru patlıcan dolması
2 kk kadar tiramisu
tiramisuyu yemeseydim iyiydiyarın telafi ederim inşallah
Selam sersumum nasılsıninşallah canım
Çok şükür rahatladık
Devam,bugün küçük bi cıssım var ama,1 kk kadar ayva tatlısı
iyiyim canım haftaya okul tatil ben de tatilim iple çekiyorum..
ben de cıss yedim maalesef..
Ben de deneyeyim şu karabuğdayı,hiç duymamıştım daha önce:44::44:
ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama inşallah cumaya kilo vermiş olurum sarhoşum
sağol canım
[/B][/I][/FONT]
inşallah bacım inşallah:18::18::18:
bugün de mi yapamadın kısss
2 kk neki canım ya zaten kahvaltıda bişey yememişsin akşamda sadece salata yiyip ayran içsen yeter bence
ben dediğin gibi kendimi biliyorum, çok sıkarsam sonra daha fena cozutuyorum o yüzden en iyisi sadece 1 öğlen öğünüde karabuğday olcak oda öğlen işyerindeki yemekhane yemekleri pek hitap etmiyo karataya ondan
Haftaya mı yoksa öbür haftamı :44: karneler 24 ocakta diye biliyodum bende önümüzdeki hafta izin alcam çünki az önce eşimle konuştum benim kız şifayı kapmış ve 22' sinde okulun seviye sınavı var(seneye indirim almak için ) işallah ağır grip değildir
:
İnşallah canım zaten 2.5 vermiştin tadımlıklarla alcak halin yok yabol bol su iç ...dedim su içmeye gittim
ivitt bugün de yapamadım..herşey karabuğdayın aleyhine..
akşam yemedim birşey zaten..
öyle yap o zaman kasma boşver..
canım haftaya cuma tatilim başlıyor..ben bu haftayı bitti saydım 4 gün de nasılsa geçer..
Hipoglisemiyi tetikleyen yiyecekler şekerli ve unlu gıdalar olduğundan, Karatay Diyeti de zaten özellikle bu gibi besinlerin yenmemesi üzerine kurulu bir diyet olduğundan sağlığınız bakımından da uygulamanız isabetli olacaktır diye düşünüyorum :)
ivitt bugün de yapamadım..herşey karabuğdayın aleyhine..
akşam yemedim birşey zaten..
öyle yap o zaman kasma boşver..
canım haftaya cuma tatilim başlıyor..ben bu haftayı bitti saydım 4 gün de nasılsa geçer..
kilo almıyım da bu hafta vermesem de olur2,5 kilo bir hafta için yeter de artar dimi ama bol limonlu suya ve bitki çayına devam
bende hipoglisemi var, karatay diyeti ile kilo vermem mümkün olur mu acaba?
sabah ceviz ve 1 gün kurusu yedim
öğlen arkadaş çağırdı ona gittik..
yediklerim
kısır
kavurma
2 kuru patlıcan dolması
2 kk kadar tiramisu
tiramisuyu yemeseydim iyiydiyarın telafi ederim inşallah
geçmiş olsun ... inşallah birdaha dişlerin sorun çıkarmaz, hiç bir yerin çıkarmasın canımmm ALLAH şifa versin,sağlık ,sıhhat versinnnnSelam kızlar,nasılsınız
fırsat bulup gelemedim bir türlü,bu haftam hep dişçide geçti,yarın gene gidicem,bi başlayınca bitmiyor:18:çocukların da son sınavları vardı,neyse bugün itibarıyle bitti,darısı 2.döneme,cuma da başka dr kontrolum var,foruma da gelemiyorum,çok yoruldum
Bu haftayı atlatayım,karataya da tam gaz devam inşallah
Biraz geçmişe bakayım
Ne bir haftası ya ayda en fazla 4 kilo verin diyo uzmanlar yoksa daha fazlasıyla geri alınırmış sen duraklama için yaptın ve harekete geçtin bundan sonra daha sakin git yani haftada 1 en fazla 1.5 olsun bence
Şimdi içtiğim su tüm gündeki 3. bardağımişyerinde bitmişti fırsatımda yoktu bol çay 2 de türk kahvesi içtim yatana kadar zorla içcem bitki çayıda koydum
bişey yemediğin için dayanabilcekmisin böyle :26: ayran içip erken sızarsın acıkınca
Ne kasıcam kısssıııııııımm hepi topu 3-4 kilo fazlam ve yaza 4-5 ay vare çiğdoş gibi çıtırlarlada iddiaya girmiyom artık
Hee demek hafatyı bitti sayıyonaslında tahmin etmeliydim (dün ve bu akşam facede senin albüm ve karkatürleri oku oku bitiremedim ordaki) iş ve tatil günü karkatürlerinden
benim içinse yolculuk bitip kendi evime gidince başlıyor malesef
Kızlar bu ne yaa alıntılamalar için mesaj gelmeye başlamışalıntılamadan cevap yazalım onumu istiyolar, napmaya çalışıyolar bunlar :26: :44:
of of of maşallah arkadaşın coşmuş sersumcumsana da afiyet olsun, ben geçen hafta sende ışığı gördüm,yani hissettim sen bu işi bu yaza kadar bitircen inşallah
evet kızlar benide komşum kahveye çağırdı gittin lakin donatılmış bir tabak geldi tabi ki yemedimkendimi kutlayım dedim de ama eti puf kek yapmış 1 çatal yedim kırılmasın diyeee
bu gün malesef spor yapamadımama büyük bir boşluk var içimde bir daha sporun üstüne yatmak yoook
herkese huzurlu saatlerrrr...
bundan sonra sıkmıycam zaten kendimi,diyetimi ve yürüyüşümü yapıcam kilolar da gidecek elbet
bu konuda bende herkese katılıyorum, karatay hocanın kitaplarında bolca hipoglisemi geçiyor ve çözüm olarak da;karatay beslenmesi diyorayrıca hoşgelmişsen...
of of of maşallah arkadaşın coşmuş sersumcumsana da afiyet olsun, ben geçen hafta sende ışığı gördüm,yani hissettim sen bu işi bu yaza kadar bitircen inşallah
geçmiş olsun ... inşallah birdaha dişlerin sorun çıkarmaz, hiç bir yerin çıkarmasın canımmm ALLAH şifa versin,sağlık ,sıhhat versinnnn
gelecek cuma karneler, eşimde ha bire not giriyor e-okula, yavrulara kolay gelsinnnn.Söyleyin hocalarına şirin görünsünler, derslere katılsınlar çünkü BU hafta hocalar ders içi performansları girecek e-okula.
HRAda sende hoşgeldinnn
evet kızlar benide komşum kahveye çağırdı gittin lakin donatılmış bir tabak geldi tabi ki yemedimkendimi kutlayım dedim de ama eti puf kek yapmış 1 çatal yedim kırılmasın diyeee
bu gün malesef spor yapamadımama büyük bir boşluk var içimde bir daha sporun üstüne yatmak yoook
herkese huzurlu saatlerrrr...
bundan sonra sıkmıycam zaten kendimi,diyetimi ve yürüyüşümü yapıcam kilolar da gidecek elbet
evet canım aynen daha önce 25 kilodan fazla vermiştin yine verirsin şu anda da aşırılığın yok zaten
kısırı fazla kaçırdım ..billah acıkmam..
ne hava atıyon kızııımmm bizim de topu topu 12 kilocuğumuz var yazdan beri gitmeyen..
hee anlamışın işte..pazartesi bittimi hafta bitti demektir..
takdir ediyorum seni valla..
valla sil sil işimiz gücümüz bu oldu..çoook saçmaaaaa
çizelgelerimiz de gitmişşşşşyenilenmiyor da..
aaa evet:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?