Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2 kk neki canım ya zaten kahvaltıda bişey yememişsin akşamda sadece salata yiyip ayran içsen yeter bence
ben dediğin gibi kendimi biliyorum, çok sıkarsam sonra daha fena cozutuyorum o yüzden en iyisi sadece 1 öğlen öğünüde karabuğday olcak oda öğlen işyerindeki yemekhane yemekleri pek hitap etmiyo karataya ondan

Selam sersumum nasılsın inşallah canım

Çok şükür rahatladık

Devam,bugün küçük bi cıssım var ama,1 kk kadar ayva tatlısı

Selam canım geçmiş olsun diş faslı ve sınav dönemi bittiği için onca işin içinde Karataya devam ettiğin içinde tebriks

iyiyim canım haftaya okul tatil ben de tatilim iple çekiyorum..

ben de cıss yedim maalesef..

Haftaya mı yoksa öbür haftamı :44: karneler 24 ocakta diye biliyodum bende önümüzdeki hafta izin alcam çünki az önce eşimle konuştum benim kız şifayı kapmış ve 22' sinde okulun seviye sınavı var (seneye indirim almak için ) işallah ağır grip değildir

Ben de deneyeyim şu karabuğdayı,hiç duymamıştım daha önce:44::44:

Dene canım ama önce internette araştırıp uygun olup olmadığına karar ver bence

inşallah bacım inşallah:18::18::18:

bugün de mi yapamadın kısss

ivitt bugün de yapamadım..herşey karabuğdayın aleyhine..

akşam yemedim birşey zaten..

öyle yap o zaman kasma boşver..

canım haftaya cuma tatilim başlıyor..ben bu haftayı bitti saydım 4 gün de nasılsa geçer..

İnşallah canım zaten 2.5 vermiştin tadımlıklarla alcak halin yok ya bol bol su iç ...dedim su içmeye gittim

kilo almıyım da bu hafta vermesem de olur2,5 kilo bir hafta için yeter de artar dimi amabol limonlu suya ve bitki çayına devam

bişey yemediğin için dayanabilcekmisin böyle :26: ayran içip erken sızarsın acıkınca

Ne kasıcam kısssıııııııımm hepi topu 3-4 kilo fazlam ve yaza 4-5 ay var e çiğdoş gibi çıtırlarlada iddiaya girmiyom artık

Hee demek hafatyı bitti sayıyon aslında tahmin etmeliydim (dün ve bu akşam facede senin albüm ve karkatürleri oku oku bitiremedim ordaki) iş ve tatil günü karkatürlerinden

benim içinse yolculuk bitip kendi evime gidince başlıyor malesef

kilo almıyım da bu hafta vermesem de olur2,5 kilo bir hafta için yeter de artar dimi amabol limonlu suya ve bitki çayına devam

Ne bir haftası ya ayda en fazla 4 kilo verin diyo uzmanlar yoksa daha fazlasıyla geri alınırmış sen duraklama için yaptın ve harekete geçtin bundan sonra daha sakin git yani haftada 1 en fazla 1.5 olsun bence

Şimdi içtiğim su tüm gündeki 3. bardağım işyerinde bitmişti fırsatımda yoktu bol çay 2 de türk kahvesi içtim yatana kadar zorla içcem bitki çayıda koydum

bende hipoglisemi var, karatay diyeti ile kilo vermem mümkün olur mu acaba?

bu konuda bende herkese katılıyorum, karatay hocanın kitaplarında bolca hipoglisemi geçiyor ve çözüm olarak da;karatay beslenmesi diyor ayrıca hoşgelmişsen...

of of of maşallah arkadaşın coşmuş sersumcum sana da afiyet olsun, ben geçen hafta sende ışığı gördüm,yani hissettim sen bu işi bu yaza kadar bitircen inşallah

geçmiş olsun ... inşallah birdaha dişlerin sorun çıkarmaz, hiç bir yerin çıkarmasın canımmm ALLAH şifa versin,sağlık ,sıhhat versinnnn
gelecek cuma karneler, eşimde ha bire not giriyor e-okula, yavrulara kolay gelsinnnn.Söyleyin hocalarına şirin görünsünler, derslere katılsınlar çünkü BU hafta hocalar ders içi performansları girecek e-okula.

HRAda sende hoşgeldinnn

evet kızlar benide komşum kahveye çağırdı gittin lakin donatılmış bir tabak geldi tabi ki yemedim kendimi kutlayım dedim de ama eti puf kek yapmış 1 çatal yedim kırılmasın diyeee
bu gün malesef spor yapamadım ama büyük bir boşluk var içimde bir daha sporun üstüne yatmak yoook

herkese huzurlu saatlerrrr...

bundan sonra sıkmıycam zaten kendimi,diyetimi ve yürüyüşümü yapıcam kilolar da gidecek elbet

kısırı fazla kaçırdım ..billah acıkmam..

ne hava atıyon kızııımmm bizim de topu topu 12 kilocuğumuz var yazdan beri gitmeyen..

hee anlamışın işte..pazartesi bittimi hafta bitti demektir..

takdir ediyorum seni valla..

işallah maşallahh...
sana da eferin

bundan sonra sıkmıycam zaten kendimi,diyetimi ve yürüyüşümü yapıcam kilolar da gidecek elbet

Selam Cakmel bende kutliim seni irade hakimiyetin için daha öncede dedim sizde biliyosunuzdur ama maydonoz olma huyum üstümde bu ara o yüzden yine yazıyim emzirenler daha hızlı toparlar heleki sizler gibi karatayın bilincindeyseler çok daha rahat kilo verirler sende böyle hem iradeli hem sporunuda yaptığın müddetce rahat verirsin yetereki uykusuz kalmayın

evet canım aynen daha önce 25 kilodan fazla vermiştin yine verirsin şu anda da aşırılığın yok zaten

çizelgelerimiz de gitmişşşşşyenilenmiyor da..

Son düzenleme:

ayy kısır deme bana bundan sonra kısırımı karabuğdaydan yapcam benim kızda çok sever kısırı böylece oda az yer
pizza ve hamburgerdende soğuttum mu tamamdır bu iş

Benim havam size gaz olsun diye atıyorum hee 12 kilocuk nedirki 3 ayda olmadı 4-5 ayda gider yeterki kalıcı gitsin dahada geri gelmesin

çoktan anlamıştım da unutmuşum o an

çok bunaldım çok sıkıldım valla bide yan koltuk maceraları yaşıyorum bazen (ki geçen hafta uzuuun uzuuun yazıp yollayamadan kaybettiğim yazıda son maceramı anlatmıştım) evlere şenlik bazende saç saça baş başa girmeye ramak kalma durumları oluyor

valla sil sil işimiz gücümüz bu oldu..çoook saçmaaaaa

Admiin duy sesimizi beğenmiyos son hallerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…