kızlar bugün yine dayanamadım ekmeğe çikolataya kolaya offffyarın yeniden başlıyorum inşallah
dünden beri canım çıktı desem yeridir..ama deydi doğrusu.pasta 7 den 12 ye kadar uğraştırdı beni.. kızım mutlu olsun yeter..
ilk önce biraz üzüldü ama ..6 arkadaşı gelecekti 2 arkadaşı gelebildi.:26:.tabii benimki suratını astı onu canlandırana kadar epey bi uğraştık arkadaşlarıyla gangam style bile yaptım valla..
ahh aahhh 14 sene su gibi akmışş..o kocaman güzel bir genç kız oluyor bizse yaşlanıyoruz..hey hatt..
Allah hepimizin evlatlarını korusun sağlıklı uzun ömürler versin..İsteyenlere de kısa zamanda nasip etsin inşallah
sağol canım..elimden geldiğince yaptım kuzular mutlu olsun yeter ki..Eline koluna emegine saglik canim ,,,,, ben gordum sofrani dokturmussun .. maasallah ......... bi de adet olmussun ki aman amann .. olsun be canim .. ilk gun adet olup azcik da kacamaklarini yapmissin .. olcak o kadar .. dedigin gibi onumuzdeki maclara bakacagiz artik .. Yilmak yok Karatayli bugdaya devam
sağol canımellerine sağlık sersumcum... dediğin gibi her şey kuzularımız için,baaaak sen tam 4 arkadaş yerini doldurmuşsun; işte annelik böyle bir şey,yaşlanmıyoruz da canım olgunlaşıp rollerimizin daha da bir farkına varıyoruz... dediğim gibi ne mutlu sana: Evde bir arkadaşın var,hemde kendi yüreğinden kendi canından
Günaydın karatayın çıtırları sersum pastan süper olmuş masanda harikaydı yorgunluguna değmiş canım
klasik karatay kahvaltısı akşamada karabugday birazdanda ev temizlemece
afiyet olsun canım baya faydasını gördüm 2 günde akşam unutmuşum ıslatmayı kahvaltıda devam edecektim neyse bu gün ara olsungeldi bir pazartesi daha..
sabah kahvaltım karabuğday içine peynir nane karabiber limon yanında yoğurt
şimdi de çay demledim onu içicem..bol bol da su tabiisi...
umarım su gibi güzel geçen bir hafta olur..
sağol canım...
kolay gelsin..
afiyet olsun canım baya faydasını gördüm 2 günde akşam unutmuşum ıslatmayı kahvaltıda devam edecektim neyse bu gün ara olsun
günaydın kızlar,iyi bir hafta dilerim hepimize
haftasonu il dışındaydım,çok kalabalık bayanlar grubu olarak buluştuk,eğlendik,kurtlarımızı döktüktabi karatay filan da kalmadı,hemen 2 kilo artıya geçmişim bile sağlık olsun deyip kaldığım yerden devam ediyorum bugün:26:cuma akşamı ev gezmemiz var bi de:18:
sersumum kızının doğum gününü geç de olsa kutluyorum canımsen onun için bulunmaz bir annesin,hep birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum
son sayfa dışında geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir:13:karabuğday desteğinin işe yarayacağına inanıyorum,ben de bir hafta sonra,şu ev gezmesi de geçince yapacağım,o arada sizlerin nasıl yaptığını ve sonuçlarını takip edip ona göre karar vereceğimgörüşürüz canlarım
https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051
çok güzel karatay tarifleri ve öneriler..hepinizi face sayfamıza da bekleriz..
ben bakıyorum sık sık face sayfasına
karabuğday ı burda miğğros a sordum..yoktu..acelem de vardı..sipariş falan verirler miydi 1 kişi için bilemiyorum ama ...neyse..ben eve gidince normal aşurelik buğdayı akşamdan ıslattım..
sabah da 1 küçük kavanozun içine yoğurt aldım...
aşurelik buğdayımı aldım..
kurumuş orman meyvesi vardı.onu da aldım yanıma..karıştırdım yedin öğlende..ama kilo aldım sanki
bir sonraki gün ise buğday ruşeyn i almıştım..onun da kutusunun arkasında yoğurt ve süt ile karıştırılarak yenilir yazıyordu.yoğurt ve orman meyvesiyle aldım yanıma yine ..onu da o şekilde yedim..nefis oldu.
elimden geldiğince çeşitli paylaşımlar yapıyorum orada da canım..destek için sağol
d.ru nun var canım..diğer marketlere de bak istersen..
ayran detoksu gibi mi yapacaksın:44::44:
afiyet olsun sana da
sınav sonuçları açıklandı..çok şükür çok büyük hayal kırıklığı yaşamadık. .türkçe ingilizce full fen din 85 matematik inkılap 95 yanii 6 yanlış beklerken din ve fen den 2 tane daha geldi..neyse sağlık olsun. .özlem oyam inşallah sizlerin de iyi sonuçlar gelmiştir.. Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın ..geçen yılki iptal olayı bayaa canımı sıkmıştı bizimkilerin de başına gelir mi diye.:18::18:.eğitime hiç güvenim kalmadı hiçç
ayranın içine buğday mercimek ve sanırım nohut koyarak sırf onu içiyorsun canım ayran detoksu oevet canım ben de durru marka baktım ama yoktu..zaten küçük bizim miğğross
ben ayran detoksunu bilmiyorum o nedir..
kendine iyi bak...kızın maşallah iyi gelmiş notlar...bu sbs sınav sonucu demi..simdi ne olacak canım..bu puanları nerede kullancaklar
tebrik ederim iyi gelmiş sonuçları başarılarının devamı dilerim rabbim istediği okula gitmeyi nasip etsin
ev temizlendi duşda alındı şimdi sıra yemeklerde annem ayrı bişey istiyoreşim ayrı kendimede karabugday
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?