Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar bugün yine dayanamadım ekmeğe çikolataya kolaya offff yarın yeniden başlıyorum inşallah

naz canim nasilsin.daha yatmadinmi.....ben uyandim kizimi okula hazirliyorum....canim senin ufaklik kac aylik....ins.dislerini kolay

cikarir canim....

kizlar oncelikle cok uykum var gidip bir yarim saat daha uyucam.sonra kalkinca kahvalti yapicam ins.....

kahvaltida 1 elma yada portakal grecka ve yesil cay dusunuyorum...

naz sende bu sabah sifirla herseyi.....hadi bak bizde sifirliyoruz....

ellerine sağlık sersumcum... dediğin gibi her şey kuzularımız için,baaaak sen tam 4 arkadaş yerini doldurmuşsun; işte annelik böyle bir şey,yaşlanmıyoruz da canım olgunlaşıp rollerimizin daha da bir farkına varıyoruz... dediğim gibi ne mutlu sana: Evde bir arkadaşın var,hemde kendi yüreğinden kendi canından

kahvaltım 06:45
5-6 dal marul
5 zeytin
1 rafadan yumurta
2 parmak peynir
1 avuç içi fıstık
2 ceviz
3 dilim elma

şimdide sade bir Türk kahvesi

evet amaçdaşlar akşama gelmeye çalışırım ...

sağol canım..elimden geldiğince yaptım kuzular mutlu olsun yeter ki..
aynen durmak yok

sağol canımçok şükür..Allah herkese nasip etsin inşallah

Günaydın karatayın çıtırları sersum pastan süper olmuş masanda harikaydı yorgunluguna değmiş canım

klasik karatay kahvaltısı akşamada karabugday birazdanda ev temizlemece

geldi bir pazartesi daha..

sabah kahvaltım karabuğday içine peynir nane karabiber limon yanında yoğurt

şimdi de çay demledim onu içicem..bol bol da su tabiisi...

umarım su gibi güzel geçen bir hafta olur..

afiyet olsun canım baya faydasını gördüm 2 günde akşam unutmuşum ıslatmayı kahvaltıda devam edecektim neyse bu gün ara olsun

günaydın kızlar,iyi bir hafta dilerim hepimize
haftasonu il dışındaydım,çok kalabalık bayanlar grubu olarak buluştuk,eğlendik,kurtlarımızı döktüktabi karatay filan da kalmadı,hemen 2 kilo artıya geçmişim bilesağlık olsun deyip kaldığım yerden devam ediyorum bugün:26:cuma akşamı ev gezmemiz var bi de:18:
sersumum kızının doğum gününü geç de olsa kutluyorum canımsen onun için bulunmaz bir annesin,hep birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum
son sayfa dışında geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir:13:karabuğday desteğinin işe yarayacağına inanıyorum,ben de bir hafta sonra,şu ev gezmesi de geçince yapacağım,o arada sizlerin nasıl yaptığını ve sonuçlarını takip edip ona göre karar vereceğimgörüşürüz canlarım

özlemim ne iyi olmuş senin için..dostlarla eğlenmek gibisi yok..

olanı olduğu yerde bırakıp yolumuza devam özlemim..bende de durum aynı..hem regl hem kaçamak..

sağol tatlım kıymatlım amiinn ..Allah evlatlarımıza sağlık mutluluk uzun ömürler versin acılarını göstermesin..

dimek siz hele bi kullanın bakiim diyosun..kobaylık kobaylık nereye kadar..ama ilk kobayımız leylaktı ve sonuçları mikemmel..

öptüm seni

https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051

çok güzel karatay tarifleri ve öneriler..hepinizi face sayfamıza da bekleriz..

ben bakıyorum sık sık face sayfasına

karabuğday ı burda miğğros a sordum..yoktu..acelem de vardı..sipariş falan verirler miydi 1 kişi için bilemiyorum ama ...neyse..ben eve gidince normal aşurelik buğdayı akşamdan ıslattım..

sabah da 1 küçük kavanozun içine yoğurt aldım...
aşurelik buğdayımı aldım..

kurumuş orman meyvesi vardı.onu da aldım yanıma..karıştırdım yedin öğlende..ama kilo aldım sanki

bir sonraki gün ise buğday ruşeyn i almıştım..onun da kutusunun arkasında yoğurt ve süt ile karıştırılarak yenilir yazıyordu.yoğurt ve orman meyvesiyle aldım yanıma yine ..onu da o şekilde yedim..nefis oldu.

elimden geldiğince çeşitli paylaşımlar yapıyorum orada da canım..destek için sağol
d.ru nun var canım..diğer marketlere de bak istersen..

ayran detoksu gibi mi yapacaksın:44::44:

afiyet olsun sana da

sınav sonuçları açıklandı..çok şükür çok büyük hayal kırıklığı yaşamadık..türkçe ingilizce full fen din 85 matematik inkılap 95 yanii 6 yanlış beklerken din ve fen den 2 tane daha geldi..neyse sağlık olsun..özlem oyam inşallah sizlerin de iyi sonuçlar gelmiştir..Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın..geçen yılki iptal olayı bayaa canımı sıkmıştı bizimkilerin de başına gelir mi diye.:18::18:.eğitime hiç güvenim kalmadı hiçç

elimden geldiğince çeşitli paylaşımlar yapıyorum orada da canım..destek için sağol
d.ru nun var canım..diğer marketlere de bak istersen..

ayran detoksu gibi mi yapacaksın:44::44:

afiyet olsun sana da

evet canım ben de durru marka baktım ama yoktu..zaten küçük bizim miğğross
ben ayran detoksunu bilmiyorum o nedir..

kendine iyi bak...kızın maşallah iyi gelmiş notlar...bu sbs sınav sonucu demi..simdi ne olacak canım..bu puanları nerede kullancaklar

tebrik ederim iyi gelmiş sonuçları başarılarının devamı dilerim rabbim istediği okula gitmeyi nasip etsin

ev temizlendi duşda alındı şimdi sıra yemeklerde annem ayrı bişey istiyor eşim ayrı kendimede karabugday

ayranın içine buğday mercimek ve sanırım nohut koyarak sırf onu içiyorsun canım ayran detoksu o

sağol canım..daha nisanda 2. sınav var puan sistemini tam bilmiyorum..:44::44::44:

sağol canım aminn
oh temizlik bitmiş..afiyet olsun sana da..

sabah yediğim karabuğdayla duruyordum gelirgelmez acıktım hemen 2 yumurta haşladım ve karabuğdaya ekledim 2 taze soğan maydanoz peynir karabiber nane acı domates sosuyla salata yaptım yiyorum..yanında da koca bir kase yoğurt

çok açım napiim..çok mu oldu acep..olsa da yiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…