Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla çok iyi geldibir ileri iki geri, nolacak bu gariplerin halleriamin cicim aminkim nasıl uyguladı ve nasıl sonuç aldı,1 haftalık gözlem yapıciiimmmaşallah leylakımageçenlerde bir kitapçıda kampanya vardı,2 alana 1 bedava diye..ben de hocanın kitaplarını aldım ve seriyi tamamladımarada açıp okuyorumanlayıp dinlemeden hocayla dalga geçen,dolandırılmasını örnek göstererek çamur atmaya çalışanlara da tavsiye edicem
maşallah canım,notları harika,inşallah istediği liseye giderbenimki çok heyecanlanmış,basit hatalar yapmıştı,ingilizce 100,din,matematik ve türkçe 95,fen 85,inkılap 80gerçekten bilmediği sadece dinden 1 soruydu,2.sınavda daha iyi sonuçlar alırlar inşallah
ben çıkıyorum kızlar,iyi akşamlar

slm karabuğTAY camiası

özlemcim ve sersumcum maşallahı var kuzularınızın tebrikler...

2. öğünüm

kocaman bir tabak 1 avuç dolusu cevizli kereviz salatası yoğurtlu tabi ki
karışık mevsim salata(kırmızı lahana-havuç-turp)
5 yk kadar yeşil fasulye

2 lt su

60 dk yürüyüş yapıldı hanımlar

afiyet olsun canım

lahana pancar ve yogurtla karabugdayı yedim annem diyoki bu ne diğer yemeklerden ye yüzün minnacık kaldı
şimdide çay keyfi

Selam Sersum öncelikle kızının yeni yaşını kutlar nice sağlıklı,başarılı ve mutlu seneler dilerim

Ayrıca senin,Özlemin vede iğneoyasının sınava giren kuzularınızın 1. dönem SBS puanları içinde hayırlısı olsun inşallah 2. dönemde dahada iyi notlar alırlar en sonunda da istediği okula girerler inşallah

Dört gündür girememiştim topiğe çünki perşembe annemin rahatsızlığı nüksetti ve solunum problemi yaşadı sabaha kadar eczane ilaç ve başında durup nefes alış verişini kontrol etmekten sabah ezanına kadar uyuyamadım sonra annem kalktı ben uyudum 2 saat sonra kalkıp işe gittim cuma günü ruh gibiydim, ilk kez otobüste uyumuşum gece her zamankinden geç bi saate evime gittim kızımın grip başlangıcına önlem olsun diye serum vermişlerdi çarşamba günü, semptom giderici ve burun spreyi kullanıyor o nedenle cumartesi ailece geç saate kadar uyuduk (kızımın gitar derside bitmişti allahtan, dershaneyede bu hafta gitmiycem dedi iyi olur dedik yollamadık
ardından kahvaltıydı çamaşırdı alışverişti derken çok çabuk bitti akşam yemeği içinde dışarda mangal programı vardı ona gittik (orada epey çozuttum ) pazar yine geç uyanınca akşama kadar yemek ütü çanta hazırlamaktan pc ye bakamadım bile dün gece geç geldim sızdım anca şimdi fırsat buldum bu pc de virüs programı yok (efendim program yavaşlatıyormuş o yüzden yüklemiyomuş )o yüzden dakka başı pc çökmek üzere yazısı çıkıp duruyor aniden çıkarsam bilinki pc dendir

Bu arada geçen hafta 2 gün ve bugün 2. öğünü karabuğday ile yaptım cumartesi sabah 63.2 idim pazar sabahı çozutmalarımın sonucu 63.7 idim yani günde 3 öğün üstelik kahvaltıda mutlaka 1 dilimde olsa ekmek yada simit falan yiyorum akşamları normal sadece öğlen yoğurtlu yada kısır gibi yeşillikli karabuğday yiyerek en azından kilomu sabit tutmuşum üstelik barsaklarımda yaradı sanırım dün senin incir uyutma tarifini denedim 1 kasede yedim ben ve eşim çok beğendik kızım malesef nutella gibisi yok dedi ya işte böyle biraz geçmişe bakiim bakalım n var n yok

Son düzenleme:
afiyet olsun canım

lahana pancar ve yogurtla karabugdayı yedim annem diyoki bu ne diğer yemeklerden ye yüzün minnacık kaldı
şimdide çay keyfi

Selam canım benim annemde ciddi ciddi kızmaya başladı yeter artık daha fazla diyet yapma diye aynen yüzün çöktü sağlıklı beslenmiyosun falan diyo bana kalsa akşamda karabuğday yicem ama... neyse hafif yemeye çalışıyorum ona bile söyleeniyor ''sen şimdi doydunmu diyo'' bende hemde nasıl midem küçüldü artık diyorum hee bende gidip bitki çay koyiim kendime afiyet olsun canım sanada :16.

sarhoşum anneciğine de kızına da çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum her ikisine de...

sarhoşum anneciğine de kızına da çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum her ikisine de...

Çok teşekkür ederim canım şimdi iyiler çok şükür kızımınki zaten baştan tedbir olsun diye serum verilince şiddetlenmeden geçti gibi anneminkide sanırım kullandığı ilaçlar alerjisini tetikledi hem ağız hem burundan nefes alamamıştı antihistaminiğe başladı şimdi normal çok şükür

yazmadım daha canım
karabuğday iyi gidiyo,haftasonu hep karabuğday yedim.bugün bir tek akşam yedim.çünkü annemin doğum günüydü yemeğe gittik beraber.yemekte de zararlı bişey yemedim gerçi,karataya uygundu.yarından itibaren k.buğdaya devambugün ayrıca 7 km falan yürümüşümdür
sağol canım inşallah

Son düzenleme:

zaten grip olunca alerji de fırsat kolluyo hemen,kendimden biliyorum.nefes almak o kadar zorlaşıyo ki.....oh oh iyi olsun teyzem

Paylaşımların her zamanki gibi süper canım ayrıca avatarındaki resminiz de çok güzel yakışmışsınız birbirinize karabuğdayın faydasını kesin görürsünüz merak etmeyin

işte ikinci öğünüm ,

1 kabak ve Brüksel lahana si ile tatlandirilmis kara buğday
yogurt

Naz canım başladığında kendine sadece 2 gün hiç kaçamak yapmadan durma sözü ver ve tutmaya çalış 2 günü atlatınca elin her cısa gittiğinde toparlanmanın ne zor olduğu aklına gelir böylece ama emziriyorsan kendinize yüklenmeyin bence önemli olan sağlık...

kızlar bugün yine dayanamadım ekmeğe çikolataya kolaya offff yarın yeniden başlıyorum inşallah

Ramaskacım uykusuzken hiç bişey yemesen bile kiolar gitmiyo canım o yüzden uyku düzenin oturana kadar stres yapma derim kolay gelsin canım

Overseas canım BENCEDE kesinlikle çok doğru saptamalar bol su, hareketlilik, akşam 6-7 den sonra hiç bişey yememek, zararlı kaçamakları gündüz öğünlerinde ve ölçülü yemek konusuna kesinlikle katılıyorum senide kutluyorum hedefine ulaşmana rağmen bırakmadığın için

Anneciğine nice sağlıklı mutlu seneler dilerim canım oh oh maşallah karatyıda bozmamışsın,böyle devam inşallah .46:

zaten grip olunca alerji de fırsat kolluyo hemen,kendimden biliyorum.nefes almak o kadar zorlaşıyo ki.....oh oh iyi olsun teyzem

Evet canım seninde alerji problemin vardı biliyorum peki nefes açıcı ne öneriyosun tecrübeli biri olarak annemin gençlikte yaptırdığı testde toz ve rutubet alerjisi çıkmış ama dediğin gibi gripte nüksetti bende kullandığı ilaçlardan sandım çünki toz ve rutubetlik bi durum yoktu :44: .26: nitekimde anti histaminğe başlayınca düzeldi şükür

özlemim senin kuzunun sonuçları da çok iyi tebrik ederim maşallah kızlarımıza..neler var neler..inşallah 2. sınavları daha da iyi olur tatlım..dene bakalım bize noolcak..

leylak kelaynak..
sağol bebeğim..senin yeğen de mi girdi..onun da sonuçları iyidir inşallah canım..emekleri boşa gitmesin kuzuların inşallah

sarfoşum geçmiş olsun annene de kızına da..yorulmuşsun tabii.:26::26:.bunla gelsin geçsin ne diyelim..
iyi dileklerin için de teşekkür ederim canımamiin cümlemizin diyorumincir uyutması güzel demi..
benim kızım da beğenmedi

çakmelcim sağol canım

kardelencim sonradan bi şiştim bi şiştim sorma...teyzem de şaşırmıştır napıyo bunlar diye..

pc oturdum ya aman geç kaldın kadınlar kulubüne diyorpc de olmasa vakitde geçmiyor biraz stres atıyorum ne yapayım rutin işlerden sıkılmaya başladım herbirinin keyfine göre hareket ediyorum birde demezlermi ne var mecbursun yapacaksın

vay tirbiyesizleerr şaka bir yana senin gibisini bulamazlarr..söyle onlara kardelenimiz bitane kıymetini bilsinler heee

vay tirbiyesizleerr şaka bir yana senin gibisini bulamazlarr..söyle onlara kardelenimiz bitane kıymetini bilsinler heee

sağol canım ya bazen diyorum otomatik değilim diye neyseki sabrım var sinirlenince mutfaga kacıyorum yada hemen yürümeye bantaçaylara bakıp geliyorum

sağolasın muhtarım sende varsa maden suyuna limon sık iç yoksa bol limonlu su iç
fırsat bulunca bi ara facenede bakcam doğum günü masanı merak ettim

sarhoşum geçmiş olsun canım leylakım seninde annene nice sağlıklı mutlu yaşlara

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…