- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
valla çok iyi geldiözlemim ne iyi olmuş senin için..dostlarla eğlenmek gibisi yok..
olanı olduğu yerde bırakıp yolumuza devam özlemim..bende de durum aynı..hem regl hem kaçamak..
sağol tatlım kıymatlım amiinn..Allah evlatlarımıza sağlık mutluluk uzun ömürler versin acılarını göstermesin..
dimek siz hele bi kullanın bakiim diyosun..kobaylık kobaylık nereye kadar..ama ilk kobayımız leylaktı ve sonuçları mikemmel..
öptüm seni
maşallah canım,notları harika,inşallah istediği liseye gidersınav sonuçları açıklandı..çok şükür çok büyük hayal kırıklığı yaşamadık. .türkçe ingilizce full fen din 85 matematik inkılap 95 yanii 6 yanlış beklerken din ve fen den 2 tane daha geldi..neyse sağlık olsun. .özlem oyam inşallah sizlerin de iyi sonuçlar gelmiştir.. Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın ..geçen yılki iptal olayı bayaa canımı sıkmıştı bizimkilerin de başına gelir mi diye.:18::18:.eğitime hiç güvenim kalmadı hiçç
sabah yediğim karabuğdayla duruyordum gelirgelmez acıktım hemen 2 yumurta haşladım ve karabuğdaya ekledim 2 taze soğan maydanoz peynir karabiber nane acı domates sosuyla salata yaptım yiyorum..yanında da koca bir kase yoğurt
çok açım napiim..çok mu oldu acep. .olsa da yiyorum valla
sabah yediğim karabuğdayla duruyordum gelirgelmez acıktım hemen 2 yumurta haşladım ve karabuğdaya ekledim 2 taze soğan maydanoz peynir karabiber nane acı domates sosuyla salata yaptım yiyorum..yanında da koca bir kase yoğurt
çok açım napiim..çok mu oldu acep. .olsa da yiyorum valla
haydi bakalim canimmm .. insallah istedigin gibi olur ve tarti yuzunu guldurur ,, Bende cumaya kadar tartilmayacagim .. bakalim sonuc her halukarda mechul .... benimde regl ime az jaldi .. ya sabir bakalim neler olacak ../QUOTE]
inşallah hepimiz kilo vermiş oluruz bu hafta kaneelim
özlemim ne iyi olmuş senin için..dostlarla eğlenmek gibisi yok..
olanı olduğu yerde bırakıp yolumuza devam özlemim..bende de durum aynı..hem regl hem kaçamak..
sağol tatlım kıymatlım amiinn..Allah evlatlarımıza sağlık mutluluk uzun ömürler versin acılarını göstermesin..
dimek siz hele bi kullanın bakiim diyosun..kobaylık kobaylık nereye kadar..ama ilk kobayımız leylaktı ve sonuçları mikemmel..
öptüm seni
kobay leylak keleynak
sınav sonuçları açıklandı..çok şükür çok büyük hayal kırıklığı yaşamadık. .türkçe ingilizce full fen din 85 matematik inkılap 95 yanii 6 yanlış beklerken din ve fen den 2 tane daha geldi..neyse sağlık olsun. .özlem oyam inşallah sizlerin de iyi sonuçlar gelmiştir.. Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın ..geçen yılki iptal olayı bayaa canımı sıkmıştı bizimkilerin de başına gelir mi diye.:18::18:.eğitime hiç güvenim kalmadı hiçç
valla çok iyi geldibir ileri iki geri, nolacak bu gariplerin halleri amin cicim amin kim nasıl uyguladı ve nasıl sonuç aldı,1 haftalık gözlem yapıciiimm maşallah leylakıma geçenlerde bir kitapçıda kampanya vardı,2 alana 1 bedava diye..ben de hocanın kitaplarını aldım ve seriyi tamamladım arada açıp okuyorum anlayıp dinlemeden hocayla dalga geçen,dolandırılmasını örnek göstererek çamur atmaya çalışanlara da tavsiye edicem
maşallah canım,notları harika,inşallah istediği liseye giderbenimki çok heyecanlanmış,basit hatalar yapmıştı,ingilizce 100,din,matematik ve türkçe 95,fen 85,inkılap 80 gerçekten bilmediği sadece dinden 1 soruydu,2.sınavda daha iyi sonuçlar alırlar inşallah
ben çıkıyorum kızlar,iyi akşamlar
kısslar her ne kadar bu puan sisteminden anlamasam da kuzuların sonuçları süper görünüyo.ikinci sınavlarında daha da başarılı olsunlar inşallah ve istedikleri liseye yerleşsinler
biz de yeğenimin sonuçlarına bakalım dedik ama açılmadı sayfa:44::44:
afiyet olsun canım
lahana pancar ve yogurtla karabugdayı yedim annem diyoki bu nediğer yemeklerden ye yüzün minnacık kaldı
şimdide çay keyfi
haydi bakalim canimmm .. insallah istedigin gibi olur ve tarti yuzunu guldurur ,, Bende cumaya kadar tartilmayacagim .. bakalim sonuc her halukarda mechul .... benimde regl ime az jaldi .. ya sabir bakalim neler olacak ../QUOTE]
inşallah hepimiz kilo vermiş oluruz bu hafta kaneelim
kobak leylak keleynak
kısslar her ne kadar bu puan sisteminden anlamasam da kuzuların sonuçları süper görünüyo.ikinci sınavlarında daha da başarılı olsunlar inşallah ve istedikleri liseye yerleşsinler
biz de yeğenimin sonuçlarına bakalım dedik ama açılmadı sayfa:44::44:
selam Kelaynak Leylak henüz geçmişi okuyamadım sondan geri geri gidiyorum o yüzden yazdıysan henüz görmemişimdir hee :34.
Nasıl geçiyo karabuğday faslı :44: yeğeninde güzel puanlar almıştır inşallah
sarhoşum anneciğine de kızına da çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum her ikisine de...
selam Kelaynak Leylak henüz geçmişi okuyamadım sondan geri geri gidiyorum o yüzden yazdıysan henüz görmemişimdir hee :34.
Nasıl geçiyo karabuğday faslı :44: yeğeninde güzel puanlar almıştır inşallah
Çok teşekkür ederim canım şimdi iyiler çok şükürkızımınki zaten baştan tedbir olsun diye serum verilince şiddetlenmeden geçti gibi anneminkide sanırım kullandığı ilaçlar alerjisini tetikledi hem ağız hem burundan nefes alamamıştı antihistaminiğe başladı şimdi normal çok şükür
işte ikinci öğünüm ,
1 kabak ve Brüksel lahana si ile tatlandirilmis kara buğday
yogurt
kızlar bugün yine dayanamadım ekmeğe çikolataya kolaya offffyarın yeniden başlıyorum inşallah
kizlar oncelikle cok uykum var gidip bir yarim saat daha uyucam.sonra kalkinca kahvalti yapicam ins.....
kahvaltida 1 elma yada portakal grecka ve yesil cay dusunuyorum...
naz sende bu sabah sifirla herseyi.....hadi bak bizde sifirliyoruz....
merhaba kızlar :)
uzun bir süredir ( aslında bir haftadır) karatay diyetini tam anlamıyla uygulayamadım. (sadece öğün saatlerimi karataya göre ayarladım ve akşam 8den sonra hiçbişi yemedim.) çünkü uzaktan misafirimiz gelince, annem tatlılar ve yemekleri bol bol yapınca, bende dikkatli ama azda olsa yedim. birazda umudum gitti zayıflayamam , ya da en kötüsü kilo alırım diye. ama aksine, hem kilo almadım, hemde bir kilo vermişim bu hafta içinde. bunu bol bol su içmeme, ve sabahları aç karnıma içtiğim kefire, ayrıca günde iki kez yaptığım yarım saatten fazla yürüyüşlere bağlıyorum.
ek olarak şunu da demek isterim, bu diyeti ilk bir ay dikkatli uyguladıktan sonra , diğer zamanlarda, arada bir yediğimizi kaçırsak bile, mesela ekmek veya hafif bir tatlı yesek bile, yine zayıflıyoruz, ''BENCE'' ... gerçekten bu diyetin bendeki olumlu tarafı bu oldu. metabolizmam hızlandı ve eskisi gibi hemen tatlı veya tahıl ürünüyle yapılmış gıdalar yediğimde kilo olarak dönmüyorlar bana. ve kesinlikle saat 8den sonra yemek yeme, sporsuz bile zayıflıyorsun... bilmiyorum ama benim görüşlerimdir bunlar. bugunden itibaren tekrar kaçamaksız diyeti uygulayacağım. çünkü amacım bir türlü ulaşamadığım 49 sınırını aşmaktı. artık 50 kiloya düştüm :))) kendime güvenim geldi.
sizinle bu sevincimi paylaşabildiğim için cok mutluyum :) herkese bol leptinler :)
yazmadım daha canım
karabuğday iyi gidiyo,haftasonu hep karabuğday yedim.bugün bir tek akşam yedim.çünkü annemin doğum günüydü yemeğe gittik beraber.yemekte de zararlı bişey yemedim gerçi,karataya uygundu.yarından itibaren k.buğdaya devambugün ayrıca 7 km falan yürümüşümdür
sağol canım inşallah
Anneciğine nice sağlıklı mutlu seneler dilerim canımoh oh maşallah karatyıda bozmamışsın,böyle devam inşallah .46:
zaten grip olunca alerji de fırsat kolluyo hemen,kendimden biliyorum.nefes almak o kadar zorlaşıyo ki.....oh oh iyi olsun teyzem
özlemim senin kuzunun sonuçları da çok iyi tebrik ederimmaşallah kızlarımıza ..neler var neler ..inşallah 2. sınavları daha da iyi olur tatlım.. dene bakalım bize noolcak..
leylak kelaynak..
sağol bebeğim..senin yeğen de mi girdi..onun da sonuçları iyidir inşallah canım..emekleri boşa gitmesin kuzuların inşallah
sarfoşum geçmiş olsun annene de kızına da..yorulmuşsun tabii.:26::26:.bunla gelsin geçsin ne diyelim..
iyi dileklerin için de teşekkür ederim canımamiin cümlemizin diyorum incir uyutması güzel demi..
benim kızım da beğenmedi
çakmelcim sağol canım
kardelencim sonradan bi şiştim bi şiştim sorma...teyzem de şaşırmıştır napıyo bunlar diye..
pc oturdum ya aman geç kaldın kadınlar kulubüne diyor pc de olmasa vakitde geçmiyor biraz stres atıyorum ne yapayım rutin işlerden sıkılmaya başladım herbirinin keyfine göre hareket ediyorum birde demezlermi ne var mecbursun yapacaksın
vay tirbiyesizleerr şaka bir yana senin gibisini bulamazlarr..söyle onlara kardelenimiz bitane kıymetini bilsinler heee
özlemim senin kuzunun sonuçları da çok iyi tebrik ederimmaşallah kızlarımıza ..neler var neler ..inşallah 2. sınavları daha da iyi olur tatlım.. dene bakalım bize noolcak..
leylak kelaynak..
sağol bebeğim..senin yeğen de mi girdi..onun da sonuçları iyidir inşallah canım..emekleri boşa gitmesin kuzuların inşallah
sarfoşum geçmiş olsun annene de kızına da..yorulmuşsun tabii.:26::26:.bunla gelsin geçsin ne diyelim..
iyi dileklerin için de teşekkür ederim canımamiin cümlemizin diyorum incir uyutması güzel demi..
benim kızım da beğenmedi
çakmelcim sağol canım
kardelencim sonradan bi şiştim bi şiştim sorma...teyzem de şaşırmıştır napıyo bunlar diye..
sarhoşum geçmiş olsun canım leylakım seninde annene nice sağlıklı mutlu yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?