sağol canım ya bazen diyorum otomatik değilim diye neyseki sabrım var sinirlenince mutfaga kacıyorum yada hemen yürümeye bantaçaylara bakıp geliyorum
sağolasın muhtarımsende varsa maden suyuna limon sık iç yoksa bol limonlu su iç
fırsat bulunca bi ara facenede bakcam doğum günü masanı merak ettim
senin sinirlerin alınmış canım benim..güzel insan bana da koy bi kupa kısss (ama dikkatini şeeyderim kupa bardak değil.. )
Evet canım seninde alerji problemin vardı biliyorum peki nefes açıcı ne öneriyosun tecrübeli biri olarak annemin gençlikte yaptırdığı testde toz ve rutubet alerjisi çıkmış ama dediğin gibi gripte nüksetti bende kullandığı ilaçlardan sandım çünki toz ve rutubetlik bi durum yoktu :44: .26: nitekimde anti histaminğe başlayınca düzeldi şükür
aplam koymuştu ismimileylak kelaynak..
sağol bebeğim..senin yeğen de mi girdi..onun da sonuçları iyidir inşallah canım..emekleri boşa gitmesin kuzuların inşallah
sarhoşum geçmiş olsun canım leylakım seninde annene nice sağlıklı mutlu yaşlara
pc oturdum ya aman geç kaldın kadınlar kulubüne diyor pc de olmasa vakitde geçmiyor biraz stres atıyorum ne yapayım rutin işlerden sıkılmaya başladım herbirinin keyfine göre hareket ediyorum birde demezlermi ne var mecbursun yapacaksın
sağol canım ya bazen diyorum otomatik değilim diye neyseki sabrım var sinirlenince mutfaga kacıyorum yada hemen yürümeye bantaçaylara bakıp geliyorum
senin sinirlerin alınmış canım benim..güzel insan bana da koy bi kupa kısss (ama dikkatini şeeyderim kupa bardak değil.. )
aynen ben de ince ve cam olacak..kalın kupaları sevmem..bana da ondan olsunbende bardakda içmeyi sevmem kupada içiyorum tek farkı cam ve incecik olması buyurun bakalım
pasta süperdi yakurabiyeler de harika görünüyordu
canım bana dr awamys diye bi sprey vermişti onu kullanıyorum.çok iyi geliyo bana.grip olduğumda da burnum tıkandığı zamanlarda bunu sıkıp yatıyorum iyi geliyo
aplam koymuştu ismimi
inşallah canım,amiiin...evet canım girmişti ama hala öğrenemdik sonucunu.dur bi daha bakayım:44:
sağol kardelenim
he valla bi soda içilir..iyi hatırlattın kıss..:13::13::13:
bak gülüm bak bakem sen de beğencen mii
aynen ben de ince ve cam olacak..kalın kupaları sevmem..bana da ondan olsun
sağol canım..valla ençok pasta ve kurabiyeler uğraştırdı zaten..
bugün pastanın üstündeki şekerden bebeği yemiş bizimki deli yaaaa
Iyı aksamlar kızlar
nasılsınız ??
Ben bugun isteydim .. saat 5. 30 da kalktim . Kahvaltimi yaptim.
Kahvaltimda : ( hic istahim yoktu vallahi )
1 olcek kara bugday (yaklasik yarim cay bardagina denk geliyor ( aksamdan islatilmis )
1 kivi biraz ustune tarcin serptim
guzeldi yedim ..
Is yerinde aciktim biraz ama kacamak falan yapmadim . 1 mandalina ve bir kase tavuksuyu corba ictim ( icinde tavuk sebze birsey yoktu sadece tavugun suyuyudu )
Aksam : Saat 3.30 gibi evdeydim.
kofte yapacaktim vazgectim.. kiymali yumurta yaptim , yanina da Karabugdayi hasladim.. biraz yesil sogan , sulandirilmis salca ile yapismaz tavada iki dondurdum.. sonra ustune limon , maydonoz .. ohh miss oldu ..
bi de yanina yesil cay ..
ohh super doydum..
simdi de tv izleyip .. yine bir metabolizma hizlandirici cay icecegim.... yarin yine.. bugdaya devam
aynen yaa ben de hiiiç beğenmedim bu yeni uygulamayıı..bu ne ya begeni yapamıyorum yine saçmalık oldu yeni sistem alıntıda yapınca mesaj geliyor
Kupa yetmez semaver olmalıben artık akşamları bitki çayı içiyorum uykum kaçmasın diye
aplam koymuştu ismimi
inşallah canım,amiiin...
aman bee sen de soda diye maden suyuna diyom ben..yoksa sodayı nerden bulup içeyimSoda diil maden suyu için diyolar tansiyonunuz yoksa tabisi
Benim gibi yetenek fukaralarıda beğenmezse artık ...
Vauvv şekerden bebektemi yaptınniye yemesin niye deli diyosun kıza yaf benim kız olsa baştan ayırıp yemeden yatmazdı
Kızlar pc çalışıyoken yeğende bakcakmış sonra yine gelmeye çalışırım şimdilik by
kızlar ya bende merak ettim pastayı ama sersum ben göremiyorum bu haksızlık değil miiii
karataycılara da at bari fotoları
Iyı aksamlar kızlar
nasılsınız ??
Ben bugun isteydim .. saat 5. 30 da kalktim . Kahvaltimi yaptim.
Kahvaltimda : ( hic istahim yoktu vallahi )
1 olcek kara bugday (yaklasik yarim cay bardagina denk geliyor ( aksamdan islatilmis )
1 kivi biraz ustune tarcin serptim
guzeldi yedim ..
Is yerinde aciktim biraz ama kacamak falan yapmadim . 1 mandalina ve bir kase tavuksuyu corba ictim ( icinde tavuk sebze birsey yoktu sadece tavugun suyuyudu )
Aksam : Saat 3.30 gibi evdeydim.
kofte yapacaktim vazgectim.. kiymali yumurta yaptim , yanina da Karabugdayi hasladim.. biraz yesil sogan , sulandirilmis salca ile yapismaz tavada iki dondurdum.. sonra ustune limon , maydonoz .. ohh miss oldu ..
bi de yanina yesil cay ..
ohh super doydum..
simdi de tv izleyip .. yine bir metabolizma hizlandirici cay icecegim.... yarin yine.. bugdaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?