Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım ya bazen diyorum otomatik değilim diye neyseki sabrım var sinirlenince mutfaga kacıyorum yada hemen yürümeye bantaçaylara bakıp geliyorum

senin sinirlerin alınmış canım benim..güzel insan bana da koy bi kupa kısss(ama dikkatini şeeyderim kupa bardak değil..)

canım bana dr awamys diye bi sprey vermişti onu kullanıyorum.çok iyi geliyo bana.grip olduğumda da burnum tıkandığı zamanlarda bunu sıkıp yatıyorum iyi geliyo

leylak kelaynak..
sağol bebeğim..senin yeğen de mi girdi..onun da sonuçları iyidir inşallah canım..emekleri boşa gitmesin kuzuların inşallah
aplam koymuştu ismimi
inşallah canım,amiiin...

sarhoşum geçmiş olsun canım leylakım seninde annene nice sağlıklı mutlu yaşlara

sağol kardelenim

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım cidden sağlam sinir lazım bu kadar kişiyi memnun edip koşturmak herkesin harcı değil

sağol canım ya bazen diyorum otomatik değilim diye neyseki sabrım var sinirlenince mutfaga kacıyorum yada hemen yürümeye bantaçaylara bakıp geliyorum

Evet ya kendileri otomatikmiki bizden de onu bekliyolar alla alla

senin sinirlerin alınmış canım benim..güzel insan bana da koy bi kupa kısss(ama dikkatini şeeyderim kupa bardak değil..)

Kupa yetmez semaver olmalı ben artık akşamları bitki çayı içiyorum uykum kaçmasın diye

bende bardakda içmeyi sevmem kupada içiyorum tek farkı cam ve incecik olması buyurun bakalım
aynen ben de ince ve cam olacak..kalın kupaları sevmem..bana da ondan olsun
pasta süperdi ya kurabiyeler de harika görünüyordu

sağol canım..valla ençok pasta ve kurabiyeler uğraştırdı zaten..
bugün pastanın üstündeki şekerden bebeği yemiş bizimki deli yaaaa

Son düzenleme:

Not ettim sonrainceliycem ilacı canım teşekkür ederim
napmış yeğen ?

he valla bi soda içilir..iyi hatırlattın kıss..:13::13::13:

bak gülüm bak bakem sen de beğencen mii

Soda diil maden suyu için diyolar tansiyonunuz yoksa tabisi

Benim gibi yetenek fukaralarıda beğenmezse artık ...

Iyı aksamlar kızlar
nasılsınız ??

Ben bugun isteydim .. saat 5. 30 da kalktim . Kahvaltimi yaptim.

Kahvaltimda : ( hic istahim yoktu vallahi )
1 olcek kara bugday (yaklasik yarim cay bardagina denk geliyor ( aksamdan islatilmis )
1 kivi biraz ustune tarcin serptim
guzeldi yedim ..

Is yerinde aciktim biraz ama kacamak falan yapmadim . 1 mandalina ve bir kase tavuksuyu corba ictim ( icinde tavuk sebze birsey yoktu sadece tavugun suyuyudu )

Aksam : Saat 3.30 gibi evdeydim.

kofte yapacaktim vazgectim.. kiymali yumurta yaptim , yanina da Karabugdayi hasladim.. biraz yesil sogan , sulandirilmis salca ile yapismaz tavada iki dondurdum.. sonra ustune limon , maydonoz .. ohh miss oldu ..
bi de yanina yesil cay ..

ohh super doydum..

simdi de tv izleyip .. yine bir metabolizma hizlandirici cay icecegim.... yarin yine.. bugdaya devam

Vauvv şekerden bebektemi yaptın niye yemesin niye deli diyosun kıza yaf benim kız olsa baştan ayırıp yemeden yatmazdı

maşallah iradenin devamı gelir,darısıda başımıza inşallah

Kızlar pc çalışıyoken yeğende bakcakmış sonra yine gelmeye çalışırım şimdilik by

kızlar ya bende merak ettim pastayı ama sersum ben göremiyorum bu haksızlık değil miiii

karataycılara da at bari fotoları

öyle sarhoşolsamki canım anacığın bi toparlayamadı yaaa tekrar geçmiş olsun inşallah
kızın içinde canım ALLAH şifalarını versin daha da hasta olmasınlar inşallah

bu ne ya begeni yapamıyorum yine saçmalık oldu yeni sistem alıntıda yapınca mesaj geliyor
aynen yaa ben de hiiiç beğenmedim bu yeni uygulamayıı..mesaj da attım ..sizler de atın bence belki tepkiler çoğalınca düzelir
Kupa yetmez semaver olmalı ben artık akşamları bitki çayı içiyorum uykum kaçmasın diye

aplam koymuştu ismimi
inşallah canım,amiiin...

:86::86::86::86:
Soda diil maden suyu için diyolar tansiyonunuz yoksa tabisi

Benim gibi yetenek fukaralarıda beğenmezse artık ...
aman bee sen de soda diye maden suyuna diyom ben..yoksa sodayı nerden bulup içeyim
bakalım beğen bakalım

yaptım şekerim ama şeker bebek ıyğğğ benim mide kaldırmaz..ama kızlara cazip geliyor nedense
benim kızz o adi renkli pasta şekerlerini bile yiyiyor deli

sonra görüşürüz şekerim

HAFTA sonu sadece küçük bir pasta kaçamağım var.. 2 gün toplam 4 km yürüyüş.

Bugün kahvaltı 2 yumurta, v3 3 zeytin.

ÖĞLEN SÜTLÜ KAHVE

akşam.. eşime ve oğluma kıymalı pide.. bende kabuska, biraz da kıymalının iiçinden yedim. bu diyetle ilkleri yapıyorum, kabuska da hiç yapmamıştım ama onu yaptım sonun da

ve 60 dk tae bo billy cardio yaptım..

kızlar ya bende merak ettim pastayı ama sersum ben göremiyorum bu haksızlık değil miiii

karataycılara da at bari fotoları

çok bahsettik demi..kızlar atacaktım ama topik karatay dışında herbişeyi paylaşıyolar demesinler dedim..ama karataycılara atmammm..hehehe

Son düzenleme:

süper canım..

kızım bugün hiç uyumadı ve az önce uyuya kaldı bu demektir ki gece kalkıp oynuyacağız. dün gece de 2.30 yattım..

bu akşam bana iyi gelecek tek şey demli bir çay ohhh miisss valla...

:26::26::26::84::84::84:

göremicez yaniiiii....

bana müsade kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…