evet canım sadece karabuğday-yoğurt yiyorum doyuncaya kadar.bazen lorlu-yeşillikli ve limonlu yediğim de oluyo.günde 3 öğün yiyorum ama miktar sınırlaması yapmadım hiç.dediğim gibi doyana kadar yiyiyorum...bazen de 1 elma yiyorum yanında,ama günde sadece 1 tane
ben cumaya kadar yapıcam bakalım kaç kilo gidecek
ayyy hemen paylaş cevap gelirse kaneelim bende çok merak ettim
bende varim bende .... Hadi hayirli olsun ...
Canan hocaya da dün mail attim .. bu karabugday ile ilgili bakalim artik cevap gelirse hemen paylasacagim
sersum canim hosgeldin nasilsin...
cakmel canim afiyet olsun.boregi yemissin ama sporunuda yapmissin masallah....
ufakliklar nasil...canim senin buyuk olanda okula gitmiyor galiba yanlis hatirlamiyorsun.sporunu hic aksatmiyorsun dikkatimi cekiyor... sen nasil zaman buluyorsun....
.ben hala leslie bile baslayamadim....bir turlu zaman ayiramiyorum ....benim ufaklik 4.disini cikartiyor 2 gundur uykusuzum.....
bakalim pazartesi karabugday yapicam.....zaten spor olsa daha iyi verirdim,....
valla anca geldim ve hemen kaçıcam lakiin birazdan kızımın bu sefer de dersane örtmenleri geliyor..ee yarın doğumgünü zaten öldüm öldüm bugün.
2 haftadır geleceklerdi bu sabah aradılar ee bari gelin dedim
sabahtan berii eniştenizle beraber evi temizledik ben sonra girdim mamalara..yufkama vardı neyseki..yeşilmercimek salatası,ıslak kek,
haşhaşlı patlıcanlı börek(bu sıralar buna sardım kolay ve güzel..) e yeter garii değil mi..
sabah güzelll bir kahvaltı yapmıştık zaten şimdi onlar gelince de bol bol yeşil mercimek salatası yer günü kapatırım..
misafirler gidince de kızımın pastasını yaparım..kurabiyelerini pişirdim..kızlar makarna salatasına bayılıyor yarın da onu ,sosisli milföy böreği ve kanepeleri hazırladım mı günü kurtarırız umarım..
haftaya bakalım en çok rekoru kim kıracak..ben regl olabilirim pek fazla veremem heralde ama görücezz...
hepiciğinizi öptümmm nanaktannn
kolay gelsin canım kızınada nice sağlıklı mutlu yaşlara olsunvalla anca geldim ve hemen kaçıcam lakiin birazdan kızımın bu sefer de dersane örtmenleri geliyor..ee yarın doğumgünü zaten öldüm öldüm bugün.
2 haftadır geleceklerdi bu sabah aradılar ee bari gelin dedim
sabahtan berii eniştenizle beraber evi temizledik ben sonra girdim mamalara..yufkama vardı neyseki..yeşilmercimek salatası,ıslak kek,
haşhaşlı patlıcanlı börek(bu sıralar buna sardım kolay ve güzel..) e yeter garii değil mi..
sabah güzelll bir kahvaltı yapmıştık zaten şimdi onlar gelince de bol bol yeşil mercimek salatası yer günü kapatırım..
misafirler gidince de kızımın pastasını yaparım..kurabiyelerini pişirdim..kızlar makarna salatasına bayılıyor yarın da onu ,sosisli milföy böreği ve kanepeleri hazırladım mı günü kurtarırız umarım..
haftaya bakalım en çok rekoru kim kıracak..ben regl olabilirim pek fazla veremem heralde ama görücezz...
hepiciğinizi öptümmm nanaktannn
maşallahın var canım ne güzel 38 beden olmuşsunIyi aksamlar Kizceler ..
Nasilsiniz ??
Benden baska kimsecikler yok galiba .. Neyse .. yazayim bugun neler yaptim nerelere gittim nasil nasil gezdim .. hic de kacamak yapmadigimi ..
sabah yazmistim .. kahvalti yapmadan evden ciktim .. sadece kahve icmistim .. yine canim kahvalti falan istemedi .. saat 1. 30 gibi yanima aldigim kavrulmamis kuru yemis karisimi mi ve peynirimi yedim ve soda ictim.
organik pazardaydik .. biraz pahaliydi ama guzel guzel saglikli saglikli seyler aldik
Aldiklarima gelince : minik minik domates , minik minik argacik burgacik biberlerden renkli renkli , kocaman renkli biberlerden , kara kabak , kirmizi lahana , beyaz lahana , yesil sogan , beyaz kislik kus konmaz , avakado ,limon , sogan sarimsak , kiyma , tavuk , badem , ceviz , yumurta , Grecka ( bizim karabugday dan da aldim bulabildim .. fiyatini normal buldum rahatlikla alinabilir .. ) neyse atabildiklerimi derindondurucuya atamadiklarimi dolabima yerlestirdimm .. guzel guzel uyuyorlar ..
Pazardan sonra yine Patron Mutlu Son Istiyor a gittik .. Eeee turk filmidir katkida bulunalim dedim ..
Sonra 2 saat carsida gezdik .. ciciler aldik .. bana da esime de .. Artik kesin ve net diyebilirim ki alt beden 38 oldu .. nihayet..
eve geldik aksam yemegimizi hazirladim.
Bilin bakalim ne ?????? tabiki kara bugday ..
2 olcu kara bugdayi hasladim. yesil sogan ile birazcik kavurdum. 400 gram kiyma ile hazirladigim minik minik kofteleri yapismaz tavada kizarttim .. onlari da karabugdaylar ile karistirdim.. sonra bir limon suyunu siktim .. onra olmasina yakin maydonoz lari ekledim .. bir kac minik de domates kesip attim .. harika bir ogun oldu .. minik bir olcu ile iki kisi rahat rahat doydu .. yanina da biraz yogurt aldik .. harikaydi ..
yemegimizi yedikten sonra esim ile yine yaklasik 1 saatlik bir yuruyus yaptik .. carsi da yine kahvemzi ictik evimize geldik ..
yogun ve guzel bir gundu ..
kacamaksiz gecirdigim icin mutluyum..
Esimi de karabugday hakkinda bilgilendirdim ve biraz biraz benimle yapmaya razi olur gibi oldu .. bakalim gorecegiz .. ilerleyen gunlerde ... Hersey kalan son 5 kilo icin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?