Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yürüyüşler süper...

kızım bugün hiç uyumadı ve az önce uyuya kaldı bu demektir ki gece kalkıp oynuyacağız. dün gece de 2.30 yattım..

bu akşam bana iyi gelecek tek şey demli bir çay ohhh miisss valla...
ah kıyamam..
:26::26::26::84::84::84:

göremicez yaniiiii....

bana müsade kızlar

burda yayınlayayım barii altına da koccaman bir nott sakkınn karaytay pastası sanmayın diye yazarımm...

görürsün inşallah canım..

kızım bugün hiç uyumadı ve az önce uyuya kaldı bu demektir ki gece kalkıp oynuyacağız. dün gece de 2.30 yattım..

bu akşam bana iyi gelecek tek şey demli bir çay ohhh miisss valla...
bebişler olunca uykusuz geceler eksik olmaz çay içinde afiyet olsun
Dikkat Karatayla ilgisi yoktur..istek ve merak üzerine yayınlanmıştır..

Eki Görüntüle 942090 Eki Görüntüle 942091

benim ufak ergenyusla büyük civciv görmesin sonunda tatil olacak ufaklık bir hafta evde olacak son 1 haftası dershaneye gidip gelmece

bebişler olunca uykusuz geceler eksik olmaz çay içinde afiyet olsun

benim ufak ergenyusla büyük civciv görmesin sonunda tatil olacak ufaklık bir hafta evde olacak son 1 haftası dershaneye gidip gelmece

teşekkürler canım.. buyur gel beraber olsun..

keşke herkesin bulaşa bileceği ortak bir şehir olsa ve bir araya gelsek ne güzel olur du...

vayyyy vaayyyy vayyyy

yiyenlere afiyet bal,
kızının yaşı da ömrü de hep şeker gibi olsun inşallah..
çok güzel görünüyorlar..

evet bunların bizle alakası olamaz ne yazıkki:26::26:
sağol canım..

bebeğin sadece eteğinin bir parçası kalmış yemiş zavallıyı..o kadar da uğraşmıştım
haftaya ben de evdeyim bakalım noolcakk..

Son düzenleme:
sağol canım..

bebeğin sadece eteğinin bir parçası kalmış yemiş zavallıyı..o kadar da uğraşmıştım
haftaya ben de evdeyim bakalım noolcakk..

benim kesin belli istekler çoğalacak herbiri başka bişey isteyecek birde nişanımız var kıyafet almaca en büyük sorun orda olacak eminim annem farklı begenecek kızlar farklı ortayı ben bulacagım

benim kesin belli istekler çoğalacak herbiri başka bişey isteyecek birde nişanımız var kıyafet almaca en büyük sorun orda olacak eminim annem farklı begenecek kızlar farklı ortayı ben bulacagım

işin zor şimdiden kolay gelsin bacımm...

sana dua etsin onlar..

canım liste güzel olmuş ellerine sağlık
kızının doğum günü kutlu olsun canım sınavlarıda iyi geçmiş tebrikler diğer arkadaşların çocuklarınıda tebrik ederim allah zihin açıklığı versin

oooooo süper olmuş nasıl yaptın kızzzz baya emek harcamışsın
sarfoşum= annene ve kızına geçmiş olsun teyzem artık toprlar inşallh
cakmel ve küçük çocukları olan arkadaşlarada kolaylık diliyorum
kanael =38 beden olmana sevindim canım sende bu azim varken elbet verirsin canım
unuttuğum arkadaşlar varsa kırılmasınlar lütfen cuma listesinden sonra hiç giremedim toparlamak zor oldu birazda uykusuzum ve başım ağrıyo birikmesin diye cevaplayayım dedim çok özlemişim sizleri yahuuu
bana gelince misafirim vardı yemeklerle uğraştım cumartesi pazar falan akşamda annem vardı
pazar günleri giremiyorum zaten şükür kavuşturana kilo vermekten korkmaya başladım kızlar sebebi şu bana dedilerki iyilik için yada uyarmak için çaresi varmı diye zayıflamaktan dolayı boynumda kırışıklık olmuş aynaya baktım düz durunca belli olmuyoda başımı ileri uzatınca oluyo canım sıkıldı sizde varmı böle bişey nasıl geçer acaba kendi geçermiki sonuçta yaşlılıktan deyil bide böle sorunlar çıkıyo başka yerimde bişey yok bi araştırıcam netten kendinize cici bakın öptüm

SERSUM BUNLAR NE BÖYLEEEE
bende isterim doğum günümde bana da yap sen neymişsin ya...
o kurabiyelerin tarifini istiyorum burdan mı yazarsın ,özele mi atarsın gayrı sen düşün, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara ona göre.O şekilleri kalıpla yaptın dimi? pastayı yapamam onun için hiç sormuyorum kek özürlüyüm, keklerim hiç güzel olmuyo:26::26:
detay istiyorum ona göre. demişsindir; iyi ki masanın tamamını cakmele göstermedim

kahvaltım 06:45

2 yumurtalı kaşarlı omlet
5-6 dal marul
4 dilim portakal
1 avuç fıstık
5 zeytin

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun zamandan sonrayine geldim tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı bende baktım baktım dedim en iyisi yine karatay:) kızlar bana yardım edin..ben karatay hocamın bütün kitaplarını okudum facedeki sayfalarıda takip ediyorum nurçin hanımı ve okan beyi takip ediyorum benim problemim diyet psikolojisine girememek ve bir türlü başlayamamak karatayda öğünler arası 4/5 saat olmalı ve diyorki hocamız bu sürede acıkmamanız gerek ama ben deli gibi acıkıyorum ve inanın tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum diyet yapan arkadaşlar ilk zamanları nasıl geçirdiniz zorlandınızmı?4/5saat içinde acıktınızmı?düzeni nasıl sağladınız ayy nolur akıl verin hergün kilo alıyorum gram gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…