HAFTA sonu sadece küçük bir pasta kaçamağım var.. 2 gün toplam 4 km yürüyüş.
Bugün kahvaltı 2 yumurta, v3 3 zeytin.
ÖĞLEN SÜTLÜ KAHVE
akşam.. eşime ve oğluma kıymalı pide.. bende kabuska, biraz da kıymalının iiçinden yedim. bu diyetle ilkleri yapıyorum, kabuska da hiç yapmamıştım ama onu yaptım sonun da
ve 60 dk tae bo billy cardio yaptım..
yürüyüşler süper...
ah kıyamam..kızım bugün hiç uyumadı ve az önce uyuya kaldı bu demektir ki gece kalkıp oynuyacağız. dün gece de 2.30 yattım..
bu akşam bana iyi gelecek tek şey demli bir çay ohhh miisss valla...
:26::26::26::84::84::84:
göremicez yaniiiii....
bana müsade kızlar
ah kıyamam..
burda yayınlayayım barii altına da koccaman bir nott sakkınn karaytay pastası sanmayın diye yazarımm...
teşekkürler sersumcum inş. karşılığını cuma günü görürüm.. :44::44:
eşim bu akşam irademden ötürü tebrik etti beni.. çok mutlu oldum.. sen pide yemiyecek misin dedi veeee bende kesinlikle hayır dedim..
bebişler olunca uykusuz geceler eksik olmaz çay içinde afiyet olsunkızım bugün hiç uyumadı ve az önce uyuya kaldı bu demektir ki gece kalkıp oynuyacağız. dün gece de 2.30 yattım..
bu akşam bana iyi gelecek tek şey demli bir çay ohhh miisss valla...
Dikkat Karatayla ilgisi yoktur..istek ve merak üzerine yayınlanmıştır. .
Eki Görüntüle 942090 Eki Görüntüle 942091
bebişler olunca uykusuz geceler eksik olmaz çay içinde afiyet olsun
benim ufak ergenyusla büyük civciv görmesinsonunda tatil olacak ufaklık bir hafta evde olacak son 1 haftası dershaneye gidip gelmece
sağol canım..vayyyy vaayyyy vayyyy
yiyenlere afiyet bal,
kızının yaşı da ömrü de hep şeker gibi olsun inşallah..
çok güzel görünüyorlar..
evet bunların bizle alakası olamaz ne yazıkki:26::26:
benim ufak ergenyusla büyük civciv görmesinsonunda tatil olacak ufaklık bir hafta evde olacak son 1 haftası dershaneye gidip gelmece
teşekkürler canım.. buyur gel beraber olsun..
keşke herkesin bulaşa bileceği ortak bir şehir olsa ve bir araya gelsek ne güzel olur du...
sağol canım..
bebeğin sadece eteğinin bir parçası kalmış yemiş zavallıyı. .o kadar da uğraşmıştım
haftaya ben de evdeyim bakalım noolcakk..
benim kesin belli istekler çoğalacak herbiri başka bişey isteyecek birde nişanımız var kıyafet almaca en büyük sorun orda olacak eminim annem farklı begenecek kızlar farklı ortayı ben bulacagım
işin zor şimdiden kolay gelsin bacımm...
sana dua etsin onlar..
birdy nerelerde iyileşmedi halen özletti kendini
iyi iyi maşallahama niye gelmiyo bi dürteyim onu ben..
canım liste güzel olmuş ellerine sağlık17.01.2013 TARTIDA YÜZÜ GÜLENLER..
Haftanın 1. si Altın madalya sahibi..
1. Ficans : --1.90 kilo % 2.627
[COLOR="#FFFF00"]Haftanın 2. si Gümüş madalya sahibi.
[/COLOR]
2. Neslihansltn : --1.50 kilo
Haftanın 3. Bronz madalya sahibi.
3. Ramaska: --1.00 kilo :119::119::119:
4. Naz8: --800 gr. %1.016 119::119::119:
5. Filiztoprak: --700 gr %1.027 :119::119::119:
6. liği paylaşanlar:
Özlemkartal ve iğneoyası : --300 gr.:119::119::119:
7. Leylak: -200 gr. %0,273 :119::119::119:
Bu hafta kilo vermedim ama almadım da diyen:
Kanel :121::121::121:
Bu haftayı istemeyerek de olsa kilo alarak bitirenler:
Birdy ++1.400 :82::82:
Sersum ++500 %0,646 :82::82::82:
kızının doğum günü kutlu olsun canım sınavlarıda iyi geçmiş tebrikler diğer arkadaşların çocuklarınıda tebrik ederim allah zihin açıklığı versindünden beri canım çıktı desem yeridir..ama deydi doğrusu.pasta 7 den 12 ye kadar uğraştırdı beni.. kızım mutlu olsun yeter..
ilk önce biraz üzüldü ama ..6 arkadaşı gelecekti 2 arkadaşı gelebildi.:26:.tabii benimki suratını astı onu canlandırana kadar epey bi uğraştık arkadaşlarıyla gangam style bile yaptım valla..
ahh aahhh 14 sene su gibi akmışş..o kocaman güzel bir genç kız oluyor bizse yaşlanıyoruz..hey hatt..
Allah hepimizin evlatlarını korusun sağlıklı uzun ömürler versin..İsteyenlere de kısa zamanda nasip etsin inşallah
yediklerimi yazmıyorum çünkü dediğim gibi kızımın morali bozuldu ve anne sende bizimle ol ısararıyla onlarla masadaydım :18::18:..olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız artık..
bu arada regl oldum belim de fena halde ağrıyor..sabahtan beri ayakta olunca..valla daha yeni koydum totomu yere..
sizler nasılsınız bakemm..herkeşler sosyalleşmede anlaşılan. .öpüldünüz..
oooooo süper olmuş nasıl yaptın kızzzz baya emek harcamışsınDikkat Karatayla ilgisi yoktur..istek ve merak üzerine yayınlanmıştır. .
Dikkat Karatayla ilgisi yoktur..istek ve merak üzerine yayınlanmıştır. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?