Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cakmelcim kanaltürk de 5 çayı diye bi program var saat 15:45 gibi başlıyo ordada çok güzel tarifler oluyo nettende yazabilirsin
karataya uygun deyil tabiki arada çıkabiliyo ama sevdiklerimize yapabiliriz yılbaşında bu tür kurabiyeler yapmıştı izle derim ben
muhtarımız baya marifetli çok emek harcamış

karaty usulu kahvaltı yaparsan çok acıkmassın canım üç üğün beslen 2 günde alışırsın kaçamak yaparsan arada olmaz önce insülün direncin kırılması lazım
2 yumurtalı çiğ kuruyemiş
peynir zeytin yeşillik kahvaltı tamamdır bak şimdi bizde kahvaltıyı zorla yapıyoz öğün kaçmasın diye yoksa canım istemiyo alışırsın canım biraz irade ben mesela ençok 8 den sonra bişey yenmicek kuralına zor alıştım ayları buldu ama direndim şimdide canım istemiyo zaten alıştım aralarda acıkırsan ayran,süt,bitki çayı içiyoruz ençok ayran tok tutuyo

kahvaltım
1 yumurta,peynir,zeytin
fındık
1bardak süt
öğlen
kısır ve çay düşünüyorum
çiğ kabak çekirdeği fındık
akşamada
ıspanak yemeği

cevabın için çok teşekkür ederim..benim bir diğer derdimde kahvaltı ben sabahları aksi oluyorum:) ve canım uyandığımda hiç bişey çekmiyor midem almıyor sadece klasik karatay kahvaltısı değil normaldede uyandığımda canım hiçbişey istemiyor ve kahvaltı karatayın olmassa olmazı ayrıca en geç 9da bitmiş olacak..benim 2yaşında kızım var ve gece uyku problemi var oyüzden sabahları resmen ağlamaklı uyanıyorum nezaman tamam bugün başlıyorum deesem ogün normalde yediiğimin 2katını yiyorum hala daha diyete başlayamadım adını değiştiriyorum diyet kelimesinikullanmıyorum vs vsama olmuyor napayım ben?

Son düzenleme:

oncelikle benimde ufakligin uyku problemi var bende senin gibiyim.bende uykusuzken hic cekilmem.cogu zaman rahat bir kahvalti yapmak icin kizimin tekrar uyumasini bekliyorum....bazen 11-12 gibi kahvalti yaptigim bile oluyor.dert etrmiyorum o zaman 5-6 gibi aksam yemegi yiyip kapatiyorum.daha sonrada sadece cay iciyorum....

bence ilk etapta tam uygulayamayabilirsin dert etme.yavas yavas oturacaktir...ben gecen sene ilk 2-3 hafta tam oturtamamistim.

once saate takilma guzel bir kahvalti yap.ekmek haric istedigin kadar ye miktara takilma....kuruyemis yiyebilirsin...
4-5 saate dikkat et arada acikirsan ayran sut bitki cayi en onemlisi su icersen diger ogunleride yemeklerde bol salata yogurtla guzelce doyarsin....
daha sonra alisinca zaten porsiyonlarin o kadar azaliyorki sen bile sasarsin.

ben gecen sene daha iyi kilo vermistim...bu senede kizimin uykularinin birazcik duzene girmesini umuyorum.hayirlisi....

sersummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim sen ne marifetliymissin......

yalniz az daha KOTU ICERIK BUTONUNA basacaktim........................

eminim cokta lezzetli olmustur..........................

canim tarif bekliyoruz ona gore......aklima gelmisken masanin devaminin resmini istiyorum buraya
....CAKMELE gostermek icin.....yoksa:

KOTU ICERIK BUTONUNA basarim ha....:27

cakmel canim ben sersuma istek yaptim masanin devamini da gostersin diye....

bugun uykusuzum uykusuzluk basima vurdu idare edin.......

sersumcum ozlemcim kuzularinizin basarilarini tebrik ediyorum.ins.boyle devam eder....

bugun grecka yapamadim....yarin ins....

kizlar sizin nasil gidiyor grecka???

Selam karatayın çıtırları kahvaltıda karabugdaylı elmalı tarçınlı bademli karışım yedim üzerine çay bu kadar etkili olacağına pek inanmamıştım ama sabah tartıda yüzüm aynen böyleydi

sağol canım,2. sınavdan daha umutluyum,heyecanı hafiflemiş olacakinşallah canımayrıca annene de çok geçmiş olsun,allah tez zamanda şifa versin:44:
sağol canım,yeğenininde iyidir inşallah,2.sınavda daha iyi sonuçlar alırlar umarım,şansları bol olsun
özlemim senin kuzunun sonuçları da çok iyi tebrik ederim maşallah kızlarımıza..neler var neler..inşallah 2. sınavları daha da iyi olur tatlım..dene bakalım bize noolcak..

sağol canımbizimkinin bir arkadaşının 56 yanlışı varmış,söyledi çok şaşırdıminşallah balım
bravo tatlım,cumaya sürpriz var desenekarabuğdaycıların hepsinden cumaya rapor bekliyoruz haabizim yüzümüz de gülsün yavv
sersumcum ozlemcim kuzularinizin basarilarini tebrik ediyorum.ins.boyle devam eder....
sağol bitaneminşallah canım:13:

neslihancım unuttum arada,liste için emeğine sağlık canım,çok güzel olmuş
sersum o nasıl pasta ve kurabiye yapmak kıss,eline sağlık,maşallah
kaneelcim unutuyorum hep,avatarın harika,eşinle sağlıklı,huzurlu bir ömür dilerim,çok yakışmışsınız

sağol canım..aminn..
valla canım şeker hamurları uğraştırıyor

sağol canım..valla ısrarlara dayanamadım yayınladım senden ötürü

kurabiye klasik kurabiye kıss kalıplarım var ama üst süslemeleri bana ait..

tereyağlı pudra şekerli mısır nişastalı klasik bir kurabiye tarifi..damak zevkine göre çeşit çeşit yapılabilir..

valla pastanın içi klasik ama üstü çok uğraştırdı cicim

ama deydi kızım mutlu olsun yeterki

sağol canım..kıss basma o butona kıss sakın basma kıss

devamı okaa süper değil cicim makarna salatası ve ıslak kek vardı...

bugun grecka yapamadim....yarin ins....
kizlar sizin nasil gidiyor grecka???
sağol canım..darısı senin evlatlarının ve cümlesinin başına..
sağol canımbizimkinin bir arkadaşının 56 yanlışı varmış,söyledi çok şaşırdıminşallah balım

sersum o nasıl pasta ve kurabiye yapmak kıss,eline sağlık,maşallah

ayyy kızlarımız birtaneee.öpücem kızım gelsin..çok şükür Allahıma

sağol canım..

Son düzenleme:

canım hoşgeldin..insülin direncini yendikçe acıkman azalıyor ve uzun süre dayanabiliyorsun ama bunun için de sabırla karatayın kurallarına harfiyen uymalısın..gerisi geliyor zaten..mesela ben güzel bir karatay kahvaltısını saat 9-10 gibi yaptıktan sonra 16-17 ye kadar dayanabiliyorum..ama alışkanlık gerekiyor ..kaçamak yaptığım günler (hamurişi tatlı) çok çabuk acıkıyorum..
başarılar.

yani saat şartı yokmu? eğer öyleyse çok daha iyi motive olurum çünkü motomot saati saatine olduğunda da zor geliyor kahvaltıyı 10/11gibi yaparsam zaten rahat rahat günü geçirebilir vve öğün sayımı 2ye indirebilirim böylelikle stresede girmemiş olurum.eşim 8deevden çıkıyor ona kahvaltı hazırlıyorum ama inanın apar topar kız uyanmadan uyuyabileceğim 5dakikanın hesabını yapıyorum kızımı 10/10,30 gibi uyandırıyorum ona kalsa 1e kadar uyucak ama gece uyumayacağı için ben zorla uyandırıyorum:)e doğal olarak onunla birlikte kahvaltı yapmak hem daha eğlenceli hemde ben uykumu almış ve acıkmış olduğum için daha yerinde oluyor..ben kızımla kahvaltı yaptıktan sonra ki 11/12gibi bitmiş oluyor ve ben bu saatte kahvaltı yaptım artık olmaz deyip filmi başa sarıyorum yorumun için çooook teşekkür ederim bana çok güzel destek oldun ben kitaplardaki kahvaltı çok önemli iyi bir karatay kahvaltısıyla 5km koşmuş gibi olursunuz kahvaltı engeç 9da bitecek sözünü defalarca okuduğum için bu konuya çok takılmıştım birde herne ollursa olsun ilk günler zor geçecek sanırım buna alıştığımda kolay gelecek öyle değilmi?

canım cevabın için çok teşekkür ederim insülin direnci kırılana kadar acıkmam normalmi?tabiki alışkanlıklar kolay değişmiyor ama hoca kitapta eğer acıkıyorsanız ya yediklerinizde sorun vardır yada alerjiniz olabilir demişti ben alerji olacağına inanmadım yediklerimde gayet doğal eminim ama diyet psikolojisi ve sürekli atıştırmaları biranda bırakmak zor inanın ben 3 yıl kadar önce evleneğim diye okadar güzel ugulamış ve zayıflamıştım ki hoş ozaman aşk ve evlilik düğün heyecanı zaten iştahımı kapatmıştı:) şimdi tostombulum ama 2.bebeğime hamile kalmadan zayıflamam farz:)atıştırmadığımda midem yanıyıor..bak şöyle özetleyeyim sabah eşim için erkenden kalkıyorum ona kahvaltı hazırlıyorum ama kendime çatal bile koymuyorum gözüm yatağımda biraz daha uyusam diye düşünüyorum çünkü 2yaşında bir kızım var ve gece ikide bir uyanıyor:)eşimi gönderip uyuyorum kızımla beraber 10/10,30gibi uyanıyoruz onunla beraber bir güzel kahvaltımı yapıyorum uykumu almış ve acıkmış olarak:)amann diyorum bugünde öğleye kaldı kahvaltı yarın eşimle yapacağım bugün olmaz deyip salıveriyorum sonra sürekli atıştırmaca atıştırmadan durayım diyorum midem resmen yanıyor halbuki kahvaltımı karataya göre yapmıştım ama psikoloji işte velhasıl çıkamadım işin içinden ve o yarınlar hala gelmedi bu yazımı sabırla okuduğun için tekrar teşekkür ederim ve kızlar bana akıl verin:)

rica ederim canım elimizden ne gelirse yardımcı oluruz ne olacak..bizle bunun için buradayız..hocamızın metabolizma hızı için kahvaltı 9 u geçmesin öerisi var ama uygulanamıyorsa biz hayatımıza karatayı uyarlamalıyız..buradaki arkadaşların çoğu kahvaltısını 9-10 gibi yapıyor zaten ..önemli olan 4-5 saat kuralına uymak ve ilk başlarda dayanamıyorsan 2.5 öğün ya da 3 öğün yapmak..alıştıkça 2 öğüne düşersin..karatay ana kurallara uyduğun sürece çok rahat yapılabilen bir beslenme şekli..hele yumurta ve kuruyemiş bizi müthiş derecede tok tutuyor..sen niyetine gir elbet verirsin..bize takıl beraber motive oluruz biliyorsun..

naz canim nasilsin.daha yatmadinmi.....ben uyandim kizimi okula hazirliyorum....canim senin ufaklik kac aylik....ins.dislerini kolay

cikarir canim....

ramaskacım oğluşum 13 aylık teyzesi 2 gündür gece saat 3te uyuyoruz huy değiştirdi sürekli mızmız ciyak ciyak bağırıyo inşallah kolay çıkarırız şu dişleri. bu arada sen nerede oturuyosun cnm baya saat farkı var aramızda

sersum..neler yapmışsın öyle ..tüm yemekler harika görünüyor facede...çok acıktım resimleri görünce

sersuuuuuuuuuuuuuumm bayıldım kurabişlerineeeee

kızlar selammmm
öğlen kısırı çok kaçırdım arkasından kestane birkaç tane :18:
neyse akşama sadece ıspanak yicem
ve de çay

canim tarti ne kadar - gosterdi merak ettim.... ins.boyle devam eder....

canim sersum ne guzel anlatmis. tabiiki dogrusu ve tavsiye edilen erken kahvalti yapmak....ama uyguluyamiyorsak biz kendi hayatimiza uyarlamaliyiz....1 hafta dene bakalim nasil olacak....kac kilosun ve kac kilo olmak istiyorsun....

sersum canim ne guzel anlatmissin....birgun sana misafirlige gelirsem ayni pasta ve kurabiyeden istiyorum ona gore....CIDDIYIM....

CANIM canim ben bir haftadir 3.5 4 te uyuyorum bizde de durum ayni.ins.su donemi biran once rahat atlatirlar....

canim ben sibiryadayim.6 saat ilerdeyiz.sen gecen gece 1 de yazmisken ben sabah 7 de kalkmis kizimi okul icin hazirliyordum... sen nasil yediklerine dikkat edebiliyormusun canim.

kızlar selammmm
öğlen kısırı çok kaçırdım arkasından kestane birkaç tane :18:
neyse akşama sadece ıspanak yicem
ve de çay
afiyet olsun canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…