Selam karatayın çıtırları kahvaltıda karabugdaylı elmalı tarçınlı bademli karışım yedim üzerine çay bu kadar etkili olacağına pek inanmamıştım ama sabah tartıda yüzüm aynen böyleydi
sağol canım,yeğenininde iyidir inşallah,2.sınavda daha iyi sonuçlar alırlar umarım,şansları bol olsun
sağol canım.sersum..neler yapmışsın öyle ..tüm yemekler harika görünüyor facede...çok acıktım resimleri görünce
sersuuuuuuuuuuuuuumm bayıldım kurabişlerineeeee
sağol bidenem.canim sersum ne guzel anlatmis. tabiiki dogrusu ve tavsiye edilen erken kahvalti yapmak....ama uyguluyamiyorsak biz kendi hayatimiza uyarlamaliyiz....1 hafta dene bakalim nasil olacak....kac kilosun ve kac kilo olmak istiyorsun....
sersum canim ne guzel anlatmissin....birgun sana misafirlige gelirsem ayni pasta ve kurabiyeden istiyorum ona gore....CIDDIYIM....
CANIMcanim ben bir haftadir 3.5 4 te uyuyorum bizde de durum ayni.ins.su donemi biran once rahat atlatirlar....
canim ben sibiryadayim.6 saat ilerdeyiz.sen gecen gece 1 de yazmisken ben sabah 7 de kalkmis kizimi okul icin hazirliyordum... sen nasil yediklerine dikkat edebiliyormusun canim.
afiyet olsun canim....
iyi akşamlar kızlarbugün de bitti kaçamaksız.....bugün yürüyüşümü dışarda yapayım dedim ama eve geri dönmek zorunda kaldım arkadaş gelicem diye telefon edince...30 dk anca yürümüşümdür...ben de birazdan bantta yürürüm artık.kociş bisiklet sürer,ben yürürüm,sıkılmamış olurum hem bu arada tartılmıyorum söz verdim diye ama meraktan da çatlıyorum
:18::18::18:hadi bakalım..ben de meraktayım senin içünnn
selam sersumum pasta ve kurabıyelerın harıka kuzununda dogumgunu kutlu olsun guzel bır omru olsun
sağol canım benim kız da küçükken böle dönemler olurdu allah kolaylık versincanim tarti ne kadar - gosterdi merak ettim.... ins.boyle devam eder....
canim sersum ne guzel anlatmis. tabiiki dogrusu ve tavsiye edilen erken kahvalti yapmak....ama uyguluyamiyorsak biz kendi hayatimiza uyarlamaliyiz....1 hafta dene bakalim nasil olacak....kac kilosun ve kac kilo olmak istiyorsun....
sersum canim ne guzel anlatmissin....birgun sana misafirlige gelirsem ayni pasta ve kurabiyeden istiyorum ona gore....CIDDIYIM....
CANIMcanim ben bir haftadir 3.5 4 te uyuyorum bizde de durum ayni.ins.su donemi biran once rahat atlatirlar....
canim ben sibiryadayim.6 saat ilerdeyiz.sen gecen gece 1 de yazmisken ben sabah 7 de kalkmis kizimi okul icin hazirliyordum... sen nasil yediklerine dikkat edebiliyormusun canim.
afiyet olsun canim....
sağol canımmmselam sersumum pasta ve kurabıyelerın harıka kuzununda dogumgunu kutlu olsun guzel bır omru olsun
verirsin verirsinbir de kilo veremiyomuşum
sen de durumlar nasıl bacım
sağol canımmm.. .amiinnn
verirsin verirsin
ben hiiç ümitli değilim bu hafta canım..pazar çok kaçamak yaptım regl acayip şişirdi. .beni bu hafta karabuğday bile kurtaramaz bence..haftaya inşallah
benim de regl yakın,ondan korluyorum zaten:18::18::18:
olsun sen de haftaya iyi sonuç alırsın canım benim
cakmelcim kanaltürk de 5 çayı diye bi program var saat 15:45 gibi başlıyo ordada çok güzel tarifler oluyo nettende yazabilirsin
karataya uygun deyil tabiki arada çıkabiliyo ama sevdiklerimize yapabiliriz yılbaşında bu tür kurabiyeler yapmıştı izle derim ben
muhtarımız baya marifetli çok emek harcamış
cakmel canim ben sersuma istek yaptim masanin devamini da gostersin diye....
bugun uykusuzum uykusuzluk basima vurdu idare edin.......
Vallahi merak ettim canim bari kilocugunu da paylasiverseydin ..Selam karatayın çıtırları kahvaltıda karabugdaylı elmalı tarçınlı bademli karışım yedim üzerine çay bu kadar etkili olacağına pek inanmamıştım ama sabah tartıda yüzüm aynen böyleydi
Maasallah sersumcugumaaa ... harika gozukuyorlar ....Dikkat Karatayla ilgisi yoktur..istek ve merak üzerine yayınlanmıştır. .
Eki Görüntüle 942090 Eki Görüntüle 942091
Yaptim canim pilav gibi yaptim ama icine yag falan atmadim .. is yagsiz yemekte oldugu icin biraz karabugday kurunun icinde kalmak istedim .. yari pilav gibi oldu .. lezzeti soyle diyebilirim .. limon ile tadlandirildugunda .. maydonoz da ekleyince harika .. yani ben bundan sonra eve bulgur almam quinoa ve karabugday .. hem icinde ki karbonhidrat degeri cok az hem de besleyinci hemde glutensiz ..hemde zayiflamaya yardimci oluyor daha ne olsunkaneelcim bu karabuğday eşininde dediği gibi pilav gibi yapılsa olmaz mI ??
Vallahi merak ettim canim bari kilocugunu da paylasiverseydin ..ve bu arada bravo sana insallah bizlerde iyi sonuclar gorebiliriz ..
Maasallah sersumcugumaaa ... harika gozukuyorlar ....
Yaptim canim pilav gibi yaptim ama icine yag falan atmadim .. is yagsiz yemekte oldugu icin biraz karabugday kurunun icinde kalmak istedim .. yari pilav gibi oldu .. lezzeti soyle diyebilirim .. limon ile tadlandirildugunda .. maydonoz da ekleyince harika .. yani ben bundan sonra eve bulgur almam quinoa ve karabugday .. hem icinde ki karbonhidrat degeri cok az hem de besleyinci hemde glutensiz ..hemde zayiflamaya yardimci oluyor daha ne olsun
Ya öyle ya böyle ama illaki gidecekler ,, Motivasyonumuzu kaybetmiyoruz kizlar .. usul usul geldikleri gibi gidecekler .. bizde misafir olduklari yeter .. ihtiyaclari olanlara gitsinler ..
Ya öyle ya böyle ama illaki gidecekler ,, Motivasyonumuzu kaybetmiyoruz kizlar .. usul usul geldikleri gibi gidecekler .. bizde misafir olduklari yeter .. ihtiyaclari olanlara gitsinler ..
canım vallahi klasik tarif veriyim noolcak..SERSUM hiç öyle klasik kurabiye deme... ben anlamam detay istiyom güzelce tarif bekliyom bende oğlanın doğum gününe arkadaşlarına yapıyım tam 5 yaşa uygun olur çooookkk beğendim yaaaa
Maasallah sersumcugumaaa ... harika gozukuyorlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?