Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ooo süper haber bu kardelenim
sağol canım,yeğenininde iyidir inşallah,2.sınavda daha iyi sonuçlar alırlar umarım,şansları bol olsun

iyi akşamlar kızlarbugün de bittikaçamaksız.....bugün yürüyüşümü dışarda yapayım dedim ama eve geri dönmek zorunda kaldım arkadaş gelicem diye telefon edince...30 dk anca yürümüşümdür...ben de birazdan bantta yürürüm artık.kociş bisiklet sürer,ben yürürüm,sıkılmamış olurum hembu arada tartılmıyorum söz verdim diye ama meraktan da çatlıyorum

sersum..neler yapmışsın öyle ..tüm yemekler harika görünüyor facede...çok acıktım resimleri görünce
sağol canım..karatay bu iştah açıyor değil mii..hem sağlıklı hem lezzetlii hem güzell
sersuuuuuuuuuuuuuumm bayıldım kurabişlerineeeee
sağol canımcım
sağol bidenem..sen gel ben sana neler neler yaparım...

ah kuzular büyürken de zor büyüdükten sonra da..sağlıklı olsunlar da hepsi geçer elbet

:18::18::18:hadi bakalım..ben de meraktayım senin içünnn

sağol canım benim kız da küçükken böle dönemler olurdu allah kolaylık versin
karabuğday güzelleri iyi gidiyo herhalde bakalım nolcak cumaya bende merak içindeyim
bende tatil dönüşü yapıcam

selam sersumum pasta ve kurabıyelerın harıka kuzununda dogumgunu kutlu olsun guzel bır omru olsun
sağol canımmm...amiinnn
bir de kilo veremiyomuşum
sen de durumlar nasıl bacım
verirsin verirsin

ben hiiç ümitli değilim bu hafta canım..pazar çok kaçamak yaptım regl acayip şişirdi..beni bu hafta karabuğday bile kurtaramaz bence..haftaya inşallah

Son düzenleme:
sağol canımmm...amiinnn

verirsin verirsin

ben hiiç ümitli değilim bu hafta canım..pazar çok kaçamak yaptım regl acayip şişirdi..beni bu hafta karabuğday bile kurtaramaz bence..haftaya inşallah

benim de regl yakın,ondan korluyorum zaten:18::18::18:
olsun sen de haftaya iyi sonuç alırsın canım benim

Merhaba Karataycin Gúzel ve özel kizlar ..
Nasilsiniz ?

Ben yine yogun bir gunun ardindan sizlere merhaba dedim .. saat 5. 30 da uyandim saat 15.45 e kadar oturmadan calistim .. canim cikti vallahi ..
Neyse bugun yediklerime gelince :

Sabah :
1 cay bardagi haslanmis kara bugday icine , kirmizi biber , yarim avakado , beyaz keci peyniri .. azcik isittim ve yedim.. Harikaydi ..

Ogle : 1 kase yagsiz sekersiz meyveli yogurt

Aksam:
1 cay basrgagi haslanmis karabugdayin icine yine peynir bir domates biraz limon biraz yesil sogan .. salata gibi yaptim yanina da iki haslanmis yumurta ve yesim cay ...

Yedikten sonra cok yedim diye dusundum ,, ciktim o kadar calismadan sonra 1 saat bu kis da yurudum ,,, icim anca el verdi .. Ahh ahh bu ayaklar ne hasaplar soracak benden..... neyse ..

Simdi aldim laptopumu sizleri okuyorum az sutlu bol keyifli turk kahvemi iciyorum..

Selam karatayın çıtırları akşam 1 ıspanaklı pide ayran

karabugday yapanlar eminim kilolarınız gitmiştir sıkmayın canınızı

filizcim teşekkürler canımmmm, ama ben tv seyretmiyorum belki haber kanallarını arada...
ama nette aratırayım bi belki bulurum...

cakmel canim ben sersuma istek yaptim masanin devamini da gostersin diye....
bugun uykusuzum uykusuzluk basima vurdu idare edin.......

ah canııııımmm sağolasın, hemde ne istek seni seni ama benim için dimi

SERSUM hiç öyle klasik kurabiye deme... ben anlamam detay istiyom güzelce tarif bekliyom bende oğlanın doğum gününe arkadaşlarına yapıyım tam 5 yaşa uygun olur çooookkk beğendim yaaaa

Vallahi merak ettim canim bari kilocugunu da paylasiverseydin .. ve bu arada bravo sana insallah bizlerde iyi sonuclar gorebiliriz ..

Dikkat Karatayla ilgisi yoktur..istek ve merak üzerine yayınlanmıştır..

Eki Görüntüle 942090 Eki Görüntüle 942091
Maasallah sersumcugumaaa ... harika gozukuyorlar ....

kaneelcim bu karabuğday eşininde dediği gibi pilav gibi yapılsa olmaz mI ??
Yaptim canim pilav gibi yaptim ama icine yag falan atmadim .. is yagsiz yemekte oldugu icin biraz karabugday kurunun icinde kalmak istedim .. yari pilav gibi oldu .. lezzeti soyle diyebilirim .. limon ile tadlandirildugunda .. maydonoz da ekleyince harika .. yani ben bundan sonra eve bulgur almam quinoa ve karabugday .. hem icinde ki karbonhidrat degeri cok az hem de besleyinci hemde glutensiz ..hemde zayiflamaya yardimci oluyor daha ne olsun

cumartesi başladığımda 72.800 idim bu sabah 70 leri gördüm canım

SERSUM hiç öyle klasik kurabiye deme... ben anlamam detay istiyom güzelce tarif bekliyom bende oğlanın doğum gününe arkadaşlarına yapıyım tam 5 yaşa uygun olur çooookkk beğendim yaaaa
canım vallahi klasik tarif veriyim noolcak..
işte tarif
1 yumurta
125 gr pudra şekeri
1 paket vanilya
55 gr mısır nişastası
250 gr tereyağı
aldığı kadar un..tereyağı eriterek tüm malzemeler dağılmayan sert bir hamur olana kadar yoğrulur..merdaneyle açılıp kalıplarla şekil verilip 170-180 derecede önceden ısıtılan fırında 15-20 dk pişirilir..sonrasında şeker hamurlarıyla süslenir..afiyet olsun..

Maasallah sersumcugumaaa ... harika gozukuyorlar ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…