Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ooo bayağı soğuktur oralar cnm inşallah hayırlısıyla atlatırız bu diş dönemini. bu aralar yediklerime dikkat edemiyorum ama artık kararlı olmam lazım yoksa kaçamakların ardı arkası kesilmiyo.

masllah sana :)
bende aksamdan ısladım yogurt kattım içine yiyemedim
gittim biraz nane ekledım cık olmuyor degişik bi koku geliyor bana

normal geldi bana bulguruda kara bulgur kara derken marketlerde satılan esmer bulgur değil farklı yiyorum ondan belkide elma ve tarçınlıda yiyebilirsin

çoook mutlu oldum hatta sanırım motive oldum bana yoldaş lazımmış galiba:)eşim eve yürüyüşbandı aldı.çocukla yapamıyorum diye eşimi gönderdikten sonra en azından 20dakika yürümeyi hedefliyorum kızımın uyku düzeni oturdukça benimde uykusuz sabahlarım bitecek inşallah daha dinç olacağım:) yarın başlıyorum kısmetse başlayabildiğimde size kilo bildirimide yaparım inşaallah tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
canim sersum ne guzel anlatmis. tabiiki dogrusu ve tavsiye edilen erken kahvalti yapmak....ama uyguluyamiyorsak biz kendi hayatimiza uyarlamaliyiz....1 hafta dene bakalim nasil olacak....kac kilosun ve kac kilo olmak istiyorsun....

sanırım ben kendime göre uyarlamaya çalışıcam eğer kilo veremessem harfiyen kitabagöre uygulamaya gayret ederim artık:) boy:1,65 kilo 76 maleseeef

işlem tamamdır hemeeeen yazdım defterime,çoook teşekkürler sersumcum. bu arada kızlar ben köyde çalışıyodum ya ,artık konya merkez ilçe karatay 'a tayinim dün çıkmış oldu sonunda her yer karatay banaaaa

KAHVALTIM
2 yumurta
2 parmak peynir
3 dilim armut
3 dilim elma
1 avuç fıstık
6-7 dal marul
şimdide bitki çayıııı

Ayyy ramaskacım ya sibirya mı kuzum benim yaaa ne kadar da uzak bi coğrafyadasın ALLAH kolaylık versin inşallah.Şuan ''ölü ozanlar'' diye bir kitap okuyorum gogol'un rus yazar sibirya ;19. yy de sürgün mahaliymiş ,ama vaha gibi insanı şoke eden cennet gibi yerler de varmış tabiii. Tabi o zaman rusya, faransa ve alman hayranlığı ile bu ülkelerin taklitini yapan bir ülkeydi ,şuan dünyanın diğer kutbunun başat gücü ABD gibi. Kader işte insanın ne zaman nerede olacağı malum.Sibirya bizim ilk vatanımız biliyosun; İlk Türkler Orta Asya da yaşamışlar ve halen, Ruslaşmış olsalar da azıcık ,Türkler var oralarda.

1. miz bu hafta kardelen yanii tebriklerrrr maşallah iyi gitmiş inşallah kalıcıdır canım

cuma ya ne kaldı ki, meraklan KARAbuğTAY listesini bekliyorum kızlarrrr...

Son düzenleme:
öğlen: sütlü kahve.
akşam
taze fasülye ve bulgur pilavı.

billy ile tae bo 65 dk yapıldı.

bugün kahvaltı:
3 yumurta, biraz kaymak ve beyaz peynir (kızım yumurtasını yemedi) o neden le yumurta 3 oldu..

bu iradesiz arkadaşınız bugün gene başladı karataya
kahvaltım:biraz peynir,2 tane zeytin,2 tane havuç,15 tane badem
sonrasında 5i bir yerde çayım
akşamada mercimek çorbası ve pırasa pirinçli ama :44::44::44:

kızlar bana bi akıl verin ekmeksiz kahvaltıdan midem bulanıyo napcam bana başka kahvaltı önerileriniz yokmu?

cakmelcimyeni karatayında hayırlı olsun cnm bende bu sene hayırlısıyla kpssde atanırım inşallah dualarınızı bekliyorummmm. iktisat okudum alandan çalışıyordum ama yetişmicek gibi sanırım b grubuna biraz ağırlık vercem

Son düzenleme:

mmmm canım taze fasulye ve bulgur pilavı çekti yarına yapmayı düşünüyorum şuan açımdaaaa

selam arkadaşlar dünkü kısırdan sonra tartıldım fena cozutmuşum bugün hafif yedim
kahvaltımı paylaşayım
2 yumurta
peynir kekikli zeytin
fındık 2 gün kurusu
yeşilçay
öğlen
1 kase yoğurt
fındık çiğ kabak çekirdeği
çay
akşam
dolma(bulgurlu) yeni arkadaşlar şaşırmasın diye belirttim
nohutlu tarhana çorbası
bu kada kızlar öpüyorum

NAZ8 canım teşekkürler; inşallah atanırsın, gönüldendir bu dua...

2. öğünüm

kerevizli kısır 2 kocaman porsiyon ( sakın denemeyin eşim kerevizi çok almış 10 gündür gına geldi ama yedim yaniii)
1 kase yoğurt

17:00
3.öğünüm
5 yk kuru fasulye
1 avuç ceviz badem fıstık

bu arada sersum oğlumla kurabiyelerin fotosunu çektik hatta oğlum çekti veee çok beğendi inşallah bende yapıcam ona tekrar teşekkürler...
eşime de karatayı 10 gündür uygulıyorum ama o ekmek yiyo son öğünümüz 13:00 civarı oluyor.yatmadan 1 kupa sıcak süt içiyoruz ve eşim 2 kg ye yakın verdi bilginize su da az içmesine rağmen, erkek kardeşimde 1 ay da 4 kilo verdi. yaşasın karatay diyorum....

ben çıkıyorum hanımlar sabaha uğrarım inşallah

cakmel selam canım son ogun 13 demıssın nasıl yanı oglen 13 den yatana kadar hıcbırsey yemıyor musunuz????

cakmel selam canım son ogun 13 demıssın nasıl yanı oglen 13 den yatana kadar hıcbırsey yemıyor musunuz????

evet canım haftanın 5-6 günü 13 ten sonra yemiyoruz çünkü acıkmıyoruz,ama yatmadan 1-2 saat önce süt içiyoruz.bazen saat 17 de azıcık atıştırıyoruz çay karışık çerez vs.

Merhaba kizlar ...

Nasilsiniz bakalim bugun ?

Ben tüm gün calistim .. Bugun tek basimaydim arkadaslardan biri hastalanmis hep beni bulur .. neyse .. hemsire ora ,,, bura ... hemsire ... oram agriyo .. hemsire buram bagriyo ... ilac ver .. morfin ver ... aman allahim canim cikti ..

Acayip yorgunum .. bugun hic birey yapasim yoktu bi de tek basimaydim .. aman allah bittim yani... her yerim agriyor hala .. birazdan iki tane agri kesici alacagim .. galiba hasta oluyorum..

Bu gun boyle gecti .. simdi 3 gun izin .. uyuyacagim , yuruyecegim ,evimi duzenleyecegim ,temizlik yapacagim , kadinlar klubnde dertlerime care arayacagim ...kahve icecegim , metabolizmam hizlansin diye yesil caya yuklenecegim ..

neyse bu gun yediklerime gelince :

Sabah : 5. 30 gibi
1 cay bardagi haslanmis karabugday , rendelenmis elma ve bir tatli kasigi tarcin

Ogle : 12 gibi 1 muz

Aksam :
Karabugday pilavi ( yine bol yesillikli biraz kisir tarzi .. kocis yesin diye )
Kiymali yumurta
azcik kirmizi lahana salatasi
Kahve

Spor : is ten sonra 1 saat tempolu yuruyus , tum gun ayakta is ,
ictiklerim : bol bol yesil cay , 2 fincan kahve , simdi de su iciyorum ( gun icinde vakitsizlikten ancak 1 litre icebildim .. cabalayip 3 e tamamlayacagim )

bu arada kiraz sapi cayimi demledim .. birazcik da sizleri okuyayim

Evet canim .. zaman zaman cgumuzun basina bu geliyor .. sabah kalkinca birsey yemek istemiyor canimiz ve ya yumurta .... fazla fazla geliyor .. midemiz bulanabiliyor ..

Buna altarnetif olarak bir kac kahvalri secenegi olarak sana ( benim denedigim ve biraz ddeva buldugum )

- 1 bardak süt , 1 muz , 1 cay bardagi kavrulmamis ceviz , badem , fistik ,findik ( hangisini seviyorsan ve ya karistir ) ( guzel ve doyurucu bir kahvalti )

- 1 elma , biraz peynir , 1 cay bardagi kavrulmamis ceviz , badem , fistik ,findik , cay ve ya kahve..

- 2 yumurtadan salatasi yapabilirsin ( bol maydonozlu , domates , biberli , baharatli ) guzel oluyor ben bi ara takmistim .. icine de bir kac ceviz .. tum gun tok tok hissediyorsun ..

- 1 kase süzme yogurdun icine , 1 muz , biraz tarcin , biraz ceviz ( benim en sevdigim en buyuk altarnetifim .. ) ise yariyor ..
- yiyebilirsen zeytin yagli taze fasulye , suzme yogurt ( bazi arkadaslarimiz yiyor ve cok leziz buluyor )

Kahvaltilari boyle ornekleyebilirsin .. Surekli yasadigin bir problem ise .. doktora gorunmende bi yara var .. cunku kahvalti gunun en degerli ogunu .. .. gecms olsun canim insallah bu kahvaltilardan biri sana deva olur ....

canım çok teşekkür ederim süpersinnnn

bugün Trabzon da hava inanılmaz güzeldi kısa kollunu giy ve çık o derece.

bende kızımı aldım ve dışarı çıktım biraz dedim market dolaşıyım karabuğday bakayım. ve buldum tabii yaklaşık bi 3 km yürümüş oldum..

sonra kayınvaldeme gittim. çay demledik simit almış, mısır ekmeği almış sonra komuşusu geldi elinde su böreği, elmalı kurabiye ve küçük poğaçalarla. çok az mısır ekmeği ve 1 küçük elmalı kurabiye yedim.. sonra inanılmaz bir fırtına çıktı inanamazsınız eve kendi başıma dönemedim eşim geldi aldı beni dolasıyla akşam yemeğine de kaldık. sadece peynir yedim ve çayyy.. ama şunu anladım şuanda daha açım...:26::26: hamur insanı daha çok acıktırıyor..:44::44: eve geldikten sonra karabuğdayı suya koydum bir de baktım üstün de böcekler yani böceklenmiş o da hüsran oldu.. yarın değiştirilecek..
istediğim kiloya inene kadar dışarı çıkmıcam.. derken cumartesi de gün var offfff...
Bu hafta cuma gelmesin...:44::44::44:

Son düzenleme:
mmmm canım taze fasulye ve bulgur pilavı çekti yarına yapmayı düşünüyorum şuan açımdaaaa

valla nazcım ne yalan söyleyeyim fasulye de çok güzel olmuştu bizim bahçenin fasulyesi, kendi annemin emeği olduğu için çok lezzetli geldi bilemem ama bugün yiyemedim ev de olmadığım için yarın kahvaltı da yemeği düşünüyorum aklım kaldı benimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…