ooo bayağı soğuktur oralar cnm inşallah hayırlısıyla atlatırız bu diş dönemini. bu aralar yediklerime dikkat edemiyorum ama artık kararlı olmam lazım yoksa kaçamakların ardı arkası kesilmiyo.CANIMcanim ben bir haftadir 3.5 4 te uyuyorum bizde de durum ayni.ins.su donemi biran once rahat atlatirlar....
canim ben sibiryadayim.6 saat ilerdeyiz.sen gecen gece 1 de yazmisken ben sabah 7 de kalkmis kizimi okul icin hazirliyordum... sen nasil yediklerine dikkat edebiliyormusun canim.
cumartesi başladığımda 72.800 idim bu sabah 70 leri gördüm canım
masllah sana :)
bende aksamdan ısladım yogurt kattım içine yiyemedim
gittim biraz nane ekledım cık olmuyor degişik bi koku geliyor bana
rica ederim canım elimizden ne gelirse yardımcı oluruz ne olacak..bizle bunun için buradayız..hocamızın metabolizma hızı için kahvaltı 9 u geçmesin öerisi var ama uygulanamıyorsa biz hayatımıza karatayı uyarlamalıyız..buradaki arkadaşların çoğu kahvaltısını 9-10 gibi yapıyor zaten ..önemli olan 4-5 saat kuralına uymak ve ilk başlarda dayanamıyorsan 2.5 öğün ya da 3 öğün yapmak..alıştıkça 2 öğüne düşersin..karatay ana kurallara uyduğun sürece çok rahat yapılabilen bir beslenme şekli..hele yumurta ve kuruyemiş bizi müthiş derecede tok tutuyo r..sen niyetine gir elbet verirsin..bize takıl beraber motive oluruz biliyorsun..
canım vallahi klasik tarif veriyim noolcak..
işte tarif
1 yumurta
125 gr pudra şekeri
1 paket vanilya
55 gr mısır nişastası
250 gr tereyağı
aldığı kadar un..tereyağı eriterek tüm malzemeler dağılmayan sert bir hamur olana kadar yoğrulur..merdaneyle açılıp kalıplarla şekil verilip 170-180 derecede önceden ısıtılan fırında 15-20 dk pişirilir..sonrasında şeker hamurlarıyla süslenir..afiyet olsun..
öğlen: sütlü kahve.
akşam
taze fasülye ve bulgur pilavı.
billy ile tae bo 65 dk yapıldı.
bugün kahvaltı:
3 yumurta, biraz kaymak ve beyaz peynir (kızım yumurtasını yemedi) o neden le yumurta 3 oldu..
cakmel selam canım son ogun 13 demıssın nasıl yanı oglen 13 den yatana kadar hıcbırsey yemıyor musunuz????
bu iradesiz arkadaşınız bugün gene başladı karataya
kahvaltım:biraz peynir,2 tane zeytin,2 tane havuç,15 tane badem
sonrasında 5i bir yerde çayım
akşamada mercimek çorbası ve pırasa pirinçli ama :44::44::44:
kızlar bana bi akıl verin ekmeksiz kahvaltıdan midem bulanıyo napcam bana başka kahvaltı önerileriniz yokmu?
cakmelcimyeni karatayında hayırlı olsun cnm bende bu sene hayırlısıyla kpssde atanırım inşallah dualarınızı bekliyorummmm. iktisat okudum alandan çalışıyordum ama yetişmicek gibi sanırım b grubuna biraz ağırlık vercem
cumartesi başladığımda 72.800 idim bu sabah 70 leri gördüm canım
Evet canim .. zaman zaman cgumuzun basina bu geliyor .. sabah kalkinca birsey yemek istemiyor canimiz ve ya yumurta .... fazla fazla geliyor .. midemiz bulanabiliyor ..
Buna altarnetif olarak bir kac kahvalri secenegi olarak sana ( benim denedigim ve biraz ddeva buldugum )
- 1 bardak süt , 1 muz , 1 cay bardagi kavrulmamis ceviz , badem , fistik ,findik ( hangisini seviyorsan ve ya karistir ) ( guzel ve doyurucu bir kahvalti )
- 1 elma , biraz peynir , 1 cay bardagi kavrulmamis ceviz , badem , fistik ,findik , cay ve ya kahve..
- 2 yumurtadan salatasi yapabilirsin ( bol maydonozlu , domates , biberli , baharatli ) guzel oluyor ben bi ara takmistim .. icine de bir kac ceviz .. tum gun tok tok hissediyorsun ..
- 1 kase süzme yogurdun icine , 1 muz , biraz tarcin , biraz ceviz ( benim en sevdigim en buyuk altarnetifim .. ) ise yariyor ..
- yiyebilirsen zeytin yagli taze fasulye , suzme yogurt ( bazi arkadaslarimiz yiyor ve cok leziz buluyor )
Kahvaltilari boyle ornekleyebilirsin .. Surekli yasadigin bir problem ise .. doktora gorunmende bi yara var .. cunku kahvalti gunun en degerli ogunu .. .. gecms olsun canim insallah bu kahvaltilardan biri sana deva olur ....
mmmm canım taze fasulye ve bulgur pilavı çekti yarına yapmayı düşünüyorum şuan açımdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?