Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun cnm benim fasulyelerde anneciğimin bahçesinden miss onlar missss Allah uzun ömürler versin analarımıza babalarımıza

Dr.Feridun Kunak’tan Metabolizma Hızlandırıcı, Yağ Yakıcı yeşil Çay tarifi
kanal 7 Dr.Feridun Kunak Show Programı 27.09.2012
Ekranda yukarıdaki malzeme ve hazırlanış şekli geldi. Ancak anlatımda malzemeler farklı söylendi. Bizde anlatıldığı şekliyle malzemeleri ve hazırlanışını dikkate aldık.

Malzemeler :
2 bardak su
1 çorba kaşığı yeşil çay
1 çorba kaşığı funda yaprağı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı pul biber ( Pul biber yoksa yerine karabiberde kullanılabilir)
1 tatlı kaşığı tarçın ( İsteyen kabuk tarçın da kullanabilir)
4 tane karanfil
biraz elma kabuğu

Hazırlanışı : bir kabın içine dolu dolu 2 bardak su kunur içine malzemeler konarak 2 ile 5 dakika arası kaynatılır.Süzülelerek 2 şişe maden suyula karıştırılır.

[h=2]Metabolizmayı hızlandırmak için çay tarifi
[/h] Malzemeler 1-limon 1-portakal kabuğu ile birlikte 1-elma
1-çubuk tarçın 1- tatlı kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı karabiber 2-3 adet karanfil

1 litre su Hazırlanışı: Tüm malzemeleri 1 litre sıcak suyun içine 3 dakika bekliyoruz. Süzdükten sonra öğlen ve akşam yemeklerden sonra 1 bardak içebilirsiniz.

Dr.Murat Topoğlu Metabolizmayı Hızlandıran Çay İçin Gerekli Malzemeler ;
*1 Litre su,
*1 kabuk tarçın,
*6 tane kakule,
*1 kök zencefil,
*2 karanfil,
*1 çay kaşığı karabiber,
*1 tatlı kaşığı bal,

Bal ve karabiber hariç diğer malzemeleri karıştırın ve 5 dk. kaynatın. ılınmaya bırakın. ılndıktan sonra içine balı ve karabiberi ilave edip karıştırın ve için. günde 2-3 bardak içebilirsiniz.

Selahattin Dönmez, zayıflama çayı :
Bağırsak tembelliğine bitkisel çözüm arayanlar için bu bitkilerin ideal karışımından oluşan bitkisel zayıflama çayımızı her sabah ve akşam aç karnına yemeklerden 45 dk öncesinden içeceğiz.

Zayıflama çayı için gerekli malzemelere gelirsek:
Malzemeler :
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı Kaşığı Mürver yaprağı
1 tatlı karşı melisa yaprağı
1 tatlı kaşığı tarhun otu
1 limon (dörde bölünmüş)
1/2 lt su
Zayıflama Çayının Hazırlanışı ise şu şekildedir:

Yukarıda saydığımız malzemeleri karışıtırıp göz kararı 500 ml kadar su koyarak hafif kısık ateşte demlemeye bırakıyoruz. Ortalama 5 dk kadar kısık ateşte kaynatıldıktan sonra gaz giderici ve hazmı kolaylaştıran bitkisel çayımız kullanıma hazır.

Kaneelcim ne yolladın göremiyorum açılmıyor..

Kilo verip sagligina kavusan bayanlarin resimlerini paylastim .. bizlere motivasyon olsun diye Hmmmmmm ... ben Laptopumdan paylasim yaptim .. bir alaka olabilir mi bilmiyorum .. fakat ben kapadim actim gorebiliyorum..

Kilo verip sagligina kavusan bayanlarin resimlerini paylastim .. bizlere motivasyon olsun diye Hmmmmmm ... ben Laptopumdan paylasim yaptim .. bir alaka olabilir mi bilmiyorum .. fakat ben kapadim actim gorebiliyorum..

motive güzel kelime.. inş. şimdi gördüm bende.. teşekkürler canım paylaşım için çok güzel kilo vermişler.. darısı başımıza artık..

güzel paylaşımlar için teşekkürler kaneelcim, hem çay hem kahvaltı çeşitleri gayet güzel

kahvaltım
2 yumurta
kase buz gibi yoğurt
5-6 dal marul
2-3 parmak kadar peynir
şimdide nane limon içiyorum

2. öğünüm
fırında zencefilli tavuk pirzola
bol salata
1 portakal
yoğurt inşallah
akşama gelmeye çalışıcam hatunlar...

gunaydin kizlar....yarinki listeyi merak ediyorum....

cakmel canim afiyet olsun....o kadar nasil dayaniyorsun... 13.00 cok erken degilmi?

kaneel canim resimleri goremedim..]

kizlar cikmam lazim...gorusuruz....

günaydın kızlar ..

Uyudum , uyandım , yeşil çayımı içiyorum..
Henüz kahvaltımı yapmadım fakat hazırladım.

1 çay b. Kara buğday
yarım avakado
Maydonoz
limon
nane

Eklentiler

• $image.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 42
Selam kızlar son karabugday kahvaltısını yaptım 1 hafta olacak nerdeyse yarın hastane günü muhtarım bugun tartıldım sana özelden atarım geç gelebilirim yarın tartı yüzünüzü güldürsün

afiyet olsun..sen de yapınca fotoları paylaş da biz de görelim şekerim..yeni yerin de hayırlı olsun canım
bende bu sene hayırlısıyla kpssde atanırım inşallah dualarınızı bekliyorummmm. iktisat okudum alandan çalışıyordum ama yetişmicek gibi sanırım b grubuna biraz ağırlık vercem
inşallah hayırlısıyla atanırsın canım
valla süper atlatmışsın..okadar şeyin içinden
tamam canım bildirimini yaparım ben senin
kolay gelsin

Son düzenleme:
2 gündür hem regl nin etkisiyle hem de faranjit yüzünden bayağı halsizdim topiğe gelemedim..bugün de işte son günümdü..yarından itibaren 1 hafta izinliyim..halsizliğim bugün de devam ediyor..2 gündür uzanayım diyorum uyuyup kalıyorum..birazdan gene aynısı olacak muhtemelen..

sabah ceviz ve günkurusu yedim

2. öğünüm

3-4 kaşık karabuğday salatası(içine 1 yumurta dereotu maydanoz peynir ve 1-2 kaşık yoğurt ekledim)
3-4 kaşık tavuk döner
1 bardak şalgam suyu

şimdi de çayımı içiyorum buyurun yanında da 1 kk kadar kek yedim

işte böyle hatunlar..çok şükür izne ayrıldım..dinlenip kendime gelirim..buraya müthiş kar geliyor diyorlar bakalım görecez..

Iyi günler kızlar
Sabah kahvaltim yumurta salatam
İçindekiler:
2 yumurta haslanmis
1 dilim peynir
10-12 yeşil-siyah zeytin
1 demet maydanoz
küçük havuç rendesi
keten tohumu,pulbiber,zeytinyağı, yarim limon
çay ve arkadan Türk kahvesi yudumlandi

Öğlen yürüyüş 60 dk 7 km hiz 7
18.000 adim

Akşam yemegim daha kararsızim:))))
Cuma tarti yüzümüzü güldürsün
Reglimde eli kulaginda yarin aksama yakalanirim inşallah:))) bu haftada kilolar gitti gibi hayırlısı :))))

Geçmiş olsun canim hemen iyilesirsin inşallah sen yokken topik az hareketliymis sensizlik hemen brlli oluyor canim yarina toparlanirsin inşallah bol bol dinlen arkadaşım menulerinde güzelmiş :))))

Geçmiş olsun canim hemen iyilesirsin inşallah sen yokken topik az hareketliymis sensizlik hemen brlli oluyor canim yarina toparlanirsin inşallah bol bol dinlen arkadaşım menulerinde güzelmiş :))))

sağol canım benim..sana da afiyet olsun..
evet bu sıralar topiğimiz çok sessiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…