valla nazcım ne yalan söyleyeyim fasulye de çok güzel olmuştu bizim bahçenin fasulyesi, kendi annemin emeği olduğu için çok lezzetli geldi bilemem ama bugün yiyemedim ev de olmadığım için yarın kahvaltı da yemeği düşünüyorum aklım kaldı benimde..
afiyet olsun cnm benim fasulyelerde anneciğimin bahçesinden miss onlar missss Allah uzun ömürler versin analarımıza babalarımıza
Aminnnn inş. yaptın mı peki..
Kaneelcim ne yolladın göremiyorum açılmıyor..
Kilo verip sagligina kavusan bayanlarin resimlerini paylastim .. bizlere motivasyon olsun diyeHmmmmmm ... ben Laptopumdan paylasim yaptim .. bir alaka olabilir mi bilmiyorum .. fakat ben kapadim actim gorebiliyorum..
insallah canim .. Darisi basimiza .. Motivasyonu kaybetmeden yola devam ..motive güzel kelime.. inş. şimdi gördüm bende.. teşekkürler canım paylaşım için çok güzel kilo vermişler.. darısı başımıza artık..
çoook mutlu oldum hatta sanırım motive oldum bana yoldaş lazımmış galiba:)eşim eve yürüyüşbandı aldı.çocukla yapamıyorum diye eşimi gönderdikten sonra en azından 20dakika yürümeyi hedefliyorum kızımın uyku düzeni oturdukça benimde uykusuz sabahlarım bitecek inşallah daha dinç olacağım:) yarın başlıyorum kısmetse başlayabildiğimde size kilo bildirimide yaparım inşaallah tekrar teşekkür ederim
işlem tamamdır hemeeeen yazdım defterime,çoook teşekkürler sersumcum. bu arada kızlar ben köyde çalışıyodum ya ,artık konya merkez ilçe karatay 'a tayinim dün çıkmış oldusonunda her yer karatay banaaaa
inşallah hayırlısıyla atanırsın canımbende bu sene hayırlısıyla kpssde atanırım inşallah dualarınızı bekliyorummmm. iktisat okudum alandan çalışıyordum ama yetişmicek gibi sanırım b grubuna biraz ağırlık vercem
bugün Trabzon da hava inanılmaz güzeldi kısa kollunu giy ve çık o derece.
bende kızımı aldım ve dışarı çıktım biraz dedim market dolaşıyım karabuğday bakayım. ve buldum tabii yaklaşık bi 3 km yürümüş oldum..
sonra kayınvaldeme gittim. çay demledik simit almış, mısır ekmeği almış sonra komuşusu geldi elinde su böreği, elmalı kurabiye ve küçük poğaçalarla. çok az mısır ekmeği ve 1 küçük elmalı kurabiye yedim.. sonra inanılmaz bir fırtına çıktı inanamazsınız eve kendi başıma dönemedim eşim geldi aldı beni dolasıyla akşam yemeğine de kaldık. sadece peynir yedim ve çayyy.. ama şunu anladım şuanda daha açım...:26::26: hamur insanı daha çok acıktırıyor..:44::44: eve geldikten sonra karabuğdayı suya koydum bir de baktım üstün de böcekler yani böceklenmiş o da hüsran oldu.. yarın değiştirilecek..
istediğim kiloya inene kadar dışarı çıkmıcam..derken cumartesi de gün var offfff...
Bu hafta cuma gelmesin...:44::44::44:
tamam canım bildirimini yaparım ben seninSelam kızlar son karabugday kahvaltısını yaptım 1 hafta olacak nerdeyse yarın hastane günü muhtarım bugun tartıldım sana özelden atarım geç gelebilirim yarın tartı yüzünüzü güldürsün
2 gündür hem regl nin etkisiyle hem de faranjit yüzünden bayağı halsizdim topiğe gelemedim..bugün de işte son günümdü..yarından itibaren 1 hafta izinliyim..halsizliğim bugün de devam ediyor..2 gündür uzanayım diyorum uyuyup kalıyorum..birazdan gene aynısı olacak muhtemelen..
sabah ceviz ve günkurusu yedim
2. öğünüm
3-4 kaşık karabuğday salatası(içine 1 yumurta dereotu maydanoz peynir ve 1-2 kaşık yoğurt ekledim)
3-4 kaşık tavuk döner
1 bardak şalgam suyu
şimdi de çayımı içiyorum buyurun yanında da 1 kk kadar kek yedim
işte böyle hatunlar..çok şükür izne ayrıldım..dinlenip kendime gelirim..buraya müthiş kar geliyor diyorlar bakalım görecez..
Geçmiş olsun canim hemen iyilesirsin inşallah sen yokken topik az hareketliymis sensizlik hemen brlli oluyor canim yarina toparlanirsin inşallah bol bol dinlen arkadaşım menulerinde güzelmiş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?