Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun balımmmtatil iyi gelir de çabucak iyileşirsin inşallah

sersumcumçok geçmiş olsun cnm bugün burayada biraz kar yağdı ama durdu inşallah biraz daha yağar ülke genelindede mikroplar ölür herkes hasta bu aralar

gelelim menüme:
sabah kalkınca 1 dilim elma ve 15 tane badem
öğleye kalan elmayı yedim sonrasındada 1 su bardağı süt
şimdide 5i birarada çayımı içiyorum
akşamada inşallah mercimek çorbası,taze fazulye ve bulgur pilavı yanınada yoğurt yer iyice karnımı doyururum Allahın izniyle. mamalar pişti rahatım şükür

sağol canım..afiyet olsun sana da..
aaaaa inanmıyorum ben mi yapıcaammm

:86::86::86::86::86::86:

afiyet olsun ama çok az yemişsin birde hastasın canım, dikkat et kendine sen daha kimleriiiiiin başkanı,kimleriiiiin muhtarı olcan dimi

1 hafta tatilinde bol bol enerji depolarsın inşallah. çok geçmiş olsun,bende yapınca paylaşırım elbet kurabiyeleri, senin ki gibi olur mu evrim mi geçirir bilemem tabiii

bende acayiiip nezleyim gözlerim çok fena yaşarıyor topiğe az gelim dedim size bulaşmasın diye kızlarrrr

eveeet yarın bildirim zamanı ben yine merak ediyorum karabuğdayın faziletlerini

herkese iyi akşamlar ben kaçar yavru ceylanlar...

geçmiş olsun canım bolbol tavuk suyuna çorba yap iç dinlen
aaaaa inanmıyorum ben mi yapıcaammm
şimdiden kolay gelsin leylakım

çok geçmiş olsun muhtarım izinde dinlenirsin artık karabuğdaya araverde canım vitaminli şeyler ye portakal falan bu topiğin sana ihtiyacı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün yaptıklarım
kahvaltı
2yumurtalı omlet
peynir zeytin
fındık ceviz yeşilçay
kahvaltıdan sonra kuaföre gittim saat 9 gibi falan dip boyası yaptırdım kaş bıyık falan kendime geldim
biraz ihtiyaç aldım eve geldim acıkmışım
dünden tarhana çorbası vardı büyük bi tabak yedim
sonrada çay içtim
biraz valizleri hazırladım nasipse pazar sabahı 5-6 gibi yola çıkıcaz
akşam yemeğim
sebzeli bulgur pilavı
ciğer sote
cin biber turşusu
haaa unutmadan kuaförde 1 fincan neskafe içtim şekersiz tabi
öpüyorum kızlar

merhabalar...

bu diyeti yaparken amacım sadece hiç kıramadığım 49 sınırına gelmekti, geldimde... fakat vücuduma oranla acayip derecede büyük olan, ve oturduğumda can simidi gibi 2'ye katlanan göbeğimle hiiiç mutlu değilim, onda fazla bir değişiklik olmadı. sadece 5 cm küçüldü ama bir fark yok... göbeğimden aldığım en büyük ölçü 87,5 iken şimdi 83 cm kadar bir şey.. amacım diyete devam etmek tabi. tamamıyle uymasamda, saatlere çok önem gösteriyorum ve şekerli, unlu gıdaları(kek kurabiye vs) yememeye çalışıyorum. ama annem yaptığı zamanlarda, eskisi gibi birden fazla yemiyorum. ya bir ya da yarımdan fazla yiyorum. zaten annemide bu diyete alıştırdım. o normal yiyor ama saatlere özen gösteriyor ve her akşam onunla bir saat tempolu yürüyüş yapıyoruz. kilosuna dikkat etmeyen annem bile zayıfladı, ve mutlu oldu. ayrıca kendını artık daha mutlu hissediyor ve zayıflamak konusunda o da kararlı! :) ne mutlu bana...

sabahları bildiğimiz gibi klasık karatay kahvaltısı yapıyorum. bazen yumurta yiyorum , bazen yemiyorum. ek olarak sabahları çoğu zaman bir ya da iki meyve yiyorum, yanında kefir ya da yoğurt ile yemeye özen gösteriyorum.

2 öğün yiyorum genelde. acıkırsam, direkt kefir içiyorum. kefir benim iştahımı kesiyor ve zayıflamak isteyenler için kesinlikle öneririm. hem yararlı hemde boğazı tutmada felaket yararlı. sadece yemeklerden önce kefiri içmek bile onun faydasını size çok fazlası ile gösterecektir...

bunun dışında doğal beslenmeye artık bende özen gösteriyorum. yoğurdu ve kefirleri evde kendimiz mayalıyoruz.

ne mutlu ki bana, artık marketlerde yoğurt adındaki o beyaz katı şeyin yoğurt çakması bir gıda olduğunu biliyorum... inanın gerçek yoğurdu ilk yediğimde ekşi diye elimle itmiştim. şimdi o kadar alıştımki, market yoğurdunu yiyemiyorum... bana tatlandırılmış gibi geliyor, ki öylede...

her neyse, eskisi gibi yemek yemiyorum. ilklerde irademe hakim olamıyordum. düşünsene, 2 öğün yiyeceksin, aralarda ağzına bişe bile atmayacaksın. ben ki, çantamda bisküvi kraker taşıyan, üniversitedeyken habire patttis kızartması ya da haşlamasını yaparak mutlu olan biriydim. gece 2ye kadar azğım boş kalmazdı, üstelik herkese dert yanardım göbeğim ayrı cumhuriyet oldu, ne yapacam yav ben diye... bu diyete başladığımda, beni düşünün :))))))))))))) halim acınacak gibiydi. 2 öğün yediğimde, akşam yemeklere nasıl saldırıyordum. sofradan karnım iyicene doyana kadar kalkma bilmiyordum. irade mi? irade denen şey yoktu, ve midem henüz küçülmemiş. her yememde vicdan azabı duyuyordum. sonra yavaş yavaş alışmaya, her seferinde daha az yemeye başladım. irademi elime başladıkça gerçekten bu yaşam biçimini çok sevdim, ve artık ölünceye kadar bu şekilde besleneceğim. :)

ve hep deriz ya bizler '' acep neden bu uzak doğulu hatunlar 40 yaşında bile olsalar çökmüyorlar, 20 gibi görünüyorlar, hep zayıflar ? ' artık ben sorunun cevabını kendim almaya başladım. onların restorantına gittiğimde, tatlı dedikleri şeyin meyve olduğunu gördüm. yine balık yemeklerini ya çiğ, ya da az pişmiş olduklarını gördüm. genelde sebzeleride az pişmiş yediklerini gördüm. ve ekmek yoktu diye hatırlıyorum... adamlar gayet doğal besleniyorlar, ciddiyim...

bir koreli arkadaşın, ilk defa türkiye'de cipsi yediğini öğrendim. ve cipsinin tadına bakmış, çok tuzlu bulmuş, yiyemeyince de kedisine vermiş. bu olay doğru bu arada :))

anlaşılan, genç ve sağlıklı kalmak için, şekeri, tuzu, unu hayatımızdan çıkarmamız lazım. kısacası canan hocayı dinlememiz lazım... :) ve bu yaşam biçimini çevremizdeki herkese aşılamamız lazım :)

not: mesajımı okuyan varsa şimdiden teşekkür ederim, kusura bakma eğer yorduysam :)

geçmiş olsun sersum abla . inşallah hemen iyileşirsin. allah sağlık ve şifa versin sana :)

Gecmis olsunnn .. sersumcugum ,.. Acil sifalar diliyorum ...
hastaligin etkisi ile cok azicik da yemissin .. olmaz oyle ,, azcik ye ic toparlan sonra olur niye kilo verme .. ilk oncee saglik .. gerisi gelir , olur ,,

Dikkat et kendine sen bize lazimsin ......

iyi aksamlar bizim kizlaar .. nasilsiniz ??

benim izin günüm oldugu icin .. esimle birlikte alis veris yaptik daha sonra da sinemaya gittik .. ama kacamak yapmadim.. gittigim filmler leonardo nun the wolf of wall street (2. izleyisimiz ) 2. side paranormal activity ( devils due ) harikaydi cok guzel korktuk ..
sinemadan sonra da bir guzel yuruduk..

sinemada yediklerime gelince 2. ogunum oluyor

1 avuc badem
1 muz
sut

yarin icin cok heyecanliyimmmmm... davul gibi sistim .. adet oldum olcam .. bakalim ne olcekkkk
[h=1][/h]

sersum geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)

<öğlen sütlü kahve

Akşam: sebzeli, yeşil mercimekli bulgur pilavı ve bol yoğurt..

tae bo Billy ile 45 dk + 35 dk : 90 dk yapıldı..

<yarın tartı herkese güler inş.

Akşam yemeğim
dana ciger-böbrek sote ve maydonozlu
2 kupa ayran

Bugün 10.000 adim attim kızlar yarin tarti yüzünüzü güldürsün:)))

Kızlar günaydın dicem ama ne günaydını yaww saat 6.15 henüz...Gerçi ben uyanalı oldu 1 saat kadar , uyuyamadım , pöffff...
Hayatımın en uzun soluklu gribini yaşıyorum.Burnum hala tıkalı , oksijensiz yaşam biçimi geliştirdim , NASA'ya satıcam ...
Kiloyla falan ilgilendiğim yok , hatta tamamen ilgi alanımın dışında kaç haftadan beri.Şimdi tartıldım , galiba geçen haftayla aynıyım (geçen hafta kilomu değil , direkt yüzdeyi yazmışım, o bakımdan karşılaştırma da yapamadım aslında) , o bakımdan bu hafta için kendime değişikliğim "0" , yazı ile "sıfır" diyorum" ve de liste yapacak arkadşıma şimdiden kolay gelsin diyorum.
Sizler nasılsınız , herkesin keyfi yerinde mi?
Öptüm cümleten...

ilk bildirim benden olsunnn

rumuz: cakmel

başlangıç kg: 89.1

geçen hafta:81.5

bu hafta:81

kg fark:-500

yüzde fark:0,613

4 gün 60 dk yürüyüş
2 lt su

geçmiş olsun birdycim, sorma bizim evde de kol geziyor evden atamadık bir türlü ...

kahvaltım
karnabarlı-yumurtalı-dereotlu- yoğurtlu peynirli uydurma börekemsi bi şey işte
nane liman
1 avuç fıstık ceviz
3 dilim elma

Son düzenleme:
filiztoprak
b.tarihi = 07 mart 2013
b. kilo =78
geçen hafta=67.4
bu hafta=68.1
fark = ++0.7
haftalık yüzde= 1.038
toplam fark= 9.9
boy= 1.60
ayran detoksuyla verdiğim kilo bu hafta geri geldi kızlar kaçamakta fazla yapmadım tam olarak ayran detoksuna başladığım kiloydu bu 68.1 neyse sağlık olsun
bana mantıklı gelmedi karabuğday belkide daha iyidir bakalım buğdaycılar naptılar
bende tatil dönüşü yapıcam nasipse ama hemen deyil kızımın tatili bitsin eşimde 1 hafta evde olucak o da işe başlayınca
yaparım çünkü yemek düzenim bozuluyo onlar evde olunca yani başlıcam tam başlıcam diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…