Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu hafta tam 6 gün spor yaptım 4 gün tae bo yaptım ki çok ağır ve vücudun her tarafını çalıştıran bir spor buna rağmen 3 ay sonra artıyı gördüm ve buna inanamıyorum keyfim kaçtı bugün.. doğru dürüst kaçamağım da yok ayyy hiç hoşlanmadım bu durumdan.

neyse bildirim yapayım..

Rumuz: Neslihansltn
Başlangıç kilo:83.800
Geçen hafta:72.900
Bu hafta: 73.200
Fark: ++300
Toplam fark: 10.600
spor: tae bo

seni çok iyi anlıyorum canım, benim ilk ayım hep böyle olmuştu. Şimdi de 1 hafta veriyorum 1 hafta duruyorum aynen kaçamak yok ve spor da yapıyorum suyum çıkıyo üstelik eşim şok oluyo nasıl bir bünyen var diye çok da yemiyorum zaten ama napalım beynimiz mi insülinimiz mi bilemedim;sabırla bu direncin kırılmasını beklicez bir süre sonra eminim sistemli şekilde vermeye devam edicez.

ayyy inş. insan yaptıklarının karşılığını alamayınca kötü oluyor artık haftaya bakacaz..

Rumuz:GULERYUZ2011
B. KİLO:75
GEÇEN HAFTA Kİ KİLO: 53
BU HAFTA Kİ KİLO:51.9:119:
Fark:----1.100 gr
Yüzde:----%2.075:119:
Toplam verilen kilo:23.100 gr
Boy:1.50
Beden:36
Sıvı alımı:2 litre su
Spor:60 dk 7 km
Adım ort.: 18.000

Listeyi yapan arkadasa kolay gelsin hepimizin yüzü gulmesi dileğiyle

Sabah kahvaltim
2 yumurta
maydonoz yataginda 2 köfte
12 siyah-yeşil zeytin
3 çeşit peynir (hellim-süzme peynir-ezine)
2 kupa çay

Bugün dışarda yürüyüş bakalim kac adim olcak akşama yazarim

Aksam yemegi: ya firinda tavuk ayran ya da köfte ayran

Opuldunuz hayirli haftasonu geçirmeniz dileğiyle:))))

geçen hafta kilo:72,8
bu hafta kilo:71
fark:-1,8
yüzde:%2,472

bugün liste bende kısslarumarım herkesler kilo vermiştir

kahvaltım
1 yumurta
beyaz peynir
zeytin
yeşilçay
öğlen
dünden kalan sebzeli bulgur pilavı
ciğer sote
yeşillik yoğurt
çayyy
akşama
makarna yapıcam
evde bişey kalmadı gidicez diye bişey almadık idare ediyorum
baya toparladım valizleri kızımı bekliyorum karneyi erken alacaklar herhalde
bütün çocuklarımıza güzel tadiller diliyorum:119::119::119::119::119::119:biz annelerede tabisi ne koşturuyoz arkalarında bizde dinlenelim artık
akşamada anneme gidicez bizim bi kuşumuz varda ismi pamuk çünkü bembeyaz bi muhabbet kuşu çeneside çok düşükanneminde papağanı var oraya bırakıcaz şimdi size yazarken bile babişkoooo diye bağırıyor özlücez sıpayı daha öncede bırakmıştık döndümüzde nasıl hareketlendi nasıl tanıyo anlatamam size çok sevimliler

sağol canım..size de geçmiş olsun..hastalık fena yawww...
benim karabuğday olmadı bu hafta..artık haftaya..ara ara yemekle olmuyor

geçmiş olsun canım bolbol tavuk suyuna çorba yap iç dinlen
sağol kardelenim..valla akşam 2 tabak içtim..
çok geçmiş olsun muhtarım izinde dinlenirsin artık karabuğdaya araverde canım vitaminli şeyler ye portakal falan bu topiğin sana ihtiyacı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım benim bıraktım zaten..akşam yedim meyvelerimi ve çorbamı
geçmiş olsun sersum abla . inşallah hemen iyileşirsin. allah sağlık ve şifa versin sana :)
sağol canımcım..bu arada üstteki mesajının hepiciğini okudum..ama çok uzun olduğu içün ondan alıntılamadım..ve haklısın uzakdoğulular hep sağlıklı besleniyorlar(arada ecük böcük de yeseler..)
ben de ev yoğurdunu daha çok seviyorum ..hele o bize probiyotik diye kakaladıkları süt tozundan bozma yoğurtumsu şeyleri hiiç sevmiyorum..
karatayı en çok bize tereyağı ve zeytinyağını geri kazandırdığı için seviyorum..yağsız ölmüşüz bi bee
sağlıklı beslenme harika

sağol bebişim yedim yedim merak etme 2 tabak tavuksuyuna çorba içtim akşam..
siz de bizim gibisiniz sinemakolik çift..
sersum geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)
sağol canım
ah kayınçom ahh bende de okaa uzun sürmez bu hastalık umarım
ben de öptüm seni kocaman

geçen hafta kilo:72,8
bu hafta kilo:71
fark:-1,8
yüzde:%2,472

bugün liste bende kısslarumarım herkesler kilo vermiştir

süpersin canımcım..şimdiden kolay gele..bu mıhtar ne acımasız hemen kakalamış ilk listeyi sana

Son düzenleme:
canlarım vede ne ciğerlerim..boğazım aynı ..tartı tırt..regl bugün bitti..napalım önümüzdeki maçlara bakıciiz değil mi

rumuz:sersum
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.8kg
bu hafta kilo: 78.5 kg
haftalık yüzde:++%0.899
haftalık fark:++700gr
toplam fark:6.5kg
beden:42
spor:yok

dün akşam yemeğinden sonra 2 tabak çorba ve meyve yememin sonuçları olabilir..-- olmayacağımı biliyordum zaten..hastayım ve yastayım napalım..

Tüm yavrularımızın karneleri hayırlı ve de uğurlu olsun..zayıfları olanların anne ve babaları da destek olup çocuklarını üzmeden yanlışlarını düzeltmeleri için fırsat versin evlatlarına..Lakin onlar bizim en değerli varlıklarımız eğrisiyle doğrusuyla..

önemli olan sağlık canım benim,iyileşince devam nasılsa:112::112::112:

merhaba kızlar

bildirim günü ........

Kaneel
başlangıç kilom : 95.00
geçen hafta ki kilom : 70.00
karabuğdaya başlama kilom: 70.600
bu gün : 68.600
fark : -2kg
toplam fark: -26,400
boy : 1,72
spor : her gün bir saat yürüyüş
beden :38/40
ekstra: omega 3x , multivitamin , folik asit , günde 2,5 Lt su , günde 4/5x yeşil çay

Eklentiler

• $image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 38
sersumcum sağlığın yerine gelsinde gider o +++ lar

kaneel ve leylak karabuğday kesinlikle işe yaramış önemli olan geri gelmemesi o giden kiloların ve inşallah da kesin gidiş yapmışlardır sanırım bu karabuğdayı bende listeme alıyorummm ikinizi çoookkk çoook tebrik ediyorum

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR. benim bu hafta uykusuz gecti .o yuzden bir sey yapamadim. bu sabah kalktigimdada bogaz agrisiyla uyandim....

kilom gecen haftakiyle ayni; 85
en azindan almamisim neyse haftaya artik grecka....

sersum canim sanada gecmis olsun.simdi cikiyorum.gecmisi sonra okuycam....

leylakcim kolay gelsin liste icin.....

Son düzenleme:

sağol canım

sağol canım.bende de boğaz ağrısı var..

geçmiş olsun sana da

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…