bu hafta tam 6 gün spor yaptım 4 gün tae bo yaptım ki çok ağır ve vücudun her tarafını çalıştıran bir spor buna rağmen 3 ay sonra artıyı gördüm ve buna inanamıyorum keyfim kaçtı bugün.. doğru dürüst kaçamağım da yok ayyy hiç hoşlanmadım bu durumdan.
Fark: ++300
spor: tae bo
seni çok iyi anlıyorum canım, benim ilk ayım hep böyle olmuştu. Şimdi de 1 hafta veriyorum 1 hafta duruyorum aynen kaçamak yok ve spor da yapıyorum suyum çıkıyo üstelik eşim şok oluyo nasıl bir bünyen var diye çok da yemiyorum zaten ama napalım beynimiz mi insülinimiz mi bilemedim;sabırla bu direncin kırılmasını beklicez bir süre sonra eminim sistemli şekilde vermeye devam edicez.
sağol canım.afiyet olsun ama çok az yemişsin birde hastasın canım, dikkat et kendine sen daha kimleriiiiiin başkanı,kimleriiiiin muhtarı olcan dimi
1 hafta tatilinde bol bol enerji depolarsın inşallah. çok geçmiş olsun,bende yapınca paylaşırım elbet kurabiyeleri, senin ki gibi olur mu evrim mi geçirir bilemem tabiii
bende acayiiip nezleyim gözlerim çok fena yaşarıyor topiğe az gelim dedim size bulaşmasın diye kızlarrrr
eveeet yarın bildirim zamanı ben yine merak ediyorum karabuğdayın faziletlerini
herkese iyi akşamlar ben kaçar yavru ceylanlar...
sağol kardelenim.geçmiş olsun canım bolbol tavuk suyuna çorba yap iç dinlen
sağol canım benimçok geçmiş olsun muhtarım izinde dinlenirsin artık karabuğdaya araverde canım vitaminli şeyler ye portakal falan bu topiğin sana ihtiyacı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canımcım..geçmiş olsun sersum abla . inşallah hemen iyileşirsin. allah sağlık ve şifa versin sana :)
sağol bebişimGecmis olsunnn .. sersumcugum ,.. Acil sifalar diliyorum ...
hastaligin etkisi ile cok azicik da yemissin .. olmaz oyle ,, azcik ye ic toparlan sonra olur niye kilo verme .. ilk oncee saglik .. gerisi gelir , olur ,,
Dikkat et kendine sen bize lazimsin ......
siz de bizim gibisiniz sinemakolik çift..iyi aksamlar bizim kizlaar .. nasilsiniz ??
benim izin günüm oldugu icin .. esimle birlikte alis veris yaptik daha sonra da sinemaya gittik .. ama kacamak yapmadim.. gittigim filmler leonardo nun the wolf of wall street (2. izleyisimiz ) 2. side paranormal activity ( devils due ) harikaydi cok guzel korktuk ..
sinemadan sonra da bir guzel yuruduk..
yarin icin cok heyecanliyimmmmm... davul gibi sistim .. adet oldum olcam .. bakalim ne olcekkkk[h=1][/h]
sağol canımsersum geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)
ah kayınçom ahh bende de okaa uzun sürmez bu hastalık umarımKızlar günaydın dicem ama ne günaydını yaww saat 6.15 henüz...Gerçi ben uyanalı oldu 1 saat kadar , uyuyamadım , pöffff...
Hayatımın en uzun soluklu gribini yaşıyorum.Burnum hala tıkalı , oksijensiz yaşam biçimi geliştirdim , NASA'ya satıcam ...
Kiloyla falan ilgilendiğim yok , hatta tamamen ilgi alanımın dışında kaç haftadan beri.Şimdi tartıldım , galiba geçen haftayla aynıyım (geçen hafta kilomu değil , direkt yüzdeyi yazmışım, o bakımdan karşılaştırma da yapamadım aslında) , o bakımdan bu hafta için kendime değişikliğim "0" , yazı ile "sıfır" diyorum" ve de liste yapacak arkadşıma şimdiden kolay gelsin diyorum.
Sizler nasılsınız , herkesin keyfi yerinde mi?
Öptüm cümleten...
geçen hafta kilo:72,8
bu hafta kilo:71
fark:-1,8
yüzde:%2,472
bugün liste bende kısslarumarım herkesler kilo vermiştir
kolay gelsin leylakcım
süpersin canımcım. .şimdiden kolay gele. .bu mıhtar ne acımasız hemen kakalamış ilk listeyi sana
canlarım vede ne ciğerlerim..boğazım aynı ..tartı tırt. .regl bugün bitti. .napalım önümüzdeki maçlara bakıciiz değil mi
rumuz:sersum
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.8kg
bu hafta kilo: 78.5 kg
haftalık yüzde:++%0.899
haftalık fark:++700gr
toplam fark:6.5kg
beden:42
spor:yok
dün akşam yemeğinden sonra 2 tabak çorba ve meyve yememin sonuçları olabilir..-- olmayacağımı biliyordum zaten..hastayım ve yastayım napalım..
önemli olan sağlık canım benim,iyileşince devam nasılsa:112::112::112:
merhaba kızlar
bildirim günü ........
Kaneel
başlangıç kilom : 95.00
geçen hafta ki kilom : 70.00
karabuğdaya başlama kilom: 70.600
bu gün : 68.600
fark : -2kg
toplam fark: -26,400
boy : 1,72
spor : her gün bir saat yürüyüş
beden :38/40
ekstra: omega 3x , multivitamin , folik asit , günde 2,5 Lt su , günde 4/5x yeşil çay
sağol canımsersumcum sağlığın yerine gelsinde gider o +++ lar
kaneel ve leylak karabuğday kesinlikle işe yaramış önemli olan geri gelmemesi o giden kiloların ve inşallah da kesin gidiş yapmışlardır sanırım bu karabuğdayı bende listeme alıyorummmikinizi çoookkk çoook tebrik ediyorum
MERHABA KIZLAR. benim bu hafta uykusuz gecti .o yuzden bir sey yapamadim. bu sabah kalktigimdada bogaz agrisiyla uyandim....
kilom gecen haftakiyle ayni; 85
en azindan almamisim neyse haftaya artik grecka....
sersum canim sanada gecmis olsun.simdi cikiyorum.gecmisi sonra okuycam....
leylakcim kolay gelsin liste icin.....
sersumcum sağlığın yerine gelsinde gider o +++ lar
kaneel ve leylak karabuğday kesinlikle işe yaramış önemli olan geri gelmemesi o giden kiloların ve inşallah da kesin gidiş yapmışlardır sanırım bu karabuğdayı bende listeme alıyorummmikinizi çoookkk çoook tebrik ediyorum
MERHABA KIZLAR. benim bu hafta uykusuz gecti .o yuzden bir sey yapamadim. bu sabah kalktigimdada bogaz agrisiyla uyandim....
kilom gecen haftakiyle ayni; 85
en azindan almamisim neyse haftaya artik grecka....
sersum canim sanada gecmis olsun.simdi cikiyorum.gecmisi sonra okuycam....
leylakcim kolay gelsin liste icin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?