Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellerine sağlık canımm...öncelikle ilk 3 ü sonra da burada bizimle olan herkesi tebrik ederim..iyi ki varsınız..:13::13::13:

o zaman bir tek ficans kaldı.o da ekler artık kendini
bu arada sarhoşum da gelmiyo dimi kaç gündür:44:

oy oy oy oy.. Ben birinci olmuşum .. Kendimden hiç beklemezsin bunu valla .. Neyse çok sevindim 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 hemde coooook 😘😘😘😘😘 canım bu guzel liste icin eline koluna emegine saglık .. Harika olmus ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kilo verebilen veremeyen herkesi tebrik eder basarılar dilerim .. Ben şimdi yürümeye cikiyorum öpüldünüz .. Bu kız inat etti .. 65 olacak hedefe 3 kaldı ..

tekrar tebrikler canımevet hedefine çok az kaldı

ellerine sağlık liste çok güzel olmuş.. birinciyi tebrik ederim.. bu hafta herkes çok güzel kilo vermiş 2 şer kilo maşallah.. bize de nasip olur inşallah diyelim..

kızlar maşallah çok güzel kilo vermişsiniz darısı bizimde başımıza inşallah. biz veremeyenler ne güzel melül melül bakmışız bide hedefine çok yaklaşan arkadaşlarım hedefe yaklaşılınca hırs dahada artıyo dimi?

eveeet, ellerinize sağlık avatarı çekici hatun
bu hafta bende karabuğday yicem ama tekil beslenme şeklinde değil kaneel gibi çeşitlendiricem karabuğdayı. Tüm arkadaşları bu yolda olduklarından kutluyorum:119::119::119::128::128::128:

2. öğünüm
sucuklu yumurta -avuç içi kadar-
fırında yaptığım börekimsi karnabahar- 1 porsiyon 4 dilime tekabül ediyor-
7 zeytin

şimdi de yarım lt ayran kızlar....

hadi bakalım yarın karabuğdaygillerden cakmel iş başında

Iyi akşamlar kızçeler , nasılsiniz ??

ögle yemeğinden sonra kociş ile gezdik , yürüdük , alış veriş yaptık ama kaçamak yapmadık .. Aksam yemeğimizi yedik .. Birazdan yürümeye çıkacağız .. Kocis ikna olursa 🍀🍀

yediklerim :
Limonlu tavuk sote ( biberli , soğanlı , çörek otlu , acılı )
kirmizi kelem ve havuç salatası bol limonlu
yesil cay
su

aldiklarim : 2 tane kışlık Bot 🌷🌷🌷

Eklentiler

• $image.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 41
kociş den süpriz cicişler ..

Ben beğenmek ile uğraşırken hangisini alayım diye düşünürken .. Terazi burcuyum kararsızlık diz boyu ikincisini de almış canimm yaaaa kıyamammm .. Cok mutlu oldum 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Eklentiler

• $image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 39
Tesekkur ederiz canim ..

Bazen öyle olmuyor tatlim .. Zaten kilo veriyorum diye .. rahatliyorsun .. yavas yavas az haraket ediyorsun veya azcik azcik kacamaklar yapiyorsun .. kilo vermennn duruyor sonra yavas yavas kilo almaya basliyorsun ,,, bendee bi ara boyle olmustu amabu sfer inat ettim olmayacak .. cunku hedefime son 3 kilo kaldi ..

Durmak , duraklamak , beklemek yok .. Zayiflayacagiz !!!!

Eline saglik Sersumcan .. Harika leziz ve saglikli gorunuyor .. Bende en yakin zamanda kuru patlican ,biber yogurtlamasini dusunuyorum .. bakalim .. belki bugun belki yarindan da yakin .. bennn ona da bayiliyorum ... ben bulgur pilavini genellikle kuru domates li yapiyorum oyle de guzel oluyor .. annemin dedigi gibi aslinda neyi nasil yaparsan yap guzel olur yeterki yap .. elinden olsunn Eline saglik canim ,, hrsey icinn ..

ben de öncelikle kaneelciğimi,sonra da tüm arkadaşlarımı kutluyorum
ah keşke kardelenim

Tatlisin Arkadasim .. Tesekkur ederim .. Bende seni cok cok tebrik ediyorum , opuyorum .. senin sayende .. bizlerde yureklenip baslayabildik .. varolasin

tekrar tebrikler canımevet hedefine çok az kaldı

Durmak yok Kaptan , Tam Yol Ileri ..

Seninde hedefine cok az kalmis canim ,.. su 70 sinirini gectin mi bu isin %50 sini halletmis sayilirsin .. ben o esikte cooooook bekledimmm .. insallah sen de beklemessin Bu Karabugdayli karatay motivasyonu ile o kalan 3 kilo da cabucak gidecektir insallah ...

Evet canim .. KEsinlikle perhizine eklemelisin .. hem saglikli hem de zayiflatiyor /...

Bizlerde Gercekten ise yaramis gibi görünüyor ..
önümüzdeki hafta ise yarayip yapamadigini görecegiz .. insallah verilen kilocuklari geri almayiz ,, bir hafta daha karabugday yaparak kilomu sabitlemeyi dusunuyorum.. Deneyip gprecegiz ..
veridigimiz kilocuklarin %50 si sivi kaybi olsa %50 si yine kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…