Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nerlerdesin kıssss...

eşim filmi bi türlü hazırlayamadı ben de bi bakiim dedim..koca bir demlik ıhlamurlu karışık meyve çayı yapıyorum..onu da içeyim iyi gelecek inşallah..

Geldim canım, çocukların peşinden koşturup duruyoruz işte canları sağolsun

İç canım şifa olsun

hem hastayım hem ++ dayım canım..biz de haftaya veririz inşallah...

sağolasın

senin kuzuları da tebrik ederim..darısı ikinci döneme inşallah..

afiyet olsun

Canım çok geçmiş olsun, ben de tam düzelemedim çünkü hiç dinlenemiyorum, tatilde dinlenirim inşallah ama bu arada ev aldı başını gitti, temizlik yapmam lazım

Sağlık olsun canım, haftaya veririz inşallah

Sağol canım âmin , hepsi için inşallah

Son düzenleme:

aynen canım canları sağolsun

benim bu kış iyi gidiyordu ama başladı bakalım umarım uzun sürmez..

evi sorma benimki de dip köşe temizlik istiyor ama yapacak insan yok

amaaan iyi olalım da yaparız inşallah

Evet tatlım ya iyiydin inşallah çabuk atlatırsın

Aynen canım iyi olalım da yaparız

görüceksin bebeemm görüceksin az kaldı az

amin canım

ayyy özlemmim kusura bakma evdeki listeyi karışık yazınca seni gözden kaçırmışım:26::26:

çokk geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum

evet bu hafta karabuğday haftası oldu güleryüzüm

afiyet olsun datlum

herkese hayırlı güzel haftasonları dilerim kızlar. bende bugün regl oldum sanırım bu yüzden canım dün acayip kek istedi dayanamadım kek yapmadım ama birazcık çikolata kaçamağım oldu. inşallah bu kaçamaklarda gidecek zamanla.
kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta
15 badem
biraz kaşar peyniri
1 lokmacık ekmek
ve papatya çayı

​

Sinameki Çayının Faydaları

Geniş bir bitki ailesi olan Fabaceae türünden gelen sinameki tropikal bölgelere özgüdür. Yaklaşık 260 farklı türe (bazı kaynaklara göre 400) sahip olan sinameki müshil etkisi yaratan içeriği ile günümüzde pek çok ticari ilaç içerisinde etken madde olarak kullanılmaktadır. Somali, Mısır, Hindistan, Ortadoğu ve Sudan’da doğal olarak yetişir.

Bitkinin İngilizce adı olan “senna” kabuğu soyulabildiği için Arapça “sena” ve İbranice “soyulabilir” anlamına gelen “cassia”nın birleşmesinden türemiştir. Sinamekinin tarihte doktorlar tarafından ilk kullanımı ile ilgili belgeler MS 9 yüzyılda Arap Yarımadasına kadar gitmektedir. Bitki ticari olarak sıvı, toz ve tablet formlarında satılmaktadır.

Bağırsakları temizlemek için kullanılır
Müshil etkisi vardır
Şişliği alır
İştahı kapatır, diyet yapanlara yardımcı olur
Kabızlığı giderir.

Sinemaki çayı hazırlanışı ;

Yaprakları kaynatılıp çay gibi içilir. Sinameki çayı kabızlıkta kullanılır.

* 1 çay bardağı kaynar su,

* 2 tatlı kaşığı sinameki,

Hazırlanması ve kunllanılışı: Kaynar suyun içine, sinamekiyi atıp, 5 dak demlendirin. Süzdükten sonra için

iyi akşamlar kızlar
bugun izinimin son günü
bilebildi temizlik yaptım .. Ama kaçamak yapmadım.

Yediklerim:
sabah ; 2 yumurta , yarım elma , yarım avakado , peynir , badem ve ceviz ( 1 çay bardağı ) yanında 2 fincan kahve
ogle : yok ( tok oldugum icin gerek duymadım )
aksam : karabugday , kuskonmaz , balık , 1 yumurta , su

spor: 1 saat yürüyüş
ekstra : omega 3 , multi , folikasit

simdi: sinemaki çayımı hazırladım iciyorum.. 😘😘😘😘😘😘😘😘

Eklentiler

• $image.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
arkadaşlar bu ara çok yoğunum yol hazırlığı sonunda bitti bende bittim belim çok ağrıyo
yarın sabah saat 5 de yolcuyuz nasipse muhtarım 1 haftalık izin istiyom vermessen kaçarım
bugün 12 de kalktım kızım kalkmış beni uyandırmamış uzun zamandır bu kadar uyumamıştım
kahvaltı yaptık
1 yumurta zeytin peynir fındık
1 kase yoğurt
1 dilim kek
çay
akşam
tarhana çorbası
çılbır
köfte
birazdanda çay
kızlar karabuğday ne kadar işe yaramış ne çok kilo veren olmuş maşallahhemde gram gram bile deyil çok çok verilmiş inşallah bende tatil bitince başlıcam geçmişi okudum fakat tek tek yorum yapmam çok zor işlerim çok son toplamalar hastalanan arkadaşlara
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepicinize sizleri çok özlücem öpüyorm

tesekkür ederiz canim ..
Evet yaradi gibi birsey .. insallah verdigimiz kilocuklar kalici olur .. onumuzdeki hafta insallah verebiliriz .. :) :)

Arkadaşlar...
Bu kararı vermek için çok düşündüm..Öncelikle bu güne kadar Karataydan öğrendiğimiz tüm sağlıklı şeyler için hepimiz minnettarız..
Amaa benimle beraber karatayla zayıflayan pekçok arkadaşımda kilo vermede sorunlar yaşıyor ve farklı alternatifler arıyoruz..
Bunun için Topiğimiz de KARATAY dışında pekçok alternatifi deniyoruz..
Karatayda aradığını bulamayan pekçok arkadaşım topikten ayrılmak istiyor..bu nedenle diyorum kii hepimiz birlikte farklı yöntemlerle de olsa zayıflamaya devam edelim..
İsteyen dukan isteyen karatay isteyen başka bir diyet yapsın ama paylaşımlara devam edelim..faydalı bilgilerimizi paylaşalım..
En çok başarılı olan bize örnek olsun..Tabii Karatayla ilgili her türlü soruya da açığız ve bilgilendiririz...

Bu görüşüme katılmayanlar olabilir..Saygı duyarım..Ama ben ve arkadaşlarım bu yolda ilerlemeye karar verdik..Umarım yanımızda yer alırsınız...Muhtarınızdan sevgiler ve saygılar....

Kesinlikle bu gorusune katiliyorum sersumum ..
Cunku her kilo aldigimiz da pro yapiyoruz , karabugday yapiyruz simdi bazen dukana kaciyoruz .. bu biraz olmuyor ... boyle olmasini ben sonuna kadar destekliyorum..!

Kapimiz herkese acik , isteyen yine Karataya devam edebilir , karatay hakkinda her soruya itina ile cevap verilir .. her turlu paylasimlar tarafimdan ve arkadaslar tarafindan yapilacaktir ..
Onemli olan birlikte olmak ve birlikte zayiflamaya devam etmektir ..

Ben karatay ile 95 den 68e dustum ama biliyorsunuz ki kizlar son 8 aydir 70 de yim ,... daha fazla veremiyorum .. surekli soklar prolar falan yapiyorum ki biraz inebileyim diye .. bunu en buyuk tecrube eden benim .. bir sure degisiklik her turlu iyidir ..

Sersumcugum ! Sonuna kadar seni destekliyorum ! ben karatay ile kilo verdim .. bir sure karabugdaya devam edip yine can karataya donecegim ..ben her turlu buradayim .. Hep destek Tam destek !

sağol balım...

sizler (sen ,leylak,papadiya Karatayla en çok kilo verenler) idolümsünüz benim..:13::13:Ama Papadiyanın bir teorisi var karatay 90 kg ve üstünde çok daha etkili..Sağlıklı beslenmeye gelince Karatayın üstüne yok..ama şunun şurasında 4 ayımız kaldı ve bu kilolar karataylı karataysız gidecek..başka yolu yok..hep beraber inşallah

Son düzenleme:
Aynen balim .. sonuna kadar katiliyorum papadiyama da ..
Benim hedefim 14 subata 65 olmak insallahhhhhhhhhhhhh
birilerinin de dedigi gibi Durmak yok Yola devam

Son düzenleme:

Muhtarım,sana sonuna kadar katılıyorum.kaneel gibi bende kendimden örnek vereyim.
biliyosunuz 92 kilodan 70 lere kadar karatayla düştüm.ama yok bundan sonrası gelmedi.artık gram dahi oynamıyodu karabuğday olmasaydı.karabuğdaydan sonra yani dün karataya değil başka bir listeye uymaya başladım ve sonucunu da hemen almaya başladım.burda karatayı kötülemek değil amacım,sadece kilo verememek...çünkü kilolarımdan kurtulduktan sonra yine karatay yapıcam.burda kim hangi diyeti uygularsa uygulasın amacımız kilo vermek olsun...hem böylelikle karatay yapmak istemeyen arkadaşlar da topikten ayrılmak zorunda kalmazlar

:13::13::13:kesinlikle leylakımm...herkese kapımız açık..sağlıklı beslenmek deyince yine karatay..
ama şu 4 ayda kilolarımızı vermeliyiz..öyle ya da böyle birbirimize destek olarak..

Son düzenleme:

Gidecek başka yolu yok

Yolumuz acik olsun kizlar .. Insallah isteyen herkes istedigi yontemler ile istedigi kiloya istedigi bedene kavusur ..

Bu arada leylakim ne yapiyorsun ??

:13::13::13:kesinlikle leylakımm...herkese kapımız açık..sağlıklı beslenmek deyince yine karatay..
ama şu 4 ayda kilolarımızı vermeliyiz..öyle ya da böyle birbirimize destek olarak..

Gidecek başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…