nerlerdesin kıssss...
eşim filmi bi türlü hazırlayamadı ben de bi bakiim dedim..koca bir demlik ıhlamurlu karışık meyve çayı yapıyorum..onu da içeyim iyi gelecek inşallah..
hem hastayım hem ++ dayım canım..biz de haftaya veririz inşallah...
sağolasın
senin kuzuları da tebrik ederim..darısı ikinci döneme inşallah..
afiyet olsun
Geldim canım, çocukların peşinden koşturup duruyoruz işte canları sağolsun
İç şifa olsun
Canım çok geçmiş olsun, ben de tam düzelemedim çünkü hiç dinlenemiyorum, tatilde dinlenirim inşallah ama bu arada ev aldı başını gitti, temizlik yapmam lazım
Sağlık olsun canım, haftaya veririz inşallah
Sağol canım âmin , hepsi için inşallah
aynen canım canları sağolsun
benim bu kış iyi gidiyordu ama başladı bakalım umarım uzun sürmez..
evi sorma benimki de dip köşe temizlik istiyor ama yapacak insan yok
amaaan iyi olalım da yaparız inşallah
görüceksin bebeemm görüceksin az kaldı az
amin canım
iyi geceyarıları hatunlarburaya katıldığımdan beri ilk kez bir cuma yazamadım kızım dün gece çok ateşlendi,sabah hemen doktora gittik,geldik,ona bişeyler hazırlayıp işe gittim,bekleyen işleri hallet derken tam gireceğim sayfayı açıyorum bir iş geliyor,velhasıl yazmak nasip olmadı:26:bu koşturmacada tartılmak aklıma bile gelmedi haftaya yüzdemi ikiye bölerim artık
baya kilo vermişsiniz tebriklerhep böyle devam inşallah
sersum geçmiş olsun canım
Leylakcim liste için teşekkürler harika olmus çok begendim epey emek vermissin ellerine saglik uzun zamandan beri gördüğüm en güzel liste:)))
1. Olan Arkadasimiz kaneel'itebrik ederim ve kutlarim 2 kilosu uçup gitmiş maşallah supersiniz
Ve kilo veren diğer arkadaslarida kutlarim maşallah herkese
Karabugday yaramis sizlere :)))
kahvaltımı yaptım geldim..şimdi de çay keyfim
sucuklu omlet
1 dilim tereyağ sürülmüş kepek ekmeği
peynir zeytin
söğüş salata
ceviz
üstüne ilaçlarım ve 1 adet antepli pestil..(erik pestili oluyor kuru kayısı gibi çok sakıncalı bulmuyorum..)
herkese güzeel bir hafta sonu dilerimm
az sonra da kocişle film izlemece..
Leylakcim liste için teşekkürler harika olmus çok begendim epey emek vermissin ellerine saglik uzun zamandan beri gördüğüm en güzel liste:)))
1. Olan Arkadasimiz kaneel'itebrik ederim ve kutlarim 2 kilosu uçup gitmiş maşallah supersiniz
Ve kilo veren diğer arkadaslarida kutlarim maşallah herkese
Karabugday yaramis sizlere :)))
Arkadaşlar...
Bu kararı vermek için çok düşündüm..Öncelikle bu güne kadar Karataydan öğrendiğimiz tüm sağlıklı şeyler için hepimiz minnettarız..
Amaa benimle beraber karatayla zayıflayan pekçok arkadaşımda kilo vermede sorunlar yaşıyor ve farklı alternatifler arıyoruz..
Bunun için Topiğimiz de KARATAY dışında pekçok alternatifi deniyoruz..
Karatayda aradığını bulamayan pekçok arkadaşım topikten ayrılmak istiyor..bu nedenle diyorum kii hepimiz birlikte farklı yöntemlerle de olsa zayıflamaya devam edelim..
İsteyen dukan isteyen karatay isteyen başka bir diyet yapsın ama paylaşımlara devam edelim..faydalı bilgilerimizi paylaşalım..
En çok başarılı olan bize örnek olsun..Tabii Karatayla ilgili her türlü soruya da açığız ve bilgilendiririz...
Bu görüşüme katılmayanlar olabilir..Saygı duyarım..Ama ben ve arkadaşlarım bu yolda ilerlemeye karar verdik..Umarım yanımızda yer alırsınız...Muhtarınızdan sevgiler ve saygılar....
Kesinlikle bu gorusune katiliyorum sersumum ..
Cunku her kilo aldigimiz da pro yapiyoruz , karabugday yapiyruz simdi bazen dukana kaciyoruz .. bu biraz olmuyor ... boyle olmasini ben sonuna kadar destekliyorum..!
Kapimiz herkese acik , isteyen yine Karataya devam edebilir , karatay hakkinda her soruya itina ile cevap verilir .. her turlu paylasimlar tarafimdan ve arkadaslar tarafindan yapilacaktir ..
Onemli olan birlikte olmak ve birlikte zayiflamaya devam etmektir ..
Ben karatay ile 95 den 68e dustum ama biliyorsunuz ki kizlar son 8 aydir 70 de yim ,... daha fazla veremiyorum .. surekli soklar prolar falan yapiyorum ki biraz inebileyim diye .. bunu en buyuk tecrube eden benim .. bir sure degisiklik her turlu iyidir ..
Sersumcugum ! Sonuna kadar seni destekliyorum ! ben karatay ile kilo verdim .. bir sure karabugdaya devam edip yine can karataya donecegim ..ben her turlu buradayim .. Hep destek Tam destek !
sağol balım...
sizler (sen ,leylak,papadiya Karatayla en çok kilo verenler) idolümsünüz benim..:13::13:Ama Papadiyanın bir teorisi var karatay 90 kg ve üstünde çok daha etkili..Sağlıklı beslenmeye gelince Karatayın üstüne yok..ama şunun şurasında 4 ayımız kaldı ve bu kilolar karataylı karataysız gidecek..başka yolu yok ..hep beraber inşallah
Aynen balim .. sonuna kadar katiliyorum papadiyama da ..
Benim hedefim 14 sunata 65 olmak insallahhhhhhhhhhhhh
birilerinin de dedigi gibiDurmak yok Yola devam
Arkadaşlar...
Bu kararı vermek için çok düşündüm..Öncelikle bu güne kadar Karataydan öğrendiğimiz tüm sağlıklı şeyler için hepimiz minnettarız..
Amaa benimle beraber karatayla zayıflayan pekçok arkadaşımda kilo vermede sorunlar yaşıyor ve farklı alternatifler arıyoruz..
Bunun için Topiğimiz de KARATAY dışında pekçok alternatifi deniyoruz..
Karatayda aradığını bulamayan pekçok arkadaşım topikten ayrılmak istiyor..bu nedenle diyorum kii hepimiz birlikte farklı yöntemlerle de olsa zayıflamaya devam edelim..
İsteyen dukan isteyen karatay isteyen başka bir diyet yapsın ama paylaşımlara devam edelim..faydalı bilgilerimizi paylaşalım..
En çok başarılı olan bize örnek olsun..Tabii Karatayla ilgili her türlü soruya da açığız ve bilgilendiririz...
Bu görüşüme katılmayanlar olabilir..Saygı duyarım..Ama ben ve arkadaşlarım bu yolda ilerlemeye karar verdik..Umarım yanımızda yer alırsınız...Muhtarınızdan sevgiler ve saygılar....
Muhtarım,sana sonuna kadar katılıyorum.kaneel gibi bende kendimden örnek vereyim.
biliyosunuz 92 kilodan 70 lere kadar karatayla düştüm.ama yok bundan sonrası gelmedi.artık gram dahi oynamıyodu karabuğday olmasaydı.karabuğdaydan sonra yani dün karataya değil başka bir listeye uymaya başladım ve sonucunu da hemen almaya başladım.burda karatayı kötülemek değil amacım,sadece kilo verememek...çünkü kilolarımdan kurtulduktan sonra yine karatay yapıcam.burda kim hangi diyeti uygularsa uygulasın amacımız kilo vermek olsun...hem böylelikle karatay yapmak istemeyen arkadaşlar da topikten ayrılmak zorunda kalmazlar
sağol balım...
sizler (sen ,leylak,papadiya Karatayla en çok kilo verenler) idolümsünüz benim..:13::13:Ama Papadiyanın bir teorisi var karatay 90 kg ve üstünde çok daha etkili..Sağlıklı beslenmeye gelince Karatayın üstüne yok..ama şunun şurasında 4 ayımız kaldı ve bu kilolar karataylı karataysız gidecek..başka yolu yok ..hep beraber inşallah
:13::13::13::13::13:kesinlikle leylakımm...herkese kapımız açık..sağlıklı beslenmek deyince yine karatay..
ama şu 4 ayda kilolarımızı vermeliyiz..öyle ya da böyle birbirimize destek olarak..
Muhtarım,sana sonuna kadar katılıyorum.kaneel gibi bende kendimden örnek vereyim.
biliyosunuz 92 kilodan 70 lere kadar karatayla düştüm.ama yok bundan sonrası gelmedi.artık gram dahi oynamıyodu karabuğday olmasaydı.karabuğdaydan sonra yani dün karataya değil başka bir listeye uymaya başladım ve sonucunu da hemen almaya başladım.burda karatayı kötülemek değil amacım,sadece kilo verememek...çünkü kilolarımdan kurtulduktan sonra yine karatay yapıcam.burda kim hangi diyeti uygularsa uygulasın amacımız kilo vermek olsun...hem böylelikle karatay yapmak istemeyen arkadaşlar da topikten ayrılmak zorunda kalmazlar
:13::13::13:kesinlikle leylakımm...herkese kapımız açık..sağlıklı beslenmek deyince yine karatay..
ama şu 4 ayda kilolarımızı vermeliyiz..öyle ya da böyle birbirimize destek olarak..
Gidecek başka yolu yok
:13::13::13:
Gidecek başka yolu yok
:13::13:
Yolumuz acik olsun kizlar .. Insallah isteyen herkes istedigi yontemler ile istedigi kiloya istedigi bedene kavusur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?