sağol canımcım..Eline saglik Sersumcan .. Harika leziz ve saglikli gorunuyor .. Bende en yakin zamanda kuru patlican ,biber yogurtlamasini dusunuyorum .. bakalim .. belki bugun belki yarindan da yakin .. bennn ona da bayiliyorum ... ben bulgur pilavini genellikle kuru domates li yapiyorum oyle de guzel oluyor ..annemin dedigi gibi aslinda neyi nasil yaparsan yap guzel olur yeterki yap .. elinden olsunn Eline saglik canim ,, hrsey icinn ..
kociş den süpriz cicişler ..
Ben beğenmek ile uğraşırken hangisini alayım diye düşünürken .. Terazi burcuyum kararsızlık diz boyu ikincisini de almış canimm yaaaa kıyamammm .. Cok mutlu oldum 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
eşimle yarım saat yürüyüş..hava o kadar kirli ki bu kadar dayanabildik:26::26:..burası dağlarla çevrili olunca bütün duman şehre çöküyor ve nefes almak imkansız..,
olsunn yine de az da olsa yürüdük
sağol canımcım..ben de kuru domates koyarım ama bu yıl kurutamadım.. .yeterki yaratıcı ol harika şeyler çıkarıyor insan haklısın
güle güle kullan cicilerini.çok güzeller..yemekler de harika gözüküyor..ellerine sağlık
sarfoşum selam söyledi biraz ara verecekmiş canım..bir süre izinli kendileri..o zaman bir tek ficans kaldı.o da ekler artık kendini
bu arada sarhoşum da gelmiyo dimi kaç gündür:44:
Tebrikler canim .. iyi yapmissiniz .. azi cogu yok haraket iyidir .. ya sabir cok az kaldi ..batiya gidince rahat rahat deniz kenarinda ve ya bol oksijenli guzel ormanlarin icinde .. bol oksijeni icine cekerek rahat rahat uzuuunn yuruyusler yapacaksiniz .. cok az kaldi
Tesekkur ederim canim ..
yapmaya calisiyoruz birseyler ..
Corbamin resmi yoktu bulamadim .. oktay ustadan aldim :) :) :) genellikle yaptigim herseyleri cekiyorum .. yarin icinde guzel planlarim var
sarfoşum selam söyledi biraz ara verecekmiş canım..bir süre izinli kendileri..
inşallah canım inşallah..:18::18::18:.eşimle yürüyüş yaparken aynen senin dediğin şeylerin hayalini kurduk. .ailemiz kızımız için en hayırlısı olsun inşallah
Tatlisin Arkadasim .. Tesekkur ederim .. Bende seni cok cok tebrik ediyorum , opuyorum .. senin sayende .. bizlerde yureklenip baslayabildik .. varolasin
Durmak yok Kaptan , Tam Yol Ileri ..
Seninde hedefine cok az kalmis canim ,.. su 70 sinirini gectin mi bu isin %50 sini halletmis sayilirsin .. ben o esikte cooooook bekledimmm .. insallah sen de beklemessinBu Karabugdayli karatay motivasyonu ile o kalan 3 kilo da cabucak gidecektir insallah ...
eşimle yarım saat yürüyüş..hava o kadar kirli ki bu kadar dayanabildik:26::26:..burası dağlarla çevrili olunca bütün duman şehre çöküyor ve nefes almak imkansız..,
olsunn yine de az da olsa yürüdük
sarfoşum selam söyledi biraz ara verecekmiş canım..bir süre izinli kendileri..
inşallah canım inşallah..:18::18::18:.eşimle yürüyüş yaparken aynen senin dediğin şeylerin hayalini kurduk. .ailemiz kızımız için en hayırlısı olsun inşallah
evet 70 altını uzuuuun zamandır görmüyorum kaneelim.60 lı rakamları görsem daha da hırslanıcam zateninşallah en kısa sürede hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan
bi sorunu olmasın da,gerisi önemli değil...gelir elbet sarhoşum
hakkınızda hayırlısı canım,az kaldı sabır
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
bildirim yapmayan ficans ve ihya kaldı...ben listeyi yayınlayayım artık onlar da gelince eklerler kendilerini....
tatlım geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyidir kuzun...iyi geceyarıları hatunlarburaya katıldığımdan beri ilk kez bir cuma yazamadım kızım dün gece çok ateşlendi,sabah hemen doktora gittik,geldik,ona bişeyler hazırlayıp işe gittim,bekleyen işleri hallet derken tam gireceğim sayfayı açıyorum bir iş geliyor,velhasıl yazmak nasip olmadı:26:bu koşturmacada tartılmak aklıma bile gelmedi haftaya yüzdemi ikiye bölerim artık
baya kilo vermişsiniz tebriklerhep böyle devam inşallah
sersum geçmiş olsun canım
Selam kızlar
Çok yoğun bir hafta oldu, bi türlü fırsat bulup giremedim, dün sabah da hızlıca bildirim yapıp çıkacaktım ama tartımın pili bitmiş tartılamadım, ama artıdayım galiba, bu hafta düzensiz, saatsiz ve dışarıda yedim çoğunlukla, karabuğdayda bulamadım zaten, inşallah sizlerin yüzü gülmüştür tartıda, geçmişe bakamadım ama son sayfadan galiba kaneel güzel kilo vermiştebrik ederim, sersumum hasta mı oldun canım geçmiş olsun
Dün de karnelerimizi aldık, ikisinin de çok güzel maşallah darısı ikinci döneme,topiğimizin çocuklarının da eminim çok güzeldir karneleri, hepsini tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim
Kahvaltımı da yazayım omlet, peynir, zeytin
Hepinize iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?