Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yolumuz acik olsun kizlar .. Insallah isteyen herkes istedigi yontemler ile istedigi kiloya istedigi bedene kavusur ..

Bu arada leylakim ne yapiyorsun ??

İnşallah canım
Ben kk da bulduğum bi listeyi yapıyorum canım..ama yine 7 den sonra bişey yemiyorum

Son düzenleme:
İnşallah canım
Ben kk da bulduğum bi listeyi yapıyorum canım..ama yine 7 den sonra bişey yemiyorum

evet canim ,, en mantiklisi saat 7 den sonra birsey yememek ! bak her turlu hocamaizin dediklerine sadik kaliyoruz .. sadece bir sure degisiklik iyidir ..

İnşallah canım

evet canim ,, en mantiklisi saat 7 den sonra birsey yememek ! bak her turlu hocamaizin dediklerine sadik kaliyoruz .. sadece bir sure degisiklik iyidir ..

Kesinlikle öyle canım

aynen katılıyorum kızlar..Bu kural her diyette uygulanması gereken en önemli kural:13::13::13::13:

Bir sogani ince ince dograyin,

1 kutu mantari ince ince dograyin ( 1 kutu mantar yaklasik 400 gram oluyor )

soganlari biraz oldurun

soganlar biraz oldukten sonra mantarlari ekleyin yaklasik 5 dakika soganlar ile pisirin.

iki yumurtayi kati olacak sekilde haslayin ve soguduktan sonra yumurtalar kup kup dograyin.

karabugdayi haslayin ( tuz istege bagli )
sonra pilavinizi ister mantarlar ve soganlar ve minik minik dogranmis yumurtalar ile birlestirin isterseniz ekstra garnitur olarak yaninda kullanabilirsiniz .
Afiyet olsun..

Benim canım vefakar ve de cefakar muhtarım ,
Yaz demedin-kış demedin , topiğini bi gün bile ihmal etmedin , "peki bu diyette ne yenecek" diyen herkese sabırla ilk sayfayı okumasını tavsiye ettin , herkesin her mesajını okudun-cevap yazdın , liste yaptın , listeyi takip ettin , izin isteyenlere izin verdin , izinden gelenleri listeye ilave ettin , liste yapma sırasını unutanların yerine liste yaptın , menü bildirmeyenleri uyardın , uyarıyı ciddiye almayanları kınadın yine de bir günden bir güne "yeter uleyynnnn" demedin , ne çektin be Sersumum
Bence de artık bir yol ayrımı olması , herkesin otoyoldan ayrılıp alternatif yolları da denemesinin zamanı geldi.Böylece hem hayatlarımıza yeni bir hareket-eğlence gelmiş olur hem de sürekli pastırma-tereyağ-ceviz yemekten mütevellit mutluluktan kendini yaymış olan vücutlar az yağlı sebze yiyip uyanır
Bu vesile ile gerek Karatay'a devam edecek dostlara gerekse yeni yöntemlere başvuracak dostlara sonsuz başarılar diler , zayıf olmanın hayatın içindeki çok minicik bir detay olduğunu hatırlatır , aslolanın sağlık olduğu hususunun altını çizip ve nihayet hepinize sağlıklı günler dilerim ( ayyy bi çene bi çene )...

çok kilolu iken karatayda her hafta kilolar gidiyordu son haftalarda 1 ayda anca 500-bilemedin 1 kilo verebildim bende ama sağlıklı beslenme bizim için önemli durumumu biliyorsun sonuna kadar sizinleyim

oyyy kayınçoların hasıı bidenem..topik haritamızın özeti içün çook teşekkür etmeyi bir borç bilirim..
ayrıca desteğin için de ne diyeyim

çok kilolu iken karatayda her hafta kilolar gidiyordu son haftalarda 1 ayda anca 500-bilemedin 1 kilo verebildim bende ama sağlıklı beslenme bizim için önemli durumumu biliyorsun sonuna kadar sizinleyim

sağol kardelenim..aslolan sağlığımız..yine beraberce destek olarak vereceğiz kalan kilolarımızı inşallah..
admine isim değişikliği için de yazdım eğer olabiliyorsa topiğin adı hep beraber eğlenerek zayıflıyoruz olacak..yok değişmezse konu aynı kalacak ..zaten gelenleri bilgilendirmeye devam ederiz sorun değil..

tamam kaldıgımız yerden devam durmak yok sonuçda beraberiz ya iyiki tanıdım sizleri

canım düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum herkes istediği gibi yapsın ama yine herkesin kendi diyetine göre menü bildirimi olacak dimi cnm bide liste günümüz aynı kalacak dimi? bende önceleri diğer zayıflama topiklerine takılırdım ama orada çok katı davrandıkları için uzun süreli kalamadım ama sizin hoşgörünüz beni buraya bağladı hepini çokkkk seviyorummmm

aynen canım..aynı şekilde menü bildirimi yapacağız..ama dediğim gibi herkes dilediği diyeti yapacak..yediklerini yazacak..
cuma yine liste yapılacak..sonuçta yeni paylaşımlar bize daha çok katkıda bulunur bence..

hep beraber destekle vereceğiz bu kiloları....ilk sayfa mesajımızı da değiştirdim zaten..yanii artık karatay değil hep beraber eğlenerek muhabbet ederek kilo verme topiğiyiz..destek için teşekkürler..

asıl amaç sağlık ve dostluk..

inşallah hepimiz istediğimiz kilolara sağlıkla ineriz cnm.

sersum kaçar..iyi geceler kızlar...

sersumum ben bayadır yazmıyorum ama hep okuyordum sizler bu kararın bence cok yerinde olmus
karatay zayıfladıktan sonra kg korumada süper olur.
bende snın gibi yenıden kg aldım ama yaza kadar yenıden ince olmak ıstıyorum

ayyy özlemmim kusura bakma evdeki listeyi karışık yazınca seni gözden kaçırmışım:26::26:

çokk geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum
ne demek tatlım,zaten kilomu bilmiyodum bilesağolasın canım
tatlım geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyidir kuzun...
benimde boğazım kötü sağolasın..antibiyotiksiz atlatmaya çalışıyorum bakalım
yok canım,bugün daha da kötüleşti,yüksek ateş,burun tıkanıklığı,öksürük vareşşek kafa arkadaşının kolasından içmiş

özlemcimkızına çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

tekrardan iyi geceyarıları kızlarçocuklar yatınca bi bakayım topiciime dedim,eneeee,dost-modern darbe olmuş
önce içim buruldu ne yalan söyliyimkadim bi dostu terkediyomuş gibi hissettim:26:sersumumun günaydın karatayımın Çıtırları diye başlayan selamlarını,hepimizin buna benzer hitaplarla buraya gelip hasbıhal etmelerimizi düşündümben biraz fazla duygusalımdır zatenama doğru bir karar olduğuna da inandım,son zamanlarda başka yöntemleri denediğimizden yanlış örnek oluruz diye menü paylaşamaz olmuştuk:44:şimdi herkes rahat bir nefes alacakkaratay bizim canımız,sağlıklı olduğu ve ömür boyu uygulanması gerektiğinde hepimiz hemfikiriz diye düşünüyorum,ama yaz gelmeden fazlalıklardan kurtulmak da çok önemli:18:sersumum ve diğer tüm arkadaşlarım bu yolda yine hep beraberiz:13::13:benim yolum çok daha uzun olduğundan karataydan çok uzaklaşmayacağım,çünkü ben çok ihanet ettim karatayıma,zorunlulk ya da başka sebeplerle olsa da aylardır,bir hafta-10 günden uzun süre kaçamaksız yapamadım,tabii 2 ileri 1 geri vaziyetinde kalakaldımyani çoğu kilosunu vermiş ve vücudu karataya artık alışmış da ondan kilo vermesi durmuş arkadaşlar gibi değilim:26:şubatın 22 sine kadar bir program yok,o zamana kadar tam yapıp sonuca bakacağımtabii yemeklere bulgur yerine karabuğdayı da ekleyerekbir ara eski yollara gireyim dedim sık acıkma,çarpıntı filan yaşamaya başladım:26:inşallah hepimiz istediğimizi alırız,birdy ciimin de isabetle kaydetiiği gibi zayıf olmak(bedenen)bir detay önemli olan sağlığı kaybetmemek
meydanı boş bulunca amma çenem düştüdaha da yazardım da neyseherkese iyi geceler

bu gece uykusu kaçan çok galiba,nabersiniz kızlarbir ara 30 civarı da ziyaretçi vardısersum uyan bacım reytingler arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…