Yolumuz acik olsun kizlar .. Insallah isteyen herkes istedigi yontemler ile istedigi kiloya istedigi bedene kavusur ..
Bu arada leylakim ne yapiyorsun ??
İnşallah canım
Ben kk da bulduğum bi listeyi yapıyorum canım..ama yine 7 den sonra bişey yemiyorum
evet canim ,, en mantiklisi saat 7 den sonra birsey yememek ! bak her turlu hocamaizin dediklerine sadik kaliyoruz .. sadece bir sure degisiklik iyidir ..
İnşallah canım
Ben kk da bulduğum bi listeyi yapıyorum canım..ama yine 7 den sonra bişey yemiyorum
evet canim ,, en mantiklisi saat 7 den sonra birsey yememek ! bak her turlu hocamaizin dediklerine sadik kaliyoruz .. sadece bir sure degisiklik iyidir ..
Kesinlikle öyle canım
Arkadaşlar...
Bu kararı vermek için çok düşündüm..Öncelikle bu güne kadar Karataydan öğrendiğimiz tüm sağlıklı şeyler için hepimiz minnettarız..
Amaa benimle beraber karatayla zayıflayan pekçok arkadaşımda kilo vermede sorunlar yaşıyor ve farklı alternatifler arıyoruz..
Bunun için Topiğimiz de KARATAY dışında pekçok alternatifi deniyoruz..
Karatayda aradığını bulamayan pekçok arkadaşım topikten ayrılmak istiyor..bu nedenle diyorum kii hepimiz birlikte farklı yöntemlerle de olsa zayıflamaya devam edelim..
İsteyen dukan isteyen karatay isteyen başka bir diyet yapsın ama paylaşımlara devam edelim..faydalı bilgilerimizi paylaşalım..
En çok başarılı olan bize örnek olsun..Tabii Karatayla ilgili her türlü soruya da açığız ve bilgilendiririz...
Bu görüşüme katılmayanlar olabilir..Saygı duyarım..Ama ben ve arkadaşlarım bu yolda ilerlemeye karar verdik..Umarım yanımızda yer alırsınız...Muhtarınızdan sevgiler ve saygılar....
Arkadaşlar...
Bu kararı vermek için çok düşündüm..Öncelikle bu güne kadar Karataydan öğrendiğimiz tüm sağlıklı şeyler için hepimiz minnettarız..
Amaa benimle beraber karatayla zayıflayan pekçok arkadaşımda kilo vermede sorunlar yaşıyor ve farklı alternatifler arıyoruz..
Karatayda aradığını bulamayan pekçok arkadaşım topikten ayrılmak istiyor..bu nedenle diyorum kii hepimiz birlikte farklı yöntemlerle de olsa zayıflamaya devam edelim..
İsteyen dukan isteyen karatay isteyen başka bir diyet yapsın ama paylaşımlara devam edelim..faydalı bilgilerimizi paylaşalım..
En çok başarılı olan bize örnek olsun..Tabii Karatayla ilgili her türlü soruya da açığız ve bilgilendiririz...
Bu görüşüme katılmayanlar olabilir..Saygı duyarım..Ama ben ve arkadaşlarım bu yolda ilerlemeye karar verdik..Umarım yanımızda yer alırsınız...Muhtarınızdan sevgiler ve saygılar....
oyyy kayınçoların hasıı bidenem.Benim canım vefakar ve de cefakar muhtarım ,
Yaz demedin-kış demedin , topiğini bi gün bile ihmal etmedin , "peki bu diyette ne yenecek" diyen herkese sabırla ilk sayfayı okumasını tavsiye ettin , herkesin her mesajını okudun-cevap yazdın , liste yaptın , listeyi takip ettin , izin isteyenlere izin verdin , izinden gelenleri listeye ilave ettin , liste yapma sırasını unutanların yerine liste yaptın , menü bildirmeyenleri uyardın , uyarıyı ciddiye almayanları kınadın yine de bir günden bir güne "yeter uleyynnnn" demedin , ne çektin be Sersumum
Bence de artık bir yol ayrımı olması , herkesin otoyoldan ayrılıp alternatif yolları da denemesinin zamanı geldi.Böylece hem hayatlarımıza yeni bir hareket-eğlence gelmiş olur hem de sürekli pastırma-tereyağ-ceviz yemekten mütevellit mutluluktan kendini yaymış olan vücutlar az yağlı sebze yiyip uyanır
Bu vesile ile gerek Karatay'a devam edecek dostlara gerekse yeni yöntemlere başvuracak dostlara sonsuz başarılar diler , zayıf olmanın hayatın içindeki çok minicik bir detay olduğunu hatırlatır , aslolanın sağlık olduğu hususunun altını çizip ve nihayet hepinize sağlıklı günler dilerim ( ayyy bi çene bi çene )...
çok kilolu iken karatayda her hafta kilolar gidiyordu son haftalarda 1 ayda anca 500-bilemedin 1 kilo verebildim bende ama sağlıklı beslenme bizim için önemli durumumu biliyorsun sonuna kadar sizinleyim
oyyy kayınçoların hasıı bidenem..topik haritamızın özeti içün çook teşekkür etmeyi bir borç bilirim..
ayrıca desteğin için de ne diyeyim
sağol kardelenim..aslolan sağlığımız. .yine beraberce destek olarak vereceğiz kalan kilolarımızı inşallah..
admine isim değişikliği için de yazdım eğer olabiliyorsa topiğin adı hep beraber eğlenerek zayıflıyoruz olacak..yok değişmezse konu aynı kalacak ..zaten gelenleri bilgilendirmeye devam ederiz sorun değil..
Arkadaşlar...
canım düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum herkes istediği gibi yapsın ama yine herkesin kendi diyetine göre menü bildirimi olacak dimi cnm bide liste günümüz aynı kalacak dimi? bende önceleri diğer zayıflama topiklerine takılırdım ama orada çok katı davrandıkları için uzun süreli kalamadım ama sizin hoşgörünüz beni buraya bağladı hepini çokkkk seviyorummmm
aynen canım..aynı şekilde menü bildirimi yapacağız..ama dediğim gibi herkes dilediği diyeti yapacak..yediklerini yazacak..
cuma yine liste yapılacak..sonuçta yeni paylaşımlar bize daha çok katkıda bulunur bence..
hep beraber destekle vereceğiz bu kiloları....ilk sayfa mesajımızı da değiştirdim zaten..yanii artık karatay değil hep beraber eğlenerek muhabbet ederek kilo verme topiğiyiz. .destek için teşekkürler..
asıl amaç sağlık ve dostluk..
sersum kaçar..iyi geceler kızlar...
sersum kaçar..iyi geceler kızlar...
ne demek tatlım,zaten kilomu bilmiyodum bile
ayyy özlemmim kusura bakma evdeki listeyi karışık yazınca seni gözden kaçırmışım:26::26:
çokk geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum
yok canım,bugün daha da kötüleşti,yüksek ateş,burun tıkanıklığı,öksürük vartatlım geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyidir kuzun...
benimde boğazım kötü sağolasın..antibiyotiksiz atlatmaya çalışıyorum bakalım
çok sağol tatlım,amin tüm hastalaraözlemcimkızına çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?