Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

EN BUYUK MUHTAR BIZIM MUHTAR

SERSUM CANIM BENCE COK DOGRU BIR KARAR.....

UZUN SURE KARATAY YAPINCA METABOLIZMA ALISIYOR VE SASIRTMAK GEREKIYOR...BENDEN DAHA UZUN SURE YAPANLAR ICIN DAHA DA ZOR GR.GR.GIDIYOR....

BEN 1 EKIMDE BASLADIM 88 LE.SUAN 85.IM.YAZA 4 AY KALDI....TABII BEN TAM YAPAMADIM VE UFAKLIGIN UYKU PROBLEMI VARDI.AMA SIMDI METABOLIZMAYI SASIRTMAK ICIN FARKLI SEYLER DENEMEK IST....YARIN GRECKAYA BASLIYCAM INS.

BEN HER HAFTA DEGISIK BIR PROGRAM DENEMEK IST....

AKLIMA GELMISKEN BUNDAN SONRA ONCE SPOR SONRA EV ISI...DAHA ONCE EV ISI DERKEN SPOR KALIYORDU.BUNDAN SONRA ONCE SPORUMU YAPICAM....LESLIE BASLIYCAM ARTIK YETER YAZA ZAYIF OLMAK ISTIYORUM INS.......

BIRAZ KILO VERDIKTEN SONRA TEKRAR KARATAY YAPICAM....KARATAY BENIM ICIN UZUN SURELI YAPILABILIR TEK DIYET.....KILO VEREMEDIM AMA YUZUMDEKI LEKELERIN COGU GITTI....

Son düzenleme:
ah özlemim aynı duygu bende de var ama durum ortada..çoğumuz aynı durumdayız..Karatay koruma ve ömürboyu beslenme konusunda 1 numara..ama bünye alışınca bizim salak metolar algılayamıyorlar...
Karatayını yapan karatayına devam etsin zaten hele ki zayıflayan hiç bırakmasın..ama bizler hele şu bünyeyi bi afallatalım gene döneriz kürkümüze tükanımıza..
destek için sağol bebeemm..

yok canım,bugün daha da kötüleşti,yüksek ateş,burun tıkanıklığı,öksürük vareşşek kafa arkadaşının kolasından içmiş
:26::26::26:ah kıyamam..öksürüğe zencefiltozunu unutma..Acil şifalar dilerimm
iyi geceler ........................

aynen katılıyorum canım..hepimiz aynı yoldayız yaza kurtulacaz bu kilolardan inşallah...:13:

recaa ederimm recaa ederim isteklere dileklere duyarsız kalamadım..ben sizlerle varım canlarım...

sağol Ramaskam..çoğunluğa uymak lazım..Topik bizim topiğimiz ve bunun için kurduk burayı..hep beraber başarıcaz inşallah.ama benim de şu hastalık bitsin spora başlamam şart oldu..
hadi bakalım hep beraber :13::13::13::13:

bu gece uykusu kaçan çok galiba,nabersiniz kızlarbir ara 30 civarı da ziyaretçi vardısersum uyan bacım reytingler arttı

tükkan iş yapmaya başlamış genee tüüü kaçırdım..

yeni başlangıçalara merhabaa...ben bugünden itibaren çoklu öğün deniyorum ve arzediyorum efemmm...

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
salata
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

bu doktorun yaklaşımı ve önerileri bana çok mantıklı geldi..umarım işe yarar..
et olayını öğlene atıp akşamı sebzeyle tamamlamış..akşam porsiyonları küçük olmalı .akşam 7 de sonra gene leptin için birşey yemeyi düşünmüyorum zaten..

alternatif diyetim bir benzerii

1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 1 bardak süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği(bakliyatla da değiştirilebilir..)

15:00 2 Galeta

17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

hepimize başarılar...

Son düzenleme:

mıhtarımmmmm radıkal kararımız ıcın tebrık edıyorum.cok dogru bır karar olmus bencede. konu kg vermekse saglıklı olan her yol mubahtır.ben de bu lısteyı uyguluyorum ayca kayayıda begenıyorum hadı hayırlısı bakalım

seni gordum hizli hizli yazayim dedim....nerelerdesin niye gelmiyorsun canim....sen de gel artik....

sen neler yaptin kac kilosun nasil gidiyor.....

sersum canim nasil olacak bakalim merakla bekliyorum.ins.guzel kilo verirsin...

selam kızlarrr herkesın dogru buldugu yontemlerı uyguladıgı yenı sıstemımız hayırlı,ugurlu,basarılı,azımlı,saglıklı ve de bol ıradelı olsun ınsallah

kahvaltım

2 dlm tbe
1 yumurta
3 dılım patates
5 zeytın
bıraz peynır
bol cay

2 saat sonrada 1 mandalına yarım elma yıycem ıns

herkesı opuyorummmm kolay geleee

iyi pazarlar kızzlarpapişimin de dediği gibi yeni sistem hayırlı uğurlu olsun,herkes yaza kadar kilolarından kurtulsun
ben de menümü paylaşabilirim
10:00 da
tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
domates
maydanoz
çay

biraz sonra da 2 kuru kayısı ve 2 ceviz yiyicem

bu arada yürüyüşlerimi de aksatmıyorum.bu hafta hep 4 km yürüdüm bugün de yürüycem

Başından beri ,ne kadar sağlıklı bir beslenme ve koruyucu oluşu konusunda hepimiz hem fikir olduk. ben eşimin dırdırından bıkmış zaman zaman ona hak verir hale gelmiş biri olarak elbette ki hayırlı olsun hepimiz için diyorum. Anlaşılan bu kez; sadece kilolar değil yemek listeleri de yarışıcak
Ne yalan diyim vicdanımda bi burkulma oldu, amma ve lakin herkes kendi bünyesinin farkında ve fazlalıklar inat ediyorsa o inadı kırmak lazım.
uzun süredir çoğu arkadaşımız listeye giriyor ama menü paylaşmıyordu, karatay dışı beslenildiğini anladım tabi ki ,katı ve sıkıcı ortamlarda kaçış zorakidir oysa bu topik eğelenme ve gülmeye proğramlanmış sözün kısası cakmel bu kararı destekler.

Özlemcim acil şifalar canım mevla sana bağışlasın kuzuyu inş.

dün annemlerdeydim menüm:
sabah
yumurtalı sebzeli karabuğday salatası

öğle:
çiğ köfte

akşam
etli ekmek ayran

bu gün:
yeşillikli karabuğday salatası
1 kase yoğurt
1 karatay krebi
1 avuç fıstık
5-6 beyaz leblebi

haklısın canım,hayırlısı olsuninşallah hepimiz kurtuluruz kilolardansağol tatlım,karaturp içinden geçmiş balla zencefil tozu veriyorum canım arada,iyi geliyo25 günlük listelerden oluşan diyeti ben de yapmıştım ilk kısmını ve fayda gördümbenim derdim işe yemek götürmemek...özele bak canım,bekliyorum önemli...

iyi günler güzeller ,,

Herkesin sersumcani desteklemesine cok memnun oldum .. Böyle bir reaction bekliyordum zaten herkesden. . Anlayis ile karsiladiginiz icin tesekkurler ..

Benim bugun is gunum ..
saat 3 gibi iste olmam lazim .. 4 gun durmak yok calisacagim .. Sonraa yine 4 gun izin .. ya sabir ..

Gelelim bugune
yediklerim:
ciflik tereyagi,yumurtalari,peynirleri ile yapilmis saglikli karatay omleti
1 elma
bir olcu badem
peynir , 2 zeytin
kahve
omega3 , multi, folik asit

simdide oturdum sizleri okuyorum.. yesil cayimi iciyorum..

Ise gidecegim icin yiyeceklerimi de hazirladim :
1 olcu karabugday hasladim, yanina da 2 parca el yapimi sucuk

(esimi de alistiridgim icin ona da aynindan hazirladim. ( onunk ini pilav gibi yaptim))

:13::13::13:hayırlı olsun datlımm
sersum canim nasil olacak bakalim merakla bekliyorum.ins.guzel kilo verirsin...
sağol canımm..inşallah hepimiz vericezz:13::13:
afiyet olsun balımm
:13::13:sana da afiyet olsun kuzummm
:13::13::13::13:destek için teşekkürler....hep beraber gitsin bu kilolar...
afiyetler olsun canım

:13::13::13:mesajı aldım ve cevapladım..film izliyorduk canım geç gördüm...harika fikir..sunucam arkadaşlara..

aman kuzu iyi olsun biran önce

ben de o 25 günlüğü değişimli yapıcam canım..

Özlemin bir teklifi var ve çok mantıklı madem topikte devrim yaptık herşeye sıfırdan başlıyorcasına bugünki kilolarımızla sıfırdan başlıyormuş gibi olsun..herkes bugün ve yarın kilolarını bildirip çizelgelerini bugünki kilosuna ayarlasın..cuma listesini yine cuma kilomuza göre yapalım ama başlangıcımız da tam olsun..ne verdik ne veremedik bilelim..ben arz ederim...

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
baş.kilo:78.5 kg
beden:42

inşallah güzel kilolar veririz...

rumuz: Kaneel

baş.kilo:68.600 kg
hedef: 65.00 kg ( 14 subata kadar )
beden:38-40
boy:1.72

:13::13::13:afiyet olsun canımcım..

menü bildirimi

sabah 10.30

2 dilim kepek ekmeği
ev sucuğu
1/2 kk peynir
3-4 zeytin
salata söğüş

14:00

2 dilim elma
2 dilim armut
2 dilim mandalina
1 çay bardağı ayran(meyve şekerini bloke etmek için..)

kızım ve kociş evde olunca düzensiz oldu..yarın oturtucam inşallah

Son düzenleme:
Selam kızlar bol muhabbetler olsun
sabah
2 yumurta
peynir zeytin
kaymak ceviz günkurusu
biraz yeşillik vede çayy

rumuz:_ Kardelennn_

baş.kilo:70.9 kg
hedef: 65.00 kg
beden:40
boy:1.68

:13::13::13::13:afiyet olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…