tekrardan iyi geceyarıları kızlarçocuklar yatınca bi bakayım topiciime dedim,eneeee,dost-modern darbe olmuş
önce içim buruldu ne yalan söyliyimkadim bi dostu terkediyomuş gibi hissettim:26:sersumumun günaydın karatayımın Çıtırları diye başlayan selamlarını,hepimizin buna benzer hitaplarla buraya gelip hasbıhal etmelerimizi düşündüm ben biraz fazla duygusalımdır zaten ama doğru bir karar olduğuna da inandım,son zamanlarda başka yöntemleri denediğimizden yanlış örnek oluruz diye menü paylaşamaz olmuştuk:44:şimdi herkes rahat bir nefes alacak karatay bizim canımız,sağlıklı olduğu ve ömür boyu uygulanması gerektiğinde hepimiz hemfikiriz diye düşünüyorum,ama yaz gelmeden fazlalıklardan kurtulmak da çok önemli:18:sersumum ve diğer tüm arkadaşlarım bu yolda yine hep beraberiz:13::13:benim yolum çok daha uzun olduğundan karataydan çok uzaklaşmayacağım,çünkü ben çok ihanet ettim karatayıma,zorunlulk ya da başka sebeplerle olsa da aylardır,bir hafta-10 günden uzun süre kaçamaksız yapamadım,tabii 2 ileri 1 geri vaziyetinde kalakaldım yani çoğu kilosunu vermiş ve vücudu karataya artık alışmış da ondan kilo vermesi durmuş arkadaşlar gibi değilim:26:şubatın 22 sine kadar bir program yok,o zamana kadar tam yapıp sonuca bakacağım tabii yemeklere bulgur yerine karabuğdayı da ekleyerek bir ara eski yollara gireyim dedim sık acıkma,çarpıntı filan yaşamaya başladım:26:inşallah hepimiz istediğimizi alırız,birdy ciimin de isabetle kaydetiiği gibi zayıf olmak(bedenen )bir detay önemli olan sağlığı kaybetmemek
meydanı boş bulunca amma çenem düştüdaha da yazardım da neyse herkese iyi geceler
:26::26::26:ah kıyamam..öksürüğe zencefiltozunu unutma..yok canım,bugün daha da kötüleşti,yüksek ateş,burun tıkanıklığı,öksürük vareşşek kafa arkadaşının kolasından içmiş
iyi geceler ........................
sersumum ben bayadır yazmıyorum ama hep okuyordum sizler bu kararın bence cok yerinde olmus
karatay zayıfladıktan sonra kg korumada süper olur.
bende snın gibi yenıden kg aldım ama yaza kadar yenıden ince olmak ıstıyorum
EN BUYUK MUHTAR BIZIM MUHTAR
SERSUM CANIM BENCE COK DOGRU BIR KARAR.....
UZUN SURE KARATAY YAPINCA METABOLIZMA ALISIYOR VE SASIRTMAK GEREKIYOR...BENDEN DAHA UZUN SURE YAPANLAR ICIN DAHA DA ZOR GR.GR.GIDIYOR....
BEN 1 EKIMDE BASLADIM 88 LE.SUAN 85.IM.YAZA 4 AY KALDI....TABII BEN TAM YAPAMADIM VE UFAKLIGIN UYKU PROBLEMI VARDI.AMA SIMDI METABOLIZMAYI SASIRTMAK ICIN FARKLI SEYLER DENEMEK IST....YARIN GRECKAYA BASLIYCAM INS.
BEN HER HAFTA DEGISIK BIR PROGRAM DENEMEK IST....
AKLIMA GELMISKEN BUNDAN SONRA ONCE SPOR SONRA EV ISI...DAHA ONCE EV ISI DERKEN SPOR KALIYORDU.BUNDAN SONRA ONCE SPORUMU YAPICAM....LESLIE BASLIYCAM ARTIK YETER YAZA ZAYIF OLMAK ISTIYORUM INS.......
BIRAZ KILO VERDIKTEN SONRA TEKRAR KARATAY YAPICAM....KARATAY BENIM ICIN UZUN SURELI YAPILABILIR TEK DIYET.....KILO VEREMEDIM AMA YUZUMDEKI LEKELERIN COGU GITTI....
bu gece uykusu kaçan çok galiba,nabersiniz kızlarbir ara 30 civarı da ziyaretçi vardı sersum uyan bacım reytingler arttı
yeni başlangıçalara merhabaa...ben bugünden itibaren çoklu öğün deniyorum ve arzediyorum efemmm...
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
salata
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
bu doktorun yaklaşımı ve önerileri bana çok mantıklı geldi..umarım işe yarar..
et olayını öğlene atıp akşamı sebzeyle tamamlamış..akşam porsiyonları küçük olmalı .akşam 7 de sonra gene leptin için birşey yemeyi düşünmüyorum zaten..
alternatif diyetim bir benzerii
1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği(bakliyatla da değiştirilebilir..)
15:00 2 Galeta
17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
hepimize başarılar...
mıhtarımmmmm radıkal kararımız ıcın tebrık edıyorum.cok dogru bır karar olmus bencede. konu kg vermekse saglıklı olan her yol mubahtır.ben de bu lısteyı uyguluyorum ayca kayayıda begenıyorum hadı hayırlısı bakalım
yeni başlangıçalara merhabaa...ben bugünden itibaren çoklu öğün deniyorum ve arzediyorum efemmm...
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
salata
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
bu doktorun yaklaşımı ve önerileri bana çok mantıklı geldi..umarım işe yarar..
et olayını öğlene atıp akşamı sebzeyle tamamlamış..akşam porsiyonları küçük olmalı .akşam 7 de sonra gene leptin için birşey yemeyi düşünmüyorum zaten..
alternatif diyetim bir benzerii
1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği(bakliyatla da değiştirilebilir..)
15:00 2 Galeta
17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
hepimize başarılar...
Arkadaşlar...
Bu kararı vermek için çok düşündüm..Öncelikle bu güne kadar Karataydan öğrendiğimiz tüm sağlıklı şeyler için hepimiz minnettarız..
Amaa benimle beraber karatayla zayıflayan pekçok arkadaşımda kilo vermede sorunlar yaşıyor ve farklı alternatifler arıyoruz..
Bunun için Topiğimiz de KARATAY dışında pekçok alternatifi deniyoruz..
Karatayda aradığını bulamayan pekçok arkadaşım topikten ayrılmak istiyor..bu nedenle diyorum kii hepimiz birlikte farklı yöntemlerle de olsa zayıflamaya devam edelim..
İsteyen dukan isteyen karatay isteyen başka bir diyet yapsın ama paylaşımlara devam edelim..faydalı bilgilerimizi paylaşalım..
En çok başarılı olan bize örnek olsun..Tabii Karatayla ilgili her türlü soruya da açığız ve bilgilendiririz...
Bu görüşüme katılmayanlar olabilir..Saygı duyarım..Ama ben ve arkadaşlarım bu yolda ilerlemeye karar verdik..Umarım yanımızda yer alırsınız...Muhtarınızdan sevgiler ve saygılar....
sağol balım...
sizler (sen ,leylak,papadiya Karatayla en çok kilo verenler) idolümsünüz benim..:13::13:Ama Papadiyanın bir teorisi var karatay 90 kg ve üstünde çok daha etkili..Sağlıklı beslenmeye gelince Karatayın üstüne yok..ama şunun şurasında 4 ayımız kaldı ve bu kilolar karataylı karataysız gidecek..başka yolu yok ..hep beraber inşallah
haklısın canım,hayırlısı olsunah özlemim aynı duygu bende de var ama durum ortada.. çoğumuz aynı durumdayız. .Karatay koruma ve ömürboyu beslenme konusunda 1 numara. .ama bünye alışınca bizim salak metolar algılayamıyorlar...
Karatayını yapan karatayına devam etsin zaten hele ki zayıflayan hiç bırakmasın..ama bizler hele şu bünyeyi bi afallatalım gene döneriz kürkümüze tükanımıza..
destek için sağol bebeemm..
:26::26::26:ah kıyamam..öksürüğe zencefiltozunu unutma..Acil şifalar dilerimm
mıhtarımmmmm radıkal kararımız ıcın tebrık edıyorum.cok dogru bır karar olmus bencede. konu kg vermekse saglıklı olan her yol mubahtır.ben de bu lısteyı uyguluyorum ayca kayayıda begenıyorum hadı hayırlısı bakalım
sersum canim nasil olacak bakalim merakla bekliyorum.ins.guzel kilo verirsin...
afiyet olsun balımmselam kızlarrr herkesın dogru buldugu yontemlerı uyguladıgı yenı sıstemımız hayırlı,ugurlu,basarılı,azımlı,saglıklı ve de bol ıradelı olsun ınsallah
kahvaltım
2 dlm tbe
1 yumurta
3 dılım patates
5 zeytın
bıraz peynır
bol cay
2 saat sonrada 1 mandalına yarım elma yıycem ıns
herkesı opuyorummmm kolay geleee
iyi pazarlar kızzlarpapişimin de dediği gibi yeni sistem hayırlı uğurlu olsun,herkes yaza kadar kilolarından kurtulsun
ben de menümü paylaşabilirim
10:00 da
tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
domates
maydanoz
çay
biraz sonra da 2 kuru kayısı ve 2 ceviz yiyicem
bu arada yürüyüşlerimi de aksatmıyorum.bu hafta hep 4 km yürüdüm bugün de yürüycem
:13::13::13::13:destek için teşekkürler....hep beraber gitsin bu kilolar...Başından beri ,ne kadar sağlıklı bir beslenme ve koruyucu oluşu konusunda hepimiz hem fikir olduk. ben eşimin dırdırından bıkmış zaman zaman ona hak verir hale gelmiş biri olarak elbette ki hayırlı olsun hepimiz için diyorum. Anlaşılan bu kez; sadece kilolar değil yemek listeleri de yarışıcak
Ne yalan diyim vicdanımda bi burkulma oldu, amma ve lakin herkes kendi bünyesinin farkında ve fazlalıklar inat ediyorsa o inadı kırmak lazım.
uzun süredir çoğu arkadaşımız listeye giriyor ama menü paylaşmıyordu, karatay dışı beslenildiğini anladım tabi ki ,katı ve sıkıcı ortamlarda kaçış zorakidir oysa bu topik eğelenme ve gülmeye proğramlanmışsözün kısası cakmel bu kararı destekler.
bu gün:
yeşillikli karabuğday salatası
1 kase yoğurt
1 karatay krebi
1 avuç fıstık
5-6 beyaz leblebi
haklısın canım,hayırlısı olsuninşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan sağol tatlım,karaturp içinden geçmiş balla zencefil tozu veriyorum canım arada,iyi geliyo 25 günlük listelerden oluşan diyeti ben de yapmıştım ilk kısmını ve fayda gördüm benim derdim işe yemek götürmemek...özele bak canım,bekliyorum önemli...
iyi günler güzeller ,,
Herkesin sersumcani desteklemesine cok memnun oldum .. Böyle bir reaction bekliyordum zaten herkesden. . Anlayis ile karsiladiginiz icin tesekkurler ..
Benim bugun is gunum ..
saat 3 gibi iste olmam lazim .. 4 gun durmak yok calisacagim .. Sonraa yine 4 gun izin .. ya sabir ..
Gelelim bugune
yediklerim:
ciflik tereyagi,yumurtalari,peynirleri ile yapilmis saglikli karatay omleti
1 elma
bir olcu badem
peynir , 2 zeytin
kahve
omega3 , multi, folik asit
simdide oturdum sizleri okuyorum.. yesil cayimi iciyorum..
Ise gidecegim icin yiyeceklerimi de hazirladim :
1 olcu karabugday hasladim, yanina da 2 parca el yapimi sucuk
(esimi de alistiridgim icin ona da aynindan hazirladim. ( onunk ini pilav gibi yaptim))
:13::13::13:afiyet olsun canımcım..
tesekkur ederim canim ..
yeni kararlarimiz hayirli ugurlu olsun .. Allah yuzumuzu kara cikartmasin insallah
Selam kızlar bol muhabbetler olsun
sabah
2 yumurta
peynir zeytin
kaymak ceviz günkurusu
biraz yeşillik vede çayy
rumuz:_ Kardelennn_
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
baş.kilo:70.9 kg
hedef: 65.00 kg
beden:40
boy:1.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?