afiyet olsun cicimm
dün gece nette sıkılırken Nevreste arkadaşımın yemek sayfalarında ve yarışmalarında gezerken bir sayfa ve tarih dikkatimi çekti..
ara sıcaklar yarışması dün saat 23:59 da bitiyordu..saate baktım saat 23:15 falan dedim katılsam mııı katılmasamm mıııı derken kendimi
saat 23:20 de volovan yapma aşamasında buldum..ama süre 30 dk..milföyler çıktı yumuşamaya bırakıldı malzemeler hazırlandı
bir yandan resim çekiliyor bir yandan yemek yapılmaya çalışılıyor.öyleydi böyleydi derken 23:58 de son resmi de çekip koyarak kendimce büyük bir başarıya imza attım..ama açtığım sayfa konusunda endişem var aceleden yanlış olabilir diye Nevresteye mesaj attım ki bana üzücü haberi verdi katılamıyorum..
tabee yanımıza kar sabaha hazır olan volovanlar ve ileride kullanmak üzere resimlerim kaldı..dedim heralde dk farkıyla kaçırdım olsun..
ama sonra bir de ne göreyim yarışma geçen yılın dününe ait bir yarışma..sen 2013 şubatı 2014 şubat gör ve deli gibi 23:30 yemek yap..
neye güleceğimi şaşırdım..böyle de bir anım olmuş oldu..
teşekkürler canım
biz de dün gece ailece izledik,güzeldi gerçekten her hafta süt aldığımız eve yakın bir çiftlik var,oradaki teyze aslında kimseye yapmıyomuş ama eşim rica edince yapıvermiş sağolsun ben daha önce pazardaki kadınlardan alıyordum ama şüpheleniyordum:26:haklıymışım,gerçek tereyağını şimdi buldum
ramaskacım geçmiş olsun canım:26:daha iyisindir inşallah..kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun,ailesiyle nice yeni yaşları olsuniyi dileklerine de amiiiinn diyorum
tebrikler canım,allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
iyi pazarlar kızlar
kahvaltım
2 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
4 zeytin
tere-roka
kızzz gecenin 11 de kalkıp volovan mı yaptınamanin tarihi de yanlış görmüşün hem de neyse canım sağlık olsun,sizin kahvaltıya değişiklik olmuş:112::112:
kahvaltıdan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş
saat 14'te
4 kaşık müsli
1 çay bardağı süt
1 elma
selam kızlar.kaneelcım cok guzel bır haber allah tamamına erdırsın hayırlı olsun canım
sersumum bacım kurabıyenın fotosunu koysana
haftasonu bol sosyallesmeyle gectı yarın ptesı tam gaz devam ınsallah
oh negüzel canım..gerçek tereyağı bulmak zor gerçekten
bence de 1 günü bilinçli kaçamak günü yapmak lazım ..en azından nefsimiz köreliyor..aç gözlü olmuyoruz..
künefeden 1 çatal bile almadın mıı
afiyet olsun cicimm
dün gece nette sıkılırken Nevreste arkadaşımın yemek sayfalarında ve yarışmalarında gezerken bir sayfa ve tarih dikkatimi çekti..
ara sıcaklar yarışması dün saat 23:59 da bitiyordu..saate baktım saat 23:15 falan dedim katılsam mııı katılmasamm mıııı derken kendimi
saat 23:20 de volovan yapma aşamasında buldum..ama süre 30 dk..milföyler çıktı yumuşamaya bırakıldı malzemeler hazırlandı
bir yandan resim çekiliyor bir yandan yemek yapılmaya çalışılıyor.öyleydi böyleydi derken 23:58 de son resmi de çekip koyarak kendimce büyük bir başarıya imza attım..ama açtığım sayfa konusunda endişem var aceleden yanlış olabilir diye Nevresteye mesaj attım ki bana üzücü haberi verdi katılamıyorum..
tabee yanımıza kar sabaha hazır olan volovanlar ve ileride kullanmak üzere resimlerim kaldı..dedim heralde dk farkıyla kaçırdım olsun..
ama sonra bir de ne göreyim yarışma geçen yılın dününe ait bir yarışma..sen 2013 şubatı 2014 şubat gör ve deli gibi 23:30 yemek yap..
neye güleceğimi şaşırdım..böyle de bir anım olmuş oldu..
yayınlayayım canım..selam kızlar.kaneelcım cok guzel bır haber allah tamamına erdırsın hayırlı olsun canım
sersumum bacım kurabıyenın fotosunu koysana
oyy oyy sarmalara içim gitti avcumu yaladım vallaMerhaba kizlar ..
Nasilsiniz ??
Ben cok iyiyim ..
Bu gun yaptiklarima gelince :
Sabah vakitlice uyandim.. Dun %99 garantili olan kan ve idrar testimi aldim .. yine yaptim .. simdi %100 de 100 hamileyim ..yaptigim digital teste gore 5 haftalik hamileyim .. anlasildigi gibi istahsizlik , isteksizlik , yorgunluk .. evlatcigimdan dolayiymis ..
Bugun gelecek planlamalarimizi tatillerimizi ayarladik .. yarin doktorumuzu arayip randevu talep edecegiz .. insallah en yakin zamana verir ..
Bugun yediklerime gelince :
Karataya devam ..
Sabah : 1 muz , yarim elma , peynir , 1 zeytin , fistik badem karisik , bol sutlu kahve
Ogle : 1 tavuk gogusu ve bl sutlu kahve
Aksam : etli beyaz kelem (lahana) sarmasi , nohutlu sulu kofte yogurt
ekstra : multivitamin ,omega3 3 tane , folik asit , bol su
spor : 1 saat normal tempolu yuruyus
bunlarda yaptigim yemeklerim
vallahi ben cuma gunlerini odul gunu yapiyorum .. cok kacamak yapsam da haftaya toplarim diye dusunuyorum en ideal gun
yayınlayayım canım..
oyy oyy sarmalara içim gitti avcumu yaladım valla
Alemsin sersumcan hee :))) annem de dedi bugun canin birsey ister bulamassan avcunu 3 kere yala dedi .. erkek kardesim arkadan diyorki bu kadar da batil inanc olmaz anne yaa .. annem de dediki sen ne anlarsin biz kitabi konusuyoruzoyleymis .. insallah oyle olmaz yahu
valla canım ben de annemden öğrendim..çocukluğumdan beri yalarım avcumu..
oramıss buramıss şişmesin kısss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?