Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yemekler harika görünüyo kaneelim

kıss bunlar beğenilmez miçok güzel görünüyolar ellerine sağlık

valla canım ben de annemden öğrendim..çocukluğumdan beri yalarım avcumu..
oramıss buramıss şişmesin kısss..

ooooooo leylağım gelmişş..gülümm naberrr...:13::13::13:

iyidir balım senden naber2 gündür mutfaktan çıkmıyon kısss bu ne hamaratlık

sağol canım..

he valla gece gündüz mıtfak mıtfakk ne dir bu çektiim beyaaa
neyse ki seviyorum canım...

sersumum harıka gorunuyolar tahmın etmıstım oyle oldugunu o yuzden paslas dedım maharetlı mıhtarımız bızım

8-9 ay önce bir süre aranızdaydım.
Yaz geldi diyeti bıraktım malesef. Şimdi tekrar başlıyorum. Aranıza alırsanız eğer sevinirim.
Yarın ilk günüm. 2 hafta menü paylaşımı yapıcam. Ve liste yapma sırasına girmeyi kabul ediyorum.
Herkese iyi geceler☺️

tesekkur ederim canim Benim 😘😘😘😘😘😘

w
yemekler harika görünüyo kaneelim

Kızlar benide aranıza alır mısınız? 2 ay sürecek olan zayıflama maratonuna başlıyorum :)) 2 ayda 15 kg vereceğim. Daha önce 1 ayda 11 kg verdim ama bu sefer 2 aya yayacağım. Salı günü başlıyorumm

kizlar gunaydin gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler....suan biraz daha iyiyim ama halsizlik devam ediyor ilac ve meyveye devam....

KANEEL CANIM COK SEVINDIM.HAYIRLI OLSUN.INS.SAGLIKLI BIR SEKILDE BEBEGINE KAVUSURSUN.....

YESIL CAY KONUSUNU DOKTORUNA SOR ISTERSEN CANIM ILK 3 AY COK ONEMLI BILIYORSUN.BENIM DOKTORUM YESIL CAYI YASAKLAMISTI....

INS.COK RAHAT BIR HAMILELIK GECIRIRSIN CANIM....

Son düzenleme:

canım hosgeldın....kılo durumları nasıl aldınmı verdınmı? ıns.bu yaz herkes hedefıne ulasır....

hosgeldın canım.1 ayda nasıl 11 kg.verdın merak ettım.boyun kılon kac canım...

ayyyy çok cici bunlar... sersum sen bir harikasın yaaa

Kızlar gunaydın kımse ugramamıs....

Cakmel sersum nerdesınız....

burdayımmm canımmm hoşgeldin ramaskacım iyileşiyosun, az kaldı inşallah canım ya... ne çektin bu hastalıktan böyle

kahvaltım
klasik karatay kızlar

öğle
ıspanak 1 porsiyon
az ceviz ve 7-8 badem
yoğurt

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
3 dilim beyaz peynir
Biraz lor peyniri
15 zeytin
1 çay bardağı ceviz
Yeşillik olarak marul
2 günkurusu arasında az kaymak ve ceviz ile..
Bitki çayı☕️☕️☕️

selam kızlar
hepımızebol ıradelı saglıklı bır hafta dılıyorum
gec kalktım 4 ogun yapıcam

kahvaltım

2 tbe tost
peynır
5 zeytın
2 gunkurusu
1 domates

arada fındık ve gunkurusu yıycem

aksam yemegım

etlı karnıbahar
yogurt
salata

ara

ayran

canım hosgeldın....kılo durumları nasıl aldınmı verdınmı? ıns.bu yaz herkes hedefıne ulasır....

hosgeldın canım.1 ayda nasıl 11 kg.verdın merak ettım.boyun kılon kac canım...

Boyum 1.62 kilom şuan 65 herhalde tam bilmiyorum kullandığım ilaçlardan ötürü verdiğim kilonun bir kısmını geri aldım malesef o yüzden tekrar diyete başlayacağım

Sabah normal kahvaltı yaptım(ama ekmek yoktu), öylen çorba salata akşam çorba yoğurt yiyordum ama arada başka şeylerde nugget gibi kalorili şeylerde yediğim oluyodu çok nadir. Hatta doğru düzgün su bile içmiyordum o şekilde verdim canım 1 ayın sonunda bir baktım 11 kg gitmiş diyete başladığımda 68 kiloydum 1 ay sonra 57 kiloydum. 1 ay boyunca tartıya falan hiç çıkmamıştım bir anda çıkınca orda 57 yi görmek çok iyi geldi hatta inanmadım ilk başta eczacıya dedim yanlış mı bu tartı diye yoo doğru dedi ama yine de inanmadım baska eczaneye gittim orda da aynı çıktı :)) Bir de yazlık bir yerde çalışıyordum bütün gün ayaktaydım onun etkiside olabilir.

afiyet olsun papişim

selam kızlarhepimize iyi haftalar bol bol kilo vermeler olsun inşallah
bugün temizlik günümdü malumerkenden kalkıp dip köşe temziledim evi.sonra da yürüyüşe çıktım
kahvaltıda
kaşarlı tost
5 zeytin
yeşillik

öğlen
4 y.kaşığı müsli
1 çay bardağı süt

ara
1 muz

akşam
fırında köfte
salata

1 saat de yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…