Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım..tabii ki alırız..
Ama topiğimizde ufak bi değişiklik oldu artık sadece karatay değil her türlü diyete açık topiğimiz..herkes istediği diyeti yapıyor ve menü bildiriyor..diğer kurallar aynı cuma yine tartı ve liste günümüz..ekliyorum seni 2. cumaya listedesin canım..başarılar tekrardan

hoşgeldin aramıza..başarılar..cuma yarışmamıza katılmak istersen 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıyor ve liste yapmayı kabul ediyorsan ekleniyorsun listeye ve 2 haftanın sonunda yarışmamıza katılıyorsun canım..bana bildirirsen eklerim seni de..başarılar
Kızlar gunaydın kımse ugramamıs....

Cakmel sersum nerdesınız....
selam kuzumm..işteydim canımcım tatil bitti

ayyyy çok cici bunlar... sersum sen bir harikasın yaaa

sağol canım..umarım onlarda beğenirler..

oh misss..
yürüyüşte yapılmış

bugün işbaşıydı malum..yoğun bir pazartesiyi atlattık çok şükür..

sabah saat 08:00

2 dilim tb arasına beyaz peynir
3-4 zeytin
çayy

saat 10:00

1/2 paket eti form
form çay

saat 12:30

sulu köfte
düğün çorbası
turşu

saat 14:30

3 ceviz
bitki çayı

saat 16:30

5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
2 kaşık karabuğday eklenmiş salata
yoğurt

ne yazdım bee.. valla bu tarz beslenme iş yerimde de çok kolay oldu..hadi hayırlısı

kızlar burası bi soğuk bi soğuk:18:..heryer çatır çatır buz..

öğle arası kurabiyeleri kargoya verdim..a101 e gittim kızım süt stoğumuzu bitirdiği içünn gitmem gerekti adeta dondum:18::18:

eşim nöbetçi kızımla başbaşayız..kaloriferlere el değmiyor ama donuyorum resmen

eee hakkari be canım ora, doğunun en dağlık en uzun kışın geçtiği yer4. Türkiyenin kutbunda yaşıyosun desem yeri yanii...
az kaldı ama ,sersumcum daha da görmessin inşallah öyle soğuk. hakkarinin balı canım hem %100 hemde rakım nedeniyle besin değeri yüksek sende bilirsin, süt ürünleri de keza .

bende 63 dk yürüdüm 7.7 hızda 450 kalori inşallah şöyle kilo kilo vermeye bir başlasam ya 3 ay oldu

afiyet olsun papişim
sagol bebısımm

afıyet olsun canım yuruyus ıcınde bende 1 saat yurudum daha dogrusu carsıyı gezdım

canım benım afıyet olsun menu super hıc ac kalmıyosun dımı bu sekılde.bugun 5ı bır yerde aldım acmı tokmu ıcsem sersumum ne dersın

ohh ana kız takılırsınız petegın dıbıne mınder koy sırtını petege yasla ohhh sıcacık elındede pitki çayı

zaten hafta sonları kaçamak kaçınılmaz oluyor bari ipi elimize alalım da rahatlatalım kendimizi dimi amayok kıss hiç almadım,canım çekmedi sersum valla sana imrenmiyorum dersem yalansenin gibi becerikli üşenmeyen tüm hatunlara da imrenirim ben gerçi yarışmaya katılma macerana güldüm, inşallah başıma benzer bişey gelmez ama :18:gecenin o saatinde,zorunluluk olmadığı halde mutfakta birşeyler üretiyor olmak ancak hamarat hatunların işi,ayrıyeten kurabiyelerin sunumu harika görünüyor,hem hamarat hem zevk sahibi gacısınben ancak mecbursam o saatte o işi yaparım
tesekkur ederim canimm .. sagolasin

cakmel ya o hızlarda nasıl yürüyorsunuz,koşma hızı değil mi ogüleryüz de 6.5,7 hızlarda yürüyodu dikkatimi çekti
sersum papişe katılıyorum,ver sırtını peteğe,oohh mırıl mırılarada yere uzan ayağını peteğe koy odam çok soğuk ben üşüyorum da şu an:2:

her an çıkabilirim eşimin işinin bitmesini bekliyorum,menü yazayım,dükkan kapandı nasılsa
kahvaltı 09.00
2 yumurtadan peynirli omlet
bir miktar daha peynir
5 zeytin
3 günkurusu
1 ufak kase yoğurt

ikindi 15.00
1 tabak barbunya
1 tabak salata
1 kase yoğurt

gece acıkırsam 1 kupa tarçınla süt içerim
ben bu hafta da hiç spor yapamayacağım

öyle canım zaten hakkarililer de diyor burada 2 mevsim var yaz ve kış..
hayırlısıyla evet az kaldı canım
balı ve cevizi ünlü evet ama ben balı sevmem cevizi de çetin ceviz beğenmedim yanee

tıka basa doyuyom valla pampişim..
tok iç bence canım..benim midemi ekşitiyor aç içince
yürüyüş de yapılmışş.
he valla 18:30 öğünümde çay demliycem dediğini yapıp peteğe yaslanayım var zaten önünde minder..aklıma getiren sağolsun:13::13:

yaniiipler bizde olunca gerisi kolay
ah canım abartılacak birşey yok..ben bu konularda biraz deliyim..bir anda canım isteyiveriyor yapıyorum..
seviyorum mutfak işini..ama yarışma olayı komik oldu valla..ben de çok güldüm kendime
sağol balımm

sersum papişe katılıyorum,ver sırtını peteğe,oohh mırıl mırılarada yere uzan ayağını peteğe koy odam çok soğuk ben üşüyorum da şu an:2:
ayy iş yeri soğuk olunca da fena canım..dikkat et ayaklarından üşütme aman

afiyetler olsun...ben de spor yapamıyorumakşam uğra kısss

ayagını sıcak tut bebısım.ctesı bı arkadasa gıtmıstım evı buz gıbıydı hala usuyo ayaklarım

afıyet olsun canımm

ben kaçtım kızlar görüşürüz

gorusuruz canım ıyı dınlenmelerr

ilk zamanlar 3 ay kadar önce bende güleryüze diyodum nasıl yürüyosun diye ama zamanla insan açılıyo arap atı misali gerçekten o ekran varya oraya kitabı kyuyorum ellerimlede tutuyorum 7.7 hıza ayarlayıp başlıyorum okumaya bi bakmışım eşim kucağında oğlum geliyo balkona bende bi bakıyorum 1 saat olmuş ama koşu bandından inmek istemiyorum
kitap olmasa mümkün değil yürüyemem 10 dk bile geçmez ama okuyunca zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.

yaklaşık 2 aydır her gün 1 saat yürümeme rağmen malesef 300 bilemedim 500 gr verebiliyorum birde emzirmeme rağmen artık hayırlısı napalım 1 yılda anca gidicek sanırım kilolar, gitsinde dahada geri gelmesin münasebetsizler hepimizden inşallah

ve ben kaçar hanımlar görüşmek üzere umarım bir gün bende sizlerle uzun uzuuuun muhabbet eder size katılabilirim 10 aylık oldu kuzuceylanım az kaldı inşallah.

bol leptinler...

merhaba kizlar ..

nasilsiniz ??

Ben bugun tum gun isteydim .. Tum gun calistim .. biraz dikkat ederek tabiki /.. cok yorucu bir gundu ..

Yediklerim , ictiklerim :

sabah 6.00
1 fincan ilik sut
karbonhidratsiz ekmek den yapilmis tost ( coz ozlemisim yahuu )

Ogle 12.30
1 muz , 1 dilim peynir , 3 ceviz , 6 badem ,10 fistik , yesil cay

Aksam:
dunden artan nohutlu sulu kofte
yulaf kepeginden yapilmis kabali mucver
yogurt

simdi : 1 bardak soda

spor : tum gun calistigim icin spor yapmadim ama yine de yarim saat yurudum eve geldikten sonra 1 saat kadar uzaniverdim .. hic aliskanligim degildir .. ama gece hic uyayamamistim

iste boyle bir gunu geride biraktim ..
yarinda calisacagim..

kuzum hoşgeldinnn..

geldin mii öylesine bi bakıyon mu anlamadım canım.:44::44:.özeline mesaj attım bak hele..:13::13:

2. Öğünüm
1 tabak taze fasülye
5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurtlu kırmızı biber salatası

Herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…