hoşgeldin canım.8-9 ay önce bir süre aranızdaydım.
Yaz geldi diyeti bıraktım malesef. Şimdi tekrar başlıyorum. Aranıza alırsanız eğer sevinirim.
Yarın ilk günüm. 2 hafta menü paylaşımı yapıcam. Ve liste yapma sırasına girmeyi kabul ediyorum.
Herkese iyi geceler☺️
hoşgeldin aramızaKızlar benide aranıza alır mısınız? 2 ay sürecek olan zayıflama maratonuna başlıyorum :)) 2 ayda 15 kg vereceğim. Daha önce 1 ayda 11 kg verdim ama bu sefer 2 aya yayacağım. Salı günü başlıyorumm
selam kuzumm.Kızlar gunaydın kımse ugramamıs....
Cakmel sersum nerdesınız....
sağol canım.
ayyyy çok cici bunlar... sersum sen bir harikasın yaaa
selam kızlarhepimize iyi haftalar bol bol kilo vermeler olsun inşallah
bugün temizlik günümdü malumerkenden kalkıp dip köşe temziledim evi.sonra da yürüyüşe çıktım
kahvaltıda
kaşarlı tost
5 zeytin
yeşillik
öğlen
4 y.kaşığı müsli
1 çay bardağı süt
ara
1 muz
akşam
fırında köfte
salata
1 saat de yürüdüm
kızlar burası bi soğuk bi soğuk:18:..heryer çatır çatır buz..
öğle arası kurabiyeleri kargoya verdim..a101 e gittim kızım süt stoğumuzu bitirdiği içünn gitmem gerekti adeta dondum:18::18:
eşim nöbetçi kızımla başbaşayız..kaloriferlere el değmiyor ama donuyorum resmen
sagol bebısımmafiyet olsun papişim
afıyet olsun canım yuruyus ıcındeselam kızlarhepimize iyi haftalar bol bol kilo vermeler olsun inşallah
bugün temizlik günümdü malumerkenden kalkıp dip köşe temziledim evi.sonra da yürüyüşe çıktım
kahvaltıda
kaşarlı tost
5 zeytin
yeşillik
öğlen
4 y.kaşığı müsli
1 çay bardağı süt
ara
1 muz
akşam
fırında köfte
salata
1 saat de yürüdüm
canım benım afıyet olsun menu super hıc ac kalmıyosun dımı bu sekılde.bugun 5ı bır yerde aldım acmı tokmu ıcsem sersumum ne dersınbugün işbaşıydı malum..yoğun bir pazartesiyi atlattık çok şükür..
sabah saat 08:00
2 dilim tb arasına beyaz peynir
3-4 zeytin
çayy
saat 10:00
1/2 paket eti form
form çay
saat 12:30
sulu köfte
düğün çorbası
turşu
saat 14:30
3 ceviz
bitki çayı
saat 16:30
5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
2 kaşık karabuğday eklenmiş salata
yoğurt
ne yazdım bee..valla bu tarz beslenme iş yerimde de çok kolay oldu ..hadi hayırlısı
ohh ana kız takılırsınız petegın dıbıne mınder koy sırtını petege yasla ohhh sıcacık elındede pitki çayıkızlar burası bi soğuk bi soğuk:18:..heryer çatır çatır buz..
öğle arası kurabiyeleri kargoya verdim..a101 e gittim kızım süt stoğumuzu bitirdiği içünn gitmem gerekti adeta dondum:18::18:
eşim nöbetçi kızımla başbaşayız..kaloriferlere el değmiyor ama donuyorum resmen
oh negüzel canım..gerçek tereyağı bulmak zor gerçekten
bence de 1 günü bilinçli kaçamak günü yapmak lazım ..en azından nefsimiz köreliyor..aç gözlü olmuyoruz..
künefeden 1 çatal bile almadın mıı
tesekkur ederim canimm .. sagolasin
öyle canım zaten hakkarililer de diyor burada 2 mevsim var yaz ve kış..eee hakkari be canım ora, doğunun en dağlık en uzun kışın geçtiği yer4. Türkiyenin kutbunda yaşıyosun desem yeri yanii...
az kaldı ama ,sersumcum daha da görmessin inşallah öyle soğuk. hakkarinin balı canım hem %100 hemde rakım nedeniyle besin değeri yüksek sende bilirsin, süt ürünleri de keza .
bende 63 dk yürüdüm7.7 hızda 450 kalori inşallah şöyle kilo kilo vermeye bir başlasam ya 3 ay oldu
tıka basa doyuyom valla pampişim..bende 1 saat yurudum daha dogrusu carsıyı gezdım
canım benım afıyet olsun menu super hıc ac kalmıyosun dımı bu sekılde.bugun 5ı bır yerde aldım acmı tokmu ıcsem sersumum ne dersın
ohh ana kız takılırsınız petegın dıbıne mınder koy sırtını petege yasla ohhh sıcacık elındede pitki çayı
yaniizaten hafta sonları kaçamak kaçınılmaz oluyor bari ipi elimize alalım da rahatlatalım kendimizi dimi ama yok kıss hiç almadım,canım çekmedi sersum valla sana imrenmiyorum dersem yalan senin gibi becerikli üşenmeyen tüm hatunlara da imrenirim ben gerçi yarışmaya katılma macerana güldüm, inşallah başıma benzer bişey gelmez ama :18:gecenin o saatinde,zorunluluk olmadığı halde mutfakta birşeyler üretiyor olmak ancak hamarat hatunların işi ,ayrıyeten kurabiyelerin sunumu harika görünüyor,hem hamarat hem zevk sahibi gacısın ben ancak mecbursam o saatte o işi yaparım
ayy iş yeri soğuk olunca da fena canım.sersum papişe katılıyorum,ver sırtını peteğe,oohh mırıl mırılarada yere uzan ayağını peteğe koy odam çok soğuk ben üşüyorum da şu an:2:
her an çıkabilirim eşimin işinin bitmesini bekliyorum,menü yazayım,dükkan kapandı nasılsa
kahvaltı 09.00
2 yumurtadan peynirli omlet
bir miktar daha peynir
5 zeytin
3 günkurusu
1 ufak kase yoğurt
ikindi 15.00
1 tabak barbunya
1 tabak salata
1 kase yoğurt
gece acıkırsam 1 kupa tarçınla süt içerim
ben bu hafta da hiç spor yapamayacağım
cakmel ya o hızlarda nasıl yürüyorsunuz,koşma hızı değil mi ogüleryüz de 6.5,7 hızlarda yürüyodu dikkatimi çekti
sersum papişe katılıyorum,ver sırtını peteğe,oohh mırıl mırılarada yere uzan ayağını peteğe koy odam çok soğuk ben üşüyorum da şu an:2:
afıyet olsun canımmher an çıkabilirim eşimin işinin bitmesini bekliyorum,menü yazayım,dükkan kapandı nasılsa
kahvaltı 09.00
2 yumurtadan peynirli omlet
bir miktar daha peynir
5 zeytin
3 günkurusu
1 ufak kase yoğurt
ikindi 15.00
1 tabak barbunya
1 tabak salata
1 kase yoğurt
gece acıkırsam 1 kupa tarçınla süt içerim
ben bu hafta da hiç spor yapamayacağım
ben kaçtım kızlar görüşürüz
cakmel ya o hızlarda nasıl yürüyorsunuz,koşma hızı değil mi ogüleryüz de 6.5,7 hızlarda yürüyodu dikkatimi çekti
sersum papişe katılıyorum,ver sırtını peteğe,oohh mırıl mırılarada yere uzan ayağını peteğe koy odam çok soğuk ben üşüyorum da şu an:2:
hoşgeldin canım..tabii ki alırız..
Ama topiğimizde ufak bi değişiklik oldu artık sadece karatay değil her türlü diyete açık topiğimiz..herkes istediği diyeti yapıyor ve menü bildiriyor..diğer kurallar aynı cuma yine tartı ve liste günümüz..ekliyorum seni 2. cumaya listedesin canım..başarılar tekrardan
Hoşbuldukkk..☺️☺️☺️
Evet menülerden farkettim karatay olmadığını.
Ben karatay ile devam edicem ama bazen karataya uymayan menülerim oluyor. Onlarıda rahatlıkla paylaşabililirim böylelikle.👍👍👍
hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?