Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ayy iş yeri soğuk olunca da fena canım..dikkat et ayaklarından üşütme aman

afiyetler olsun...ben de spor yapamıyorumakşam uğra kısss
aslında çok soğuk olmaz genelde..pazartesi günleri serin birazsağol canımuğrayamadım canım yaa,bazı günler kafam kazan gibi oluyo eve gidince de paso yatıyorum
ayagını sıcak tut bebısım.ctesı bı arkadasa gıtmıstım evı buz gıbıydı hala usuyo ayaklarım
afıyet olsun canımm
gorusuruz canım ıyı dınlenmelerr
sağol tatlım
zamanla hız artıyor orası kesin ama otoriteler yağ yakmak için düşük hızla yürüyün diyorlar,en fazla 5.5 kadar hız olmalıymış,belki da çok hızlı yürüdüğün için kilo veremiyorsun:26:koşu bandında kitap okuyabildiğin için bravo ben müzik dinlerim ya da film izlerim ancak
Afiyet olsun canimmmmm
sağol canım sana da
geçmiş olsun canım,sinir bir durummuş hakkatenama beterin beteri vardır hallolmuş sonundabu halde bile sporu düşünmüşsün bravo sanaben de ilk kilo verdiğimde eve bir an önce gitmek isterdim ki hemen yürüyüşe çıkayımah o günler,o günler,şimdi yabancı gibiler

sersum,leylak ve alıntılamadığım diğer fıstıklar afiyet leptin olsun kızlar
beni sorarsanız bugün karıştı düzenimsabah peynirli omlet,1 avuç badem,öğlen işyerinde kaşar,yoğurt,akşamda evde ne bulursam onu yiyecem

şaşırtcaz bacım şaşırtcaz hekesin gözü böyleolcak
inşallah canım

tabii hafta sonu yanmıyorsa kaloriferler p.tesi soğuk olabilir
ben de yalnız takılamadım zatenkaneelimle mesajlaştık azcık zaman geçtii

sana da afiyet olsun balım

5. öğünüm

2 avuç içim kadar lavaşlı iskender
yoğurt
3-4 kaşık zeytinyağlı terbiyeli kerevizli pırasa

sağol canım,sana da afiyet olsun
inşallah canım

5. öğünüm

yoğurt

afiyet olsun datlum

slm kızlar...

2. öğünüm 16:10

7 tane mercimek köfte
tek etliekmek hamurundan karışık börek (kaşar-sucuk-tulum peyniri-yumurta ve z.yağı harçlı)
1 avuç badem
2-3 ceviz

45 dk yürüyüş 7.1 hız 5.5 km

özlemcim; dk de 120-130 adım atın diyolar anca bu hızla o kadar adım atılıyo ama, bu uzmanlarda bizi şaşkına çevirdi iyce canImmm kime inanıcaz bilemedim :26: bizde ne duyarsak atlıyoz zaten

amin canım dikkat edince gidiyor canım kilolar sıra sende şaşırtırsın artık

akşam 1 kase çorba birazcıkda kuru domatesli pilav şimdide çay keyfi kızlarda evde pc bana kalmıyor ara ara gelmeye çalışırım

selam kızlarrr bugun camasır yıkayıp kuruttum utu yaptım carsıya cıktım yemek yaptım yedım derken bu saat oldu

bugun yedıklerım

kahvaltı

1 yumurta
peynır
tost
2zeytın

ara

mandalına
yarım dlm ekmk

aksam yemegı

etlı karnıbahar
tursu
yogurt
kanat
5 fıstık
1 tuzlu kurabıye
yarım dlm ekmk

bırazdan

sutlu turk kahvesı

durum bundan ıbaret kızlar hepınızı optum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir çeşitleri
2 günkurusu kaymak ve cevizli
Ceviz
Çay

Akşam
1 tabak taze fasülye
Az bulgur pilavı
5 tane küçük ızgara köfte
Cacık

Şekersiz Türk kahvesi

bugün yediklerim

2 küçük krep
1 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalık

öğlen
2 kepçe çorba
salata

ara
1 mandalina

akşam da
köfte
yoğurt

2 saat de yürüyüş

Afiyet olsun canimmm .. Spor icin bravo !! bu hafta 1. lik icin iddali geliyorsun gibi geliyor banaa

inşallah canım

tabii hafta sonu yanmıyorsa kaloriferler p.tesi soğuk olabilir
ben de yalnız takılamadım zatenkaneelimle mesajlaştık azcık zaman geçtii

sana da afiyet olsun balım

5. öğünüm

yoğurt

Afiyet olsun canimmm . . . . . . . . Lavas yiyemiyormusun ?? hem mayasiz hem saglikli yahu

Afiyet olsun canimmm ...

Ayni olay defalarca benim basima da geldi .. oldukca morel bozucu birsey .. O yuzden her yerimde tasiyorum simdi ... bir suru yedek yaptirdim .. unutuyorum cunku
Eki Görüntüle 962609

sersum işe gitmeden şööle bi bakiim dedi

sabah 08:00

2 dilim tb arasına peynir zeytin
çayy

akşama görüşürüz canlarım

Ohhhhhh misss

Afiyet olsun canim ..
Aynen dedigin gibi bugun biraz daha degismeye basladim .. duzelecek tabiki .. gecici bir donem .. bugun aciktim .. ara ogun yapmak zorunda kaldim .. saat 6 ile 12 .30 arasinda baya bosluk oluyor .. saat 10.00 gibi bir bardak ayran ve bir avuc yaklasik 4 ceviz , 1 incir yedim..

eline sağlık canım herkesi tebrik ederim malesef gelemedim

hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına

tesekkur ederim canim .. Allah tum istenlere .. saglikli , mutlu , tahtli , bahtli nasip etsin .. Allah herkese bu sevinci yasamayi nasip etsin

Afiyet olsun canimmm ... hmmmmmm iste bak canan hocadan ogrendigimiz birsey daha : bilmedigin seyi yemeyeceksin .. millet sen ben gibi degil 50 gun once kullandigi yagi alip yine kullaniyor .. ve hem cevreyi hem insan sagligini tehdit ediyorlar .. ama olmus canim .. bol bol su ,, ve yesil cay ..

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir çeşitleri
2 günkurusu kaymak ve cevizli
Ceviz
Çay

Akşam
1 tabak taze fasülye
Az bulgur pilavı
5 tane küçük ızgara köfte
Cacık

Şekersiz Türk kahvesi

Afiyet olsun canimmm ...

Kizcelerrr ben birazcik İnzivaya Çekilmek istiyorum ..sizlere iyi aksamlar daha sonrasi icin iyi geceler .. belkide gelirim birazdannn .. ahh ben ahhh terazi olmak ne zor . . .
ben yarin yine calismaliyim ... off offf son iki gun sonra onumuzdeki hafta carsabaya kadar izinliyim .. birazcik uyur, sohbet eder .. gezer tozarim .... optum sizleriii

iyi geceler vede dinlenmeler canım

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. yeşilçayda dahil bitki çaylarını dikkatli kullan cnm. adaçayından aman haaa uzak dur ıhlamur içebilirsin bildiğim kadarıyla ama dr ile bi görüş bu konuyu bence. ayrıca hiç karbonhidrat almamazlık yapma bebeğinin ve vücudunun onada ihtiyacı var sadece gereksiz abur cubur yemezsen aşırı kilo almazsın Allahın izniyle cnm. bende soğan kürü yaptığımın ertesi ayında hamile kalmıştım Rabbime şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.

ellerine sağlık cnm ne güzel sürpriz yapabileceğin bi eltin var bendede 3 tane var ama sürpriz yapmaya değmez benden uzak olsunlar yeter

cumartesiden beri burada elektrik ve dış hatlarda sorun vardı kızlar çok şükür kavuştum size.

cumartesiden beri burada elektrik ve dış hatlarda sorun vardı kızlar çok şükür kavuştum size.

hoş geldin canımmm, çok şükürrrr buraya uğramadan olmuyo yahuuu

dinlen kaneelcim dinlen duygu değişimleri,lezzet değişimleri normal ve geçici dediğin gibi. ben 2 doğum yapmış biri olarak şunu söylemek isterim:Kesinlikle içinden gelen seslere kulak ver, hem hamileyken hemde bebeğini büyütürken. Eğer; bir şey yerken ,içerken veya herhangi bir davranımda bulunurken şüphen varsa, acaba diyorsan bil ki ALLAH sana mesaj gönderiyor'' emin misin kulum '' diyor. Kanelcim öyle işte. ha birde ben ilk balığımı ilk hamileliğimde yedim çünkü balıktan pek hoşlanmazdım,et yemezdim 2. hamileliğimde ete düştüm şimdi yeni yeni geçiyor et ile olan muhabbetim 10 ay oldu anca

kahvaltım: 09:30
2 tane kızartılmış tarhana
1 yk tahin kuruyemiş yerine
2 parmak peynir
7 dal marul

akşama görüşürüz hanımlar, şimdi spor zamanı bebek uyurken fırsatı değerlendireyim

bugün yediklerim
sabah
2 dilim ekmek arası peynir

öğlen
bir avuç çiğ fıstık ve badem
yarım dilim peynir

akşam
ısırgan otu kavurucam yumurtalı biraz da yoğurt yerim.bugün iştahım yok nedense..
ayrıca 2 saat yürüyüş.2 saat yürüyeyim diye çıkmıyorum dışarıya aslında.her yere yürüyerek gidiyorum bundan dolayı da 2 saati buluyo

yiyiyorum canım ekmek istikhakımı kullandım

evet canım karatayın sağlıklı katkıları ömür boyu sürecek

ellerine sağlık cnm ne güzel sürpriz yapabileceğin bi eltin var bendede 3 tane var ama sürpriz yapmaya değmez benden uzak olsunlar yeter

sağol canım..severim eltimi çok da iyi anlaşırız maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…