- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
aslında çok soğuk olmaz genelde..pazartesi günleri serin birazayy iş yeri soğuk olunca da fena canım..dikkat et ayaklarından üşütme aman
afiyetler olsun...ben de spor yapamıyorum akşam uğra kısss
sağol tatlımayagını sıcak tut bebısım.ctesı bı arkadasa gıtmıstım evı buz gıbıydı hala usuyo ayaklarım
afıyet olsun canımm
gorusuruz canım ıyı dınlenmelerr
zamanla hız artıyor orası kesin ama otoriteler yağ yakmak için düşük hızla yürüyün diyorlar,en fazla 5.5 kadar hız olmalıymış,belki da çok hızlı yürüdüğün için kilo veremiyorsun:26:koşu bandında kitap okuyabildiğin için bravoilk zamanlar 3 ay kadar önce bende güleryüze diyodum nasıl yürüyosun diyeama zamanla insan açılıyo arap atı misali gerçekten o ekran varya oraya kitabı kyuyorum ellerimlede tutuyorum 7.7 hıza ayarlayıp başlıyorum okumaya bi bakmışım eşim kucağında oğlum geliyo balkona bende bi bakıyorum 1 saat olmuş ama koşu bandından inmek istemiyorum
kitap olmasa mümkün değil yürüyemem 10 dk bile geçmez ama okuyunca zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.
yaklaşık 2 aydır her gün 1 saat yürümeme rağmen malesef 300 bilemedim 500 gr verebiliyorum birde emzirmeme rağmen artık hayırlısı napalım 1 yılda anca gidicek sanırım kilolar, gitsinde dahada geri gelmesin münasebetsizlerhepimizden inşallah
sağol canım sana daAfiyet olsun canimmmmm
geçmiş olsun canım,sinir bir durummuş hakkatenIyi geceler kizlar bol leptinli geceler
Benim bugün Şansız günümdu kapida kaldik cocuklarla komsuya kizi birakip gelecektim sen anahtari alma oglumda arkamdan kapiyi çek gel offf beynimden kaynar sular döküldü spor yalaN oldu(( yemek saatim de kaydi 18:30 offf karnimda siss hic sormayin bugün çok steresliydim (((
inşallah canımşaşırtcaz bacım şaşırtcaz hekesin gözü böyleolcak
aslında çok soğuk olmaz genelde..pazartesi günleri serin birazsağol canım uğrayamadım canım yaa,bazı günler kafam kazan gibi oluyo eve gidince de paso yatıyorum
sersum,leylak ve alıntılamadığım diğer fıstıklar afiyet leptin olsun kızlar
beni sorarsanız bugün karıştı düzenimsabah peynirli omlet,1 avuç badem,öğlen işyerinde kaşar,yoğurt,akşamda evde ne bulursam onu yiyecem
sersum,leylak ve alıntılamadığım diğer fıstıklar afiyet leptin olsun kızlar
beni sorarsanız bugün karıştı düzenimsabah peynirli omlet,1 avuç badem,öğlen işyerinde kaşar,yoğurt,akşamda evde ne bulursam onu yiyecem
inşallah canım
5. öğünüm
2 avuç içim kadar lavaşlı iskender
yoğurt
3-4 kaşık zeytinyağlı terbiyeli kerevizli pırasa
sağol canım geldim çok şükür..
sana da afiyet olsun
aman sen iyi olda canım..merak ettim sadece
ay ne güzell ..ben de bu yaz şaşırtmak istiyorum artık herkesi yawww
Allah tamamına erdirsin canım
amin canım dikkat edince gidiyor canım kilolar sıra sende şaşırtırsın artık
akşam 1 kase çorba birazcıkda kuru domatesli pilav şimdide çay keyfi kızlarda evde pc bana kalmıyor ara ara gelmeye çalışırım
bugün yediklerim
2 küçük krep
1 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalık
öğlen
2 kepçe çorba
salata
ara
1 mandalina
akşam da
köfte
yoğurt
2 saat de yürüyüş
inşallah canım
tabii hafta sonu yanmıyorsa kaloriferler p.tesi soğuk olabilir
ben de yalnız takılamadım zatenkaneelimle mesajlaştık azcık zaman geçtii
sana da afiyet olsun balım
5. öğünüm
2 avuç içim kadar lavaşlı iskender
yoğurt
3-4 kaşık zeytinyağlı terbiyeli kerevizli pırasa
selam kızlarrr bugun camasır yıkayıp kuruttum utu yaptım carsıya cıktım yemek yaptım yedım derken bu saat oldu
bugun yedıklerım
kahvaltı
1 yumurta
peynır
tost
2zeytın
ara
mandalına
yarım dlm ekmk
aksam yemegı
etlı karnıbahar
tursu
yogurt
kanat
5 fıstık
1 tuzlu kurabıye
yarım dlm ekmk
bırazdan
sutlu turk kahvesı
durum bundan ıbaret kızlar hepınızı optum
Iyi geceler kizlar bol leptinli geceler
Benim bugün Şansız günümdu kapida kaldik cocuklarla komsuya kizi birakip gelecektim sen anahtari alma oglumda arkamdan kapiyi çek gel offf beynimden kaynar sular döküldü spor yalaN oldu(( yemek saatim de kaydi 18:30 offf karnimda siss hic sormayin bugün çok steresliydim (((
Eki Görüntüle 962609
sersum işe gitmeden şööle bi bakiim dedi
sabah 08:00
2 dilim tb arasına peynir zeytin
çayy
akşama görüşürüz canlarım
afiyet olsun...
kolay gelsin hiç yorulmadan huzurla çalış ve huzurla evine gel sersumcum
güleryüzcüm, vardır bir hayırevet, spor yapamadığım da bende çok rahatsız oluyorum, kanımıza mı işlemiş ne ayol:52:
ah canım yaaa damak tadın değişmeye başlamış,eee normal bebiş artık bir kraliyet kuruyor senin bedeninde
sabah 6 dan öğlene kadar acıkmadın mı kaneelcim yaaaakan şekerin falan düşer ne bilim artık eskisi gibi olmaz benden hatırlatması sanada afiyet olsun
kahvaltımmmm
menemen
5 zeytin
7 dal marul
2 hurma
azıcık ceviz
eline sağlık canım herkesi tebrik ederim malesef gelemedim
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
2.öğün saat 10:00
1/2 paket eti form
çayy
3.öğün saat 12:30
tavuk çorbası
fırında karnıbahar
cacık
4.öğün saat 14:30
2 sigara böreği
yediğime pişman oldum aslında yağı kötüydü herhalde midem ekşidi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir çeşitleri
2 günkurusu kaymak ve cevizli
Ceviz
Çay
Akşam
1 tabak taze fasülye
Az bulgur pilavı
5 tane küçük ızgara köfte
Cacık
Şekersiz Türk kahvesi
Kizcelerrr ben birazcik İnzivaya Çekilmek istiyorum ..sizlere iyi aksamlar daha sonrasi icin iyi geceler .. belkide gelirim birazdannn .. ahh ben ahhh terazi olmak ne zor . . .
ben yarin yine calismaliyim ... off offf son iki gun sonra onumuzdeki hafta carsabaya kadar izinliyim .. birazcik uyur, sohbet eder .. gezer tozarim .... optum sizleriii
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. yeşilçayda dahil bitki çaylarını dikkatli kullan cnm. adaçayından aman haaa uzak dur ıhlamur içebilirsin bildiğim kadarıyla ama dr ile bi görüş bu konuyu bence. ayrıca hiç karbonhidrat almamazlık yapma bebeğinin ve vücudunun onada ihtiyacı var sadece gereksiz abur cubur yemezsen aşırı kilo almazsın Allahın izniyle cnm. bende soğan kürü yaptığımın ertesi ayında hamile kalmıştım Rabbime şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba kizlar ..
Bugun saat 11 e kadar uyudum ..bir yorgunluk var bende anlatamam .. neyse adetimden 3 gun gecmisti ve bu sabah test yaptim ...HAMiLEYiM ....
Allahim isteyen herkese nasip etsin cok guzel bir duyguymus .. cok agladim .. cok sevindik .. ilk defa denedigim sogan kuru ise yaradi .. Allahim dualarimi kabul etti .. insallah hayirlisi olur kizlar .. ellerim titriyor yazamiyorum.. cok mutluyum .. bu arada hamileligim suresince karataya devam edip saglik saglikli hamis olacagim isallah
Eki Görüntüle 960453 Eki Görüntüle 960454 Eki Görüntüle 960455 Eki Görüntüle 960456
umarım beğenirler ...sürpriz yaptım..
cumartesiden beri burada elektrik ve dış hatlarda sorun vardı kızlar çok şükür kavuştum size.
Kizcelerrr ben birazcik İnzivaya Çekilmek istiyorum ..sizlere iyi aksamlar daha sonrasi icin iyi geceler .. belkide gelirim birazdannn .. ahh ben ahhh terazi olmak ne zor . . .
ben yarin yine calismaliyim ... off offf son iki gun sonra onumuzdeki hafta carsabaya kadar izinliyim .. birazcik uyur, sohbet eder .. gezer tozarim .... optum sizleriii
Afiyet olsun canimmm .. Spor icin bravo !! bu hafta 1. lik icin iddali geliyorsun gibi geliyor banaa
hoş geldin canımmm, çok şükürrrr buraya uğramadan olmuyo yahuuu
yiyiyorum canım ekmek istikhakımı kullandımAfiyet olsun canimmm . . . . . . . . Lavas yiyemiyormusun ?? hem mayasiz hem saglikli yahu
Ohhhhhh misss
Afiyet olsun canimmm ... hmmmmmm iste bak canan hocadan ogrendigimiz birsey daha : bilmedigin seyi yemeyeceksin.. millet sen ben gibi degil 50 gun once kullandigi yagi alip yine kullaniyor .. ve hem cevreyi hem insan sagligini tehdit ediyorlar .. ama olmus canim .. bol bol su ,, ve yesil cay ..
Afiyet olsun canimmm ...
ellerine sağlık cnm ne güzel sürpriz yapabileceğin bi eltin var bendede 3 tane var ama sürpriz yapmaya değmez benden uzak olsunlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?