Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi günler kızlarumarım herkes mutlu başlar bugün güne,ben maalesef infialle başladım
bu hafta proteine ağırlık vereyim dedim,hiç sevmediğim halde et,tavuk yedim,yanında ayran,yoğurt,hatta dün akşam sadece bir tabak salatadan başka birşey yemedim,spor hiç yapamadım,sabah bir ümit tartıya çıktım,en az 1 kilo vermişimdir derken 600 gram artıda olduğumu görünce şok oldumhayatta kabızlık bilmem,proteine yüklenince bir de kabız oldumherhalde benim vücut kilitlendi,yaş ilerledikçe kilo vermenin ne kadar zorlaştığını şimdi daha iyi anlıyorumkarataydan vazgeçmek istemiyorum,ama bünye mi alıştı ne oldu bilmiyorum,sabah sabah keyfim kaçtı yavv,neyse başınızı ağrıtmayayım.,.

pampişim listeyi sen yapıyormuşsun galiba canım kolay gelsin,ben + 600 gr dayım yüzdemde %0.622 tatlım..beni bekliyorlar işlerim var ben kaçtım,kilo vermeyi başaran arkadaşlarımı şimdiden kutluyorum,benim gibi alanlara da sabır diliyorum

eveet ramaskacım darısı sana inşallah, evet canım hedefi yakında yazıcam gene itici bir güç oluyo bu kısa zamanlı hedefler
56 olmak istiyorum ama 6-7 ayda anca belki daha da uzun sürer...
ALLAH'a şükür ellerinden öperler

sen de de her şey yolundadır inşallah, kiloya gelince hastalığın çoook uzun sürdü yoksa sen de vermiştin canım ya, sağlık olsun gider ALLAH'ın izniyle gidecek te ben inanıyorum

sen iyi ol da, bak gör gerisi gelicek;sağlıkla, huzurla inş.

Son düzenleme:

özlemcim; seni anlıyorum canım ya ben de de oluyo böyle 1 hafta veriyorum 1 hafta tık yok...
sağlık olsun canım vericez birlikte, sakın demoralize olup kaçamak yapma sonuç daha fena oluyor sonra
gelecek cumaya acısı çıkıcak merak etme

Son düzenleme:

papadiyacım kolay gelsin ....

ramaskacım canım hoşgeldin nasıl oldun? inşallah toparlanmışsındır
tebırkler canım.tesekkur ederım

ınsallah canım tesekkur ederım

uzulme ozlemcım dedıgın dogru olabılır bırseylerı bıraz farklı yapıp gozlemleyebılırsın.

Selam kızlarHemen bildirim yapıp çıkıcam ablamlar var yoğunum bu ara
Umarım herkes kilo vermiştir.ben bu hafta aynıyım malesef
Papişim sersumum işteymiş kk ya giremediğinden bildirimini ben yazıcam.sana kolay gelsin canım

sersum:
Gecen hafta 78
bu hafta 78.5

Günaydın güzeller
Kolay gelsin şimdiden papadiyam
Herkes ---leri görür inşallah

Beslenme tipi: KARATAY BESLENME
spor:7 KM 60 DK 560 kalorihaftanin her günü yürüyüş
Adim:15.000 ort.
Kilo: 51.9 (geçen haftayla ayni)
Yüzde: 00000

Haftaya --- lerle gelmek dileğiyle bu hafta da kilo korundu haftay bunu kirmak lazim biraz beni zorlayacak hadi hayırlısı hedefe yaklaştıkça inatçı cikti kilolar:119::119:

Kilo veren herkesi kutluyorum tebrikler

Son düzenleme:
rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:70.9kg
bu hafta kilo:71.9 kg
fark:+1000
yüzde:%1.410
toplam fark:18.6kg
beden:40
spor:yürüyüş ve koşturmaca

Liste yapan arkadaşıma kolay gelsin, acil çıkmam lazım.

rumuz:naz8
baş.tarihi:26.01.2014
baş.kilo:77.9
geçen hafta kilo:77.6kg
bu hafta kilo:77.0 kg
fark:---600
yüzde:%0.773
toplam fark:900 gr

papadiyacım liste için kolay gelsin cnm

07.02.2014 tarıhlı lıstemız

kılo verenler:çakmel -%1.239
naz8 -%0.773

aynı kalanlar:leylak84 :44:
papadiya :44:
güleryüz2011 :44:
ramaska :44:

kilo alanlar: sersum:%1.560 :18:
kardelen:%1.410 :18:
özlemkartal:%0.622 :18:

veren vermeyen alan almayan butun arkadaslarımı tebrık edıyorum.....

ellerine sağlık cnm

Selam kızlar nasılsınız

Haftasonundan beri evde değildim, birkaç gün annemde kaldım, gidilecek yerlere gidildi, yenildi, içildi, kilolar alındı ama Pazartesi inşallah tam gaz devam, yürüyüşe de başlanacak başka yolu yok

Listeye geç kaldım ama gene de bildirimimi yapayım

Geçen hafta 73.1

Bu hafta 74.7

Papişim liste için de ellerine sağlık canım

Topiğimize yeni bebiş geliyormuş, KANEEL cim çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı da tüm isteyenlere olsun

ellerine sağlık canım, herkese daha da hareketli bir liste yapılmasını sağlayacak bir hafta diliyorum
önümüzdeki cuma bol bol eksiler inşallah...

yediklerim
sabah
klasik karatay kahvaltısı
booool ceviz ve bademli

akşam
10 tane lahana sarma
3 yk pilav
1 kase yoğurt
karnabahar salatası
avuç içi ebatında kol böreği

kizlar hepinizi tebrik ediyorum .. bu hafta bir kaci kisiye yaramis anlasilan .. durmak yok , kacamak yok , tam motivasyon .. gidecek bu kilolar kizlar ..emeksiz olmuyor .. bol haraket .. bol bol su ve bol bol motivasyon ile gidecek bu kilolar ..

rumuz:naz8
baş.tarihi:26.01.2014
baş.kilo:77.9
geçen hafta kilo:77.6kg
bu hafta kilo:77.0 kg
fark:---600
yüzde:%0.773
toplam fark:900 gr

papadiyacım liste için kolay gelsin cnm

ellerine sağlık canım..herkesi kutluyorum arkadaşlar..haftaya umarım daha da iyi sonuçlar alırız

Merhaba kizlar ..
ben bildirim yapmiyorum ama canim bol bol nar istiyor ha gayret nar yiyorum .. ( gunde yine 2 tane yi gecmememyi calisiyorum )

ellerine sağlık cnm

ellerine sağlık canım..herkesi kutluyorum arkadaşlar..haftaya umarım daha da iyi sonuçlar alırız
sızde sagolun kıslar cok daha guzel sonuclar alacagımız bır hafta olur ınsallah

Merhaba kizlar ..
ben bildirim yapmiyorum ama canim bol bol nar istiyor ha gayret nar yiyorum .. ( gunde yine 2 tane yi gecmememyi calisiyorum )

afiyet olsun cnm günde 1 tane ye narın kan sulandırıcı özelliğini duymuştum dr bi sor mutlaka yiyebilirsin derse devam et

Herkese merhaba
Bi kaç gündür menü bildirimi yapamıyorum.
Kızım hastaydı, malesef hastaneye yattık.
Hastanede ne çıkarsa onu yiyorum mecbur.
Eve geçtiğimde bildirimlere başlıcam inşallah tekrar. Cuma günü kilo bilindirimi yapıcam eğer kızım iyileştirde eve çıkarsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…