Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım çok geçmiş olsun..kıyamam kuzuya.:26:.Acil şifalar diliyorum..kuzu iyileşsin sen düzene girersin merak etme canım..öptüm

yine topik sessiz ve ıssız..

havalar güzelse gezin tabii..ne güzel ..

ben de gece çook geç yattım Behzat Ç. seyrettik gece sonrası müzik dinleyerek uyumaya çalışmamın sonucu gece 3 e kadar uyuyamamak..

sabah 7.30 da kızımı dersaneye yolladım gene yattım uyandığımızda saat 11:30 ve kahvaltı 12:00..

bugün böyle başladı napalım..gerisi Allah kerim

dün eşimin doğumgünüydü..onun sevdiği yemeklerden bir sofra donattım kutladık..kadınbudu köfte ve patatesli kol böreği yaptım..eşimin favori yemekleri yanına da pasta almıştım..akşam kadınbudu köfteden ve 1 kk kadar börekten yedim..2 çatalda pasta yedim

kahvaltım

2 kk kadar el açması kol böreğimden
peynir zeytin
çay

benim meto gene tırtladı kızlar..proya dönebilirim..bakalım 1 hafta daha deneyeceğim ondan sonra kararımı vereceğim

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

nice mutlu sağlıklı yaşlara canım afiyet olsun metolar harbiden tırtladı

uykusuzluk bizdede vardı sabah 7 de yattım 12 de kalktım salak gibiyim teyze oğlu vefat etti şokdayız malesef biz gidemedik annemi yolladım

kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık liste için

Sağol canım teşekkürler..

başınız sağolsun:26:..gençtir mutlaka..geride kalanlara Allah sabırlar versin

Karatay kahvaltimi yaptim ve güne başladım:))) 11:00 bitti
Hepsibiarda menüsü
Protein olarak peynir yumurta
Yag olarak zeytinyağı zeytin keten tohumu
Karbonhidrat olarak maydanoz findik havuç
Ne dogru bi kahvaltı hepsi birada diye boşuna dememisler:)))

arada

çay
kabak çekirdeği
antep fıstığı

akşam

1 tabak terbiyeli kervizli pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

Beni de aranıza alır mısınız?? :)
17 yaşındayım boyum 1.65 kilom 64.4 Yazın 59 kiloya kadar inmiştim ama kışın ister istemez kilo alıyorum hareketsizlikten. Her gün bildirim yapmaya çalışacağım fırsat buldukça çünkü ygs'ye hazırlanıyorum. Hedefim 55 hatta 52-53 kg olmak.Diyet yapmaya 1 hazirana kadar devam eddeceğim.Planım şöyle diyet listemi uygulamak evde 12.10 gibi oluyorum 13.30'a kadar öğle yemeğini halletmek ve leslie ile 3 mil yapmak 24 marta kadar.24 mart olmasının sebebi 23 martta ygs var ve kurtulacağım inşallah.24 Martta dışarda yürüyüşe başlayacağım hem havalar da ısınmış olur.

sabah:2 etimek,2 parça(ince küçük dilim)dil peyniri(6.30-dershaneye gittiğimden erken kalkıyorum)
öğle:2 bardak su
1 kepçe mercimek yemeği(5-6 kaşıpa tekabül ediyor)
yoğurt(light)
3-4 yemek kaşığı pirinç pilavı yanına 1.5 yemek kaşığı et sote
1 tane salatalık(15.00 gibi yedim biraz geç olduğundan akşam yemeği yemedim)
ara:9lu hayat çayı 1 bardak
akşam:1 tane ceviz içi
1 yeşil elma
3 bardak su
(4-5 bardak daha su içmem gerekiyor yatana kadar.... )

Sizce nasıl planım ve listem yaza kadar verir miyim? :)))

hoşgeldin canım aramıza..daha 3.5 ay var önünde verirsin tabii ki..yeter ki iste..hem senin yaşından dolayı metabolizman da hızlı..
başarılar dilerim..

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm günde 1 tane ye narın kan sulandırıcı özelliğini duymuştum dr bi sor mutlaka yiyebilirsin derse devam et

tamam canim .. gunde bir tane ye indirdim zaten genellikle ogle ve aksam arasi bir tane hupletiyorum.. vallahi sifa gibi oluyor

canım çok geçmiş olsun.

ohhhh afiyet , sifa , leptin olsun canim .. haftasonu arada sirada kacamaklar olacak elbet .. ve kendin acmissin .. disaridan da almamissin .. en guzeli .. olursa da saglikli kacamak olsun ama degil mi ..

basiniz sag olsun canim .. allah aileye ve yakinlara sabirlar versin .. her olum acidir fakat genc olum bambaskadir .. .. takdir - i ilahi ..
Aksam yemegim (17:00bitti)
Karışık salata
Etli kabak yemeği
1 çay bardağı findik

Sporum yapildi(14:30-15:30)
60 dk 7 km 560 kalori
12.700 adim atildi

afiyet olsun canim ve spor icin de bravo

ohhhh afiyet , sifa , leptin olsun canim .. haftasonu arada sirada kacamaklar olacak elbet .. ve kendin acmissin .. disaridan da almamissin .. en guzeli .. olursa da saglikli kacamak olsun ama degil mi ..

aynen canım zaten mayalı da değildi..p.tesi den itibaren yine sıfır kaçamak..

Merhaba kizlar .. nasilsiniz ??

Benim gunler hizli bazen sancili ve bol istekli gecip gidiyor ..
Mümkün mertebe karataya sadik kalmaya calisarak hamileligime devam ediyorum.. Canim yemek yemek istemiyor .. esime ne hazirlarsan ondan bundan aliyorum .. ama esim surekli hatirlatiyor .. ogununu ihmal etme .. bol su ic .. vitaminlerini aldin mi ??

canim dun aksam tarhana corbasi cekti kalktim usenmedim yaptim ictim .. sonraa sabah yine canim kahvalti istemedi .. yaptigim corbadan ictim .. sonrada bir bardak ilik sut .. ogle yemegi icinde disaridaydik .. balik yedik .. ben cok yiyemedim.. baligi sevmedigim halde canim istedigi halde .. sonra bir cafe de kahve icerken yanina aldigim bol kakaolu sekersiz kurabiye den yedim .. aksam icinde tepsi de icli kofte yaptim yaninda yogurtlu kirmizi lahana salatasi .. cok guzeldi .. birazdan yine ara ogun yapmam lazim ne yesem bilmiyorummm

aynen canım zaten mayalı da değildi..p.tesi den itibaren yine sıfır kaçamak..

Annnemin de dedigi gibi elde yapilan hicbirsey kilo aldirmaz .... !
Anneler haklidir .. sorgulanmaz ..
bence de kacamak yapmis sayilmassin canim .. gayet normal esin ile veya cocuklarin ile kahvalti ederken illaki sende o anin zevkini sureceksin .. bir parca borek den hic birsey olmaz .. diger ogunlerine de baktim .. sen onu telafi etmissin canim .. icin rahat olsun .. bol su ic

tabii anneler hep haklı

sana da afiyet olsun balım:13:..sağlıklı sağlıklı besleniyorsun işte. ne güzelll

kızlar cuma günü bildirim yapamadım ilk kez bugün yapayım..

rumuz: neslihansltn
geçen hafta kilo:71.500
bu hafta kilo:71.000
fark: --500

cuma günü regliyle uyandım güne ve karnım hale da kütük gibi, dün annemde kaldık, ve bugün öğle de 1,5 tane lahmacum yedim o kadar şimdi çok acıktım sadece 2 kaşık yoğurt attım ağzıma..

çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin kızına. kızın iyileşsinde diyete ne zaman olsa devam edersin sıkma canını cnm
eşinle çocuklarına hayırlı mutlu uzun yıllar dilerim cnm olsun o kadarcık kaçamak özel gün nede olsa. bende bugün 1 künefe hüplettim 3 haftadır dışarı çıkamamanın acısını çıkardım resmen yarında kendime güvenemiyorum ama pazartesiye diyete devam inşallah
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm Allah ailesine sabır versin
tamam canim .. gunde bir tane ye indirdim zaten genellikle ogle ve aksam arasi bir tane hupletiyorum.. vallahi sifa gibi oluyor

]

afiyet olsun cnm yarasın bebişe

[B]çok çok geçmiş olsun ALLAHIM tez zamanda acil şifa versin.Zira;rabbimizin merhameti ana ve babanın merhametinden çok çok üstündür[/B][/FONT].
uykusuzluk bizdede vardı sabah 7 de yattım 12 de kalktım salak gibiyim teyze oğlu vefat etti şokdayız malesef biz gidemedik annemi yolladım

mekanı cennet olsun, evet insan inanamıyor , mevlam geride kalanlara sabır ihsan eylesin[/FONT]

arada

çay
kabak çekirdeği
antep fıstığı

akşam

1 tabak terbiyeli kervizli pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

canım;eşinle ALLAH uzun ama sağlık,huzur ,mutluluk vede bereket dolu bir ömür versin.cennette de ayırmasın mevla....
sersum karataya dönüş mü hissediyorum ben...
[/FONT]

her şey güzel,menün de, hoş da geldin şayet; sen diyete yoğunlaşma derim,sınava yoğunlaş canım yediklerine dikkat et,sağlıklı beslen daha diyet yapacağın zamanlar da gelecek, hem kilon da yok yani, 7 den sonra yeme,bol su iç hallolmuş olur mesele bence. 17 yaş diyet yaşı değil karatayca beslen gerisi gelecektir.Sen kopozisyonun şeklini boş ver muhtevaya yoğunlaş[/FONT]

Son düzenleme:
sağol canım..önümüzdeki maçlara bakacağız

canım;eşinle ALLAH uzun ama sağlık,huzur ,mutluluk vede bereket dolu bir ömür versin.cennette de ayırmasın mevla....
sersum karataya dönüş mü hissediyorum ben...

sağol canım amin

olabilürr karataydan temelli vazgeçmedim ki zaten..denemeler devam edecek..prolu karatay yapıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…