Herkese merhaba
Bi kaç gündür menü bildirimi yapamıyorum.
Kızım hastaydı, malesef hastaneye yattık.
Hastanede ne çıkarsa onu yiyorum mecbur.
Eve geçtiğimde bildirimlere başlıcam inşallah tekrar. Cuma günü kilo bilindirimi yapıcam eğer kızım iyileştirde eve çıkarsak.
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimHerkese merhaba
Eve geçtiğimde bildirimlere başlıcam inşallah tekrar. Cuma günü kilo bilindirimi yapıcam eğer kızım iyileştirde eve çıkarsak.
yine topik sessiz ve ıssız..
havalar güzelse gezin tabii..ne güzel ..
ben de gece çook geç yattım Behzat Ç. seyrettik gecesonrası müzik dinleyerek uyumaya çalışmamın sonucu gece 3 e kadar uyuyamamak..
sabah 7.30 da kızımı dersaneye yolladım gene yattım uyandığımızda saat 11:30 ve kahvaltı 12:00..
bugün böyle başladı napalım..gerisi Allah kerim
dün eşimin doğumgünüydü..onun sevdiği yemeklerden bir sofra donattım kutladık..kadınbudu köfte ve patatesli kol böreği yaptım..eşimin favori yemekleriyanına da pasta almıştım..akşam kadınbudu köfteden ve 1 kk kadar börekten yedim..2 çatalda pasta yedim
kahvaltım
2 kk kadar el açması kol böreğimden
peynir zeytin
çay
benim meto gene tırtladı kızlar..proya dönebilirim ..bakalım 1 hafta daha deneyeceğim ondan sonra kararımı vereceğim
kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık liste için07.02.2014 tarıhlı lıstemız
kılo verenler:çakmel -%1.239
naz8 -%0.773
aynı kalanlar:leylak84 :44:
papadiya :44:
güleryüz2011 :44:
ramaska :44:
kilo alanlar: sersum:%1.560 :18:
kardelen:%1.410 :18:
özlemkartal:%0.622 :18:
veren vermeyen alan almayan butun arkadaslarımı tebrık edıyorum.....
nice mutlu sağlıklı yaşlara canım afiyet olsun metolar harbiden tırtladı
uykusuzluk bizdede vardı sabah 7 de yattım 12 de kalktım salak gibiyim teyze oğlu vefat etti şokdayız malesef biz gidemedik annemi yolladım
Sağol canım teşekkürler..
başınız sağolsun:26:..gençtir mutlaka..geride kalanlara Allah sabırlar versin
Beni de aranıza alır mısınız?? :)
17 yaşındayım boyum 1.65 kilom 64.4Yazın 59 kiloya kadar inmiştim ama kışın ister istemez kilo alıyorum hareketsizlikten. Her gün bildirim yapmaya çalışacağım fırsat buldukça çünkü ygs'ye hazırlanıyorum. Hedefim 55 hatta 52-53 kg olmak.Diyet yapmaya 1 hazirana kadar devam eddeceğim.Planım şöyle diyet listemi uygulamak evde 12.10 gibi oluyorum 13.30'a kadar öğle yemeğini halletmek ve leslie ile 3 mil yapmak 24 marta kadar.24 mart olmasının sebebi 23 martta ygs var ve kurtulacağım inşallah.24 Martta dışarda yürüyüşe başlayacağım hem havalar da ısınmış olur.
sabah:2 etimek,2 parça(ince küçük dilim)dil peyniri(6.30-dershaneye gittiğimden erken kalkıyorum)
öğle:2 bardak su
1 kepçe mercimek yemeği(5-6 kaşıpa tekabül ediyor)
yoğurt(light)
3-4 yemek kaşığı pirinç pilavı yanına 1.5 yemek kaşığı et sote
1 tane salatalık(15.00 gibi yedim biraz geç olduğundan akşam yemeği yemedim)
ara:9lu hayat çayı 1 bardak
akşam:1 tane ceviz içi
1 yeşil elma
3 bardak su
(4-5 bardak daha su içmem gerekiyor yatana kadar.... )
Sizce nasıl planım ve listem yaza kadar verir miyim? :)))
afiyet olsun cnm günde 1 tane ye narın kan sulandırıcı özelliğini duymuştum dr bi sor mutlaka yiyebilirsin derse devam et
Herkese merhaba
ohhhh afiyet , sifa , leptin olsun canim .. haftasonu arada sirada kacamaklar olacak elbet .. ve kendin acmissin .. disaridan da almamissin .. en guzeli .. olursa da saglikli kacamak olsun ama degil mi ..
yine topik sessiz ve ıssız..
ben de gece çook geç yattım Behzat Ç. seyrettik gecesonrası müzik dinleyerek uyumaya çalışmamın sonucu gece 3 e kadar uyuyamamak..
sabah 7.30 da kızımı dersaneye yolladım gene yattım uyandığımızda saat 11:30 ve kahvaltı 12:00..
dün eşimin doğumgünüydü..onun sevdiği yemeklerden bir sofra donattım kutladık..kadınbudu köfte ve patatesli kol böreği yaptım..eşimin favori yemekleriyanına da pasta almıştım..akşam kadınbudu köfteden ve 1 kk kadar börekten yedim..2 çatalda pasta yedim
kahvaltım
peynir zeytin
çay
benim meto gene tırtladı kızlar..proya dönebilirim ..bakalım 1 hafta daha deneyeceğim ondan sonra kararımı vereceğim
basiniz sag olsun canim .. allah aileye ve yakinlara sabirlar versin .. her olum acidir fakat genc olum bambaskadir .. .. takdir - i ilahi ..geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
uykusuzluk bizdede vardı sabah 7 de yattım 12 de kalktım salak gibiyim teyze oğlu vefat etti şokdayız malesef biz gidemedik annemi yolladım
Aksam yemegim (17:00bitti)
Karışık salata
Etli kabak yemeği
1 çay bardağı findik
Sporum yapildi(14:30-15:30)
60 dk7 km 560 kalori
12.700 adim atildi
ohhhh afiyet , sifa , leptin olsun canim .. haftasonu arada sirada kacamaklar olacak elbet .. ve kendin acmissin .. disaridan da almamissin .. en guzeli .. olursa da saglikli kacamak olsun ama degil mi ..
aynen canım zaten mayalı da değildi..p.tesi den itibaren yine sıfır kaçamak..
Annnemin de dedigi gibi elde yapilan hicbirsey kilo aldirmaz .... !
Anneler haklidir .. sorgulanmaz ..
bence de kacamak yapmis sayilmassin canim .. gayet normal esin ile veya cocuklarin ile kahvalti ederken illaki sende o anin zevkini sureceksin .. bir parca borek den hic birsey olmaz .. diger ogunlerine de baktim .. sen onu telafi etmissin canim ..icin rahat olsun .. bol su ic
çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin kızına. kızın iyileşsinde diyete ne zaman olsa devam edersin sıkma canını cnmHerkese merhaba
eşinle çocuklarına hayırlı mutlu uzun yıllar dilerim cnm olsun o kadarcık kaçamak özel gün nede olsa. bende bugün 1 künefe hüplettim 3 haftadır dışarı çıkamamanın acısını çıkardım resmenyine topik sessiz ve ıssız..
kahvaltım
peynir zeytin
çay
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm Allah ailesine sabır versingeçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
tamam canim .. gunde bir tane ye indirdim zaten genellikle ogle ve aksam arasi bir tane hupletiyorum.. vallahi sifa gibi oluyor
]
Herkese merhaba
arada
çay
kabak çekirdeği
antep fıstığı
akşam
1 tabak terbiyeli kervizli pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
Beni de aranıza alır mısınız?? :)
17 yaşındayım boyum 1.65 kilom 64.4Yazın 59 kiloya kadar inmiştim ama kışın ister istemez kilo alıyorum hareketsizlikten. Her gün bildirim yapmaya çalışacağım fırsat buldukça çünkü ygs'ye hazırlanıyorum. Hedefim 55 hatta 52-53 kg olmak.Diyet yapmaya 1 hazirana kadar devam eddeceğim.Planım şöyle diyet listemi uygulamak evde 12.10 gibi oluyorum 13.30'a kadar öğle yemeğini halletmek ve leslie ile 3 mil yapmak 24 marta kadar.24 mart olmasının sebebi 23 martta ygs var ve kurtulacağım inşallah.24 Martta dışarda yürüyüşe başlayacağım hem havalar da ısınmış olur.
sabah:2 etimek,2 parça(ince küçük dilim)dil peyniri(6.30-dershaneye gittiğimden erken kalkıyorum)
öğle:2 bardak su
1 kepçe mercimek yemeği(5-6 kaşıpa tekabül ediyor)
yoğurt(light)
3-4 yemek kaşığı pirinç pilavı yanına 1.5 yemek kaşığı et sote
1 tane salatalık(15.00 gibi yedim biraz geç olduğundan akşam yemeği yemedim)
ara:9lu hayat çayı 1 bardak
akşam:1 tane ceviz içi
1 yeşil elma
3 bardak su
(4-5 bardak daha su içmem gerekiyor yatana kadar.... )
Sizce nasıl planım ve listem yaza kadar verir miyim? :)))
sağol canım..eşinle çocuklarına hayırlı mutlu uzun yıllar dilerim cnm olsun o kadarcık kaçamak özel gün nede olsa. bende bugün 1 künefe hüplettim 3 haftadır dışarı çıkamamanın acısını çıkardım resmenyarında kendime güvenemiyorum ama pazartesiye diyete devam inşallah
canım;eşinle ALLAH uzun ama sağlık,huzur ,mutluluk vede bereket dolu bir ömür versin.cennette de ayırmasın mevla....
sersum karataya dönüş mü hissediyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?