sağol canım..önümüzdeki maçlara bakacağız
sağol canım amin
olabilürrkarataydan temelli vazgeçmedim ki zaten ..denemeler devam edecek ..prolu karatay yapıcam sanırım
yaaa inanamıyorum yaaa..
perşembe günü sabah kıyafetlerimle tartıldığım da 71.300 düm sevindim 70 lere indim diye.. cuma günü sabah erkenden tartıldım 71.00 geldim bugün tartıldım ve 72.500 geldim nasıl bişey böyle inanamıyorum inicem derken çıkmaya başladım.. verirken gram gram alırken kilo kilo ki kaçamağım sadece cumartesi saat 15 de yediğim bir lahmacun ve daha hiç bir şey yemedim o akşam..:44::44:
Merhaba kizlar .. nasilsiniz ??
Benim gunler hizli bazen sancili ve bol istekli gecip gidiyor ..
Mümkün mertebe karataya sadik kalmaya calisarak hamileligime devam ediyorum.. Canim yemek yemek istemiyor .. esime ne hazirlarsan ondan bundan aliyorum .. ama esim surekli hatirlatiyor .. ogununu ihmal etme .. bol su ic .. vitaminlerini aldin mi ??
canim dun aksam tarhana corbasi cekti kalktim usenmedim yaptim ictim .. sonraa sabah yine canim kahvalti istemedi .. yaptigim corbadan ictim .. sonrada bir bardak ilik sut .. ogle yemegi icinde disaridaydik .. balik yedik .. ben cok yiyemedim.. baligi sevmedigim halde canim istedigi halde .. sonra bir cafe de kahve icerken yanina aldigim bol kakaolu sekersiz kurabiye den yedim .. aksam icinde tepsi de icli kofte yaptim yaninda yogurtlu kirmizi lahana salatasi .. cok guzeldi .. birazdan yine ara ogun yapmam lazim ne yesem bilmiyorummm
canım bana da olmuştu böyle bir şey ödem sanırsam ki 1 hafta sonra en düşük kiloma tekrar kavuşmuş 300 gr de vermiştim, yani takılacak bir şey değil neslihancım rahat ol, ama sinir olup sakın saldırma cıslara
kahvaltım
dereotu
yoğurt
muz
1 kepçe haşlanmış nohut
1 kepçe tarhana çorbası
bol leptinler hanımlar...
canım bana da olmuştu böyle bir şey ödem sanırsam ki 1 hafta sonra en düşük kiloma tekrar kavuşmuş 300 gr de vermiştim, yani takılacak bir şey değil neslihancım rahat ol, ama sinir olup sakın saldırma cıslara
kahvaltım
dereotu
yoğurt
muz
1 kepçe haşlanmış nohut
1 kepçe tarhana çorbası
bol leptinler hanımlar...
aaaaa kanael hamilemisin çok sevindim gerçekten ben topikten ayrılırken istiyodun şimdi olmuşsağlıkla kucağina al inş. ay çok sevindim kaç aylık?
haşlanmış nohut ceviz bademin yerine gecebiliyor mu, ya ben son kitapları bilmiyorum eklemeler olmuş galiba:44:
sağlık olsun canım.Iyi aksamlar kizceler ..
pek bi sessizce kalmis topik .. herkes sosyallesmelerde galiba sersumcanimin dedigi gibi .. ...
benim pek sosyallesmeye halim olmuyor bu aralar .. maalesef ..
yarin guzel bir sosyal aktivetem var yine doktora gitmek gibi mesela .. doktordan sonra ebe ye yazilmak gibi meselaa ..
neyse insallah hersey guzel olacak .. biraz morelsiz gibiyim bugun .. ahh su hormonlarr ..
bugun yediklerime gelince
sabah : 2 dilim karbonhidrati azaltilmis ekmek, menemen , peynir , 1 elma
ogle : 1 dilim sekersiz kakaolu kek ve kahve
aksam: dunden kalan 1 dilim tepside icli kofte , kabak yemegi , 1 kase yogurt
spor : 1 saat tempolu yuruyus
hoşgeldin canım..özlettin kendini.selam kızlarnasılsınız, sersum,kanael,ramaska, birdy ,papadia ..aklıma gelenler çok özledim sizi inş. her şey yolundadır.ben tekrar burdayım ve yarın başlıyorum inş.hadi hayırlısı şimdi çıkmam gerekiyor
ben de aynı durumdayım canımyaaa inanamıyorum yaaa..
perşembe günü sabah kıyafetlerimle tartıldığım da 71.300 düm sevindim 70 lere indim diye.. cuma günü sabah erkenden tartıldım 71.00 geldim bugün tartıldım ve 72.500 geldim nasıl bişey böyle inanamıyorum inicem derken çıkmaya başladım.. verirken gram gram alırken kilo kilo ki kaçamağım sadece cumartesi saat 15 de yediğim bir lahmacun ve daha hiç bir şey yemedim o akşam..:44::44:
sen durdurmuşsun kendini kardelenim baravo sanapek sessiz kalmış topik ergenyusu götürdük geldik şimdi çay faslı ama tatlı krizine engel olamıyorum 2-3 gün kurusu ile biraz fındık yedim biri beni durdursun
iyi haftalar kızlarhaftasonu ist daydık,cepten bir ara okudum ama birşey yazmaya fırsatım olmadı,bir de bu ara işler yoğun,okullar da açıldı koşturmadayım yani..bugün işlerimi düzene sokup yarından itibaren kaldığım yerden devam inşallah,yürümeye de başlarım
pampiş listeye baktım,eline sağlık canımağlayan bir liste olmuş,ne oldu ay mı büyüdü de biz de şiştik acaba şaka bir yana ondan önceki haftanın listesi de muhteşemdi,her zaman aynı olmuyor maalesef
sersum eşinin doğumgünü varmış sanırım canım kutlarım:13:
cakmel ve pampiş son mesajımdan sonra bana birşeyler yazmışsınız teşekkür ederim kızlarokumuştum ama geriye dönüp alıntılayamadım:26:
brüxelles yeniden hoşgeldin
haşlanmış nohut ceviz bademin yerine gecebiliyor mu, ya ben son kitapları bilmiyorum eklemeler olmuş galiba:44:
sabah 08:00
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir
çay
6-7 zeytin
ara 10:00
1/2 paket kellogs domatesli kraker
öğlen 12.30
balık
mercimek çorba
salata
ara 15:00
1/2 form bisküvi
akşam18:00
fırında kıymalı yumurtalı karnıbahar
2 kaşık mantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?