Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..önümüzdeki maçlara bakacağız

sağol canım amin

olabilürr karataydan temelli vazgeçmedim ki zaten..denemeler devam edecek..prolu karatay yapıcam sanırım

tabi ki canım ,karatay ana vatanımız , zaman zaman denemeler olacak,beden şaşırcak amacımız malum...
Hükümdar kitabının yazarı Machiavelli ne demiş: ''Amaca ulaşmak için gidilen tüm yollar mübahtır.'' Ben bu sözü her anlamda uygulamanın sıkıntı oluşturacağını düşünsem de diyet konusunda bir sorun teşkil etmez,sanırım

08:30 kahvaltım

soğan kavurmalı 1 yumurtadan omlet
7 mürdüm eriği
11 zeytin
1 parmak kadar yörük peynir
bol maydanoz salatası
ve kış çayı

eveeet hanımlar ;yarın yeni okulumda göreve başlıyorum öğlenci oldum ,süt iznimi de kullanınca saat 13:00-17:00 arası okulda olacağım. Hayırlısı inşallah..
.
[/FONT]

Son düzenleme:
Selam kızlar sabah klasik karatay kahvaltısı sonrasında bol çay su akşama ufak ergenyusu götürmece yurda yerleştirmece
yemekde tavuk pilav karnabahar salatası şimdide kahve ve

1 kase yoğurt mürdüm erikli
1 porsiyon bol limon sirke ve z. yağlı brokoli salatası
1p. yeşil fasulye

2lt su

63 dk spor 7 km 400 kalori

herkese iyi haftalar diliyorum hanımlar...

Son düzenleme:
pek sessiz kalmış topik ergenyusu götürdük geldik şimdi çay faslı ama tatlı krizine engel olamıyorum 2-3 gün kurusu ile biraz fındık yedim biri beni durdursun

Iyi aksamlar kizceler ..

pek bi sessizce kalmis topik .. herkes sosyallesmelerde galiba sersumcanimin dedigi gibi .. ...
benim pek sosyallesmeye halim olmuyor bu aralar .. maalesef ..

yarin guzel bir sosyal aktivetem var yine doktora gitmek gibi mesela .. doktordan sonra ebe ye yazilmak gibi meselaa ..

neyse insallah hersey guzel olacak .. biraz morelsiz gibiyim bugun .. ahh su hormonlarr ..

bugun yediklerime gelince
sabah : 2 dilim karbonhidrati azaltilmis ekmek, menemen , peynir , 1 elma
ogle : 1 dilim sekersiz kakaolu kek ve kahve
aksam: dunden kalan 1 dilim tepside icli kofte , kabak yemegi , 1 kase yogurt

spor : 1 saat tempolu yuruyus

selam kızlar nasılsınız, sersum,kanael,ramaska, birdy ,papadia ..aklıma gelenler çok özledim sizi inş. her şey yolundadır.ben tekrar burdayım ve yarın başlıyorum inş.hadi hayırlısı şimdi çıkmam gerekiyor

yaaa inanamıyorum yaaa..

perşembe günü sabah kıyafetlerimle tartıldığım da 71.300 düm sevindim 70 lere indim diye.. cuma günü sabah erkenden tartıldım 71.00 geldim bugün tartıldım ve 72.500 geldim nasıl bişey böyle inanamıyorum inicem derken çıkmaya başladım.. verirken gram gram alırken kilo kilo ki kaçamağım sadece cumartesi saat 15 de yediğim bir lahmacun ve daha hiç bir şey yemedim o akşam.. :44::44:

canım bana da olmuştu böyle bir şey ödem sanırsam ki 1 hafta sonra en düşük kiloma tekrar kavuşmuş 300 gr de vermiştim, yani takılacak bir şey değil neslihancım rahat ol, ama sinir olup sakın saldırma cıslara

kahvaltım
dereotu
yoğurt
muz
1 kepçe haşlanmış nohut
1 kepçe tarhana çorbası

bol leptinler hanımlar...

günaydın karataylılarrr, bugün başladım kahvaltımı yaptım, haftasonu yani dün gece yarısına yiyeceğimi yedim artık düzenli ve sağlıklı besleneceğim..
kahvaltım
2 haş. yumurta
1 çay b. ceviz badem karışımı
maydanoz,
beyaz peyniır
6 7 zeytin
ve çayyyy

aaaaa kanael hamilemisin çok sevindim gerçekten ben topikten ayrılırken istiyodun şimdi olmuş sağlıkla kucağina al inş. ay çok sevindim kaç aylık?

haşlanmış nohut ceviz bademin yerine gecebiliyor mu, ya ben son kitapları bilmiyorum eklemeler olmuş galiba:44:

inş. öyledir canım valla moralim çok bozuldu ama yemeklere saldırmadım zaten benim moralim bozuk oluca aksine yemek yemem, iştahım kesilir..

bugün.
3 yumurta..
4 zeytin.
2 çatal labne peynir.

iyi haftalar kızlarhaftasonu ist daydık,cepten bir ara okudum ama birşey yazmaya fırsatım olmadı,bir de bu ara işler yoğun,okullar da açıldıkoşturmadayım yani..bugün işlerimi düzene sokup yarından itibaren kaldığım yerden devam inşallah,yürümeye de başlarım
pampiş listeye baktım,eline sağlık canımağlayan bir liste olmuş,ne oldu ay mı büyüdü de biz de şiştik acaba şaka bir yana ondan önceki haftanın listesi de muhteşemdi,her zaman aynı olmuyor maalesef
sersum eşinin doğumgünü varmış sanırım canım kutlarım:13:
cakmel ve pampiş son mesajımdan sonra bana birşeyler yazmışsınız teşekkür ederim kızlarokumuştum ama geriye dönüp alıntılayamadım:26:
brüxelles yeniden hoşgeldin

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz??

Erkenden en uyandim even doktoru ile gorustuk bana ebe icin ayni 24 unde tarih Verdi ... Burada randevu alabilmek cok zoorrr .. Neyseki halledildi .. Ben kahvaltimi yaptim .. Vitaminlerimi aldim..

Kahvaltimda :
2 dilim karbonhidratsiz emek den tost
1 domates
2 zeytin
2 dilim keci peyniri

Eklentiler

• $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 33

tesekkur ederim canim .. daha cok yeni henuz 7 haftalik ,, iyi dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim ..

sağlık olsun canım..hormonlar sapıtır senin canım normal
hoşgeldin canım..özlettin kendini..herşey yolundadır umarım..biz topikte ufak bir değişiklik yaptık artık sadece karatay değil isteyen istediği diyeti yapabiliyor canım..senin de bilgin olsun..tabii aslımız hep karatay
ben de aynı durumdayım canım..şiştim resmen..ama bende şok oldum bakalım cumaya noolcak..bugün tartıldım 79.8 cumadan beri 1.3 kg tamam hafta sonu kaçamak yaptım ama bu kadar da değil..offf offf kurtulamadık şu kilolardan diyecem ama kurtulucaz canım..başka yolu yok..
pek sessiz kalmış topik ergenyusu götürdük geldik şimdi çay faslı ama tatlı krizine engel olamıyorum 2-3 gün kurusu ile biraz fındık yedim biri beni durdursun
sen durdurmuşsun kendini kardelenim baravo sana

sağol canımmm

haşlanmış nohut ceviz bademin yerine gecebiliyor mu, ya ben son kitapları bilmiyorum eklemeler olmuş galiba:44:

slmmm; ben tüm kitaplarını okudum ekleme yok kitaplar birbirine benziyor zaten. yiyebileceğimiz besinler malum sabah ve ya akşam diye düşünüp uygun besinleri dilediğim öğünde yiyorum ben. nohut karatay da var , ben de sabah kahvaltıma ekleyiverdim hoooop

bıktım canım ya zaten sevmiyorum kuruyemiş azıcık ara verdim 1 haftadır yumurta da yemiyorum ama başlıcam gene

2. öğünüm

reyhanlı etsuyunda yer elması
1 kase nohut yemeği
1 kase yoğurt

saat yedi gibi de 1 b. süt

45 dk yürüyüş

sabah 08:00

2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir
çay
6-7 zeytin

ara 10:00

1/2 paket kellogs domatesli kraker

öğlen 12.30

balık
mercimek çorba
salata

ara 15:00

1/2 form bisküvi

akşam18:00

fırında kıymalı yumurtalı karnıbahar
2 kaşık mantı

Son düzenleme:

afiyet olsun sersumum

ben geldiiiiimmkaç gün oldu yazamadım..çok yoğundum bu haftaneyse haftasonu biraz kaçamaklı geçtimıhtarımızın da dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıciiiz artık
bugün yediklerime gelince
sabah canım bişey istemedi sadece 1 elma yedim...
öğlen 1 dilim su böreği ve çay
akşam da küçük bi tabak keşkek

ayrıca 1 saat yürüyüş 30 dk da bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…