Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sana da afiyet olsun bebeeemm

yürüyüş bisiklet

Afiyet olsunn canim .. spor icin de bravo

ben yarın pro yapıciimm..

Afiyet olsunn canim arada siraka kacamaklar olacak tabiki bu gayet normal .. mac daha bitmedi .. pro icin de simiden basarilar dilerim canim .. en kisa zamanda istegine kavusman dilegi ilee

iyi aksamlar kizlarrrr .. nasilsinizzz bugun ?? ben biraz daha iyiyim .. daha morelli .. evde yalnizdim bol bol firsati buldum ..

sabah yediklerimi paylasmistim .. bugun cok aciktim yahu .. normal degildi ..
neyse diger yediklerim :

ogle : 1 kase tarhana corbasi , 1 activia , 3 dilim ananas

ara: 1 minik kase suzme yogurt , 2 dilim ananas , 3 ceviz

aksam: 3 adet kuzu pirz. biraz quinoa dan kisir , biraz da haslanmis karnibahar uzerine baharatli yogurt dokup nane kirmizi biber tereyagi kizdirdim ( caim manti cekti ama yemek istemedim.. vucudumu boyle kandirayim dedim )

yarin is yemegim var ... biraz kacamak olacagini dusunuyorum ... yarin is arkadaslarima mujdeli haberi aciklayacagim .. bakalim tepkileri cok merak ediyorummm..

bugun azcik doktor ile konustum : balik yagi hic bir sekilde zararli degil dedi gunde iki kapsul verdi , d vitamini ( % 200 luk tablet verdi ), demir ( benim kansizlik hastaligindan dolayi) bir de folik asit ( guclendirilmis bir tablet verdi ) bunlari her gun hamilelik boyunca alacakmisim ... bakalim alacagiz .. neler olacak ,, agrilar sancilar , yorgunluk ,kabizlik ,acikma .. hepsi cok normalmis ,... abartacak bir durum yok .. agri kesici gunde 1 tane iin var (katkisiz ve dogal olanindan ) bol bol su .. yapilabildigince yuruyus bu kadar ev odevlerimi aldim .. geldim..

spor : 1 saat normal tempolu yuruyus

hadi bakalım haber herkese yayıldı..hayırlısı canım

Prof Dr Ahmet Maranki kabızlık için kuru incir kürünü öneriyor
5 adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra, 1 bardak sıcak suyun içine koyarak 1-2 saat bekletin Akşam yatmadan önce incirleri yedikten sonra üzerine de suyunu için
Bu kür 3-4 hafta uygulandığında kabızlık için faydalıdırİncir, mide ve bağırsak mukozasını kalıntılardan, balgamlardan temizler ve rahat çalışmalarını sağlar
Uyarı : Bu kürün şeker hastaları tarafından uygulanması uygun değildir

bugün biraz çarşıyı gezdim alışveriş yaptım böylece de baya bi yürümüş oldum.. kzımı kayınvalideme bırakmıştım dönüşte onu aldım çay içtik, karnıbahar kızartması yoğurt eşliğinde onu yedim biraz peynir ve yarım da simit tabiki ki akşam yemeği yok, şimdi yeşil çay demledim onu içiyorum.... yarın da günüm var.. bu hafta geçsin artık hiç sevmedim ben bu haftayı..

toparlanın artıkkk......topik elden gidiyor...yaza 3.5 -4 ay kaldı...hep beraber daha çok motive oluruz...bak zorunlu yoklama yapıcam artık ona göreee...

günayydınnnn.....güzel bir gün diliyorum...bugünden itibaren yarım güne döndüm gene tahmininiz üzerine öğlenciyim..kahvaltımı yaptım az sonra da leslie yapmayı palnlıyorum.ama boğazım kötü yapamayabilirim de.hele çayımı bi içeyim..

kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir
1 activia

bağırsaklar off durumda takviye için form çayın yanına probiyotik aldım ...

ehh bi çay tazeliyeyim isteyen var mıı

Son düzenleme:

çaya asla hayır demem sersumcum.. toplanıcaz, silkelenicez ve kendimize gelicez.. mayısta kuzenimin düğünü var ve benim gitmesi gerekn daha 13 kilom var.. toparlanmak lazım.. hayır demeyi, mideyi ve beyni kontrol altına almak lazım.. lazım da lazım.. ama inanıyorum yapıcaz hep beraber motive olucaz.. güzel günler bizim olucak herkes bize gıpta edip, özenecek inşallah..

kahvaltı:
2 yumurta ve yoğurt..

öğlen günüm var, başta kendime sonra da hatunlar size kaçamaksız bol leptinli günler diliyorum..

gönderiyorum çayını canımm
evet şekerim toparlanmamız lazım..hepberaber.:13::13:.yazın düğünler yemekler en önemlisi denizz mayoo bikinii..ayyy bunları düşünüp sıkmamız lazım..kalın kıyafetler çıkınca bütün fazlalıklar daha çok göze batıyor...amanın sıkmadan olmaz..

kahvaltı:
2 yumurta ve yoğurt..

öğlen günüm var, başta kendime sonra da hatunlar size kaçamaksız bol leptinli günler diliyorum..

afiyet olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…