ben geldiiiiimmkaç gün oldu yazamadım..çok yoğundum bu hafta neyse haftasonu biraz kaçamaklı geçti mıhtarımızın da dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıciiiz artık
bugün yediklerime gelince
sabah canım bişey istemedi sadece 1 elma yedim...
öğlen 1 dilim su böreği ve çay
akşam da küçük bi tabak keşkek
ayrıca 1 saat yürüyüş 30 dk da bisiklet
sağol canımmm.
sana da afiyet olsun bebeeemm
yürüyüş bisiklet
ben geldiiiiimmkaç gün oldu yazamadım..çok yoğundum bu hafta neyse haftasonu biraz kaçamaklı geçti mıhtarımızın da dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıciiiz artık
bugün yediklerime gelince
sabah canım bişey istemedi sadece 1 elma yedim...
öğlen 1 dilim su böreği ve çay
akşam da küçük bi tabak keşkek
ayrıca 1 saat yürüyüş 30 dk da bisiklet
ben yarın pro yapıciimm..
sabah 08:00
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir
çay
6-7 zeytin
ara 10:00
1/2 paket kellogs domatesli kraker
öğlen 12.30
balık
mercimek çorba
salata
ara 15:00
1/2 form bisküvi
akşam18:00
fırında kıymalı yumurtalı karnıbahar
2 kaşık mantı
Afiyet olsunn canimarada siraka kacamaklar olacak tabiki bu gayet normal .. mac daha bitmedi .. pro icin de simiden basarilar dilerim canim .. en kisa zamanda istegine kavusman dilegi ilee
Afiyet olsunn canim .. spor icin debravo
sağol kaneelcim
sağol balımm
iyi aksamlar kizlarrrr .. nasilsinizzz bugun ?? ben biraz daha iyiyim .. daha morelli .. evde yalnizdim bol bol firsati buldum ..
sabah yediklerimi paylasmistim .. bugun cok aciktim yahu .. normal degildi ..
neyse diger yediklerim :
ogle : 1 kase tarhana corbasi , 1 activia , 3 dilim ananas
ara: 1 minik kase suzme yogurt , 2 dilim ananas , 3 ceviz
aksam: 3 adet kuzu pirz. biraz quinoa dan kisir , biraz da haslanmis karnibahar uzerine baharatli yogurt dokup nane kirmizi biber tereyagi kizdirdim ( caim manti cekti ama yemek istemedim.. vucudumu boyle kandirayim dedim )
yarin is yemegim var ... biraz kacamak olacagini dusunuyorum ... yarin is arkadaslarima mujdeli haberi aciklayacagim .. bakalim tepkileri cok merak ediyorummm..
bugun azcik doktor ile konustum :balik yagi hic bir sekilde zararli degil dedi gunde iki kapsul verdi , d vitamini ( % 200 luk tablet verdi ), demir ( benim kansizlik hastaligindan dolayi) bir de folik asit ( guclendirilmis bir tablet verdi ) bunlari her gun hamilelik boyunca alacakmisim ... bakalim alacagiz .. neler olacak ,, agrilar sancilar , yorgunluk ,kabizlik ,acikma .. hepsi cok normalmis ,... abartacak bir durum yok .. agri kesici gunde 1 tane iin var (katkisiz ve dogal olanindan ) bol bol su .. yapilabildigince yuruyus bu kadar ev odevlerimi aldim .. geldim..
spor : 1 saat normal tempolu yuruyus
hadi bakalım haber herkese yayıldı..hayırlısı canım
toparlanın artıkkk......topik elden gidiyor.. .yaza 3.5 -4 ay kaldı...hep beraber daha çok motive oluruz. ..bak zorunlu yoklama yapıcam artık ona göreee...
günayydınnnn.....güzel bir gün diliyorum.. .bugünden itibaren yarım güne döndüm gene tahmininiz üzerine öğlenciyim..kahvaltımı yaptım az sonra da leslie yapmayı palnlıyorum.ama boğazım kötü yapamayabilirim de .hele çayımı bi içeyim..
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir
1 activia
bağırsaklar off durumda takviye için form çayın yanına probiyotik aldım ...
ehh bi çay tazeliyeyim isteyen var mıı
gönderiyorum çayını canımmçaya asla hayır demem sersumcum.. toplanıcaz, silkelenicez ve kendimize gelicez.. mayısta kuzenimin düğünü var ve benim gitmesi gerekn daha 13 kilom var.. toparlanmak lazım.. hayır demeyi, mideyi ve beyni kontrol altına almak lazım.. lazım da lazım.. ama inanıyorum yapıcaz hep beraber motive olucaz.. güzel günler bizim olucak herkes bize gıpta edip, özenecek inşallah..
kahvaltı:
2 yumurta ve yoğurt..
öğlen günüm var, başta kendime sonra da hatunlar size kaçamaksız bol leptinli günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?