gönderiyorum çayını canımm
evet şekerim toparlanmamız lazım..hepberaber.:13::13:.yazın düğünler yemekler en önemlisi denizz mayoo bikinii..ayyy bunları düşünüp sıkmamız lazım ..kalın kıyafetler çıkınca bütün fazlalıklar daha çok göze batıyor. ..amanın sıkmadan olmaz..
afiyet olsun canımm
misssss çay için teşekkürler.. evet yaz gelecek ve yaz demek deniz ve tatil demek.. mayo demek.. offf offf gitsin artık kilolar gelsin yazıflık..
topik artık çok sessiz bu millet nereye kayboldu..gelsinler motivemiz artsın.. hep beraber güzel günlere akalım..
muhtarım yoklama lazım galiba.. bir falaka..
bişey anlatıcam geçenlerde üstüme kıyafet bakarken mağza mağaza gezer ikene bi tanesi çok beğendim ve elime aldım hatun bana dediki XL kalmadı işte o anda gözlerimden ateş fışkırdı.. dedim sen görürsün bir daha ki sefere.. bunlara maruz kalmamak için toparlanmak şart..
eveeet hanımlar ;yarın yeni okulumda göreve başlıyorum öğlenci oldum ,süt iznimi de kullanınca saat 13:00-17:00 arası okulda olacağım. Hayırlısı inşallah...[/FONT]
Gunaydin kizceler ..
Ben simdi uyandim .. Kahvaltimi hazirlayip esim ile guzel bir kahvalti yapacagim . .. Aksama da is yemegimiz varrr
toparlanın artıkkk......topik elden gidiyor.. .yaza 3.5 -4 ay kaldı...hep beraber daha çok motive oluruz. ..bak zorunlu yoklama yapıcam artık ona göreee...
günayydınnnn.....güzel bir gün diliyorum.. .bugünden itibaren yarım güne döndüm gene tahmininiz üzerine öğlenciyim..kahvaltımı yaptım az sonra da leslie yapmayı palnlıyorum.ama boğazım kötü yapamayabilirim de .hele çayımı bi içeyim..
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir
1 activia
bağırsaklar off durumda takviye için form çayın yanına probiyotik aldım ...
ehh bi çay tazeliyeyim isteyen var mıı
aynen yaa yoklama şart artık
gıcıkkkklarrr...yaa insan bedenini bulsa bile yakıştıramıyor ki kendine..
ah nasıl özledim şöyle elimi 38 bedene atıpta içine cukk girmeyii
olacak canım inşallah yaza hepimiz istediğimiz kıyafetleri zevkle giyeceğiz inşallah
Gunaydin kizceler ..
Ben simdi uyandim .. Kahvaltimi hazirlayip esim ile guzel bir kahvalti yapacagim . .. Aksama da is yemegimiz varrr
yettim gari bacım
evet evet toparlanmamız lazım en acilinden,başka yolu yok
afiyet olsun şekercim
bende çok özledim 38 bedenibir sürü kot beni bekliyo dolapta.yeniden giyicem onları işte
selam kız lar, ilk menülerimi yazayım bizim bebelerden fırsat kalmıo sonrasına
dün öğlen
1 kase salata,havuçlu cevizli
1 kase mercimek çorba
3 4kaşık et yemeği
akşam
1kase otlu salata
1 kase çorba
1 mandalina
bu sabah kahvaltım
2 haş. yumurta
badem ceviz
maydanoz
peynir
zeytin
çay
1 küçük salkım siyah üzüm
bu arada dün sabah 85 kg bu sabah 84 geçtiğimiz cuma 83 tüm diyete başlıcam diye yedim yedim, gözüm gönlüm midem doydu çok şükürbu cumaya hedefim en az 83 inş
selam kız lar, ilk menülerimi yazayım bizim bebelerden fırsat kalmıo sonrasına
bu arada dün sabah 85 kg bu sabah 84 geçtiğimiz cuma 83 tüm diyete başlıcam diye yedim yedim, gözüm gönlüm midem doydu çok şükürbu cumaya hedefim en az 83 inş
hoşgeldin bebeeemmm..:13::13::13:
yok valla sıkıyönetim ilan ettim gene
giycez giycez o 38 bedenleri başka yolu yok
çok piss gaza geldim heeehadi ben bi 5 km yürüyüp geleyim
hoşbulduk canumm
falaka ve o güzelim ayaklar tozlu raflardan çıktığına göre sıkıyönetim başlamış demektirbizi anca onlar paklar zaten sersumum
aynen jhon waynen..
sersum kaçar..işler güçler. .akşama görüşürüz..
iyi haftalar kızlarhaftasonu ist daydık,cepten bir ara okudum ama birşey yazmaya fırsatım olmadı,bir de bu ara işler yoğun,okullar da açıldı koşturmadayım yani..bugün işlerimi düzene sokup yarından itibaren kaldığım yerden devam inşallah,yürümeye de başlarım
pampiş listeye baktım,eline sağlık canımağlayan bir liste olmuş,ne oldu ay mı büyüdü de biz de şiştik acaba şaka bir yana ondan önceki haftanın listesi de muhteşemdi,her zaman aynı olmuyor maalesef
sersum eşinin doğumgünü varmış sanırım canım kutlarım:13:
cakmel ve pampiş son mesajımdan sonra bana birşeyler yazmışsınız teşekkür ederim kızlarokumuştum ama geriye dönüp alıntılayamadım:26:
brüxelles yeniden hoşgeldin
tesekkur ederim canim ..daha cok yeni henuz 7 haftalik ,, iyi dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim ..
slmmm; ben tüm kitaplarını okudum ekleme yok kitaplar birbirine benziyor zaten. yiyebileceğimiz besinler malum sabah ve ya akşam diye düşünüp uygun besinleri dilediğim öğünde yiyorum ben. nohut karatay da var , ben de sabah kahvaltıma ekleyiverdim hoooop
bıktım canım ya zaten sevmiyorum kuruyemiş azıcık ara verdim 1 haftadır yumurta da yemiyorum ama başlıcam gene
2. öğünüm
reyhanlı etsuyunda yer elması
1 kase nohut yemeği
1 kase yoğurt
saat yedi gibi de 1 b. süt
45 dk yürüyüş
sabah 08:00
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir
çay
6-7 zeytin
ara 10:00
1/2 paket kellogs domatesli kraker
öğlen 12.30
balık
mercimek çorba
salata
ara 15:00
1/2 form bisküvi
akşam18:00
fırında kıymalı yumurtalı karnıbahar
2 kaşık mantı
Eki Görüntüle 972328
Sıkıyönetim ilan edilmiştir..kaçamak yapan acımasızca dövülecektir..okaaaa...
sonra da ağzına parmak var onu da düşünün..muhtarınızdan duyurulur...
Eki Görüntüle 972329
yeniden hoşgeldin aramıza canım
afiyet olsun menü harikaumarım en kısa zamanda hepimiz hedefimize ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?