Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

misssss çay için teşekkürler.. evet yaz gelecek ve yaz demek deniz ve tatil demek.. mayo demek.. offf offf gitsin artık kilolar gelsin yazıflık..
topik artık çok sessiz bu millet nereye kayboldu.. gelsinler motivemiz artsın.. hep beraber güzel günlere akalım..
muhtarım yoklama lazım galiba.. bir falaka..

bişey anlatıcam geçenlerde üstüme kıyafet bakarken mağza mağaza gezer ikene bi tanesi çok beğendim ve elime aldım hatun bana dediki XL kalmadı işte o anda gözlerimden ateş fışkırdı.. dedim sen görürsün bir daha ki sefere.. bunlara maruz kalmamak için toparlanmak şart..

aynen yaa yoklama şart artık

gıcıkkkklarrr...yaa insan bedenini bulsa bile yakıştıramıyor ki kendine..
ah nasıl özledim şöyle elimi 38 bedene atıpta içine cukk girmeyii

olacak canım inşallah yaza hepimiz istediğimiz kıyafetleri zevkle giyeceğiz inşallah

Gunaydin kizceler ..

Ben simdi uyandim .. Kahvaltimi hazirlayip esim ile guzel bir kahvalti yapacagim . .. Aksama da is yemegimiz varrr

Gunaydin kizceler ..

Ben simdi uyandim .. Kahvaltimi hazirlayip esim ile guzel bir kahvalti yapacagim . .. Aksama da is yemegimiz varrr

günaydın canımcım..afiyetler olsun yarasın bebişimize...akşama da iyi eğlenceler..

yettim gari bacım
evet evet toparlanmamız lazım en acilinden,başka yolu yok
afiyet olsun şekercim

bende çok özledim 38 bedenibir sürü kot beni bekliyo dolapta.yeniden giyicem onları işte

Gunaydin kizceler ..

günaydın kaneelimafiyet olsun yarasın bebişe

selam kız lar, ilk menülerimi yazayım bizim bebelerden fırsat kalmıo sonrasına

dün öğlen
1 kase salata,havuçlu cevizli
1 kase mercimek çorba
3 4kaşık et yemeği

akşam

1kase otlu salata
1 kase çorba
1 mandalina

bu sabah kahvaltım

2 haş. yumurta
badem ceviz
maydanoz
peynir
zeytin
çay
1 küçük salkım siyah üzüm

bu arada dün sabah 85 kg bu sabah 84 geçtiğimiz cuma 83 tüm diyete başlıcam diye yedim yedim, gözüm gönlüm midem doydu çok şükür bu cumaya hedefim en az 83 inş

yettim gari bacım
evet evet toparlanmamız lazım en acilinden,başka yolu yok
afiyet olsun şekercim

bende çok özledim 38 bedenibir sürü kot beni bekliyo dolapta.yeniden giyicem onları işte

hoşgeldin bebeeemmm..:13::13::13:

yok valla sıkıyönetim ilan ettim gene

giycez giycez o 38 bedenleri başka yolu yok

yeniden hoşgeldin aramıza canım
afiyet olsun menü harikaumarım en kısa zamanda hepimiz hedefimize ulaşırız

hoşgeldin bebeeemmm..:13::13::13:

yok valla sıkıyönetim ilan ettim gene

giycez giycez o 38 bedenleri başka yolu yok

hoşbulduk canumm
falaka ve o güzelim ayaklar tozlu raflardan çıktığına göre sıkıyönetim başlamış demektirbizi anca onlar paklar zaten sersumum

teşekkürler hoşbulduk arkadaşım

tesekkur ederim canim .. daha cok yeni henuz 7 haftalik ,, iyi dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim ..

ammaninnnnnn çok küçükmüş maaşallah,

hay allah iyiliğini versin ii yapmışsın, fikir oldu bana ben de yazdım deneyecem sıkılınca

hoşbulduk sersumum çok şükür yolunda herşey doğumu yaptım,sıra geldi kiloların gitmesinee, menü harika hadi bakalım gazamız mübarek ola

kız nerden çıktı bınlar yinee

yeniden hoşgeldin aramıza canım
afiyet olsun menü harikaumarım en kısa zamanda hepimiz hedefimize ulaşırız

teşekkürler leylak, sanadaa tam gaz yürümelere devam,

hadi kızlar gitsin kilolarrrrrrrrrrr, bende kendime olumlamalar yapıyorum 58 kg da çok sağlıklı ve fitim, iradeliyim, başarılıyım, kendime güveniyorum, güzel ve bakımlı olmayı seçiyorummmmmmmmmmmmmmmm, sizi seviyorum

sabah kahvaltım
1 yumurta lop
2 domates kücük boy
maydozyarım demet
10 zeytin
1 kalın dilim peynir
kış cayım

kızımı uyutup spor yapılacak
7 km
60 dk
560 kalori
15.000 adım

bu sabah 51.9 gördüm kızlar kacamak yapmayınca bol su tüketince kilolar gitmeye basladı:)))))

selam kızlarmuhtarım çağrına severek icabet ediyorum
kahvaltım 08.20
tereyağında 2 yumurta
11 yeşil zeytin,1 kk peynir
2 günkurusu,1 çay kaşığı kaymak
yarım bardak süt

öğle arası yürüsem ne güzel olurhaftasonu kaçamaklarından 3 kilo artıdaydım,umarım cumaya kadar eski kiloma bari gelirim,durum çok fena ooff offf
öğlende 1 tabak karnabahar ve bir bardak yoğurt getirdim yanımda,1 avuç çiğ bademim de varakşamda bol salata canım çekiyor,üstüne sütlü kahve olabilirşu şişlikleri atmalıyım üzerimden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…