ben daha önce hiç diyet yapmadım beceremiyodum ara öğünü hiç yapamıyorum bana göre değil çok sık yemek uğraşamam yani ilk diyetim karatay oldu en kolay bu geldi canım
hoşbulduk cakmelcim geçmişi okudumda işe başlamışsın artık hayırlı olsun kuzularla zor olacak değilmi
merhaba kizlar.....
kendimi son zamanlarda cok saldim galiba.bu diyet ve zayiflama durumlarindan SIKILDIM.sanki ruhum yorgun. yediklerime dikkat edemiyorum.leslieyi basliyayim dedim.1 gun yaparsan 3 gun yapmiyorum.bilmiyorum benim halim ne olcak.yaza az kaldi stres yapiyorum...bu senede turkiyeye sisman gitmek istemiyorum.
en kotusude yarin dogumgunum.34 yasima giricem ve hala sismanim.... ekim gibi basladigimda dogum gunumde en az 10-15 kg zayiflamis olucagimi hayal etmistim....hatta odul olarak kendime yeni bir elbise alicaktim.ama hicbiri olmadi 88 le basladim hala 85 im...allahtan yaptigim kacamaklari sabah yapiyorum kacamak yaptigimda da aksami hafif gecistiriyorum yoksa daha da kilo alirdim..............
kendime o kadar cok kiziyorum ki anlatamam.cunku bunun tek sorumlusu benim... ama hala bir gun zayiflayabilirmiyim bilmiyorum...artik umudum da kalmadi...
yeni bir baslangic :yeni bir ben :yeni bir umut lazim...................:44::44::44::44::44:
gecen haftayla ayniyim 85.
sersum canim kolay gelsin....
gecmise bakamadim...kizlar basinizi agrittim kusura bakmayin..........
ins.sizin yuzunuz gulmustur tartida................
hhmm iyi barim son olsun, ama bizi ayıp olmasınlar bizi maffediyor. ayıp olmasın diye benim davet etmem gereken misafirler var erteliyorum, bakalım ne kadar daha ayıp etcemçünkü çağırınca hamur işi yapacam ve evde olunca dayanamıyorum
ellerine sağlık bu güzel liste için sersumcum... ilk 3 kutluyorum helal olsun hanımlar...14 Şubat sevgililer günümüz kutlu olsun .
işte 14 Şubat listemiz
1-_Kardelennn_ -1000gr %1.390
2-fbmy8785 -1000gr %1.290
3-güleryüz2011 -600gr %1.156
:13:4-filiztoprak -400gr %0.578
:13:5-neslihansltn -400gr %0.563
:13:6-cakmel -400gr %0.501
:13:7-özlemkartal -200gr %0.206
:102:ramaska 00 %00
:102:sersum ++600gr %0.764
:102:naz8 ++1200gr %1.55
:102:leylak84 ++2000gr %2.836
gelmeyenler
papadiya
ficans
herkesi ama herkesii kutluyorum..bugün kimseye dayak atmadım. .umudumuz için savaşımız için aynı kiloda kalan ramaskama ve kilo alanların kulaklarına başaracağız arkadaşlar diye fısıldadım
buradayız bu bile birşey önemli olan azim..bukez son defa verip kurtulacağız bu kilolararı..üzülmek yok azimle ısrarla kaçamaksız olarak fit vücutlarla kavuşacağız bu yaza..:13::13::13::13:
:119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
:132::132::132:
sersum ellerine sağlık liste çok güzel olmuş. birincimizde tebrik ederim.. herkesin sevgililer günü kutlu olsun.. eş ve sevgililerle bir ömür mutluluklar...
öncelikle birincimizi ve sonra da tüm arkadaşlarımı kutluyorumkendimi de kutluyorum sonuncu olduğum için
senin de eline emeğine sağlık sersumum
ellerine sağlık bu güzel liste için sersumcum... ilk 3 kutluyorum helal olsun hanımlar...
:
selam kızlar sonunda gelebildim
sersumcum yarın bende bildirim yapmak isterim ama durumlar değişmiş son kaldığım kiloyu 3 mi bölücem 3 hafta oldu ama siz tekrar başlamışsınız ben yokken baya bi değişiklikler olmuş 3 öğün gitmiş 5-6 öğünler gelmiş oh oh tostlar falan gerçi hepsini okuyamadım yavaş yavaş okucam artık hala eksikleri var temizlik işleri canım çıktı yaa yediğim hurmalar totomu tırmalar hesabı oldunapalım ama mutfak güzel oldu birazda olsa genişledi fırınımı kullanamıyordum küçük fırın almıştım balkonda onu kullanıyodum canlar şimdi serap görmüş gibi oldum bol bol sağlıklı şeyler yapıcam artık
kaneelcim mutlu haberi duydum çokkkkkkkk sevindim senin adına dikkat et artık kendine öpüyorum canım kutluyorum seni
fazla geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah
herkez farklı diyet yapıyor herhalde ilk baktığımda şaşırdım şok geçirdim noluyo be farklı bir topikdemiyim dedim baktım bizim kızlar isimler tanıdık neyse herkez yolunu çizmiş alışmışız karataya biraz üzüldüm hep birbirimiz ikaz ediyoduk falan en çok ta gamzeye acıdım ne çeti kız bizden be korktu kaçtı onu yeme bunu yeme
ama isteyen karataya devam ediyo herhalde bende devam etmeyi düşündüm ekmek bana gelmiyo kızlar hemen kilo alıyorum 1dilim bile olsa ama size özendim tam buğday ekmeği aldım çokkk hoşuma gitti çok tok tutuyo 1 dilim bile fazla geliyo dilimler büyük olduğu içn
şöle düşümdüm karataya devam fakat çok değil arada mesela sahanda yumurta gibi tereyağına batırmak için gibi yiyebilirim burayada yazarım tabi
tatilde dikkat etsemde arada tatlı yedim azda olsa ama kola içmedim kiloya gelince 71 olmuştum eve gelince verdim tabiiii 69 falan oldum ama şu an kaç bilmiyorum yarın sabaha görücem iş güç çok yoruldum uğraştım ama yemek yapmak zor olduğu için dışardanda yedik çok aç olunca dikkat edemedim kaçırdığım oldu evde lavabo yok su yok yeri geldi ocak yok çaycıda çay yaptık kahvaltı falan amaaaaaaaaaaaaan baya bi macera anlat anlat bitmez çok özlemişim kızlar sizleri hasretten bayabi yazmışım affedin gariiiiiiiiiiiiiöpüyorummmmmm
sersumcum cevabını bekliyorummmmmmm canımm
canım bu guzel ve ozen ıle hazırlanmıs lıste ıcın elıne koluna saglık14 Şubat sevgililer günümüz kutlu olsun .
işte 14 Şubat listemiz
1-_Kardelennn_ -1000gr %1.390
2-fbmy8785 -1000gr %1.290
3-güleryüz2011 -600gr %1.156
:13:4-filiztoprak -400gr %0.578
:13:5-neslihansltn -400gr %0.563
:13:6-cakmel -400gr %0.501
:13:7-özlemkartal -200gr %0.206
:102:ramaska 00 %00
:102:sersum ++600gr %0.764
:102:naz8 ++1200gr %1.55
:102:leylak84 ++2000gr %2.836
gelmeyenler
papadiya
ficans
herkesi ama herkesii kutluyorum..bugün kimseye dayak atmadım. .umudumuz için savaşımız için aynı kiloda kalan ramaskama ve kilo alanların kulaklarına başaracağız arkadaşlar diye fısıldadım
buradayız bu bile birşey önemli olan azim..bukez son defa verip kurtulacağız bu kilolararı..üzülmek yok azimle ısrarla kaçamaksız olarak fit vücutlarla kavuşacağız bu yaza..:13::13::13::13:
:119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
:132::132::132:
bu konuda bende herkese katılıyorum, karatay hocanın kitaplarında bolca hipoglisemi geçiyor ve çözüm olarak da;karatay beslenmesi diyorayrıca hoşgelmişsen...
Teşekkür ederim, başladım kitaba umarım faydası olur
uyudum canım uyudumMuhtarım ne yapıyon uyudunmu nöbet sonrasında
ne güzel kanelim hediye her zaman güzeldir..merhaba kızlar mobilden giriyorum henüz listeye bakamadım .. Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu mutlu olsun 🌹🌹🌹🌹 bende kocisimden süprizler aldım güzeldi .. Önce parfümümü hediye etti sonra yemek yedik sonra postaya bak dedi ben unuttum bakmayı yine guzel bir hediye .. Çikolata yaptırmış kart yaptırmış yazdırmış .. Özel bi kaç şey .. Aslında kutlamıyoruz cok da saçma buluyorum ama hediye almak guZel şey be..
sevgililer günü hatrına affedildiniz..bugün gerçi saat itibari ile cumartesi olmuş ama..
kızımı kayınvaldeme oğlumu görümceme bıraktık ve biz eşimle gezmelere çıktık.. önce yemek gayet masum ızgara tavuk.. sonrası biraz falakalık eşim 10 yıldır künefe yemedim dedi ve künefe yemeğe gittik çeyrekten biraz fazla da künefe yedim.. sonrasında yürüdük ama yediğimi kurtarmaz.. 4 aydır hiç tatlı yememiştim. ağır geldi.. ama eş hatırına yedim..
sersum falakalık oldum biliyorum ama bir daha olmayacak, kurtarır mı beni acaba bir daha olmayacak demek.
son kez afiyet olsun diyeyim azıcık sıkı tut artık canım yoksa gitmiyor annem geliyor bişeyler hazırlayıp teyzeme götüreceğim cıslı mama yok kendime onlara var amadün benim de eşim geldi beni öptü karımcım çarşıya çıkış yasaktı çiçek alamadım dedii..ben de ah kuzum zaten ben beklemiyordum kii bu öpücük yeter didimm...
zaten doğum günümde canlı çiçek bulana kadar canı çıkmıştı adamın
herkesi affettim kendimi affetmiyorum..
akşam bizimkiler ısrarla pizza istediler yaptım vee dayanamadım yedim..
ama bugünden itibaren herkesi uyarıyorum falaka..artık sevgililer günü de bitti kızlarr kendimize gelelim lütfenn
sabah
2 tane yulaf kepeğinden krep
salçalı omlet
peynir zeytin
sucuk pastırma
çay çayy
son kez afiyet olsun diyeyim azıcık sıkı tut artık canım yoksa gitmiyor annem geliyor bişeyler hazırlayıp teyzeme götüreceğim cıslı mama yok kendime onlara var ama
.
sabah yumurta salatası içinde yok yokbiraz çiğ badem cevizim kalmadı fırsat bulursam bugün alırım yoksa yarına kalır yürüyüşü biraz artırmam lazım 60 rakamlar hayal olacak anlaşılan sabah bi kotum vardı giyeyim dedim şişkoyken sıgmıyordum şimdide totoda durmuyo boşuna saklamışım
yok yoookk bu sonduu...yemeklerimi yaptım kendime buzluğa attım onlara ne yaparsam yapayım yemiycem artık. .dün eşimin ısrarıyla yedim.:26:.sonra da küstüm ona sen benim kilo vermemi istemiyor musun da ısrar ediyorsun dedim ..tamam söz bidaa demiycem dedi
aman kardelenim ne güzel işte daraltırsın olur biter..
afiyet olsunnn canimm... onemli olan hediye degil hatirlanmaktir .. hatirlanmakda cok guzelldün benim de eşim geldi beni öptü karımcım çarşıya çıkış yasaktı çiçek alamadım dedii..ben de ah kuzum zaten ben beklemiyordum kii bu öpücük yeter didimm...
zaten doğum günümde canlı çiçek bulana kadar canı çıkmıştı adamın
herkesi affettim kendimi affetmiyorum..
akşam bizimkiler ısrarla pizza istediler yaptım vee dayanamadım yedim..
ama bugünden itibaren herkesi uyarıyorum falaka..artık sevgililer günü de bitti kızlarr kendimize gelelim lütfenn
sabah
2 tane yulaf kepeğinden krep
salçalı omlet
peynir zeytin
sucuk pastırma
çay çayy
canim bugun durmak yok bol bol haraket , 0 kacamak , bol su , bol yesil cay ..yok yoookk bu sonduu...yemeklerimi yaptım kendime buzluğa attım onlara ne yaparsam yapayım yemiycem artık. .dün eşimin ısrarıyla yedim.:26:.sonra da küstüm ona sen benim kilo vermemi istemiyor musun da ısrar ediyorsun dedim ..tamam söz bidaa demiycem dedi
aman kardelenim ne güzel işte daraltırsın olur biter..
bugün gerçi saat itibari ile cumartesi olmuş ama..
kızımı kayınvaldeme oğlumu görümceme bıraktık ve biz eşimle gezmelere çıktık.. önce yemek gayet masum ızgara tavuk.. sonrası biraz falakalık eşim 10 yıldır künefe yemedim dedi ve künefe yemeğe gittik çeyrekten biraz fazla da künefe yedim.. sonrasında yürüdük ama yediğimi kurtarmaz.. 4 aydır hiç tatlı yememiştim. ağır geldi.. ama eş hatırına yedim..
sersum falakalık oldum biliyorum ama bir daha olmayacak, kurtarır mı beni acaba bir daha olmayacak demek.
selam kızlar benim minnak uyumadı zır zırrrrr ayaktayım hala leptinim bu gece de uçtuneysem geçmişe baktım,sersum güzel liste için eline sağlık arakadaşım, birincimizi ve listedeki veren veremeyen herkesleri kutluyorum, ne de olsa bi emek harcıyoruz
çakmel teşekkürler canım, esmer arkadaşım toplu çağırma fırsatım olsa keşke, akşamleyin eşimi aradı bi aile yarın müsaitseniz bebek görelim diye ne diyek müsaitiz buyrun gelin
neysem diyecem o ki sabah dişçiye gitcem akşam oğlumun deyimiyle misakir gelecek, ben olamam bıralarda bu arada bizim 1 no da uyandı bıdır bıdır konuşuyoben kaçar canlar dünkü menü mü de yazayım bari
öğle
kuru fasulye
turşu cacık
incir ceviz
akşam
çorba
salata
tek yumurta kırdım bide
incir ceviz
bu incir cevizi abarttım biliyorum
bugünde kuru fasulye düşünüyorum
hadi hafta sonu dikkat edelim inş. canımız bir şey çekerse ne yapıyoruz yaşasın pitkiiiiii çayııııııııı
uyudum canım uyudum
ne güzel kanelim hediye her zaman güzeldir..
sevgililer günü hatrına affedildiniz..
slm millet
dün sabah
kkk
akşam ve öğle
kuru patlıcan ve biber dolması ile yoğurt dolmam bulgurlu ve kıymalıydı
1,5 lt su
bu gün
kahvaltım
3 hurma
2 kayısı
5 kaju
5 badem
3ceviz
5 fıbdık
10 zeytin
yumurta salatası
ikindi
2 tabak kısır
2 tavuk pirzoş
2 lt su
daralacak o kadar çok şey varki
kesinlikle canım hatırlamak yeter..afiyet olsunnn canimm... onemli olan hediye degil hatirlanmaktir .. hatirlanmakda cok guzellsersumcann bu son kacamak olsun aha yaza kaldi 3 ay .. eslere kanmak yok .. onlarin isi gucu bizleri kandirmak valla ... benim ki de manti istiyor dedim oldu .. yaparsam bende yicem sonra yuruyemeyecegim zevk ugruna hoooop gelsin ekstra 1 kilo yoook dedim yine aksam icin hasladim karnibahari ustune azcik sarimsakli yogurt onun ustune eristilmis tereyag aci biber nane .. al sana karnibahar manti
canim bugun durmak yok bol bol haraket , 0 kacamak , bol su , bol yesil cay ..
LOR]
Ekmek Tarifi
Dukan diyeti
Malzemeler
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı light yoğurt
8 yemek kaşığı yulaf kepeği ya da karışımı
1 paket kabartma tozu
5 yemek kaşığı light süt
Bir çimdik tuz
Öncelikle yumurtaları bir kaba ekleyin, yoğurt ve sütü de ilave ederek çırpın. Daha sonra içerisine yulaf kepeğini ekleyin ve çırpmaya devam edin. Ardından tuz ve kabartma tozunu da ekleyin ve son bir kez daha karıştırın. Bir borcama ya da kek kalıbıma dökün. Yağlı kağıt sererek ya da kalıbı biraz yağlayarak kullanabilirsiniz.
170 derecelik fırında yarım saat kadar pişirin, kürdanla kontrol ederek 10 dakika daha pişirin ve servis edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?