Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende karataydayım ama gramla gidiyor yaaaa
evet çalışıyorum 1 haftadır tempoyu beynim kaldıramadı daha bedenim de haftaya inş. alışıcam canım.senin de mutfağında mis gibi sağlık dolu kokular yayılsın filizcimmm

yapma ramaskacım ya bende de bu gel gitler çok oldu ama eğer birşey istiyorsak onu elde etmek için uğraşmamız lazım bak bendende gramla gidiyo bu mel'un şeyler ama kararlıyım eski 36-38 beden elbiselerime bakmıcam onlrı giyicem artık inşallah.Sen azmet canım ya doğru beslen gerisi gelecek bedenini tanıyorsun nasılsa, ona göre beslenirsin olur biter. birde hayır demeyi öğrendik mi bu iş tamam. göreceksin gün gelecek vay be bu kiloları nasıl verdim diyeceksin

ay sen çok tatlısın canım yaaa

ellerine sağlık bu güzel liste için sersumcum... ilk 3 kutluyorum helal olsun hanımlar...

geride kalanları da (biz oluyoruz) kutluyorum

gerçekten çok güzel

sersum ellerine sağlık liste çok güzel olmuş. birincimizde tebrik ederim.. herkesin sevgililer günü kutlu olsun.. eş ve sevgililerle bir ömür mutluluklar...

öncelikle birincimizi ve sonra da tüm arkadaşlarımı kutluyorumkendimi de kutluyorum sonuncu olduğum için
senin de eline emeğine sağlık sersumum

ellerine sağlık bu güzel liste için sersumcum... ilk 3 kutluyorum helal olsun hanımlar...
:

merhaba kızlar mobilden giriyorum henüz listeye bakamadım .. Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu mutlu olsun 🌹🌹🌹🌹 bende kocisimden süprizler aldım güzeldi .. Önce parfümümü hediye etti sonra yemek yedik sonra postaya bak dedi ben unuttum bakmayı yine guzel bir hediye .. Çikolata yaptırmış kart yaptırmış yazdırmış .. Özel bi kaç şey .. Aslında kutlamıyoruz cok da saçma buluyorum ama hediye almak guZel şey be..

Eklentiler

• $image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 40

canım cok tesekkur ederım

canım bu guzel ve ozen ıle hazırlanmıs lıste ıcın elıne koluna saglık ınsallah nobetınde ıyı gecmıstır okudum sakın ama yatagından ayrı gayrı zor be gulummmm

cok tatlılar canım allah agzınızın tadını bozmasın canım

bugün gerçi saat itibari ile cumartesi olmuş ama..
kızımı kayınvaldeme oğlumu görümceme bıraktık ve biz eşimle gezmelere çıktık.. önce yemek gayet masum ızgara tavuk.. sonrası biraz falakalık eşim 10 yıldır künefe yemedim dedi ve künefe yemeğe gittik çeyrekten biraz fazla da künefe yedim.. sonrasında yürüdük ama yediğimi kurtarmaz.. 4 aydır hiç tatlı yememiştim. ağır geldi.. ama eş hatırına yedim..

sersum falakalık oldum biliyorum ama bir daha olmayacak, kurtarır mı beni acaba bir daha olmayacak demek.

selam kızlar benim minnak uyumadı zır zırrrrr ayaktayım hala leptinim bu gece de uçtu neysem geçmişe baktım,sersum güzel liste için eline sağlık arakadaşım, birincimizi ve listedeki veren veremeyen herkesleri kutluyorum, ne de olsa bi emek harcıyoruz
çakmel teşekkürler canım, esmer arkadaşım toplu çağırma fırsatım olsa keşke, akşamleyin eşimi aradı bi aile yarın müsaitseniz bebek görelim diye ne diyek müsaitiz buyrun gelin
neysem diyecem o ki sabah dişçiye gitcem akşam oğlumun deyimiyle misakir gelecek, ben olamam bıralarda bu arada bizim 1 no da uyandı bıdır bıdır konuşuyo ben kaçar canlar dünkü menü mü de yazayım bari

öğle
kuru fasulye
turşu cacık
incir ceviz

akşam
çorba
salata
tek yumurta kırdım bide
incir ceviz

bu incir cevizi abarttım biliyorum

bugünde kuru fasulye düşünüyorum

hadi hafta sonu dikkat edelim inş. canımız bir şey çekerse ne yapıyoruz yaşasın pitkiiiiii çayııııııııı

Muhtarım ne yapıyon uyudunmu nöbet sonrasında
uyudum canım uyudum
ne güzel kanelim hediye her zaman güzeldir..
sevgililer günü hatrına affedildiniz..

dün benim de eşim geldi beni öptü karımcım çarşıya çıkış yasaktı çiçek alamadım dedii..ben de ah kuzum zaten ben beklemiyordum kii bu öpücük yeter didimm...
zaten doğum günümde canlı çiçek bulana kadar canı çıkmıştı adamın

herkesi affettim kendimi affetmiyorum..
akşam bizimkiler ısrarla pizza istediler yaptım vee dayanamadım yedim..

ama bugünden itibaren herkesi uyarıyorum falaka ..artık sevgililer günü de bitti kızlarr kendimize gelelim lütfenn

sabah

2 tane yulaf kepeğinden krep
salçalı omlet
peynir zeytin
sucuk pastırma
çay çayy

son kez afiyet olsun diyeyim azıcık sıkı tut artık canım yoksa gitmiyor annem geliyor bişeyler hazırlayıp teyzeme götüreceğim cıslı mama yok kendime onlara var ama
.

sabah yumurta salatası içinde yok yok biraz çiğ badem cevizim kalmadı fırsat bulursam bugün alırım yoksa yarına kalır yürüyüşü biraz artırmam lazım 60 rakamlar hayal olacak anlaşılan sabah bi kotum vardı giyeyim dedim şişkoyken sıgmıyordum şimdide totoda durmuyo boşuna saklamışım

yok yoookk bu sonduu...yemeklerimi yaptım kendime buzluğa attım onlara ne yaparsam yapayım yemiycem artık..dün eşimin ısrarıyla yedim.:26:.sonra da küstüm ona sen benim kilo vermemi istemiyor musun da ısrar ediyorsun dedim..tamam söz bidaa demiycem dedi

aman kardelenim ne güzel işte daraltırsın olur biter..

daralacak o kadar çok şey varki

slm millet

dün sabah
kkk

akşam ve öğle

kuru patlıcan ve biber dolması ile yoğurt dolmam bulgurlu ve kıymalıydı
1,5 lt su

bu gün
kahvaltım
3 hurma
2 kayısı
5 kaju
5 badem
3ceviz
5 fıbdık
10 zeytin
yumurta salatası

ikindi
2 tabak kısır
2 tavuk pirzoş

2 lt su

afiyet olsunnn canimm... onemli olan hediye degil hatirlanmaktir .. hatirlanmakda cok guzell sersumcann bu son kacamak olsun aha yaza kaldi 3 ay .. eslere kanmak yok .. onlarin isi gucu bizleri kandirmak valla ... benim ki de manti istiyor dedim oldu .. yaparsam bende yicem sonra yuruyemeyecegim zevk ugruna hoooop gelsin ekstra 1 kilo yoook dedim yine aksam icin hasladim karnibahari ustune azcik sarimsakli yogurt onun ustune eristilmis tereyag aci biber nane .. al sana karnibahar manti
canim bugun durmak yok bol bol haraket , 0 kacamak , bol su , bol yesil cay ..

afiyet olsunnn canimm .. olacak tabiki kacamaklar onemli olannn ... devamini getirmemek .. herhalukarda yedigin seyin ardindan yurumussun hepsini yakmasa bile yakmaya baslamasinaa sebep olmustur diye dusunuyorum .. bugun .. aynen sersumcan gibi 0kacamak,bol su,bol haraket, bol yesil cay

uyudum canım uyudum

ne güzel kanelim hediye her zaman güzeldir..

sevgililer günü hatrına affedildiniz..

afiyet olsunnn canimm

selam...

2. öğün olarak 1-1.5 avuç kabak çekirdeği
avuç içim kadar pestil

akşam öğünüm

2 yulaf kepeği üstüne iskender(valla pide yerine gayet lezzetli oldu)
1/2 bardak şalgam suyu

şimdi de çay keyfim..buyrun

bugün sabahtan ev süpürüldü silindi..çamaşırlar yıkandı kurutuluyor..sonra da beyazları hallettim mi işler bitti..yarına rahatım..

Ekmek Tarifi
Dukan diyeti

Malzemeler

3 adet yumurta
3 yemek kaşığı light yoğurt
8 yemek kaşığı yulaf kepeği ya da karışımı
1 paket kabartma tozu
5 yemek kaşığı light süt
Bir çimdik tuz

Öncelikle yumurtaları bir kaba ekleyin, yoğurt ve sütü de ilave ederek çırpın. Daha sonra içerisine yulaf kepeğini ekleyin ve çırpmaya devam edin. Ardından tuz ve kabartma tozunu da ekleyin ve son bir kez daha karıştırın. Bir borcama ya da kek kalıbıma dökün. Yağlı kağıt sererek ya da kalıbı biraz yağlayarak kullanabilirsiniz.

170 derecelik fırında yarım saat kadar pişirin, kürdanla kontrol ederek 10 dakika daha pişirin ve servis edin.

daralacak o kadar çok şey varki

kesinlikle canım hatırlamak yeter..
evet kaneelim artık kandıramaz valla...

ohh miss al sana mantı da bizimkileri biliyon hayatta yemezler..sen şanslısın..

1 form 1 de elmalı yeşil çay içtim canım..suyu da 2 lt yaptım mı tamamdır.:13::13::13:.yarına da leslie ye başlıyorum hadii bakalım

:13::13::13:süpper....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…