kesinlikle canım hatırlamak yeter..
evet kaneelim artık kandıramaz valla...
ohh miss al sana mantı da bizimkileri biliyon hayatta yemezler..sen şanslısın..
1 form 1 de elmalı yeşil çay içtim canım..suyu da 2 lt yaptım mı tamamdır.:13::13::13:.yarına da leslie ye başlıyorum hadii bakalım
:13::13::13:süpper....
evet canim .. ne yapayim can istesede yememeye gayret ediyorum .. ilk aylarda boyle canin istedikleri yenirse olurum 9 ayda davul zurna
menu harika canim valla .. ben suyu ebemin dedigi uzere 3 lt cikardim .. cunku annem gibi sisiyorum .. ne kadar su okadar rahat yasam
kesinlikle canım.:13::13::13:
.evet nekaa suu okaa rahat...
merhaba kızlar mobilden giriyorum henüz listeye bakamadım .. Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu mutlu olsun 🌹🌹🌹🌹 bende kocisimden süprizler aldım güzeldi .. Önce parfümümü hediye etti sonra yemek yedik sonra postaya bak dedi ben unuttum bakmayı yine guzel bir hediye .. Çikolata yaptırmış kart yaptırmış yazdırmış .. Özel bi kaç şey .. Aslında kutlamıyoruz cok da saçma buluyorum ama hediye almak guZel şey be..
mutluluğunuz daim olsun cnm eşin ne güzel düşünmüş maşallah
hahaha .. valla tuvalet ile gizli bir ask yasar olduk ... bu kadar cok cise cikilir mi yahuuama isin aslini ogrendim .. cocuk buyudukce idrar torbasina baski yapiyormus .. bu neden ile bol bol tuvalete cikma ihtiyaci duyuyormusuz
mutfak budur sersumcum sonunda fotoyu yayınladım neyse
gelelim bugün yediklerime
karatay diyeti
sabah
1 elma yedim pazara falan gittim yerleştir falan uğraştım
kızımın odasını topladım bi görseniz sanki kıyafet mağzası herşeyi atmış ortada toplamıyoda hiç laf tutmuyorlar
öğlen dersaneden geldi çay koyduk
tavuk kanat teflonda yarım dilim tambuğday ekmeği
akşam
kuru fasulye
salata
yoğurt
sizleri öpüyorum
şu an çay keyfi yapıyorum
14 Şubat sevgililer günümüz kutlu olsun .
işte 14 Şubat listemiz
1-_Kardelennn_ -1000gr %1.390
2-fbmy8785 -1000gr %1.290
3-güleryüz2011 -600gr %1.156
:13:4-filiztoprak -400gr %0.578
:13:5-neslihansltn -400gr %0.563
:13:6-cakmel -400gr %0.501
:13:7-özlemkartal -200gr %0.206
:102:ramaska 00 %00
:102:sersum ++600gr %0.764
:102:naz8 ++1200gr %1.55
:102:leylak84 ++2000gr %2.836
gelmeyenler
papadiya
ficans
herkesi ama herkesii kutluyorum..bugün kimseye dayak atmadım. .umudumuz için savaşımız için aynı kiloda kalan ramaskama ve kilo alanların kulaklarına başaracağız arkadaşlar diye fısıldadım
buradayız bu bile birşey önemli olan azim..bukez son defa verip kurtulacağız bu kilolararı..üzülmek yok azimle ısrarla kaçamaksız olarak fit vücutlarla kavuşacağız bu yaza..:13::13::13::13:
:119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
:132::132::132:
moral bozmak yok canım sen istediğin sürece vereceksin inan kendine
herkezi kutluyorum yılmak yok kızlar özelliklede ramaska biz yanındayız canım liste fena güzel olmuş muhtarımdanda bunu beklerdim hem liste hem de motive ne çektin bizden be muhtarım
bende karataydayım ama gramla gidiyor yaaaa
evet çalışıyorum 1 haftadır tempoyu beynim kaldıramadı daha bedenim de haftaya inş. alışıcam canım.senin de mutfağında mis gibi sağlık dolu kokular yayılsın filizcimmm
yapma ramaskacım ya bende de bu gel gitler çok oldu ama eğer birşey istiyorsak onu elde etmek için uğraşmamız lazım bak bendende gramla gidiyo bu mel'un şeyler ama kararlıyım eski 36-38 beden elbiselerime bakmıcam onlrı giyicem artık inşallah.Sen azmet canım ya doğru beslen gerisi gelecek bedenini tanıyorsun nasılsa, ona göre beslenirsin olur biter. birde hayır demeyi öğrendik mi bu iş tamam. göreceksin gün gelecek vay be bu kiloları nasıl verdim diyeceksin
gerçekten çok güzel
özeline yazdım ramaskam..seni seviyoruz ve sen ne karar verirsen yanındayız
kizlar guzel mesajlarinizla bana moral verdiginiz icin tesekkurler...ama gercekten o gun kotuydum...
bu zayiflama sureci cok zor ve sabir isteyen surec birseyler yapmaya calisipta hedefine ulasamadiginda insan hayal kirikligina ugruyor....
dun dogum gunumdu. biz sevgililer gunuyle dogumgunumu birlikte kutluyoruz...esim victoria secretten 2 tane parfum seti dogum gunum pastasi ve orkideyle geldi.cok mutlu oldum.bana moral oldu....
esimin ve kizimin israriyla bir dilim pasta yedim.
sersum canim liste icin tesekkurler.
cakmel canim okula baslamissin hayirli olsun ve kolay gelsin.ufakliga kim bakiyor.
bruxcelles canim hosgeldin.anali babali buyusun.ufaklik ne kadar oldu.
filiz toprak canim mutfagin hayirli olsun.iyi gunlerde kullan.
kizlar hepinizi opuyorum.ins.herkes hedefine en kisa zamanda ulasir.sabir ve irade diliyorum...
kizlar guzel mesajlarinizla bana moral verdiginiz icin tesekkurler...ama gercekten o gun kotuydum...
bu zayiflama sureci cok zor ve sabir isteyen surec birseyler yapmaya calisipta hedefine ulasamadiginda insan hayal kirikligina ugruyor....
dun dogum gunumdu. biz sevgililer gunuyle dogumgunumu birlikte kutluyoruz...esim victoria secretten 2 tane parfum seti dogum gunum pastasi ve orkideyle geldi.cok mutlu oldum.bana moral oldu....
esimin ve kizimin israriyla bir dilim pasta yedim.
sersum canim liste icin tesekkurler.
cakmel canim okula baslamissin hayirli olsun ve kolay gelsin.ufakliga kim bakiyor.
bruxcelles canim hosgeldin.anali babali buyusun.ufaklik ne kadar oldu.
filiz toprak canim mutfagin hayirli olsun.iyi gunlerde kullan.
kizlar hepinizi opuyorum.ins.herkes hedefine en kisa zamanda ulasir.sabir ve irade diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?