bugün tam mayışma modundayım....
Eki Görüntüle 979615
sabah kahvaltım
1 kaysı yumurta
2 dukan krepi
peynir zeytin
ev sucuğu
çay çayy
1 form çay
burda yine kar yağıyor kızlar...off yaaa töbe tööbee bıktım ben artıkk ...azcuk ta batıya yağsın beyaaa.....
lapa lapa yağıyor gene
hemen balkona serçelere bulgurumu koydum cici kuşlarım aç kalmasınlar..
Allah bu soğuklarda dışarıda olanlara yardım etsin
herkeşler kaçamak gene...bak kızıyom haaaa
neler karıştırıyonuz bakem gene
neyse ben gidip çamaşırları çıkarıp düreyim barii..ses seda yok
kimsecikler yok sersumum be yaa...
canim bizim alismis olmamiz lazim kisa kara..
.canim bu sene tayincisiniz tayinler ne zaman belli olcak canim hayirlisiyla.
bende cikiyorum ufakligi uyutmam lazim opt.canim gorusuruz...kolay gelsin canim
Bir öğünde fazla yemek yemek kilo aldırır mı?
Bir zayıflama programı uygulayan kişi, normal koşullar altında bir gün yemeği fazla kaçırdığında, ertesi gün bir miktar kilo artışıyla karşılaşabilir. Bunun en önemli nedeni, diyet programına başlandığı andan itibaren vücudun belli bir kıtlık düşüncesine, hissine sokulmasıdır. Bu kıtlık düşüncesi dolayısıyla metabolizma, alınan küçük bir fazla besini dahi depolama eğilimine girer.
Diyet yapmayan ve koruma programında olan bir kişi, bir akşam yemeği fazla kaçırdığı için oluşan enerji artışından dolayı, hemen ertesi gün çok ciddi bir kilo artışıyla karşılaşmaz. Bunun en önemli nedeni ise, diyetisyenin yaptığı en önemli işlerden biri olan, kişinin bünyesini kıtlık döneminden çıkarmaktır. Metabolizma eğer kıtlık bilincinden çıkmışsa, bir akşamlık fazla yemek kaçırma olayı, herhangi bir kilo sorunu yaratmayacaktır.
Kilo koruma programına uyulmalı
Normalde düşük kalorili bir diyete ve dengeli bir beslenme programına alışmış bir metabolizma, bir takım sindirim sistemi sorunları yaşayacaktır. Ancak bunun hemen ardından ciddi bir kilo artışı olmayacaktır. Genellikle kilo verme programında olan kişiler, bir akşam fazla kaçırdıkları için kilo alma endişesi duyarlar. Oysa koruma programında bu böyle yaşanmaz. Kişi alması gereken kaloriyi almaya ve vücut bunu tolere etmeye başladığında, kıtlıktan çıktığında, bir akşamda yenilen şeyler kilo yapmayacaktır.
Fazla kaçırılan yemekten ötürü kilo alınması, kişide bu duruma nasıl geldiğine dair sorgulamalara bile yol açabilmektedir. Oysa koruma programı kişiye ciddi bir şekilde öğretilirse ve bu kişi tarafından düzgün bir şekilde uygulanırsa, bir akşamda ani bir kilo artışı söz konusu olmayacaktır.
leylak: ramaskam seni o kadar iyi anlıyorum ki....ben de o kadar çok kafama takıyorum ki,ondan zayıflayamadığımı düşünüyorum.bi aralar ablam böyleydi,kızdım ona.bu kadar takma rahat ol.diyetini yap ama takma dedim hep.şimdi o kafasını rahatlattı ve kilo veriyo.bense hala yerimde sayıyorum.bazen irademi ve motivasyonumu kaybediyorum.bu yüzden seni çok çok iyi anlıyorum canım...
ama herşeyi boşverirsek daha da kilo alma ihtimalimiz yüksek.bu yüzden asla pes etmiycez.zayıflamak bizim elimizde ve biz bunu başarıcaz.hep bereber yapıcaz bunu.sakın vazgeçme,vazgeçmeyelim ramaskam...
Eki Görüntüle 979615
sabah kahvaltım
1 kaysı yumurta
2 dukan krepi
peynir zeytin
ev sucuğu
çay çayy
1 form çay
burda yine kar yağıyor kızlar...off yaaa töbe tööbee bıktım ben artıkk ...azcuk ta batıya yağsın beyaaa.....
lapa lapa yağıyor gene
selam kısslar nasılsınız?
ben bugün kaçamaklıyımsevmediğim halde makarna yemek zorunda kaldım.küçük bi tabaktı gerçi ama olsun...
şu 2 gündür kötüyüm.karatay yapıyorum gram gitmiyo hatta kilo alıyorum.farklı bişey deneyeyim diyorum olmuyo...ne yapacağımı şaşırdım.of of.önceki gün ramaskayı teselli ediyodum ama bugün ondan daha kötü durumdayım
ben bugün kaçamaklıyımsevmediğim halde makarna yemek zorunda kaldım.küçük bi tabaktı gerçi ama olsun...
şu 2 gündür kötüyüm.karatay yapıyorum gram gitmiyo hatta kilo alıyorum.farklı bişey deneyeyim diyorum olmuyo...ne yapacağımı şaşırdım.of of.önceki gün ramaskayı teselli ediyodum ama bugün ondan daha kötü durumdayım
Selam kızlar
Selam sersum
Bu aralar gene diyet miyet kalmadı bene o yüzden gelmeye de yüzüm yok,sürekli yeme modundayım,hem de hep zararlı cıslar,ama tekrar başlamak istiyorum sil baştan inşallah,geçen hafta full yürüdüm 5 gün,gün de 6 km,ama iştahım da arttı resmen,bu hafta hem yürüyüp hem de dikkat edebilirim umarım,cuma da evde değildim,listeye gelemedim o yüzden
Canım selam
Ben de aynı durumdayım,ne yapıcam onu da bilmiyorum,kilo üstüne de kilo koyuyorum
Canım selam
Ben de aynı durumdayım,ne yapıcam onu da bilmiyorum,kilo üstüne de kilo koyuyorum
ah kızlar ahhh yaz yaklaştıkça iyice panik yapıyoruz..hepimiz aynı durumdayız. .ben: sık sık tartılmak ve bunun yüzünden moralimizi bozarak stres yüzünden veremiyoruz diyorum. .bir de bunu deniyelim..hafta da 1 tartılalım bakalım noolcak..stres de etkiliyor biliyorsunuz..ne dersiniz
kesinlikle öyle sersumumkaratay ilk başladığımda haftada 1 tartılırdım.şimdi günde 2 kez tartılıyorum,düşün tok karnına bile kesinlikle haftada 1 tartılmalıyız
tamam o zaman tartılar yok ediliyor cumaya kadar..:13::13::13:
Eki Görüntüle 979615
sabah kahvaltım
1 kaysı yumurta
2 dukan krepi
peynir zeytin
ev sucuğu
çay çayy
1 form çay
lapa lapa yağıyor gene
alışamıyorum karaa...
evet canım nisan sonu mayıs başı nereye gideceğimiz belli olacak..hayırlısı inşallah
biz de kocişle yürüyüşe çıkıcaz..bari karın keyfini çıkaralım dedim
30 dk lık vıcık vıcık bir yürüyüşün ardından
2. öğünüm
2 kaşık ıspanak
3 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık patlıcan ve kabak oturtma
cacık
şimdi de çay demleyip film seyretmece yapacağız..yanında antepli pestil 1 adet incir kurusu,1 avuç kabak çekirdeği
canimm aynen oyle oluyormus dun okudum arastirdim paylastim .. maalesef .. yedigimiz zaman aliyoruz .. mumkun mertebe kacak yapmamaya calisacagiz .. yapacaksak da mutlaka ve mutlaka yuruyecegiz bol bol su icecegiz .. yoksa onca emek , caba maaleseff bosuna gidiyorkaneelcim ne güzel konuya parmak bastın işte ben o künefeyi yediğim günün ertesinde yarım kilo artış ile karşılaştım.. sabah sadece karatay 8 saat açlık ve bir künefe ile gelinen nokta.. 10 günde yada 1 hafta da verilen kiloyu bir günde geri almak fecii..
Selam kızlar
Selam sersum
Bu aralar gene diyet miyet kalmadı bene o yüzden gelmeye de yüzüm yok,sürekli yeme modundayım,hem de hep zararlı cıslar,ama tekrar başlamak istiyorum sil baştan inşallah,geçen hafta full yürüdüm 5 gün,gün de 6 km,ama iştahım da arttı resmen,bu hafta hem yürüyüp hem de dikkat edebilirim umarım,cuma da evde değildim,listeye gelemedim o yüzden
canimm afiyet olsunnmutfak budur sersumcum sonunda fotoyu yayınladım neyse
gelelim bugün yediklerime
karatay diyeti
sabah
1 elma yedim pazara falan gittim yerleştir falan uğraştım
kızımın odasını topladım bi görseniz sanki kıyafet mağzası herşeyi atmış ortada toplamıyoda hiç laf tutmuyorlar
öğlen dersaneden geldi çay koyduk
tavuk kanat teflonda yarım dilim tambuğday ekmeği
akşam
kuru fasulye
salata
yoğurt
sizleri öpüyorum
şu an çay keyfi yapıyorum
canimm valla ebe dedi .. bende kucuk dedim aama birsey demedim ... aman er halukarda iyidir su .. wcdaha onun için erken canım en az 5-6 aylık olmalı ki bebiş mesaneyi sıkıştırsın..yanii şimdiki aşkın 3 lt su sebebiyle
su da wc de iyidir boşver
leylak: ramaskam seni o kadar iyi anlıyorum ki....ben de o kadar çok kafama takıyorum ki,ondan zayıflayamadığımı düşünüyorum.bi aralar ablam böyleydi,kızdım ona.bu kadar takma rahat ol.diyetini yap ama takma dedim hep.şimdi o kafasını rahatlattı ve kilo veriyo.bense hala yerimde sayıyorum.bazen irademi ve motivasyonumu kaybediyorum.bu yüzden seni çok çok iyi anlıyorum canım...
ama herşeyi boşverirsek daha da kilo alma ihtimalimiz yüksek.bu yüzden asla pes etmiycez.zayıflamak bizim elimizde ve biz bunu başarıcaz.hep bereber yapıcaz bunu.sakın vazgeçme,vazgeçmeyelim ramaskam...
amin canımAfiyet olsun canim ..soguk , kar , kis zor canim .. Allah herkesciklerin yardimcisi olsun .. Allah kimseyi sicacik evinden yurdundan etmesin .. .. menu guze , sersum guzel , spor da iyi maasallah .. kacamaksiz gecen bir pazar gunu .. bravo canimm
canimm afiyet olsunn
canimm valla ebe dedi .. bende kucuk dedim aama birsey demedim ... aman er halukarda iyidir su .. wc
iyi aksamlar kizlarr .. nasilsiniz ??
ilk once gecmise bir goz attim , yorumlarimi yaptim geldim .. beni sorarsaniz ... felaket mide bulantili .. eger acsam veya azcik aciktiysam duramiyorum.. cok garip bir olay .. bi okadar da guzel .. hic birsey yiyemiyorum bir tek canim patates kizartmasi istiyor .. gidip yiyorum .. ondan baska meyve ler biraz yardimci oluyor.. ne denediysem gecmedi .. gerci gecici bir durum fakat patates kizartmasi da yemek istemiyorum .. ama elden gelecek birsey yok .. bebek ne isterse oluyor .. simdiden bizi parmaginda oynatmaya basladi ..onun disinda gunler iyi geciyor .. yarin yine malum is .. patesi den carsambaya kadar durmak yok uc gun gunduz .. sonra iki gun tatil sonra aksam ....
amin canım
sağol bebeemmm
ebedir ne yapsa yeridir..boşverr takılma.. su da wc de iyidir..
ah canım benim sabret 1 aya geçer bu bulantıların inşallah..sabır napıcaksın..
ee bebiş bu ne derse yapıciinnn
ayneeen canim valla .. ama genel olarak iyi gidiyor hamilelik .. bir iki aya insallah mide bulantilari da gececek diye umuyorum .. simdi kiz , erkek heyecani sardi :)) onun tahminini yapmaya calisiyoruz .. ilk dilegimiz insallah saglikli sihatlisi hayirlisi olsun ama insan da merak ediyor .. hanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?