Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kimsecikler yok sersumum be yaa...

canim bizim alismis olmamiz lazim kisa kara..

.canim bu sene tayincisiniz tayinler ne zaman belli olcak canim hayirlisiyla.

bende cikiyorum ufakligi uyutmam lazim opt.canim gorusuruz...kolay gelsin canim

kimsecikler yok sersumum be yaa...

canim bizim alismis olmamiz lazim kisa kara..

.canim bu sene tayincisiniz tayinler ne zaman belli olcak canim hayirlisiyla.

bende cikiyorum ufakligi uyutmam lazim opt.canim gorusuruz...kolay gelsin canim

alışamıyorum karaa...

evet canım nisan sonu mayıs başı nereye gideceğimiz belli olacak..hayırlısı inşallah

biz de kocişle yürüyüşe çıkıcaz..bari karın keyfini çıkaralım dedim

30 dk lık vıcık vıcık bir yürüyüşün ardından

2. öğünüm

2 kaşık ıspanak
3 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık patlıcan ve kabak oturtma
cacık

şimdi de çay demleyip film seyretmece yapacağız..yanında antepli pestil 1 adet incir kurusu,1 avuç kabak çekirdeği

Son düzenleme:
tartı da biraz daha hafif çıkabilmek için altarnatifler ..

Eklentiler

• $image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39

kaneelcim ne güzel konuya parmak bastın işte ben o künefeyi yediğim günün ertesinde yarım kilo artış ile karşılaştım.. sabah sadece karatay 8 saat açlık ve bir künefe ile gelinen nokta.. 10 günde yada 1 hafta da verilen kiloyu bir günde geri almak fecii..

Güle güle kullan canım çok güzel olmuş

kizlar guzel mesajlarinizla bana moral verdiginiz icin tesekkurler...ama gercekten o gun kotuydum...

bu zayiflama sureci cok zor ve sabir isteyen surec birseyler yapmaya calisipta hedefine ulasamadiginda insan hayal kirikligina ugruyor....

dun dogum gunumdu. biz sevgililer gunuyle dogumgunumu birlikte kutluyoruz...esim victoria secretten 2 tane parfum seti dogum gunum pastasi ve orkideyle geldi.cok mutlu oldum.bana moral oldu....
esimin ve kizimin israriyla bir dilim pasta yedim.

sersum canim liste icin tesekkurler.

cakmel canim okula baslamissin hayirli olsun ve kolay gelsin.ufakliga kim bakiyor.

bruxcelles canim hosgeldin.anali babali buyusun.ufaklik ne kadar oldu.

filiz toprak canim mutfagin hayirli olsun.iyi gunlerde kullan.

kizlar hepinizi opuyorum.ins.herkes hedefine en kisa zamanda ulasir.sabir ve irade diliyorum...[/QUOTE]

Ben de bu aralar böyleyim canım,ama inşallah tekrar motive olacağız hep beraber

Dinlen güzelce sersumum

Biraz da buraya yağsa keşke kar,kuraklık olmaz inşallah,resmen bahar buralar:18::18:

Selam kızlar

Selam sersum

Bu aralar gene diyet miyet kalmadı bene o yüzden gelmeye de yüzüm yok,sürekli yeme modundayım,hem de hep zararlı cıslar,ama tekrar başlamak istiyorum sil baştan inşallah,geçen hafta full yürüdüm 5 gün,gün de 6 km,ama iştahım da arttı resmen,bu hafta hem yürüyüp hem de dikkat edebilirim umarım,cuma da evde değildim,listeye gelemedim o yüzden

selam kısslar nasılsınız?
ben bugün kaçamaklıyımsevmediğim halde makarna yemek zorunda kaldım.küçük bi tabaktı gerçi ama olsun...
şu 2 gündür kötüyüm.karatay yapıyorum gram gitmiyo hatta kilo alıyorum.farklı bişey deneyeyim diyorum olmuyo...ne yapacağımı şaşırdım.of of.önceki gün ramaskayı teselli ediyodum ama bugün ondan daha kötü durumdayım

Canım selam

Ben de aynı durumdayım,ne yapıcam onu da bilmiyorum,kilo üstüne de kilo koyuyorum

Canım selam

Ben de aynı durumdayım,ne yapıcam onu da bilmiyorum,kilo üstüne de kilo koyuyorum

ah kızlar ahhh yaz yaklaştıkça iyice panik yapıyoruz..hepimiz aynı durumdayız..ben: sık sık tartılmak ve bunun yüzünden moralimizi bozarak stres yüzünden veremiyoruz diyorum..bir de bunu deniyelim..hafta da 1 tartılalım bakalım noolcak..stres de etkiliyor biliyorsunuz..ne dersiniz

Son düzenleme:
Canım selam

selam canım
ah ficansım ah...keşke eski azim ve istikrarımızı yakalayabilsek...yürüyüş yapmamıza rağmen kilolar yapıştı kaldı resmen.üstelik artık karatay bana kilo aldırıyo bunu bu hafta kanıtladımsanırım daha esnek diyetlerle kendimizi sıkmadan devam etsek iyi olacak

kesinlikle öyle sersumumkaratay ilk başladığımda haftada 1 tartılırdım.şimdi günde 2 kez tartılıyorum,düşün tok karnına bilekesinlikle haftada 1 tartılmalıyız

kesinlikle öyle sersumumkaratay ilk başladığımda haftada 1 tartılırdım.şimdi günde 2 kez tartılıyorum,düşün tok karnına bilekesinlikle haftada 1 tartılmalıyız

tamam o zaman tartılar yok ediliyor cumaya kadar..:13::13::13:

Afiyet olsun canim ..soguk , kar , kis zor canim .. Allah herkesciklerin yardimcisi olsun .. Allah kimseyi sicacik evinden yurdundan etmesin .. .. menu guze , sersum guzel , spor da iyi maasallah .. kacamaksiz gecen bir pazar gunu .. bravo canimm
canimm aynen oyle oluyormus dun okudum arastirdim paylastim .. maalesef .. yedigimiz zaman aliyoruz .. mumkun mertebe kacak yapmamaya calisacagiz .. yapacaksak da mutlaka ve mutlaka yuruyecegiz bol bol su icecegiz .. yoksa onca emek , caba maaleseff bosuna gidiyor

olsunn canim.. sen yine de bizi unutma hep gel yaz.. illaki bir yolu bulunur .. cok az kaldi yaza .. bol haraket , biraz dikkat ... yaptigin kacamkalari tolere etmeye yeterli olacaktir canim . kolay gelsinn

canimm benim .. ben de de aynisi olmustu .. karatay verdigim kilolardan sonra beni 1 yil gibi uzuuun bir sure ayni kiloda tuttu sonra yavas yavas almaya baslamistim.. sonra dukan yaptim biraz verdim sonra karabugday ile biraz da sokladim vucudu .. boylelikle aldigim kilolar gitmisti .. daha esnek bir diyeti secerek guzel guzel kilo verebilirsin canim .. sana onerim basari hikayelerini okuyarak ve deneyerek kendine uygun ve relax bir diyet bulamandir .. insallah hersey istedigin gibi olur canim ..sevgiler

canimm mutfagin cok guzel .. guzel guzel , saglikli , lezettli yemekler pisirmeyi Allah nasip etsinn .. gule gule guzel gunlerde kullanman dilegi ile

canimm afiyet olsunn
daha onun için erken canım en az 5-6 aylık olmalı ki bebiş mesaneyi sıkıştırsın..yanii şimdiki aşkın 3 lt su sebebiyle

su da wc de iyidir boşver
canimm valla ebe dedi .. bende kucuk dedim aama birsey demedim ... aman er halukarda iyidir su .. wc

dogum gunun kutlu mutlu olsun canim benim .. hediyelerini de guzel gunlerde gule gule kullan .. hersey gonlunce guzel olsunn .. allah agzinizin tadini bozmasin

kizlar guzel mesajlarinizla bana moral verdiginiz icin tesekkurler...ama gercekten o gun kotuydum...

bu zayiflama sureci cok zor ve sabir isteyen surec birseyler yapmaya calisipta hedefine ulasamadiginda insan hayal kirikligina ugruyor....

dun dogum gunumdu. biz sevgililer gunuyle dogumgunumu birlikte kutluyoruz...esim victoria secretten 2 tane parfum seti dogum gunum pastasi ve orkideyle geldi.cok mutlu oldum.bana moral oldu....
esimin ve kizimin israriyla bir dilim pasta yedim.

sersum canim liste icin tesekkurler.

cakmel canim okula baslamissin hayirli olsun ve kolay gelsin.ufakliga kim bakiyor.

bruxcelles canim hosgeldin.anali babali buyusun.ufaklik ne kadar oldu.

filiz toprak canim mutfagin hayirli olsun.iyi gunlerde kullan.

kizlar hepinizi opuyorum.ins.herkes hedefine en kisa zamanda ulasir.sabir ve irade diliyorum...[/QUOTE]

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlarr .. nasilsiniz ??

ilk once gecmise bir goz attim , yorumlarimi yaptim geldim .. beni sorarsaniz ... felaket mide bulantili .. eger acsam veya azcik aciktiysam duramiyorum.. cok garip bir olay .. bi okadar da guzel .. hic birsey yiyemiyorum bir tek canim patates kizartmasi istiyor .. gidip yiyorum .. ondan baska meyve ler biraz yardimci oluyor.. ne denediysem gecmedi .. gerci gecici bir durum fakat patates kizartmasi da yemek istemiyorum .. ama elden gelecek birsey yok .. bebek ne isterse oluyor .. simdiden bizi parmaginda oynatmaya basladi .. onun disinda gunler iyi geciyor .. yarin yine malum is .. patesi den carsambaya kadar durmak yok uc gun gunduz .. sonra iki gun tatil sonra aksam ....

kilo vermek isteyenler! size tavsiyem dr joel fuhrman'in dr.mehmet oz tarafindan turkceye cevrilmis kitabi yasamak icin ye'yi okumaniz. alisilmisin tamamen disinda, icinde bir suru lezzetli tarif bulunan ve inanilmaz etkili, faydalarini saymakla bitiremeyecegim bir kitap. daha once 115kg iken 58kgya dusen bir tanidigimin tavsiyesi uzerine bu kitabi aldim. o zamanlar denize dusen yilana sarilir usulu denemedigi sey kalmamis zayiflamak icin. tam mideye kelepce mi taktirsam artik'larda gezerken bu kitabi tavsiye uzerine okuyo ve sonuc inanilmaz. ben de bi keresinde 68kg ya kadar cikmistim fast food abur cubur derken. bu kitapla 46ya dustum. mutlaka deneyiniz sonucunu alinca bana dua ediceksiniz:13:

amin canım

sağol bebeemmm

ebedir ne yapsa yeridir..boşverr takılma..su da wc de iyidir..

ah canım benim sabret 1 aya geçer bu bulantıların inşallah..sabır napıcaksın..

ee bebiş bu ne derse yapıciinnn

ayneeen canim valla .. ama genel olarak iyi gidiyor hamilelik .. bir iki aya insallah mide bulantilari da gececek diye umuyorum .. simdi kiz , erkek heyecani sardi :)) onun tahminini yapmaya calisiyoruz .. ilk dilegimiz insallah saglikli sihatlisi hayirlisi olsun ama insan da merak ediyor .. hanii
amin canım

sağol bebeemmm

ebedir ne yapsa yeridir..boşverr takılma..su da wc de iyidir..

ah canım benim sabret 1 aya geçer bu bulantıların inşallah..sabır napıcaksın..

ee bebiş bu ne derse yapıciinnn

sağlıklı olsun da tabii o da merak ediliyor canım..hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…