Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tavsiyelerin için sağol kaneelcimbundan sonra senin de dediğin gibi daha esnek ve seçenekli bi diyet yapıcam

bebiş ne derse o kaneelim,abartmadan ye gitsinbulantıların da yakın zamanda geçer inşallah da rahat edersin

hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm :
sabah uyanınca 8 gibi 2 bisküvi yedim ve yeniden uyudum
öğle 1 kase special k
ara 1 portakal
akşam neslihanın paça çorbası tarifini yaptım ve gerçekten çok güzeldi yanınada dünden kalan sarımsaklı yoğurtlu madımak yemeğini yedim. bebişimin mamasını hazırlarken dayanamayıp bikaç bebe bisküviside yedim

sağlıklı olsun da tabii o da merak ediliyor canım..hayırlısı inşallah...

aynen oyle sersumcann .. valla icimden br ses DRANO TEST yap gitsin diyo ...
Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek mis .. yabanlarin % 80 dogru diyor ama inanamak icimden gelmiyor hahahaha

aynen oyle canim bebisin dedigi oluyor .. abartmiyorum .. bol bol da yuruyorum .. insallah canim yahu en kisa zamanda gecer bulantilar ..

filizcim mutfak dolapların ne kadar çok biz hanımların en çok istediği şey maşallah huzurla kullan canım

tartı da biraz daha hafif çıkabilmek için altarnatifler ..

ilahi kaneel ya

canım sizin gibi çook kg vermiş herkes aynı şeyi yaşıyor:18::18::18: demoralize olmak, sık tartılmak kilo vermeyi etkiliyor çünkü hormanlarımız canım... porsiyonlar daha da küçülecek demek ki :26::26::26: sabah 6 gibi kahvaltı yap canım inan işe yarıyor tekrar uyu sonrasında ,sen sobayı yak ki yansın yakacak malum yağlarımız

kaneelcim cinsiyeti elbette mevla bilir. sağlıklı olsun inşallah topiğimizin bebeği. bana eşinin kardeşlerini cinsiyet olarak yazarsan, birde eşinin babasının kardeşlerini cinsiyet olarak belirtirsen bir tahminde bulunabilirim birde bebek düşündüğünüz zaman zarfında eşin protein ağırlıklı mı sebze ağırlıklı mı beslendi onu da yaz ALLAHIN izniyle tutturmaya çalışalım

:119::119::119:RAMASKACIM doğum gününü bende kutluyorum gelemedim topiğe geç kaldım biraz ama ALLAHIM gönlünden geçen tüm güzel dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.:119::119::119:

kızlar ya dr özün çevirdiği kitap önerilmiş ya ,iyi ki diyetteyiz kitap okuyoruz bu sayede ne güzel bir fayda dimi

7:30 kahvaltım
1 hurma
1 avuç fıstık
2 yumurtadan omlet
marul
2 dilim peynir

sesumcum bize gönder karı KonyAya hiç yağmadı hasret kaldık ya karasal iklimdemiyiz akdeniz ikliminde mi şaştım ben

selam kızlaaarrrrrriyi bir hafta olsun hepimiz için
herkes gibi haftasonu ben de düzensiz,bazen cıslı beslendim:18:kilo aldığımı sanmıyorumama ekmek,çikolata,tatlı gibi şeyler yediğimde bende çarpıntı,uyku hali ve halsizlik yaptığına artık emin oldumdemek ki insülin direncini yenememişim dahao nedenle bugünden itibaren,zorunluluk dışında karatayı bozmamaya karar verdim,hayatımda zorunlu bozma vakaları oluyor maalesef daha önce de yazmıştım,bu da beni yerimde saydırıyor ama yaş ilerliyorkendime bu beslenmeyi kilo vermekten ziyade sağlığım için yapmam gerektiğini kabul ettirdimbugün bir arkadaşın doğum günü olduğu için öğlen pasta kesilecek,çeyrek dilim kadar az kremalı yerinden yiyeceğim mecbuuurr,yemesem zaten aramız gergin,kendisini önemsemediğimi düşünecekhaa boşver sağlık daha önemli denebilir ama ortam öyle değil maalesefdediğim gibi ben sağlık için kaldığım yerden devam edeceğim,zaten fazla kilo veremiyorum,bunu artık takmayacağım
geçmişi pek okuyamadım,son sayfalara baktım:80:ramaskacım doğum günün kutlu olsun,hediyeni güle güle kullan canım daha gençsin,kilo öyle böyle verilir,rahat ol:127:ayda 1 kilo verseydik şimdi incecik hatunlar olurduk,bundan sonra da en azından aynı hedefi koyalım,öyle düşünelim
filizcim yeni mutfağın pek güzel,ailen için mutlulukla sağlıklı yemekler yaparsın içinde inşallah:129:
sersumcum karla mücadelen olmuş ama tadını çıkarmışsın yine de:124:buralar çok kurak,bahar mevsimi gibi,valla yaza ne yaparız düşünmeye başladım
ficansım ve leylakım,takmayalım artık kiloları,taktıkça veremiyoruz:111:haftada bir tartılalım,neyin doğru neyin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz artık,doğru bildiğimizi yapalım gerisi gelir nasıl olsa:112:

canim bende gunde birkac kez tartiliyorum maalesef.kiloda veremeyince de sinirlerim bozuluyor.bende hergun tartilmama karari aldim....

evet sersumunda dedigi gibi yaz yaklastikca stres yapiyoruz.ins.gelen baharla beraber metolarda hizlanir...

evet porsiyon küçültmem şart,çünkü 90 kilo iken yediğimi şimdi yiyince yaramıyo malesef
ah canım bu aralar kahvaltı benim için ölüm,bir de 6 da kalkıp yersem kesin kusarım artık...ben kalkar kalkmaz bile hayatta kahvaltı edemem 6 da nasıl yiyeyim:26:

aynen özlemim bundan sonra takmıycam ve tartılmıycam,en azından canım sıkılmasın dimi ama

herkese selam canlarım
bugün önce yürüyüşümü yapıp sonra da evi temizledimaraya da kahvaltı sıkıştırdım
sabah
2 tane krep(yulaf kepeğinden)
1 dilim peynir
2 zeytin

öğlen
kabak yemeği
salata

ara
1 elma
1 portakal

1 saat yürüyüş

aaa onu da ilk defa duydumm...ilahii..denemekten ne çıkar canım dene gitsin...bakalım tutuyor mu tutmuyor mu biz de test etmiş oluruz sayande
sesumcum bize gönder karı KonyAya hiç yağmadı hasret kaldık ya karasal iklimdemiyiz akdeniz ikliminde mi şaştım ben

ah keşke yollayabilsem oralara..annem de öyle diyor..inşallah ilkbaharda bol yağmurlu geçer de kuraklık olmaz:26::26::26:
olsun o kdar canım..iş yerinde insan bazen mecbur kalıyor haklısın..halledersin sonra.

inşallah yağar be gülüm..yaz çok zor olur çokk:26::26::26:

evet tartılmayalım artık..yoksa iyice demoralize oluyoruz.

oh mis gibi olmuşsun yine afiyette olsun

silkelenmemiz lazım hatunlar gitmiyor yapıştı resmen artık kilolar başda ne güzel gidiyordu birazdan yürüyüşü yaparım

sabah klasik kahvaltı akşamda sulu köfte börülceli 1 kaşık pilav cacık (lahanalı)şimdide çay

selam kızlar, çocuktan işten fırsat bulamıyordum birde bağlantının azizliğine uğradım, bu kaçıncı mesaj bilmiyorum umarım ulaşır hafta sonu ve misafiri 1 kurabiye hasarla atlattım çok şükür, o da olmasaydıya neyse pazar günü çok süper bi kayfaltı yaptım, sersumun salçalı yuurtasına kendi yaptığım ezmeyi ekledim sucuklu yumurta gibi oldu eşimde bayıldı ev yapım yoğurt kaymağı, incir kayıs , ceviz badem allahın emri zaten meyve elma kivi mandalina doğradım, maydanozu doğrayıp üzerine bi de kapya kırmızı biber ekledim yağ limom çok hoş bi sabah saltası oldu size de fikir olsun istedim ben kaçar

sabah

2 dukan krepi arası peynir

öğlen(arkadaşa gittik)

kabak salatası
4-5 mercimek köftesi
2 kuru patlıcan dolması

yemediklerim

muhallebili kup
mozaik pasta
patlıcanlı börek

sadece dolmalar pirinçliydi..

akşam birşey yemedim..e zaten öğlen yediklerim yeter..

yarın dukan atağına başlıyorum..5 gün atak yapıp normale döneceğim..

hadi bakalım dukan atağı atak yapsın inşallah sersumcum...

nette sorun var gelip gidiyor bilginize,ben de eşim öğlen okuldan geldi yoğurtlu karnabahar yedim. marullu havuçlu salata yedim okula gittim 4 saat ders anlattım sonra ,18 de eve geldim bir tabak karnabahar yine yoğurtluydu,1 avuç fıstık,1 hurma yedim.

ramaskacım; 6-12 arası çocuklara ben, ben okuldayken günde 3 saat kadar eşim bakıyor bu gün 4 saat dersim vardı yarın 2 saat erkek sınıflarına dersim var çoook yaramazlar yaaa, 40 takla atıyorum ders dinlemeleri için. yeni nesil çok fena çok

ama masumiyet daha çok,hiç kıyamıyorum onlara hiç, canım öğrencilerim benim

evet hanımlar ben kaçar az dinleniyim bol bol leptincikler

vallahi tebrikler ben baya özledim o yemediklerini başkaaaaaan ben 78.5 olunca ödül günü yapcam gereğini bilgine sunarım ana göre

teşekkür ederim sersumcum beni baya yordu ama güzel oldu tüm arkadaşlarada gönülden teşekkür ederim
canım benim inşallah rabbim sanda nasip etsin zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor
ramaskacanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu ol inşallah kiloya gelince inan hepimiz zorlanıyoruz güçlü olmaya çalışıyoruz yapıştı resmen :18::18::18:
leylakcım sendemi zorlanmaya başladın nolcaz yaaaa tokken tartılmayın arkadaşlar çok moral bozuyo
inşallah vericez moralimizi bozmayalım 1 kişinin morali bozulunca herkezi etkiliyo bende düşündüm gittim valla :18::18::18:
mıhtarım yine sana iş düştü topikcek cozuttuk
kaneel cim senin en mutlu günlerin bunlar duygu değişimleri heyecan sevinç doyasıya çıkar tadını bebek olunca yerini bebeğe bakma telaşı alıyor öpüyorum senide
unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar birikince böyle oluyor

bugün yediklerim
sabah
karatay kahvaltı
öğlen
kurufasulye
sebzeli bulgur pilavı
çay
akşam
2 dolma
salata
1 çay bardağı şalgam suyu
böle olmuyo kızlar bende leslie ye başlıyayım diyorum
bugün temizlik yaptım çok koşturdum ama yarın leslie ye başlanacak başka yolu yok
sabah yapamıyorum öğlen yapayım diyorum

vallahi tebrikler ben baya özledim o yemediklerini başkaaaaaan ben 78.5 olunca ödül günü yapcam gereğini bilgine sunarım ana göre
düşünce yap tabiiki canım haketmiş oluyorsun
yoruldun tabii filizim ama deymiş arkadaşım..
amiin diyorum..

valla bundan sonra falaka ve parmak var ona göre affetmem

hadi bakalım dukan atağı atak yapsın inşallah sersumcum...

ben de leslie ye başlasam iyi olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…