canimm benim .. ben de de aynisi olmustu .. karatay verdigim kilolardan sonra beni 1 yil gibi uzuuun bir sure ayni kiloda tuttu sonra yavas yavas almaya baslamistim.. sonra dukan yaptim biraz verdim sonra karabugday ile biraz da sokladim vucudu .. boylelikle aldigim kilolar gitmisti .. daha esnek bir diyeti secerek guzel guzel kilo verebilirsin canim .. sana onerim basari hikayelerini okuyarak ve deneyerek kendine uygun ve relax bir diyet bulamandir .. insallah hersey istedigin gibi olur canim ..sevgiler
iyi aksamlar kizlarr .. nasilsiniz ??
ilk once gecmise bir goz attim , yorumlarimi yaptim geldim .. beni sorarsaniz ... felaket mide bulantili .. eger acsam veya azcik aciktiysam duramiyorum.. cok garip bir olay .. bi okadar da guzel .. hic birsey yiyemiyorum bir tek canim patates kizartmasi istiyor .. gidip yiyorum .. ondan baska meyve ler biraz yardimci oluyor.. ne denediysem gecmedi .. gerci gecici bir durum fakat patates kizartmasi da yemek istemiyorum .. ama elden gelecek birsey yok .. bebek ne isterse oluyor .. simdiden bizi parmaginda oynatmaya basladi ..onun disinda gunler iyi geciyor .. yarin yine malum is .. patesi den carsambaya kadar durmak yok uc gun gunduz .. sonra iki gun tatil sonra aksam ....
sağlıklı olsun da tabii o da merak ediliyor canım..hayırlısı inşallah...
tavsiyelerin için sağol kaneelcimbundan sonra senin de dediğin gibi daha esnek ve seçenekli bi diyet yapıcam
bebiş ne derse o kaneelim,abartmadan ye gitsinbulantıların da yakın zamanda geçer inşallah da rahat edersin
tartı da biraz daha hafif çıkabilmek için altarnatifler ..
selam kısslar nasılsınız?
ben bugün kaçamaklıyımsevmediğim halde makarna yemek zorunda kaldım.küçük bi tabaktı gerçi ama olsun...
şu 2 gündür kötüyüm.karatay yapıyorum gram gitmiyo hatta kilo alıyorum.farklı bişey deneyeyim diyorum olmuyo...ne yapacağımı şaşırdım.of of.önceki gün ramaskayı teselli ediyodum ama bugün ondan daha kötü durumdayım
ayneeen canim valla .. ama genel olarak iyi gidiyor hamilelik .. bir iki aya insallah mide bulantilari da gececek diye umuyorum .. simdi kiz , erkek heyecani sardi :)) onun tahminini yapmaya calisiyoruz .. ilk dilegimiz insallah saglikli sihatlisi hayirlisi olsun ama insan da merak ediyor .. hanii
Selam kızlar
Selam sersum
Bu aralar gene diyet miyet kalmadı bene o yüzden gelmeye de yüzüm yok,sürekli yeme modundayım,hem de hep zararlı cıslar,ama tekrar başlamak istiyorum sil baştan inşallah,geçen hafta full yürüdüm 5 gün,gün de 6 km,ama iştahım da arttı resmen,bu hafta hem yürüyüp hem de dikkat edebilirim umarım,cuma da evde değildim,listeye gelemedim o yüzden
selam kısslar nasılsınız?
ben bugün kaçamaklıyımsevmediğim halde makarna yemek zorunda kaldım.küçük bi tabaktı gerçi ama olsun...
şu 2 gündür kötüyüm.karatay yapıyorum gram gitmiyo hatta kilo alıyorum.farklı bişey deneyeyim diyorum olmuyo...ne yapacağımı şaşırdım.of of.önceki gün ramaskayı teselli ediyodum ama bugün ondan daha kötü durumdayım
ah kızlar ahhh yaz yaklaştıkça iyice panik yapıyoruz..hepimiz aynı durumdayız. .ben: sık sık tartılmak ve bunun yüzünden moralimizi bozarak stres yüzünden veremiyoruz diyorum. .bir de bunu deniyelim..hafta da 1 tartılalım bakalım noolcak..stres de etkiliyor biliyorsunuz..ne dersiniz
Afiyet olsun canim ..soguk , kar , kis zor canim .. Allah herkesciklerin yardimcisi olsun .. Allah kimseyi sicacik evinden yurdundan etmesin .. .. menu guze , sersum guzel , spor da iyi maasallah .. kacamaksiz gecen bir pazar gunu .. bravo canimm
canimm aynen oyle oluyormus dun okudum arastirdim paylastim .. maalesef .. yedigimiz zaman aliyoruz .. mumkun mertebe kacak yapmamaya calisacagiz .. yapacaksak da mutlaka ve mutlaka yuruyecegiz bol bol su icecegiz .. yoksa onca emek , caba maaleseff bosuna gidiyor
olsunn canim.. sen yine de bizi unutma hep gel yaz.. illaki bir yolu bulunur .. cok az kaldi yaza .. bol haraket , biraz dikkat ... yaptigin kacamkalari tolere etmeye yeterli olacaktir canim . kolay gelsinn
canimm benim .. ben de de aynisi olmustu .. karatay verdigim kilolardan sonra beni 1 yil gibi uzuuun bir sure ayni kiloda tuttu sonra yavas yavas almaya baslamistim.. sonra dukan yaptim biraz verdim sonra karabugday ile biraz da sokladim vucudu .. boylelikle aldigim kilolar gitmisti .. daha esnek bir diyeti secerek guzel guzel kilo verebilirsin canim .. sana onerim basari hikayelerini okuyarak ve deneyerek kendine uygun ve relax bir diyet bulamandir .. insallah hersey istedigin gibi olur canim ..sevgiler
canimm mutfagin cok guzel .. guzel guzel , saglikli , lezettli yemekler pisirmeyi Allah nasip etsinn .. gule gule guzel gunlerde kullanman dilegi ile
canimm afiyet olsunn
canimm valla ebe dedi .. bende kucuk dedim aama birsey demedim ... aman er halukarda iyidir su .. wc
dogum gunun kutlu mutlu olsun canim benim .. hediyelerini de guzel gunlerde gule gule kullan .. hersey gonlunce guzel olsunn .. allah agzinizin tadini bozmasin[/COL
RAMASKACIM[/B] doğum gününü bende kutluyorum gelemedim topiğe geç kaldım biraz ama ALLAHIM gönlünden geçen tüm güzel dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.:119::119::119:
selam kızlaaarrrrrriyi bir hafta olsun hepimiz için
herkes gibi haftasonu ben de düzensiz,bazen cıslı beslendim:18:kilo aldığımı sanmıyorumama ekmek,çikolata,tatlı gibi şeyler yediğimde bende çarpıntı,uyku hali ve halsizlik yaptığına artık emin oldum demek ki insülin direncini yenememişim daha o nedenle bugünden itibaren,zorunluluk dışında karatayı bozmamaya karar verdim,hayatımda zorunlu bozma vakaları oluyor maalesef daha önce de yazmıştım,bu da beni yerimde saydırıyor ama yaş ilerliyor kendime bu beslenmeyi kilo vermekten ziyade sağlığım için yapmam gerektiğini kabul ettirdim bugün bir arkadaşın doğum günü olduğu için öğlen pasta kesilecek,çeyrek dilim kadar az kremalı yerinden yiyeceğim mecbuuurr,yemesem zaten aramız gergin,kendisini önemsemediğimi düşünecek haa boşver sağlık daha önemli denebilir ama ortam öyle değil maalesef dediğim gibi ben sağlık için kaldığım yerden devam edeceğim,zaten fazla kilo veremiyorum,bunu artık takmayacağım
geçmişi pek okuyamadım,son sayfalara baktım:80:ramaskacım doğum günün kutlu olsun,hediyeni güle güle kullan canımdaha gençsin,kilo öyle böyle verilir,rahat ol:127:ayda 1 kilo verseydik şimdi incecik hatunlar olurduk,bundan sonra da en azından aynı hedefi koyalım,öyle düşünelim
filizcim yeni mutfağın pek güzel,ailen için mutlulukla sağlıklı yemekler yaparsın içinde inşallah:129:
sersumcum karla mücadelen olmuş ama tadını çıkarmışsın yine de:124:buralar çok kurak,bahar mevsimi gibi,valla yaza ne yaparız düşünmeye başladım
ficansım ve leylakım,takmayalım artık kiloları,taktıkça veremiyoruz:111:haftada bir tartılalım,neyin doğru neyin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz artık,doğru bildiğimizi yapalım gerisi gelir nasıl olsa:112:
guzel ve hayirli dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar....
benimde dilegim tum topikteki arkadaslarimin bu yaz saglikli olarak zayiflayip yaza fit olarak girmemiz ve kaneelin saglikli bir hamilelik gecirip bebegine kavusmasi....
filizcim mutfak dolapların ne kadar çok biz hanımların en çok istediği şey maşallah huzurla kullan canım
ilahi kaneel ya
canım sizin gibi çook kg vermiş herkes aynı şeyi yaşıyor:18::18::18: demoralize olmak, sık tartılmak kilo vermeyi etkiliyor çünkü hormanlarımız canım... porsiyonlar daha da küçülecek demek ki :26::26::26: sabah 6 gibi kahvaltı yap canım inan işe yarıyor tekrar uyu sonrasında ,sen sobayı yak ki yansınyakacak malum yağlarımız
selam kızlaaarrrrrriyi bir hafta olsun hepimiz için
herkes gibi haftasonu ben de düzensiz,bazen cıslı beslendim:18:kilo aldığımı sanmıyorumama ekmek,çikolata,tatlı gibi şeyler yediğimde bende çarpıntı,uyku hali ve halsizlik yaptığına artık emin oldum demek ki insülin direncini yenememişim daha o nedenle bugünden itibaren,zorunluluk dışında karatayı bozmamaya karar verdim,hayatımda zorunlu bozma vakaları oluyor maalesef daha önce de yazmıştım,bu da beni yerimde saydırıyor ama yaş ilerliyor kendime bu beslenmeyi kilo vermekten ziyade sağlığım için yapmam gerektiğini kabul ettirdim bugün bir arkadaşın doğum günü olduğu için öğlen pasta kesilecek,çeyrek dilim kadar az kremalı yerinden yiyeceğim mecbuuurr,yemesem zaten aramız gergin,kendisini önemsemediğimi düşünecek haa boşver sağlık daha önemli denebilir ama ortam öyle değil maalesef dediğim gibi ben sağlık için kaldığım yerden devam edeceğim,zaten fazla kilo veremiyorum,bunu artık takmayacağım
geçmişi pek okuyamadım,son sayfalara baktım:80:ramaskacım doğum günün kutlu olsun,hediyeni güle güle kullan canımdaha gençsin,kilo öyle böyle verilir,rahat ol:127:ayda 1 kilo verseydik şimdi incecik hatunlar olurduk,bundan sonra da en azından aynı hedefi koyalım,öyle düşünelim
filizcim yeni mutfağın pek güzel,ailen için mutlulukla sağlıklı yemekler yaparsın içinde inşallah:129:
sersumcum karla mücadelen olmuş ama tadını çıkarmışsın yine de:124:buralar çok kurak,bahar mevsimi gibi,valla yaza ne yaparız düşünmeye başladım
ficansım ve leylakım,takmayalım artık kiloları,taktıkça veremiyoruz:111:haftada bir tartılalım,neyin doğru neyin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz artık,doğru bildiğimizi yapalım gerisi gelir nasıl olsa:112:
aynen oyle sersumcann .. valla icimden br ses DRANO TEST yap gitsin diyo ...
Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek mis .. yabanlarin % 80 dogru diyor ama inanamak icimden gelmiyor hahahaha
ah keşke yollayabilsem oralara..annem de öyle diyor..inşallah ilkbaharda bol yağmurlu geçer de kuraklık olmaz:26::26::26:sesumcum bize gönder karı KonyAya hiç yağmadıhasret kaldık ya karasal iklimdemiyiz akdeniz ikliminde mi şaştım ben
olsun o kdar canım..iş yerinde insan bazen mecbur kalıyor haklısın..halledersin sonra.selam kızlaaarrrrrriyi bir hafta olsun hepimiz için
canim bende gunde birkac kez tartiliyorum maalesef.kiloda veremeyince de sinirlerim bozuluyor.bende hergun tartilmama karari aldim....
evet sersumunda dedigi gibi yaz yaklastikca stres yapiyoruz.ins.gelen baharla beraber metolarda hizlanir...
guzel ve hayirli dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar....
benimde dilegim tum topikteki arkadaslarimin bu yaz saglikli olarak zayiflayip yaza fit olarak girmemiz ve kaneelin saglikli bir hamilelik gecirip bebegine kavusmasi....
herkese selam canlarım
bugün önce yürüyüşümü yapıp sonra da evi temizledimaraya da kahvaltı sıkıştırdım
sabah
2 tane krep(yulaf kepeğinden)
1 dilim peynir
2 zeytin
öğlen
kabak yemeği
salata
ara
1 elma
1 portakal
1 saat yürüyüş
sabah
2 dukan krepi arası peynir
öğlen(arkadaşa gittik)
kabak salatası
4-5 mercimek köftesi
2 kuru patlıcan dolması
yemediklerim
muhallebili kup
mozaik pasta
patlıcanlı börek
sadece dolmalar pirinçliydi..
akşam birşey yemedim..e zaten öğlen yediklerim yeter..
yarın dukan atağına başlıyorum..5 gün atak yapıp normale döneceğim..
bayıldım canım..çok güzel olmuş. .güzel sağlıklı yemekler pişir ellerin dert görmesin..güle güle kullan yeni mutfağını
2. resimde ki ışıklandırma benim de tercihimdir..harikaa..tezgah ne güzel herşeyini almış..ben de kullandığım şeylerin elimin altında olmasını severim..ama ahh ahh kirada lojmanda olunca olanla yetiniyorsun maalesef.inşallah yerleşik hayatta benim de olur büyük bir mutfağım .
düşünce yap tabiiki canım haketmiş oluyorsunvallahi tebriklerben baya özledim o yemediklerini başkaaaaaan ben 78.5 olunca ödül günü yapcam gereğini bilgine sunarım ana göre
yoruldun tabii filizim ama deymiş arkadaşım..teşekkür ederim sersumcum beni baya yordu ama güzel oldutüm arkadaşlarada gönülden teşekkür ederim
canım benim inşallah rabbim sanda nasip etsin zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor
ramaskacanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu ol inşallah kiloya gelince inan hepimiz zorlanıyoruz güçlü olmaya çalışıyoruz yapıştı resmen :18::18::18:
leylakcım sendemi zorlanmaya başladın nolcaz yaaaa tokken tartılmayın arkadaşlar çok moral bozuyo
inşallah vericez moralimizi bozmayalım 1 kişinin morali bozulunca herkezi etkiliyo bende düşündüm gittim valla :18::18::18:
mıhtarım yine sana iş düştü topikcek cozuttuk
kaneel cim senin en mutlu günlerin bunlar duygu değişimleri heyecan sevinç doyasıya çıkar tadını bebek olunca yerini bebeğe bakma telaşı alıyoröpüyorum senide
unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar birikince böyle oluyor
hadi bakalım dukan atağı atak yapsın inşallah sersumcum...
ben de leslie ye başlasam iyi olucakkbugün yediklerim
sabah
karatay kahvaltı
öğlen
kurufasulye
sebzeli bulgur pilavı
çay
akşam
2 dolma
salata
1 çay bardağı şalgam suyu
böle olmuyo kızlar bende leslie ye başlıyayım diyorum
bugün temizlik yaptım çok koşturdum ama yarın leslie ye başlanacak başka yolu yok
sabah yapamıyorum öğlen yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?