oh mis gibi olmuşsun yine afiyette olsun
silkelenmemiz lazım hatunlar gitmiyor yapıştı resmen artık kilolar başda ne güzel gidiyordu birazdan yürüyüşü yaparım
sabah klasik kahvaltı akşamda sulu köfte börülceli 1 kaşık pilav cacık (lahanalı)şimdide çay
teşekkür ederim sersumcum beni baya yordu ama güzel oldutüm arkadaşlarada gönülden teşekkür ederim
canım benim inşallah rabbim sanda nasip etsin zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor
ramaskacanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu ol inşallah kiloya gelince inan hepimiz zorlanıyoruz güçlü olmaya çalışıyoruz yapıştı resmen :18::18::18:
leylakcım sendemi zorlanmaya başladın nolcaz yaaaa tokken tartılmayın arkadaşlar çok moral bozuyo
inşallah vericez moralimizi bozmayalım 1 kişinin morali bozulunca herkezi etkiliyo bende düşündüm gittim valla :18::18::18:
mıhtarım yine sana iş düştü topikcek cozuttuk
kaneel cim senin en mutlu günlerin bunlar duygu değişimleri heyecan sevinç doyasıya çıkar tadını bebek olunca yerini bebeğe bakma telaşı alıyoröpüyorum senide
unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar birikince böyle oluyor
Aynen öyle kardelenim işi sıkı tutmamız lazım artık...
afiyet olsun canım
zorlanmak ne kelime filizcim aylardır yerimde sayıyorumYok yok artık tartılmak yok
Bu arad mutfağın harika olmuş canım,tekrar güle güle kullanın sağlıkla huzurla inşallah
düşünce yap tabiiki canım haketmiş oluyorsun
yoruldun tabii filizim ama deymiş arkadaşım..
amiin diyorum..
valla bundan sonra falaka ve parmak var ona göre affetmem
herkese selam canlarım
bugün önce yürüyüşümü yapıp sonra da evi temizledimaraya da kahvaltı sıkıştırdım
sabah
2 tane krep(yulaf kepeğinden)
1 dilim peynir
2 zeytin
öğlen
kabak yemeği
salata
ara
1 elma
1 portakal
1 saat yürüyüş
sabah
2 dukan krepi arası peynir
öğlen(arkadaşa gittik)
kabak salatası
4-5 mercimek köftesi
2 kuru patlıcan dolması
yemediklerim
muhallebili kup
mozaik pasta
patlıcanlı börek
sadece dolmalar pirinçliydi..
akşam birşey yemedim..e zaten öğlen yediklerim yeter..
yarın dukan atağına başlıyorum..5 gün atak yapıp normale döneceğim..
canim bende gunde birkac kez tartiliyorum maalesef.kiloda veremeyince de sinirlerim bozuluyor.bende hergun tartilmama karari aldim....
evet sersumunda dedigi gibi yaz yaklastikca stres yapiyoruz.ins.gelen baharla beraber metolarda hizlanir...
ben de her gün tartılmam kararına katılıyorum, stese sokuyoruz kendimizibu arada daha önceki mesaj bebeği sormutun canım, 1, buçuk aylık oldu, yanı halis muhlis doğum kilolarımdan kurtuluyorum
Afiyet olsun canim ..soguk , kar , kis zor canim .. Allah herkesciklerin yardimcisi olsun .. Allah kimseyi sicacik evinden yurdundan etmesin .. .. menu guze , sersum guzel , spor da iyi maasallah .. kacamaksiz gecen bir pazar gunu .. bravo canimm
kanael hamilelikteki irdeni teik ediyoru gerçekten,
canimm aynen oyle oluyormus dun okudum arastirdim paylastim .. maalesef .. yedigimiz zaman aliyoruz .. mumkun mertebe kacak yapmamaya calisacagiz .. yapacaksak da mutlaka ve mutlaka yuruyecegiz bol bol su icecegiz .. yoksa onca emek , caba maaleseff bosuna gidiyor
olsunn canim.. sen yine de bizi unutma hep gel yaz.. illaki bir yolu bulunur .. cok az kaldi yaza .. bol haraket , biraz dikkat ... yaptigin kacamkalari tolere etmeye yeterli olacaktir canim . kolay gelsinn
canimm benim .. ben de de aynisi olmustu .. karatay verdigim kilolardan sonra beni 1 yil gibi uzuuun bir sure ayni kiloda tuttu sonra yavas yavas almaya baslamistim.. sonra dukan yaptim biraz verdim sonra karabugday ile biraz da sokladim vucudu .. boylelikle aldigim kilolar gitmisti .. daha esnek bir diyeti secerek guzel guzel kilo verebilirsin canim .. sana onerim basari hikayelerini okuyarak ve deneyerek kendine uygun ve relax bir diyet bulamandir .. insallah hersey istedigin gibi olur canim ..sevgiler
canimm mutfagin cok guzel .. guzel guzel , saglikli , lezettli yemekler pisirmeyi Allah nasip etsinn .. gule gule guzel gunlerde kullanman dilegi ile
canimm afiyet olsunn
canimm valla ebe dedi .. bende kucuk dedim aama birsey demedim ... aman er halukarda iyidir su .. wc
dogum gunun kutlu mutlu olsun canim benim .. hediyelerini de guzel gunlerde gule gule kullan .. hersey gonlunce guzel olsunn .. allah agzinizin tadini bozmasin[/COL
guzel ve hayirli dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar....
benimde dilegim tum topikteki arkadaslarimin bu yaz saglikli olarak zayiflayip yaza fit olarak girmemiz ve kaneelin saglikli bir hamilelik gecirip bebegine kavusmasi....
:44: kafam karıştı bu kadar çok mesajı toplayıncaben kaçtım canlarrr
kaşık hesabı yok diye farkında olmadan fazla yiyoruz bazanevet porsiyon küçültmem şart,çünkü 90 kilo iken yediğimi şimdi yiyince yaramıyo malesef
ah canım bu aralar kahvaltı benim için ölüm,bir de 6 da kalkıp yersem kesin kusarım artık...ben kalkar kalkmaz bile hayatta kahvaltı edemem 6 da nasıl yiyeyim:26:
aynen özlemim bundan sonra takmıycam ve tartılmıycam,en azından canım sıkılmasın dimi ama
yaa...dünkü mecburiyet pahalıya patladı banaolsun o kdar canım..iş yerinde insan bazen mecbur kalıyor haklısın..halledersin sonra.
inşallah yağar be gülüm..yaz çok zor olur çokk:26::26::26:
evet tartılmayalım artık..yoksa iyice demoralize oluyoruz.
yeni taktikler mi geliştirsemaf yok muhtarım falaka ve parmak az geldi galiba başka şeylermi denesek
voovvvvvv başkan bravo yemdikler için helal sanahadi bakalımm dukan atak zamanı o zamane
r
hoşgeldin aramıza başarılarrkızlar maşallahhepiniz çok azimli ve isteklisiniz...bende aranıza katılmak istiyorum...fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum... çalışıyorum iş yerindeyim ve çok hareketsiz kalıyorum son 1 yıl içerisinde 9 kilo verdim ve sonrasında 5 kilosunu geri aldım ne yaptıysam olmuyor sorunum bölgesel inşallah yaza kadar bende kilolarımdan kurtulmuş olurum
kaşık hesabı yok diye farkında olmadan fazla yiyoruz bazanama doymamız da lazım off bu ne yaman çelişki aneeee geçen eşime diyorum ki,biz şişmanlar tıkınmayı seviyoruz..günde 2 öğün yapayım diye ısrarcı olunca bir süre sonra ipler kopuyo ben 36 kilo verirken uyanınca 1 meyve yerdim,sonra kahvaltı yapıp işe gelirdim,öğle arası ne zaman müsait olursam o zaman yemek yerdim,ikindi acıkırsam elma filan yeyip akşam da evde ne piştiyse yerdim,yani günde 4 kere yemiş olurdum,bu bana yeterdi:26:artık daha erken kahvaltı yapıcam ki öğle ve akşam yemekleri de yiyebileyim ve arasında 4-5 saat kalsın
yaa...dünkü mecburiyet pahalıya patladı bananeyse kaldığımız yerden devam,cumartesi de gün var 8 martta da yemekli konser var gel de zayıfla bu ortamda
başlayalım sersumcum böle olmucak
ben de leslie ye başlasam iyi olucakk
sağol leylakcımAynen öyle kardelenim işi sıkı tutmamız lazım artık...
afiyet olsun canım
zorlanmak ne kelime filizcim aylardır yerimde sayıyorumYok yok artık tartılmak yok
Bu arad mutfağın harika olmuş canım,tekrar güle güle kullanın sağlıkla huzurla inşallah
başlayalım sersumcum böle olmucak
sağol leylakcımbende tartılmayı düşünmüyom moralimizi bozmayalım diyorum ama haftada 2 tartılsam olcak kilo kontrolü açısından ayyyyyy bilmiyom karar veremedim
:13::13::13:başlayalım şekerim..
haftada bir tartılalım canım..ama inan çok zor..bugün gözüm hep tartıdaydı zor tuttum kendimi..
afiyet olsun canımsabah
2 dukan krebi
arasında peynir
öğlen
ton balığı 160 gr
tavuk döner
1 kase yoğurt
1.5 lt su şimdiye kadar..
şimdi de eşim geldi çay keyfi..
fbmy daha önceki mesajında geçen sene 68 e filan düştüğünü yazmıştın, neden kilo aldın,
Geçen sene hedefim 65 kiloydu 65.9 ü görünce bıraktım. Bütün yaz yedim içtim tartıya dahi çıkmadım. En sevdiğim şeylerde cipsler kolalar yazın soğuk bi bira hamburger menüleri pizzalar derken bütün kilolar geri geldi. Hangi diyet ile kilo verirsek verelim, diyeti bırakıp böyle beslenirsek kilo alırız..bu sene bu hatayı yapmıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?