Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen öyle kardelenim işi sıkı tutmamız lazım artık...
afiyet olsun canım

zorlanmak ne kelime filizcim aylardır yerimde sayıyorumYok yok artık tartılmak yok
Bu arad mutfağın harika olmuş canım,tekrar güle güle kullanın sağlıkla huzurla inşallah

tartılmıyorum böyle giderse 2 haftada bir tartılacagım

hayırlı akşamlar kızlar bugünkü yediklerim
sabah 2 bisküvi
öğle 1 kase special k
ara mor lahana salatası
akşam etli paça çorbası ve patates yemeğinden tırtıkladım

hayırlı bol azimli dirayetli sabahımız olsun hanımlar...

kahvaltım

2 kayısı kıvamında yumurta
2 bol kaymaklı kayısı
5-6 dl marul
2 dilim peynir
3 zeytin
1 anamur muz
1 dilim elma

ne kadar çok yemişim yahuuuu

günaydın kızlar hayırlı günler herkeseee
kahvaltım: 2 dilim tbe tost ve 1 bardak portakal suyu
lakin çok uykum var oğluşum erken kalktı bugün:18::18::18::18::18::18:

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir çoluktan çocuktan fırsat bulamıyorum, bir de bu karataya yemek dayanmıyor yav 3 öğün yapıyorum tabi öğle ve akşam eşim yemekte bende devamlı yemek yapıyorum. ama gerçekten karatayı seviyorum, bir düzeni oluyor insanın. evde düzenli yemek olunca abur cubura hazıra kayamıyorsun. menümü yazayım geçmişe bir bakayım hadi bakelım kaptan mağra admı geliyoo anacııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

sabah
2 kayısı kıvamlı haş. yumurta
1 parça beyaz peynir
zeytin
ceviz badem karışımı
maydanoz salatası
çay
1 incir ceviz

leylak bu güzel menü ve yürüyüşle de veremezsen oyyy oyyyy, gözüm korktu

voovvvvvv başkan bravo yemdikler için helal sana hadi bakalımm dukan atak zamanı o zamane

kızlar maşallah hepiniz çok azimli ve isteklisiniz...bende aranıza katılmak istiyorum...fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum... çalışıyorum iş yerindeyim ve çok hareketsiz kalıyorum son 1 yıl içerisinde 9 kilo verdim ve sonrasında 5 kilosunu geri aldım ne yaptıysam olmuyor sorunum bölgesel inşallah yaza kadar bende kilolarımdan kurtulmuş olurum

kaşık hesabı yok diye farkında olmadan fazla yiyoruz bazanama doymamız da lazımoff bu ne yaman çelişki aneeeegeçen eşime diyorum ki,biz şişmanlar tıkınmayı seviyoruz..günde 2 öğün yapayım diye ısrarcı olunca bir süre sonra ipler kopuyoben 36 kilo verirken uyanınca 1 meyve yerdim,sonra kahvaltı yapıp işe gelirdim,öğle arası ne zaman müsait olursam o zaman yemek yerdim,ikindi acıkırsam elma filan yeyip akşam da evde ne piştiyse yerdim,yani günde 4 kere yemiş olurdum,bu bana yeterdi:26:artık daha erken kahvaltı yapıcam ki öğle ve akşam yemekleri de yiyebileyim ve arasında 4-5 saat kalsın
olsun o kdar canım..iş yerinde insan bazen mecbur kalıyor haklısın..halledersin sonra.
inşallah yağar be gülüm..yaz çok zor olur çokk:26::26::26:

evet tartılmayalım artık..yoksa iyice demoralize oluyoruz.
yaa...dünkü mecburiyet pahalıya patladı bananeyse kaldığımız yerden devam,cumartesi de gün var8 martta da yemekli konser vargel de zayıfla bu ortamda

af yok muhtarım falaka ve parmak az geldi galiba başka şeylermi denesek
yeni taktikler mi geliştirsem..yeni işkenceler falan..
voovvvvvv başkan bravo yemdikler için helal sana hadi bakalımm dukan atak zamanı o zamane

r

hoşgeldin aramıza başarılarr

özlemim o zaman ki de iyiymiş bee..

istifa mı etsek naapsak..sosyalleşmek bize yaramıyo beyaaa
14 Mart tıp bayramına kadar en az 3 kilo vermeliyim ben:18::18::18::18:

ben de leslie ye başlasam iyi olucakk
başlayalım sersumcum böle olmucak
sağol leylakcımbende tartılmayı düşünmüyom moralimizi bozmayalım diyorum ama haftada 2 tartılsam olcak kilo kontrolü açısından ayyyyyy bilmiyom karar veremedim

başlayalım sersumcum böle olmucak

sağol leylakcımbende tartılmayı düşünmüyom moralimizi bozmayalım diyorum ama haftada 2 tartılsam olcak kilo kontrolü açısından ayyyyyy bilmiyom karar veremedim

:13::13::13:başlayalım şekerim..

haftada bir tartılalım canım..ama inan çok zor..bugün gözüm hep tartıdaydı zor tuttum kendimi..

bugün yediklerim ve yiyeceklerim komik oldu
sabah
peynir yumurta
kekikli zeytin yağı 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
dereotu
yeşilçay ceviz
öğlen
2 tabak tarhana çorbası
çayyyyy
akşama
karnıyarık yapıcam şu faceden közlenmiş patlıcanla yapılandan bi deneyeyim
yanına salata
şalgam suyu
saçlarımı yağladım kızlar çok kurudu tatilde havuz ve köpük spreylerinden zavallım keçe gibi oldu balyaj olunca
oysa hiç sevmem keçe gibi saçı saç dediğin ipek gibi olur ellerinin arsından kayar bazılarının saçı tamamen sarı ve ipek gibi duruyo napıyolar acaba benimkide fena deyildi tatilde oldu gliserin yapıyodum netten arştırdım çok güzel bilgiler var gliserin nemi saça hapsediyomuş dolayısıyla bakımlı oluyor onuda uyguluyorum birkaç gün yağlıyımda uzaması lazım çok sinir oluyorum böle gliserin tarifini vereyim belki yapan olur
1 çay bardağı suya 1 kapak gliserin döküyoruz sıpreyli şişeye doldurup saçlar nemliyken sıkıyoruz daha çok yıpranık yerlere uçlara
yıkamıyoruz bu kadar saçların nemini sağlıyor:

sabah

2 dukan krebi
arasında peynir

öğlen

ton balığı 160 gr
tavuk döner
1 kase yoğurt

1.5 lt su şimdiye kadar..
şimdi de eşim geldi çay keyfi..

2-3 gündür giremiyorum malesef😔😔 hep kaçamak yaparak geçti günlerim. Bugün yine baştan başladım.
kahvaltım
1 yumurta ile salçalı peynirli yumurta
Ayran

Ara
2 gün kurusu arasında ceviz

Akşama
Tavuklu salata olucak inşallah

Şimdi geçmişi okucam😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…