- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
özlemim o zaman ki de iyiymiş bee..
istifa mı etsek naapsak..sosyalleşmek bize yaramıyo beyaaa
14 Mart tıp bayramına kadar en az 3 kilo vermeliyim ben:18::18::18::18:
hergün tartılmak eğer her baktığında kilonda azalma varsa harika motive ediyo insanı:13::13::13:başlayalım şekerim..
haftada bir tartılalım canım..ama inan çok zor..bugün gözüm hep tartıdaydı zor tuttum kendimi..
Yap canım yap çok leziz oluyorkarnıyarık yapıcam şu faceden közlenmiş patlıcanla yapılandan bi deneyeyim
yanına salata
şalgam suyu
saçlarımı yağladım kızlar çok kurudu tatilde havuz ve köpük spreylerinden zavallım keçe gibi oldu balyaj olunca
oysa hiç sevmem keçe gibi saçı saç dediğin ipek gibi olur ellerinin arsından kayar bazılarının saçı tamamen sarı ve ipek gibi duruyo napıyolar acaba benimkide fena deyildi tatilde oldu gliserin yapıyodum netten arştırdım çok güzel bilgiler var gliserin nemi saça hapsediyomuş dolayısıyla bakımlı oluyor onuda uyguluyorum birkaç gün yağlıyımda uzaması lazım çok sinir oluyorum böle gliserin tarifini vereyim belki yapan olur
1 çay bardağı suya 1 kapak gliserin döküyoruz sıpreyli şişeye doldurup saçlar nemliyken sıkıyoruz daha çok yıpranık yerlere uçlara
yıkamıyoruz bu kadar saçların nemini sağlıyor:
tartıyı gzümüzün önünden kaldırmak lazım benimde gözüm kaydı bugün
kolay gelsin canımben saçımı yıkamaya gidiyom canım sonrada yemek yapıcam şu tarifi yapim bakim
afiyet olsun canım
az daha sıkalım dişimizi,emekliliğe ne kaldı:86::86:emekli olunca da akranlarımızla yine programlar yapar gezer tozarız,hani ara sıra görürüz ya yaşlı hatunlar,bir mekanda toplanmışlar aynı onlar gibi oluruz kadınların programları,organizasyonları hiç bitmez verirsin inşallah canım o gün güzel bir elbise giyer her ne yapılacaksa,için rahat katılırsın umarım,güzel arkadaşım
hergün tartılmak eğer her baktığında kilonda azalma varsa harika motive ediyo insanıamaa gidişat kötüyse,hele ki elinden geleni yaptığın halde artış varsa,niyeti de diyeti de bozma eğilimi başlıyo:111:iki ucu...lu değnek misali:118:
leylak bu güzel menü ve yürüyüşle de veremezsen oyyy oyyyy, gözüm korktu
kaşık hesabı yok diye farkında olmadan fazla yiyoruz bazanama doymamız da lazım off bu ne yaman çelişki aneeee geçen eşime diyorum ki,biz şişmanlar tıkınmayı seviyoruz..günde 2 öğün yapayım diye ısrarcı olunca bir süre sonra ipler kopuyo ben 36 kilo verirken uyanınca 1 meyve yerdim,sonra kahvaltı yapıp işe gelirdim,öğle arası ne zaman müsait olursam o zaman yemek yerdim,ikindi acıkırsam elma filan yeyip akşam da evde ne piştiyse yerdim,yani günde 4 kere yemiş olurdum,bu bana yeterdi:26:artık daha erken kahvaltı yapıcam ki öğle ve akşam yemekleri de yiyebileyim ve arasında 4-5 saat kalsın
yaa...dünkü mecburiyet pahalıya patladı bananeyse kaldığımız yerden devam,cumartesi de gün var 8 martta da yemekli konser var gel de zayıfla bu ortamda
başlayalım sersumcum böle olmucak
sağol leylakcımbende tartılmayı düşünmüyom moralimizi bozmayalım diyorum ama haftada 2 tartılsam olcak kilo kontrolü açısından ayyyyyy bilmiyom karar veremedim
:13::13::13:başlayalım şekerim..
haftada bir tartılalım canım..ama inan çok zor..bugün gözüm hep tartıdaydı zor tuttum kendimi..
hergün tartılmak eğer her baktığında kilonda azalma varsa harika motive ediyo insanıamaa gidişat kötüyse,hele ki elinden geleni yaptığın halde artış varsa,niyeti de diyeti de bozma eğilimi başlıyo:111:iki ucu...lu değnek misali:118:
benim de benim de
sersumum leylakım selam kızlarrr
sersum ozelıne bakarmısın
aynısını leylakımada atarmısın
sersumum leylakım selam kızlarrr
sersum ozelıne bakarmısın
aynısını leylakımada atarmısın
selam papişim nasılsın?
selam canım ıyı dıyelım ıyı olalım balım
akşam için çok acıkmadım belki geç saatte ayran içerim...
1 kk kadar köy peyniri yedim
tatlı krizim için 2 çay kaşığı diyabetik sarelle..kaçamak yerine nefsimi köreltti..dukan yaparken de alıyordum böyle..
one kız diyabetik sarelle bi de o mu çıkmışaslında benimde canım arada neskafe ile bisküvi veya kek falan istiyo valla hiç üşenmiyom kek yapmaya falan kızımda çok seviyo ama olmaz tabi kıza yapıyom anca 1 dilim yiyom:18: acaba bende arada neskafe ile bisküvi falanmı yesem ama diyetlerin tadı kötü ama şuyulaflı bisküvi var onlardamı cıslı yada tadı güzel olan varmı nefsimiz için be sersumum yoksa herşeye saldırıyoz
hani diyorumki haftada 2 gün neskafe 2 ad. bisküvi bizimde keyiflenmeye hakkımız var dimi yani
bu arada karnı yarık tarifini yaptım güzel oldu yağda kızarmış gibi olmuyo ama ben közlenmiş batlıcanı sevdiğim için hoşuma gitti çok yapmışım 2 tane arttı birazda iç arttı artık yarına öğlen yemeğim hazır yırttık
çay içiyorum sizde buyurun kaderdaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?