Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

özlemim o zaman ki de iyiymiş bee..
istifa mı etsek naapsak..sosyalleşmek bize yaramıyo beyaaa
14 Mart tıp bayramına kadar en az 3 kilo vermeliyim ben:18::18::18::18:
az daha sıkalım dişimizi,emekliliğe ne kaldı:86::86:emekli olunca da akranlarımızla yine programlar yapar gezer tozarız,hani ara sıra görürüz ya yaşlı hatunlar,bir mekanda toplanmışlar aynı onlar gibi oluruzkadınların programları,organizasyonları hiç bitmez verirsin inşallah canımo gün güzel bir elbise giyer her ne yapılacaksa,için rahat katılırsın umarım,güzel arkadaşım
:13::13::13:başlayalım şekerim..
haftada bir tartılalım canım..ama inan çok zor..bugün gözüm hep tartıdaydı zor tuttum kendimi..
hergün tartılmak eğer her baktığında kilonda azalma varsa harika motive ediyo insanıamaa gidişat kötüyse,hele ki elinden geleni yaptığın halde artış varsa,niyeti de diyeti de bozma eğilimi başlıyo:111:iki ucu...lu değnek misali:118:

Yap canım yap çok leziz oluyor.közlemenin tadını daha fazla seviyorum ben ama eşim inatla yağda kızartma olacak karnıyarık diyor

hımm gliserin güzel tarif canım sağol..denemek lazım ben de yazın yapayım havuzda mahfoluyor gerçekten

tartıyı gzümüzün önünden kaldırmak lazım benimde gözüm kaydı bugün
:86:86::86:
ben saçımı yıkamaya gidiyom canım sonrada yemek yapıcam şu tarifi yapim bakim
kolay gelsin canım
afiyet olsun canım
:13:
az kaldı az...ayy evet çok komikk.. gözüme geldi biran

elbise ölsem giymem..pantalon bulüz..ama o pantolana sığmak içüün en az 2 kilonun gitmesi lazım
sağol canım benim

aynen özlemim iki ucu poklu değnek..

leylak bu güzel menü ve yürüyüşle de veremezsen oyyy oyyyy, gözüm korktu

bu sefer de veremezsem bana önce dr sonra da diyetisyen yolu görünüyo canım

aynen öyle özlemim,doyuncaya kadar yesek fazla geliyo ve şişiyoruz,kaşık hesabıyla da gözümüz doymuyo.napıcaz böyle bilmiyorum:26:
başlayalım sersumcum böle olmucak

sağol leylakcımbende tartılmayı düşünmüyom moralimizi bozmayalım diyorum ama haftada 2 tartılsam olcak kilo kontrolü açısından ayyyyyy bilmiyom karar veremedim

tartı resmen bağımlılık yapmış bize filizim

:13::13::13:başlayalım şekerim..

haftada bir tartılalım canım..ama inan çok zor..bugün gözüm hep tartıdaydı zor tuttum kendimi..

benim de benim de

aynı beni anlatmışsın özlemim:86::86::86::86:

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kısslarbugün biraz yoğun bi gündü benim için.arkadaşımla tüm çarşıyı dolaştık,sabah yürüyüşe gitmedim iyi oldu...bugün yediklerimi yazayım

sabah
t.b ekmeğinden kaşarlı tost

öğlen
1 kase tavuk suyuna çorba
4 köfte
salata

akşam
2 köfte
1 kase haşlanmış karnıbahar(sarımsaklı-yoğurtlu)

akşam için çok acıkmadım belki geç saatte ayran içerim...

1 kk kadar köy peyniri yedim
tatlı krizim için 2 çay kaşığı diyabetik sarelle..kaçamak yerine nefsimi köreltti..dukan yaparken de alıyordum böyle..

one kız diyabetik sarelle bi de o mu çıkmışaslında benimde canım arada neskafe ile bisküvi veya kek falan istiyo valla hiç üşenmiyom kek yapmaya falan kızımda çok seviyo ama olmaz tabi kıza yapıyom anca 1 dilim yiyom:18: acaba bende arada neskafe ile bisküvi falanmı yesem ama diyetlerin tadı kötü ama şuyulaflı bisküvi var onlardamı cıslı yada tadı güzel olan varmı nefsimiz için be sersumum yoksa herşeye saldırıyoz
hani diyorumki haftada 2 gün neskafe 2 ad. bisküvi bizimde keyiflenmeye hakkımız var dimi yani

bu arada karnı yarık tarifini yaptım güzel oldu yağda kızarmış gibi olmuyo ama ben közlenmiş batlıcanı sevdiğim için hoşuma gitti çok yapmışım 2 tane arttı birazda iç arttı artık yarına öğlen yemeğim hazır yırttık
çay içiyorum sizde buyurun kaderdaşlar

oo epeydir var canımm sarellenin diyabetikler için olanı tatlandırıcılı..dukandan bende alışkanlık..onda tatlandırıcı serbest olunca arada yerdim..valla ben arada zaten neskafe içiyorum..lakinn eşim makinesini almıştı ee onu atıyım mı şimdik yanee..latte ve capucino içiyorum arada..eti form tahıllılar güzel oluyor canım ama abartmamak lazım o da şekerli..mavi yeşil şekersiz sanırım..arada nefsin için ondan tırtıklayabilirsin..karatayda tabii yasak bunlar ama ben zaten karatay yapmıyorum..hele şu kilolar gitsin sağlıklı beslenmeye dönücem hayırlısıyla..verene kadar herşey mübah

aynen canım..bende közlenmişi seviyom..ama tabii yağdaki tadı olmuyor..afiyet olsun...
aliim efem bi kupa çayyy..merrsiiii

ben kaçar kısslar..çalıkuşu başlayana kadar seksenler izlemece..öpüldünüzz..

sersum bana da özelden atar mısın merak ettim de ne olcak canııııım sır çıkmaz benden hayırdır kızlar yeni bir rejim değişikliği mi var??? ne diyim gazanız mübarek olsun

neyse yavrular;
karnabahar yemeği koca bi tabak
tavuk pirzoş
3 hurma

şimdi de kacaman biiiir kupa süt

ben var kaçmak hanımlar yarınki konulara hazırlanılacak çocuklar uyutulacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…