- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
yarına liste yapacak gönüllü aranıyorr.....
ahanda geldim bende bi diyetisyene başladım haftada yarım kilo verebiliyorum online bi diyetisyen her an arayabiliyorum kafama bişi takılınca sorabiliyorum iyi oluyor ayy bu çok iyi oldu sizinle diyet yapmak çok keyifli yaaçok seviyorum ben bu topiği eee ne de olsa ilk göz ağrım
ben yaparııımmmm saat üç gibi yayınlayabilirim olur mu
tamamdır canım ben yaparım üç üç buçuk gibi çok uygun bana da iş 2.5 da bitiyor eve gelince 3 oluyo saat sonra da yayınlarım ilk sayfadan bakarım canım izinli olan var mıayy olur tabeeee...hızır gibi yetiştinn....kıss zaten seni önceden ben joker yapmamışmıydım..
zaten yeni kural herkesi 3 e kadar bekliyoruz canım...3 -3.5 gibi yayınlarsan sevinirim...
çok sağol..ilk sayfada liste var ben yollarım sana özeldende istersen...
birdy i göremedim sanki son paylaşımlarda bi sorun mu var :26::26:
hımm anladım aman hasta falan olmasın dabirdy free takılıyor artık..kilo sorunu da yok biliyosun
ondan gelmiyor arada gelip bi ce ee diyooo..sorun yok yanii
selam kızlar
bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kibrit k peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydonoz
ara
yarım elma
öğle
2 dilim k ekmek
4 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
bol salata
ara
1 portakal
1 galeta
akşam
4 kaşık etli sebze yemeği
1 dilim k ekmek
yarım kase mercimek çorbası
salata
ayran
ara
elma
2 lt su içtim
spor yok bu liste diyetisyenin verdiği liste
spor yapma bidahaki görüşmemizde karar vericez dedi ama ben haftada 3 gün yürümeyi düşünüyorum
merhaba gayet güzel menü bence de sporu ekle canım en azından yarım saat yürü kesinlikle farkediyor
sağol canım valla halimiz kötü bende leslie başladım yapıştı kilolar gitmesi lazımSLM HANIMLAR...
sabah
11 zeytin
2 haşlama yumurta
marul
peynir
3 hurma
türk kahvesi avuç içi kuru üzüm
akşam
yayla çorbası 2 kepçe
2 porsiyon fasulye piyazı
2 kase yoğurt
1 kase kabuklu fıstık
2 lt su
neslihancım geçmiş olsun canım,leylakcım hafifleyip gelirsin inş. filizcim gidecek kilolar takılma sen kilo takılmışsa bile bir sonraki hafta fazlasıyla gidecek inş.
yarın herkesin yüzü beklemediği kadar gülsün inşallah
hoşgeldin makbuş valla iyi oldu geldiğin bizde debeleniyoz işte bölebende 14. takım cuma zayıflama yarışması grubuna da yazıyorum zaten orası pek bi boş ikisini de idare etcez artık
tamam canımmakbuşş ramaska da izinli ..şimdi hatırladım
hepimiz aynı canım hepimiz aynı bende debeleniyorum hoşbuldumsağol canım valla halimiz kötü bende leslie başladım yapıştı kilolar gitmesi lazım
hoşgeldin makbuş valla iyi oldu geldiğin bizde debeleniyoz işte böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?