- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
slmlr...
2 hurma,5 fınıdk
avuç içi kuru üzüm
sade Türk kahvesi
7 dal marul
1 dilim peynir
1/2 kase yoğurt -süzme-
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
afiyet olsun canım işe gitmedinmi
teşekkürler... sana da canımmm
ben öğlenciyim filizcim,okula öğleden sonra gidiyorum 3-4 saat ders anlatıp geliyorum
süt iznim varya onu kullanıyorum canım
makbulecim kolay gelsin canım,hemde sefalar getirdin...
teşekkür ederim canım bu arada harika kilo vermişsin tebrikleerselam kızlar, inş herkeşler bu gün yüzü güler tartıda, ben bildirimimi yapayım bizim bebelere belli olmaz
rumuz: bruxelles
baş. tarihi: 10 şubat 2014
baş. kilo:85
geçen hafta: 82
bu hafta: 80
yüzde h: -2.439
toplam fark: 5 kg
spor: vakit buldukça yürüş ve evde basit egzersiz hareketeri
beslenme türü: karatay ile sağlıklı yaşam
listeyi yapan arkadaşa şimdiden kolay gelsin
tartılamasaydın kıss...bak moralin bozulmuş işte..
evet evet tartılmayalım valla
tartıl canım tartıl haftaya gider nasılsa..şişliktir o merak etme..
geçmiş olsun canım:26:önce sağlık,gerisi teferruat,inşallah iyisindir şimdi:26:merhaba kızlar kötü bir hafta çekiriyorum..
haftasonu bel fığım tuttu ve 4 tane iğne yedim dünyanın kas gevşeticisini içtim ama pek baanamasın demedi yanii spor yok.. dün de dişciye gittim ve 3 tane kök dişi çektirdim fenalardayım.. 4 tne ağrı kesici içtim yok ağrı geçmiyor bir türlü..
yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin ve herkese de bol şans.. bu hafta yine benden ümit yok yani. inş siz muradınıza erersiniz.
çok geçmiş olsun cnm helede bebişle dahada zordur inşallah biran önce iyileşirsinteşekkürler arkadaşlar.. kötü bir gece gecirdim çekilen 3 dişimde apse yaptı ve inanılmaz ağrıdan hiç uyumadım geceyi acılar içinde kıvranarak ve ağlıyarak gecirdim bir evde 10 aylık kızım çok zor ilgilendim onunla da.. derken bu sabah soluğu eczanede aldım 2 tane antibiyotik ve 1 ağrı kesici şimdi ehh işte biraz daha iyiyim dünden beri hiç bir şey yiyip içemiyorum..
.
.
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin
teşekkür ederim canım benim .. Dün gece haber Türk'te cübbeli Ahmet hocayı izledim ve aynı zamanda bu konu ile ilgili soru soranlar oldu .. o da ayatel kursi ve kafurun süresini önerdi .. Bu günden tezi yok başlıyorum ❤️❤️ Bu hayırlı cuma gunün de Allah herkesin dualarını kabul etsin ve Allah tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin ❤️❤️🌻🙏çok geçmiş olsun cnm helede bebişle dahada zordur inşallah biran önce iyileşirsin
canımmmm maşallahhhh Allah esirgesin ikinizide inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğinizi. hergün ayetel kürsi oku bebişine ve kendine
teşekkür ederim canım benim .. Dün gece haber Türk'te cübbeli Ahmet hocayı izledim ve aynı zamanda bu konu ile ilgili soru soranlar oldu .. o da ayatel kursi ve kafurun süresini önerdi .. Bu günden tezi yok başlıyorum ❤️❤️ Bu hayırlı cuma gunün de Allah herkesin dualarını kabul etsin ve Allah tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin ❤️❤️🌻🙏
BİLDİRİM
rumuz: CAKMEL
başlangıç kg :89.1
geçen hafta :79.3
bu hafta : 78.2
fark kg : -1.2
% fark : -1,513
3 gün 60 dk yürüyüş 7.7 hız 440 kalori
1,5 - 2 lt su
diyet: karatay beslenme
ben çooook mutluyum darısı size hanımlar...
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:76.5
bu hafta kilo:76
fark:-500 gr
yüzde:-%653
toplam fark:4
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek
teşekkür ederim canım bu arada harika kilo vermişsin tebrikleer
iyi günler arkadaşlaryine çok güzel kilolar verilmiş,hepinizi kutluyorum,özellikle cakmel ve bruxelles harikasınız,güleryüzü de merak ediyorum hedefine ulaşacak mı bakalım
makbule hoşgeldin canım,gelir gelmez liste de yapacakmışsın kolay gelsin
benim regller düzensizleşmeye başladı,sanırım menapoza doğru yolalıyorumyine gecikme var ve gerçekten çok fenayım,kaç gündür bel ağrısı çekiyorum kilom geçen haftaya göre 1600 gr fazla çıktı,yüzdem de 1.652,makbule bunu esas alırsın canım
haftaya yürüyüşe başlayacağım umarım rahatlarım birazhepinize güzel bir haftasonu diliyorum,kuaföre gidip boya,fön filan işlerim var,görüşmek üzere
teşekkürler arkadaşlar.. kötü bir gece gecirdim çekilen 3 dişimde apse yaptı ve inanılmaz ağrıdan hiç uyumadım geceyi acılar içinde kıvranarak ve ağlıyarak gecirdim bir evde 10 aylık kızım çok zor ilgilendim onunla da.. derken bu sabah soluğu eczanede aldım 2 tane antibiyotik ve 1 ağrı kesici şimdi ehh işte biraz daha iyiyim dünden beri hiç bir şey yiyip içemiyorum..
buna rağmen tarılmayı ihmal etmedim.
rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:70.600
bu hafta:70.300
fark:--300
toplam fark:13.500
diyet türü:karatay
spor: bu hafta yok..
herkese bol şans..
teşekkürler özlemcim
ben doğumdan 11 ay geçti ama hala regl olmadım, reg çok etkili canım, kilo değildir. ayrıca biz hanımlar regl dönemini kaçamaksız geçirdiğimizde gerçekten güzel kilo kaybı oluyor.
haftaya inşallah güzün fazlasıyla güler...
Kilo bildirimi ������
rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:51.3
bu hafta kilo:51
fark:----300 gr
yüzde:---%0.584
toplam fark:24 kilo :119:
beden:36
spor: her gün 60 dktempolu yürüyüş hız 7,5 ♥ 600 kalori ♥ 7,5 km ♥
Adım:15.000 ort.
Su:2.5 litre su
Beslenme:karatay sağlıklı yaşam
Kolay gelsin ellerine sağlık şimdiden
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?