Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun canım işe gitmedinmi

teşekkürler... sana da canımmm

ben öğlenciyim filizcim,okula öğleden sonra gidiyorum 3-4 saat ders anlatıp geliyorum
süt iznim varya onu kullanıyorum canım

makbulecim kolay gelsin canım,hemde sefalar getirdin...

teşekkür ederim canım hadi bakalım hanımlar alalım bildirimleri ben listede yokum ama 600 gr vermişim geçen haftadan bu yana bilgilerinize

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:76.5
bu hafta kilo:76
fark:-500 gr
yüzde:-%653
toplam fark:4
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek

selam kızlar, inş herkeşler bu gün yüzü güler tartıda, ben bildirimimi yapayım bizim bebelere belli olmaz

rumuz: bruxelles
baş. tarihi: 10 şubat 2014
baş. kilo:85
geçen hafta: 82
bu hafta: 80
yüzde h: -2.439
toplam fark: 5 kg
spor: vakit buldukça yürüş ve evde basit egzersiz hareketeri
beslenme türü: karatay ile sağlıklı yaşam

listeyi yapan arkadaşa şimdiden kolay gelsin

teşekkür ederim canım bu arada harika kilo vermişsin tebrikleer

tartılamasaydın kıss...bak moralin bozulmuş işte..
evet evet tartılmayalım valla
tartıl canım tartıl haftaya gider nasılsa..şişliktir o merak etme..

bak şimdi,bak şu muhtarın yaptığına:84:millete tartılmayın diyosun bana tartıl:95:al işte tartıldım ve aynen böyle oldumnolacak şimdi:111:
geçmiş olsun canım:26:önce sağlık,gerisi teferruat,inşallah iyisindir şimdi:26:

iyi günler arkadaşlaryine çok güzel kilolar verilmiş,hepinizi kutluyorum,özellikle cakmel ve bruxelles harikasınız,güleryüzü de merak ediyorum hedefine ulaşacak mı bakalım
makbule hoşgeldin canım,gelir gelmez liste de yapacakmışsın kolay gelsin
benim regller düzensizleşmeye başladı,sanırım menapoza doğru yolalıyorumyine gecikme var ve gerçekten çok fenayım,kaç gündür bel ağrısı çekiyorumkilom geçen haftaya göre 1600 gr fazla çıktı,yüzdem de 1.652,makbule bunu esas alırsın canım
haftaya yürüyüşe başlayacağım umarım rahatlarım birazhepinize güzel bir haftasonu diliyorum,kuaföre gidip boya,fön filan işlerim var,görüşmek üzere

teşekkürler arkadaşlar.. kötü bir gece gecirdim çekilen 3 dişimde apse yaptı ve inanılmaz ağrıdan hiç uyumadım geceyi acılar içinde kıvranarak ve ağlıyarak gecirdim bir evde 10 aylık kızım çok zor ilgilendim onunla da.. derken bu sabah soluğu eczanede aldım 2 tane antibiyotik ve 1 ağrı kesici şimdi ehh işte biraz daha iyiyim dünden beri hiç bir şey yiyip içemiyorum..

buna rağmen tarılmayı ihmal etmedim.

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:70.600
bu hafta:70.300
fark:--300
toplam fark:13.500
diyet türü:karatay
spor: bu hafta yok..

herkese bol şans..

teşekkürler özlemcim

ben doğumdan 11 ay geçti ama hala regl olmadım, reg çok etkili canım, kilo değildir. ayrıca biz hanımlar regl dönemini kaçamaksız geçirdiğimizde gerçekten güzel kilo kaybı oluyor.
haftaya inşallah güzün fazlasıyla güler...

Son düzenleme:
Sabah kahvaltim (10:00 bitti)
2 lop yumurtam
marul 3 dal
10 zeytin
2 dilim peynir
havuç maydonozlu salata keten tohumlu zeytinyağlı limonlu
2 kupa cayim

Herkese hayırlı cumalar
Tartı yüzleri guldurmustur inşallah
Ozlemkartal beni merak etmissin hedefe yaklaştıkça gr gr gidiyor olsun varsin gitsin de bide reglim eli kulağında ondan duraksadim gibi neyse haftaya daha iyi gider inşallah diyem:)))))

merhaba kızlar , nasılsiniz ?
Mobilden giriyorum.. Eşim muayene oluyor gözlerinden onu bekliyorum .. Birazdan işlerimiz biter herhalde bende gidip kantinden yeşil çay aldım onu içiyorum 🍃🍃

bu gün cuma burada organik pazar günü .. Artık daha bi organik beslendiğim için oraya bakacağız karabugday fakan alırım , nar , elma ❤️❤️ Ne bulursak artık ..

Bugün tartı günü .. Joker eleman ben yapacaktım listeyi fakattt doktor udu çıkınca olmadı 😁😔 eğer bildirimler yapılacaksa şimdiden herkese basarılar 🎉 Allah herkesin yüzünü güldürsün ❤️❤️
Pazar dan sonraaaaa Recep ivedik 4 gelmiş sinemaya ona da gideceğiz .. Biraz gülelim iyi gelir 😍😍😍😍😍☺️☺️☺️☺️☺️

Kizlarr öpüldünüz 😘😘😘

Kilo bildirimi 💪💪💪
rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:51.3
bu hafta kilo:51
fark:----300 gr
yüzde:---%0.584
toplam fark:24 kilo :119:
beden:36
spor: her gün 60 dk tempolu yürüyüş hız 7,5 ♥ 600 kalori ♥ 7,5 km ♥
Adım:15.000 ort.
Su:2.5 litre su
Beslenme:karatay sağlıklı yaşam

Kolay gelsin ellerine sağlık şimdiden

Son düzenleme:
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin

Eklentiler

• $image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cnm helede bebişle dahada zordur inşallah biran önce iyileşirsin
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..

canımmmm maşallahhhh Allah esirgesin ikinizide inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğinizi. hergün ayetel kürsi oku bebişine ve kendine

teşekkür ederim canım benim .. Dün gece haber Türk'te cübbeli Ahmet hocayı izledim ve aynı zamanda bu konu ile ilgili soru soranlar oldu .. o da ayatel kursi ve kafurun süresini önerdi .. Bu günden tezi yok başlıyorum ❤️❤️ Bu hayırlı cuma gunün de Allah herkesin dualarını kabul etsin ve Allah tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin ❤️❤️🌻🙏

canım peygamber efendimizin hadisleri:” Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ”
” Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.”
” Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ”
” Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.’
Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :” Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla”

kilo bildirimi
rumuz:naz8
başlangıç tarihi:15.02.2014
başlangıç kilo:78.2
bu haftaki kilo:77.2
fark:-1ooo gr
yüzde: - % 1,278
spor: düzenli değil bu hafta sadece 15 dk lesli
diyet türü:ayça kayanın önerilerine göre beslenme

tebrikler çakmel, hmm iyi gitmiş ama yetiştim sana az kaldı, hızlan bence

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:76.5
bu hafta kilo:76
fark:-500 gr
yüzde:-%653
toplam fark:4
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek

tebrkler arkadaşım

teşekkür ederim canım bu arada harika kilo vermişsin tebrikleer

ben de teşekür ettim canım, yeni başladım ödem vardı sanırım:44:,

bazen öyle şişlikler oluyor canım, sinir bozucu ama moralini güzel tut

neyse o kadar acıya iyi bir moral olmuş sana, ha gayret 60 mışlara ramak kalmış darısı başıma, darısı başımağğ, darısı başımaaağ

aaaaaaaaa çakmel seninde doğum kilosumu yoksam, kaç kiloyla hamile kaldın kaç kg ile doğum yaptın

ohhh kilon az gram la gitmesi normal, hatta süper

maaşallah maşallah bebeğine de sana da göbüşün sevsinler senin güzellik

Son düzenleme:
sersum papadiya ficans kardelen iğneoyası kaldı kızlar 3.5 a kadar bekliyorum hadi bakalım gelsin bildirimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…