Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben bu hafta tartılmıycam canım hem reglım hemde haftaya kadar dıkkat edıp verıp tartılayımda moral olsun dıye dusundum kolay gelsın lıste yapımında.kg veren arkadaslarımı cok kutluyorum hepımıze basarılar

kızlar ben listeyi hazırlamaya başlıyorum artık gelenler ekler olur mu bizde dışarı çıkacağız çünki eşim bekliyor

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:70.9kg
bu hafta kilo:70.8 kg
fark:100
yüzde:%0.141
toplam fark:19.7kg
beden:40
spor:yürüyüş ve koşturmaca

şimdi eve geldim herkes kilo vermiştir umarım regl olmama ragmen iyi sayılır

KİLO VERENLER

BRUXELLES %-2.439

CAKMEL %-1.513

NAZ8 %-1.278

FBMY8785 %-0.653

GULERYUZ %-0.584

NESLİHANSLTN %-424

KİLO ALANLAR

FİLİZTOPRAK %++0.727

ÖZLEMKARTAL %+++1.652

Selam kizlar hayirli cumalar

Listeye yetistim mi bilmiyorum hemen tel den bildirim yapayom dedim

Gecen hafta 74

Bu hafta 73.9

% 0.135

Fark 0.1 kg

Sizler eksidesinizdir insallah

KİLO VERENLER

BRUXELLES %-2.439

CAKMEL %-1.513

NAZ8 %-1.278

FBMY8785 %-0.653

GULERYUZ %-0.584

NESLİHANSLTN %-424

KARDELEN %-141

KİLO ALANLAR

FİLİZTOPRAK %++0.727

ÖZLEMKARTAL %+++1.652

KİLO VERENLER

BRUXELLES %-2.439

CAKMEL %-1.513

NAZ8 %-1.278

FBMY8785 %-0.653

GULERYUZ %-0.584

NESLİHANSLTN %-424

KARDELEN %-141

FİCANS %-135

KİLO ALANLAR

FİLİZTOPRAK %++0.727

ÖZLEMKARTAL %+++1.652

SANIRIM SON HALİ BU HERKESLERİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDEİRM ARKADAŞLAR VE TABİKİ BİRİNCİ İKİNCİ VE 3. YE

Son düzenleme:

başda birincimizi ve sonra tüm kilo veren veremeyen azimli hatunları tebrik ederim eline sağlık canım süper bi liste oldu bu aradada hoşgeldin yeniden

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:79.1kg
bu hafta kilo:78.5 kg
haftalık yüzde:--%0.758
haftalık fark:--600gr
toplam fark:--600gr
beden:42
spor:2 gün 2mil leslie

canım kusura bakma anca geldim..

listeye ekliyecem kendimi ama karıştırdım yüzdelerii bazıları%424 falan anlamadım :44::44::44:yanlış olmasın sen eklersen ekle eklemesen de olur önemli değil...önemli olan sonuç

iyisin bu hafta muhtarım sonradan bizleri ekledide ondan karıştı 0 lı bizim yüzdelerde

hımmm anladım canım rahat sayılırsın o zaman
baya mücadele vermişsin canım çokkkkkkk geçmiş olsun çabuk geçsin inşallh
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin
maşallah maşallahkaneelcim her günkü değişim seni çok mutlu ediyor dimi seni çok iyi anlıyorum benimde hemen olmamıştı bebiş olmıcak sandık tedavi gördüm ilk karnım çıktığında inanılmaz duygular içindeydim bişe olcak diye çok titizleniyodum yani anlıyorum seni nazar değmesin canımsağlıkla kucana al

sağol canım valla halimiz kötü bende leslie başladım yapıştı kilolar gitmesi lazım

bak şimdi,bak şu muhtarın yaptığına:84:millete tartılmayın diyosun bana tartıl:95:al işte tartıldım ve aynen böyle oldumnolacak şimdi:111:
:
kıss şişlik oooo ben sana diyyimmmm valla şişlikk haftaya görürsün sen
Allah yardımcın olsun
ee gülün bakalım gülün
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin

SANIRIM SON HALİ BU HERKESLERİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDEİRM ARKADAŞLAR VE TABİKİ BİRİNCİ İKİNCİ VE 3. YE
Ellerine sağlık makbuşum gelir gelmez liste yaptın yaa ellerin dert görmesin kuzuuummm
iyisin bu hafta muhtarım sonradan bizleri ekledide ondan karıştı 0 lı bizim yüzdelerde
anladım sonradan...sağol cicim gidecek gidecek başka yolu yok

öncelikle 1. mizi ve herkesii kutlarımm..bol -- li bir liste olmuşş umarım haftaya herkes -- de olur..

bana gelince

sabah

2 dukan krepi
arasında peynir
çayy

öğlen saat 12:30

fırında tavuk
1 kase maydanozlu dereotlu yoğurt

saat 15:30 acıktım nedense

dünden kalan tavuk ciğerden 2 kaşık
2 kaşık süzme yoğurt
2 çay kaşığı diyabetik sarelle

1 km de yürüdüm..bugün leslie yapamıycam

makbule ellerine sağlık,gerçekten güzel bir liste olmuş,herkesi çabalarından dolayı kutluyorum
saçlarımı kestane bakır rengine boyattım güzel oldu,az da kestirdimyarın için hazırım
kaneel maşallah canım,sağlıkla büyüsün bebişin

bazen öyle şişlikler oluyor canım, sinir bozucu ama moralini güzel tut
ben alışığım zaten,çok olur bende,reglden 1 hafta önce başlar,tatlı filan yedim mi hemen şişerim,hatta fazla yürüsen yine şişerim,balon gibi hatunum
teşekkürler özlemcim

tebrikler canımvalla hedefe ne kalmış ki,o aşamaya gelebilmiş olman bile takdire şayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…