sersum papadiya ficans kardelen iğneoyası kaldı kızlar 3.5 a kadar bekliyorum hadi bakalım gelsin bildirimler
SANIRIM SON HALİ BU HERKESLERİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDEİRM ARKADAŞLAR VE TABİKİ BİRİNCİ İKİNCİ VE 3. YEKİLO VERENLER
BRUXELLES %-2.439
CAKMEL %-1.513
NAZ8 %-1.278
SERSUM %0.758
FBMY8785 %-0.653
GULERYUZ %-0.584
NESLİHANSLTN %-424
KARDELEN %-141
FİCANS %-135
KİLO ALANLAR
FİLİZTOPRAK %++0.727
ÖZLEMKARTAL %+++1.652
KİLO VERENLER
BRUXELLES %-2.439
CAKMEL %-1.513
NAZ8 %-1.278
FBMY8785 %-0.653
GULERYUZ %-0.584
NESLİHANSLTN %-424
KARDELEN %-141
FİCANS %-135
KİLO ALANLAR
FİLİZTOPRAK %++0.727
ÖZLEMKARTAL %+++1.652
makbule ellerine sağlık, liste çok güzel olmuş, bende birinci olmuşumherkesi teprik ediyorumm
iyisin bu hafta muhtarımrumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:79.1kg
bu hafta kilo:78.5 kg
haftalık yüzde:--%0.758
haftalık fark:--600gr
toplam fark:--600gr
beden:42
spor:2 gün 2mil leslie
canım kusura bakma anca geldim..
listeye ekliyecem kendimi ama karıştırdım yüzdelerii bazıları%424 falan anlamadım :44::44::44:yanlış olmasın sen eklersen ekle eklemesen de olur önemli değil...önemli olan sonuç
KİLO VERENLER
BRUXELLES %-2.439
CAKMEL %-1.513
NAZ8 %-1.278
FBMY8785 %-0.653
GULERYUZ %-0.584
NESLİHANSLTN %-424
KARDELEN %-141
KİLO ALANLAR
FİLİZTOPRAK %++0.727
ÖZLEMKARTAL %+++1.652
hımmm anladım canım rahat sayılırsın o zaman
teşekkürler... sana da canımmm
ben öğlenciyim filizcim,okula öğleden sonra gidiyorum 3-4 saat ders anlatıp geliyorum
süt iznim varya onu kullanıyorum canım
makbulecim kolay gelsin canım,hemde sefalar getirdin...
baya mücadele vermişsin canım çokkkkkkk geçmiş olsun çabuk geçsin inşallhteşekkürler arkadaşlar.. kötü bir gece gecirdim çekilen 3 dişimde apse yaptı ve inanılmaz ağrıdan hiç uyumadım geceyi acılar içinde kıvranarak ve ağlıyarak gecirdim bir evde 10 aylık kızım çok zor ilgilendim onunla da.. derken bu sabah soluğu eczanede aldım 2 tane antibiyotik ve 1 ağrı kesici şimdi ehh işte biraz daha iyiyim dünden beri hiç bir şey yiyip içemiyorum..
buna rağmen tarılmayı ihmal etmedim.
rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:70.600
bu hafta:70.300
fark:--300
toplam fark:13.500
diyet türü:karatay
spor: bu hafta yok..
herkese bol şans..
maşallah maşallahkızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin
sağol canım valla halimiz kötü bende leslie başladım yapıştı kilolar gitmesi lazım
kıss şişlik oooo ben sana diyyimmmm valla şişlikk haftaya görürsün senbak şimdi,bak şu muhtarın yaptığına:84:millete tartılmayın diyosun bana tartıl:95:al işte tartıldım ve aynen böyle oldumnolacak şimdi:111:
:
Allah yardımcın olsunteşekkürler arkadaşlar.. kötü bir gece gecirdim çekilen 3 dişimde apse yaptı ve inanılmaz ağrıdan hiç uyumadım geceyi acılar içinde kıvranarak ve ağlıyarak gecirdim bir evde 10 aylık kızım çok zor ilgilendim onunla da.. derken bu sabah soluğu eczanede aldım 2 tane antibiyotik ve 1 ağrı kesici şimdi ehh işte biraz daha iyiyim dünden beri hiç bir şey yiyip içemiyorum..
ee gülün bakalım gülünmerhaba kızlar , nasılsiniz ?
Mobilden giriyorum.. Eşim muayene oluyor gözlerinden onu bekliyorum .. Birazdan işlerimiz biter herhalde bende gidip kantinden yeşil çay aldım onu içiyorum 🍃🍃
bu gün cuma burada organik pazar günü .. Artık daha bi organik beslendiğim için oraya bakacağız karabugday fakan alırım , nar , elma ❤️❤️ Ne bulursak artık ..
Bugün tartı günü .. Joker eleman ben yapacaktım listeyi fakattt doktor udu çıkınca olmadı 😁😔 eğer bildirimler yapılacaksa şimdiden herkese basarılar 🎉 Allah herkesin yüzünü güldürsün ❤️❤️
Pazar dan sonraaaaa Recep ivedik 4 gelmiş sinemaya ona da gideceğiz .. Biraz gülelim iyi gelir 😍😍😍😍😍☺️☺️☺️☺️☺️
Kizlarr öpüldünüz 😘😘😘
kızçeler bebiş 8 haftalık yani iki aylık ve işte minik göbişim bu sabah evde çektim ..
Aman kızlar Maaşallah diyinn hee , nazar geçmesin
Ellerine sağlık makbuşum gelir gelmez liste yaptın yaa ellerin dert görmesin kuzuuummmSANIRIM SON HALİ BU HERKESLERİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDEİRM ARKADAŞLAR VE TABİKİ BİRİNCİ İKİNCİ VE 3. YE
iyisin bu hafta muhtarımsonradan bizleri ekledide ondan karıştı 0 lı bizim yüzdelerde
ben alışığım zaten,çok olur bende,reglden 1 hafta önce başlar,tatlı filan yedim mi hemen şişerim,hatta fazla yürüsen yine şişerim,balon gibi hatunumbazen öyle şişlikler oluyor canım, sinir bozucu ama moralini güzel tut
teşekkürler özlemcim
tebrikler canımSabah kahvaltim (10:00 bitti)
2 lop yumurtam
marul 3 dal
10 zeytin
2 dilim peynir
havuç maydonozlu salata keten tohumlu zeytinyağlı limonlu
2 kupa cayim
Herkese hayırlı cumalar
Tartı yüzleri guldurmustur inşallah
Ozlemkartal beni merak etmissin hedefe yaklaştıkça gr gr gidiyor olsun varsin gitsin de bide reglim eli kulağında ondan duraksadim gibi neyse haftaya daha iyi gider inşallah diyem:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?