makbule ellerine sağlık,gerçekten güzel bir liste olmuş,herkesi çabalarından dolayı kutluyorum
saçlarımı kestane bakır rengine boyattım güzel oldu,az da kestirdimyarın için hazırım
kaneel maşallah canım,sağlıkla büyüsün bebişin
saçlarını güle güle kullan canımmakbule ellerine sağlık,gerçekten güzel bir liste olmuş,herkesi çabalarından dolayı kutluyorum
saçlarımı kestane bakır rengine boyattım güzel oldu,az da kestirdimyarın için hazırım
liste çok güzel olmuş makbuş bende sonuncu olmayaydım iyiydiKİLO VERENLER
BRUXELLES %-2.439
CAKMEL %-1.513
NAZ8 %-1.278
FBMY8785 %-0.653
GULERYUZ %-0.584
NESLİHANSLTN %-424
KİLO ALANLAR
FİLİZTOPRAK %++0.727
ÖZLEMKARTAL %+++1.652
makbule ellerine sağlık,gerçekten güzel bir liste olmuş,herkesi çabalarından dolayı kutluyorum
Teşekkürler ozlemcim darısı tüm arkadaşlarimin başına bi 50 düşem sonraki hedefe devam :))ben alışığım zaten,çok olur bende,reglden 1 hafta önce başlar,tatlı filan yedim mi hemen şişerim,hatta fazla yürüsen yine şişerim,balon gibi hatunum
tebrikler canımvalla hedefe ne kalmış ki,o aşamaya gelebilmiş olman bile takdire şayan
slm hanımlar ben geldim bugün eşimle sinemaya gittik recep ivedike adam iğrenç yaa eşim seviyor diye izliyorum yoksa verdiğimiz paraya da zamana da yazık vallaeşimle şimdi iddaya girdik 1000 cal lik sporu yapacağız kim daha çok dayanacak diye daha az dayanan evin bütün ayak işlerini yapacak bir hafta aman diyim dua edin ben yeneyim :18::18::18:her gün spor yapıyom ben yaa o yenecek değil ya de mi :18::18::18:
menümü de paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne domates maydanoz çay
ara: yok
öğle: 100 gr pırasa 90 gr hamsi 1 activya yoğurt
ara: yarım nar 3-4 gün kurusu
akşam:1 yumurta 50 gr karışık peynir(beyaz -lor ) 3 dilim kepekli ekmek 7-8 zeytin
ara: yapmıycam
yine canım peynir çekiyor valla anlamadım gitti resmen burnuma kokuyor yaa
akşam yemeğim 18:30
menemen(tam pro değil ama napimmm)
peynirr
yoğurt
ev sucuğu
çay çayyy
başkanımm sayımız mı azalmış bana mı öyle geldi :44::44::44:
makbulecim ellerine sağlık der; listedeki tüm arkadaşları kutlarım, bizim topikte kilo alan zaten regl den kaynaklanıyor veya ödemden yoksa ,yağdan falan ağırlaşan yoooook dimi kızlaaaaarrr
18:00. öğünüm
mor soğan
2 tabak kuru fasulye
2 tabak yoğurtlu sarımsaklı kurutulmuş haşlama biber
ben soğan ve sarımsağa bayılıyorum ama anca cuma veya cumartesi yiyebiliyoruzve çok özlüyorum hanımlar yaa...
kahvaltıyı 7 de yaptığımdan 11:30 da avuç içi fıstık yiyip ,çay içmiştim okul öncesi yani
ben deliyorum bebeğim başlıyo ağlamaya yaaaa bana müsade kızlar görüşürüz kaçamaksız hafta sonları hepimize
KANEEL karnın daha çıkmamış canım anca 5. ayda çıkar, birde maşallah çok zayıfsın inşallah en az kiloyla atlatırsın,velhasıl bebeğinin sağlığı her şeyden mühim.
özlemcim saçını sağlık ve huzurlu dertsiz bir kafada kullan canııım
Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı sucuklu tost
Akşam
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3-4 yemek kaşığı bezelye yemeği
Bol yoğurtlu kereviz salatası
☺️☺️
Afiyet olsun canim menüler güzel uzun zamandir ben de tost yemedim valla topik arada tost yiyorum canimi istediyorsunuz valla iyi ki hamis degilim de yoksa yerdim ama karataya uymaz bende neyse hedefe ulasam oyle yiyem bari iyi geceler tatlı rüyalar bol leptinler :) ) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?