Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

güle güle kullan canım yeni saçını ohh güzellik moral olsun sana...o şişlikler de fosss diye inecek bak gör..:13::13::13:

akşam yemeğim 18:30

menemen(tam pro değil ama napimmm)
peynirr
yoğurt
ev sucuğu
çay çayyy

başkanımm sayımız mı azalmış bana mı öyle geldi :44::44::44:

makbulecim ellerine sağlık der; listedeki tüm arkadaşları kutlarım, bizim topikte kilo alan zaten regl den kaynaklanıyor veya ödemden yoksa ,yağdan falan ağırlaşan yoooook dimi kızlaaaaarrr

18:00. öğünüm

mor soğan
2 tabak kuru fasulye
2 tabak yoğurtlu sarımsaklı kurutulmuş haşlama biber

ben soğan ve sarımsağa bayılıyorum ama anca cuma veya cumartesi yiyebiliyoruz ve çok özlüyorum hanımlar yaa...

kahvaltıyı 7 de yaptığımdan 11:30 da avuç içi fıstık yiyip ,çay içmiştim okul öncesi yani

ben deliyorum bebeğim başlıyo ağlamaya yaaaa bana müsade kızlar görüşürüz kaçamaksız hafta sonları hepimize

KANEEL karnın daha çıkmamış canım anca 5. ayda çıkar, birde maşallah çok zayıfsın inşallah en az kiloyla atlatırsın,velhasıl bebeğinin sağlığı her şeyden mühim.

özlemcim saçını sağlık ve huzurlu dertsiz bir kafada kullan canııım

Son düzenleme:
Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı sucuklu tost

Akşam
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3-4 yemek kaşığı bezelye yemeği
Bol yoğurtlu kereviz salatası
☺️☺️

Bu arada bugün yeni bi çaya başladım. Kullananlar çok memnun. Yemeklerden yarım saat önce içiliyor.
Fit life çay diye geçiyo. Kullananlar çok memnun. 1 hafta sonra ile yarayıp yaramadığını anlarım herhalde☺️☺️

saçlarını güle güle kullan canım
KİLO VERENLER

BRUXELLES %-2.439

CAKMEL %-1.513

NAZ8 %-1.278

FBMY8785 %-0.653

GULERYUZ %-0.584

NESLİHANSLTN %-424

KİLO ALANLAR

FİLİZTOPRAK %++0.727

ÖZLEMKARTAL %+++1.652
liste çok güzel olmuş makbuş bende sonuncu olmayaydım iyiydiama haftaya sıkıyorum ümitliyim

slm hanımlar ben geldim bugün eşimle sinemaya gittik recep ivedike adam iğrenç yaa eşim seviyor diye izliyorum yoksa verdiğimiz paraya da zamana da yazık valla eşimle şimdi iddaya girdik 1000 cal lik sporu yapacağız kim daha çok dayanacak diye daha az dayanan evin bütün ayak işlerini yapacak bir hafta aman diyim dua edin ben yeneyim :18::18::18:her gün spor yapıyom ben yaa o yenecek değil ya de mi :18::18::18:

menümü de paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne domates maydanoz çay

ara: yok

öğle: 100 gr pırasa 90 gr hamsi 1 activya yoğurt

ara: yarım nar 3-4 gün kurusu

akşam:1 yumurta 50 gr karışık peynir(beyaz -lor ) 3 dilim kepekli ekmek 7-8 zeytin

ara: yapmıycam

yine canım peynir çekiyor valla anlamadım gitti resmen burnuma kokuyor yaa

Son düzenleme:
Ellerine saglik canim cok güzel olmuş liste ayrica 1. Kutlarim Tebrikler canim iyi ki tekrardan geldin süpersin

Akşam yemeği 17:00 bitti
etli kereviz yemeğim Acı biber eşliğinde
keten tohumlu ev yapımı yoğurt

Su 2 litre 600 gr çay kahve icildi

Spor yapıldı 60 dk ♥ 600 kalori ♥ 7,5 km ♥ hız : 7,5 superim maşallah 15.000 adım ile gün biter

Kacamaksiz bir haftasonu olmasi dileğiyle
Yarın akşam günümüz var ben tabagima Hayır diyecem ama alirda pazar sabahi tatlarina bakilir mi bilinmez
Ayrica regli oldum ilk günüm kacamaksiz bitirmem dileğiyle ki kilolar gitsin hedef gelsin))))

Bende geçen haftasonu saçlarımı boyattim karamele saçlar uclarindan kesildi bu aralar yeni imajimlayim mutluyum
Sende Güle güle kullan ozlemcim arada bakim iyi oluyor mutlu oluyor insan :)))) Güle güle uzat saçlarını

Teşekkürler ozlemcim darısı tüm arkadaşlarimin başına bi 50 düşem sonraki hedefe devam :))

Supersin iddalar da kazanılmış tebrikler canim afiyet olsun ayrica bol leptin olsun toksinler de gitti mutlu mutlu uyu bakalim iyi geceler

Afiyet olsun canim güzel menu bol leptin olsun kacamaksiz haftasonu dileğiyle ben de soğan sarımsağı severim ama yiyemiyorum eşim sağolsun sevmez kokularini((

Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı sucuklu tost

Akşam
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3-4 yemek kaşığı bezelye yemeği
Bol yoğurtlu kereviz salatası
☺️☺️

Afiyet olsun canim menüler güzel uzun zamandir ben de tost yemedim valla topik arada tost yiyorum canimi istediyorsunuz valla iyi ki hamis degilim de yoksa yerdim ama karataya uymaz bende neyse hedefe ulasam oyle yiyem bari iyi geceler tatlı rüyalar bol leptinler :) ) )

Aslında bende yemezdimde, dün gece kocam 12 de tost istedi. Nasıl buram buram koktu. Bide o saatte açım. Sabah evin içi hala tost kokuyordu. Kepekli ekmeğe yapıverdim bi küçük bişey ☺️☺️ Ama akşam 6 dan beri ağzıma bişey sürmüyorum. Cuma günü kaçamak yapardım normalde nasılsa tartı gününe daha çöl var diyerek☺️☺️
Artık haftasonu olsa dahi kaçamak yapmıcam. Şöyle bi 5-10 kilo vereyimde ozamana hakederim kaçamakları😄😄😄

Arkadaşlar bu diyeti aranızda kullanam var mı.? 7 günde 10 kiloya kadar veriliyomuş.

Merhaba,
Ben profesyonel bir sporcuyum. siteye yeni üye oldum ve açıkçası tam nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Kayıt olmamın nedeni fazla kilolarından şikayetçi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Gerek bölgesel zayıflama gerek dengeli beslenme olsun yardımcı olacağıma inanıyorum. Elimden geleni yapacağım. fakat siteye telefonumdan giriyorum. Bir blog açmak istedim, yardımcı olabileceğim konular adına. Fakat bunu yapamadım. 25 mesaj gibi birşeyden söz etti. Ne yapmalıyım? (Lütfen bu mesajı başka bilir kişilerede gönderin)

Sabah kahvaltim 09:55 bitti
peynirli maydonozlu omlet 2 yumurtali zeytinyağlı
yarım demet maydanoz
2 kuru incir
1 çay bardağı fındık
10 siyah zeytin
2 dilim peynir (kaşar ve köy)
2 çay bardağı çay
Bol leptinler olsun kahvaltilar
Kacamaksiz haftasonu dileğiyle öptüm
Akşam gezmelerdeyim kacamak sıfır:))) 50.7 gördüm bu sabah ama regli oldum cumaya ne olur bilinmez bu cuma 50 olsam keşke :)))) çok şey istiyorum galiba hayali de güzel

günaydın canlar dünki sporun üstüne bugün 11 e kadar uyumuşum liste için ellerine sağlık diyenlere teşekkür ederim. guleryuzcüm mükemmelsin tek kelimeyle umarım görürsün canım o 50.7 de adetin şişkinliği de vardır bu hafta 50 senindir bence bende bugün regl oldum benim de amacım bu hafta 64.5 in altına düşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…