Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yoo canım 16 kişi gözüküyoz(ben 2 kere liste yaptım) listede ama iğneoyasından haber yok çıkaramadım listeden ramaska leylak pampiş izinli makbuş 1 hafta sonra listede zaten onun için 11 kişi kalıyoruz..

yok yokkk ödem onlar ödem...

hadi hayırlısı canım
kızlarrr kazandımmm gece gece inattan 480 cal yaktım

sen de güle güle kullan canım saçlarını
Afiyet olsun muhtarim bu hafta güzel kilolar da verildi süpersin maşallah iyi geceler tatlı rüyalar bol leptinler:)
sağol canım benim...senin kadar olmasa da yapıyoruz kendimizce bişeyler..
süpper...

olacak olacak

sabah kahvaltım

2 dukan krepi
peynir
süzme yoğurt
sucuk pastırma
maydanoz dere otu
1 kaysı yımırta salatası
çay çayyy

bu saate kadar 900 ml su

elektirkler gelirse ev süpürmece ve 2 mil leslie

Evi sildim süpürdüm toz aldım balkonu yıkadım çamaşırları attım yıkanıyor lakin leslie yapmaya halim kalmadı..
duşumu aldım dinleniyorum...valla yaş ilerledikçe ev işi insanın müthiş yoruyor..

artık spordan sayılsın

Son düzenleme:
inşalah inşallah

al benden de o kadar canım yaşım da yok ama benim de canım çıktı evi süpürdüm sildim biraz toz aldım bi yemek yaptım pazara gittim geldim güya bugün o 1000 cal sporu yarımşar saat aralıklarla yapacaktım ama yalan oldu bu arada eşim dün inadından belini inctmiş beli ağrıyor bu gün

sorma canım yoruyor insanı yawww

ayy bir inat uğruna incitti belini desene.:26::26:.geçmiş olsun:26:

2. öğünüm

6-7 adet adana köfte(normal köfte boyutlarında)
2 dukan krepi
2 bardak ayran
1/2 bardak şalgam suyu
soğan maydanoz roka

şimdi de çay keyfimm

sorma canım yoruyor insanı yawww

ayy bir inat uğruna incitti belini desene.:26::26:.geçmiş olsun:26:
sağol canım hiç sorma valla kendimi suçlu hissediyorum adam her gün spor yapmıyorki ham vücutla ağır geldi herhalde

Selam kızlar sabah klasik kahvaltı sonrasında pazara gitmece buzdolabı silinip alınanlar yerleştirildi ev temizlendi akşama patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı yogurtlu kereviz salatası şimdide çay keyfi

ahhh haklısın canım yaş ilerledikce fark ediyo sayılsın valla
bende güya yapacaktım leslie hayal oldu ama mecburiyetten hızlı tempo yol yürüdüm annemin bi ihtiyacı vardı ona koştum
sabahda pazarım vardı hareketsiz deyildim yinede yediklerime gelince
kahvaltım
1 yumurta
yağlı zeytin
peynir
dereotu
2 gün kurusu arası 2 ceviz
yeşilçay
öğlen
kızım yoktu bende 1 bardak süt içtim
arkasında baya sonra çay 4 ad. diyet biskü
akşam
kırmızı mercimek çorbası
hamsi tava
birazdan da çay

sağol canım hiç sorma valla kendimi suçlu hissediyorum adam her gün spor yapmıyorki ham vücutla ağır geldi herhalde
evet canım ondandır.:26:.neyse birdaha iddalaşmaz seninle

ayy valla sayılsın:13::13:

az spor mu canım senin de :13::13::13turmamışsın totonun üstüne

slm kızlar

bu gün o avm senin,bu avm benim gezdik ve benimde yürüşüş yalan oldu

sabah
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
fıstık

öğleyin
fırında kocaman levrek
yanında kocaman 1 tabak karışık salata

bu gün ödül verdim kendime ve cezerye yedim bol miktarda çok güzel bişey yaaaaa,ama abartmışım ki başım dönüyor midem bulanıyor o kadar yani:18::18::18:

birde kulesite de gezerken bir kafeye brovni reklamı asmışlar 1 dilim mutluluk diye ; ben de yanından geçerken dedim ki, mutluluk sonrası pişmanlık ah bu tuzaklar ahhh

selam kızlar ben bugün maffettim ya,her şey sabah tartıya çıkmamla başladı dün 80 gösteren süper zekalı tartım, bugün 81 di kahvaltım klasik karaty kahvaltısıydı am sonraaaaaa dışarda yürüdük yürdük iyi güzel acıktık, bio bisküvi filan aldık 2 ondan yedim,birde taze rocher yapan bi yer vardı öyle güzel kokuyordu ki 2 ondan yedim, ev de yemek yoktu geldik ekmek arası döner ayran üstüne 2 rocher daha 4 buçukta tüm yeme işlemini bitirdim şimdi su bitki çayı süt filan devam edrim ya bide çarşambaya günüm var offff offff çarşambanın gelişi cumartesiden belli oldu yani

afiyet olsun canım, evet 1 dilim mutlu olcaksın, ama pişmanlığı 1o dilime bedel oluyor sonra, bknz,bruxelles, döner, rocher filan..yani

rocher ne canım:44::44::44:

off o gün çok tehlikeli işte.:18::18:.kısır ya da mercimek köftesi yaparsan onunla geçiştirebilirsin

cezeryeye ben de bayılırım karatay da arada alıp tırtıklıyordum

ahhh o brownii ahhh

yorgundum filan ama vicdan yapıp 20 dk lık cardio sığdırdım yine güne şimdi sütümü içip uyuyorum kızlar iyi geceler

Öncelikle makbuleciğim ellerine , gözlerine sağlık emeğine saglık bu guzel liste icin ..
tesekkur ederim kızlar verdiginiz cevaplar , alıntılar , öğütler icin .. Hafta hafta çekiyorum birazcık fark ediyor milim milim oynuyor ben şişirmedikçe çıkmıyor tabi göbişim ������ cok farklı ve anlatılmaz birsey olduğu icin paylaşmak istiyorum .. Bazen ağrılar oluyor onlar bile hoşuma gidiyor .. Salı sabahı ebe ile randevum var şimdiden cok heyecanlıyım .. Göbişime bakacak .. İnsallH kalp atışlarını dinletecek ve ilk fotografımızı alacağız sonra tabiki jinekolok ile randevu ayarlayacak bakalım neler olacak heyecan icinde bekliyoruz❤️❤️❤️❤️❤️ Allahım tüm evlat sahibi olmayı isteyenlere , uğraşanlara bu guzel haberi almayı kısmet etsin .. Inşallah tüm isteyenler en kısa zamanda hayırlı haberleri alırlar ❤️❤️������

KİLO VERENLER

BRUXELLES %-2.439

CAKMEL %-1.513

NAZ8 %-1.278

FBMY8785 %-0.653

GULERYUZ %-0.584

NESLİHANSLTN %-424

KARDELEN %-141

FİCANS %-135

KİLO ALANLAR

FİLİZTOPRAK %++0.727

ÖZLEMKARTAL %+++1.652

Son düzenleme:
rocher ne canım:44::44::44:

off o gün çok tehlikeli işte.:18::18:.kısır ya da mercimek köftesi yaparsan onunla geçiştirebilirsin

http://thumbs.dreamstime.com/x/rocher-coconut-cookies-2261252.jpg bunun gibi
hindistan cevizi kurabiyesi, yumurta akı şeker ve hindistan cevizinden yapılan şeker olmasa içinde faydalı bile sayılır yani
kısır cepte zaten canım, bi de brokoli saltası gibi bir şey yaparım poğça düşünüyorum, tatlıya karar veremedim ya kek yapacam, ya da sütlü tatlı ya daaa kremalı kek:44::44: bilmiorum misafirlerden biri tatlıyı ben yaparım dese fena olmaz hani

haftasonu kimsecikler yok ben kahvaltı daa yapmadım, eşim gidip kahvaltılık alacakta yapacaz filannnn ooooo

yorgundum filan ama vicdan yapıp 20 dk lık cardio sığdırdım yine güne şimdi sütümü içip uyuyorum kızlar iyi geceler

hımm birazcık bezeye de benziyor..afiyet olsun artık olan olmuş

kolay gelsin canım..

sabah kahvaltım

2 dukan kepeği
biber kavurması
peynir
süzme yoğurt
sucuk

900 ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…