yoo canım 16 kişi gözüküyoz(ben 2 kere liste yaptım) listede ama iğneoyasından haber yok çıkaramadım listeden ramaska leylak pampiş izinli makbuş 1 hafta sonra listede zaten onun için 11 kişi kalıyoruz..başkanımm sayımız mı azalmış bana mı öyle geldi :44::44::44:
makbulecim ellerine sağlık der; listedeki tüm arkadaşları kutlarım, bizim topikte kilo alan zaten regl den kaynaklanıyor veya ödemden yoksa ,yağdan falan ağırlaşan yoooook dimi kızlaaaaarrr
hadi hayırlısı canımBu arada bugün yeni bi çaya başladım. Kullananlar çok memnun. Yemeklerden yarım saat önce içiliyor.
Fit life çay diye geçiyo. Kullananlar çok memnun. 1 hafta sonra ile yarayıp yaramadığını anlarım herhalde☺️☺️
kızlarrr kazandımmmgece gece inattan 480 cal yaktım
sen de güle güle kullan canım saçlarınıBende geçen haftasonu saçlarımı boyattim karamele saçlar uclarindan kesildi bu aralar yeni imajimlayim mutluyum
Sende Güle güle kullan ozlemcim arada bakim iyi oluyor mutlu oluyor insan :)))) Güle güle uzat saçlarını
sağol canım benim.Afiyet olsun muhtarim bu hafta güzel kilolar da verildi süpersin maşallah iyi geceler tatlı rüyalar bol leptinler:)
Sabah kahvaltim 09:55 bitti
peynirli maydonozlu omlet 2 yumurtali zeytinyağlı
yarım demet maydanoz
2 kuru incir
1 çay bardağı fındık
10 siyah zeytin
2 dilim peynir (kaşar ve köy)
2 çay bardağı çay
Bol leptinler olsun kahvaltilar
Kacamaksiz haftasonu dileğiyle öptüm
Akşam gezmelerdeyim kacamak sıfır:))) 50.7 gördüm bu sabah ama regli oldum cumaya ne olur bilinmez bu cuma 50 olsam keşke :)))) çok şey istiyorum galiba hayali de güzel
günaydın canlar dünki sporun üstüne bugün 11 e kadar uyumuşum liste için ellerine sağlık diyenlere teşekkür ederim. guleryuzcüm mükemmelsin tek kelimeyle umarım görürsün canım o 50.7 de adetin şişkinliği de vardır bu hafta 50 senindir bencebende bugün regl oldum benim de amacım bu hafta 64.5 in altına düşmek
yoo canım 16 kişi gözüküyoz(ben 2 kere liste yaptım) listede ama iğneoyasından haber yok çıkaramadım listeden ramaska leylak pampiş izinli makbuş 1 hafta sonra listede zaten onun için 11 kişi kalıyoruz..
yok yokkk ödem onlar ödem...
hadi hayırlısı canım
sen de güle güle kullan canım saçlarını
sağol canım benim...senin kadar olmasa da yapıyoruz kendimizce bişeyler..
süpper...
olacak olacak
al benden de o kadar canım yaşım da yok ama benim de canım çıktı evi süpürdüm sildim biraz toz aldım bi yemek yaptım pazara gittim geldim güya bugün o 1000 cal sporu yarımşar saat aralıklarla yapacaktım ama yalan olduEvi sildim süpürdüm toz aldım balkonu yıkadım çamaşırları attım yıkanıyor lakin leslie yapmaya halim kalmadı..
duşumu aldım dinleniyorum...valla yaş ilerledikçe ev işi insanın müthiş yoruyor..
artık spordan sayılsın
inşalah inşallah
al benden de o kadar canım yaşım da yok ama benim de canım çıktı evi süpürdüm sildim biraz toz aldım bi yemek yaptım pazara gittim geldim güya bugün o 1000 cal sporu yarımşar saat aralıklarla yapacaktım ama yalan oldubu arada eşim dün inadından belini inctmiş beli ağrıyor bu gün
sağol canım hiç sorma valla kendimi suçlu hissediyorum adam her gün spor yapmıyorki ham vücutla ağır geldi herhalde
sorma canım yoruyor insanı yawww
ayy bir inat uğruna incitti belini desene.:26::26:.geçmiş olsun:26:
Evi sildim süpürdüm toz aldım balkonu yıkadım çamaşırları attım yıkanıyor lakin leslie yapmaya halim kalmadı..
duşumu aldım dinleniyorum...valla yaş ilerledikçe ev işi insanın müthiş yoruyor..
artık spordan sayılsın
evet canım ondandır.:26:.neyse birdaha iddalaşmaz seninlesağol canım hiç sorma valla kendimi suçlu hissediyorum adam her gün spor yapmıyorki ham vücutla ağır geldi herhalde
Selam kızlar sabah klasik kahvaltı sonrasında pazara gitmece buzdolabı silinip alınanlar yerleştirildi ev temizlendi akşama patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı yogurtlu kereviz salatası şimdide çay keyfi
ayy valla sayılsın:13::13:ahhh haklısın canım yaş ilerledikce fark ediyo sayılsın valla
bende güya yapacaktım leslie hayal oldu ama mecburiyetten hızlı tempo yol yürüdüm annemin bi ihtiyacı vardı ona koştum
sabahda pazarım vardı hareketsiz deyildim yinede yediklerime gelince
birazdan da çay
slm kızlar
bu gün o avm senin,bu avm benim gezdik ve benimde yürüşüş yalan oldu
sabah
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
fıstık
öğleyin
fırında kocaman levrek
yanında kocaman 1 tabak karışık salata
bu gün ödül verdim kendime ve cezerye yedim bol miktarda çok güzel bişey yaaaaa,ama abartmışım ki başım dönüyor midem bulanıyor o kadar yani:18::18::18:
birde kulesite de gezerken bir kafeye brovni reklamı asmışlar 1 dilim mutluluk diye ; ben de yanından geçerken dedim ki, mutluluk sonrası pişmanlıkah bu tuzaklar ahhh
selam kızlar ben bugün maffettim ya,her şey sabah tartıya çıkmamla başladı dün 80 gösteren süper zekalı tartım, bugün 81 dikahvaltım klasik karaty kahvaltısıydı am sonraaaaaa dışarda yürüdük yürdük iyi güzel acıktık, bio bisküvi filan aldık 2 ondan yedim,birde taze rocher yapan bi yer vardı öyle güzel kokuyordu ki 2 ondan yedim, ev de yemek yoktu geldik ekmek arası döner ayran üstüne 2 rocher daha 4 buçukta tüm yeme işlemini bitirdim şimdi su bitki çayı süt filan devam edrim ya bide çarşambaya günüm var offff offff çarşambanın gelişi cumartesiden belli oldu yani
bu gün ödül verdim kendime ve cezerye yedim bol miktarda çok güzel bişey yaaaaa,ama abartmışım ki başım dönüyor midem bulanıyor o kadar yani:18::18::18:
birde kulesite de gezerken bir kafeye brovni reklamı asmışlar 1 dilim mutluluk diye ; ben de yanından geçerken dedim ki, mutluluk sonrası pişmanlıkah bu tuzaklar ahhh
tebrikler çakmel, hmm iyi gitmiş ama yetiştim sana az kaldı, hızlan bence
tebrkler arkadaşım
ben de teşekür ettim canım, yeni başladım ödem vardı sanırım:44:,
bazen öyle şişlikler oluyor canım, sinir bozucu ama moralini güzel tut
neyse o kadar acıya iyi bir moral olmuş sana, ha gayret 60 mışlara ramak kalmışdarısı başıma, darısı başımağğ, darısı başımaaağ
aaaaaaaaa çakmel seninde doğum kilosumu yoksam, kaç kiloyla hamile kaldın kaç kg ile doğum yaptın
ohhh kilon az gram la gitmesi normal, hatta süper
maaşallah maşallahbebeğine de sana da göbüşün sevsinler senin güzellik
KİLO VERENLER
BRUXELLES %-2.439
CAKMEL %-1.513
NAZ8 %-1.278
FBMY8785 %-0.653
GULERYUZ %-0.584
NESLİHANSLTN %-424
KARDELEN %-141
FİCANS %-135
KİLO ALANLAR
FİLİZTOPRAK %++0.727
ÖZLEMKARTAL %+++1.652
hımmm anladım canım rahat sayılırsın o zaman
baya mücadele vermişsin canım çokkkkkkk geçmiş olsun çabuk geçsin inşallh
maşallah maşallahkaneelcim her günkü değişim seni çok mutlu ediyor dimi seni çok iyi anlıyorum benimde hemen olmamıştı bebiş olmıcak sandık tedavi gördüm ilk karnım çıktığında inanılmaz duygular içindeydim bişe olcak diye çok titizleniyodum yani anlıyorum seni nazar değmesin canım sağlıkla kucana al
kıss şişlik oooo ben sana diyyimmmm valla şişlikk haftaya görürsün sen
Allah yardımcın olsun
ee gülün bakalım gülün
Ellerine sağlık makbuşum gelir gelmez liste yaptın yaa ellerin dert görmesin kuzuuummm
anladım sonradan.. .sağol cicim gidecek gidecek başka yolu yok
başkanımm sayımız mı azalmış bana mı öyle geldi :44::44::44:
makbulecim ellerine sağlık der; listedeki tüm arkadaşları kutlarım, bizim topikte kilo alan zaten regl den kaynaklanıyor veya ödemden yoksa ,yağdan falan ağırlaşan yoooook dimi kızlaaaaarrr
18:00. öğünüm
mor soğan
2 tabak kuru fasulye
2 tabak yoğurtlu sarımsaklı kurutulmuş haşlama biber
ben soğan ve sarımsağa bayılıyorum ama anca cuma veya cumartesi yiyebiliyoruzve çok özlüyorum hanımlar yaa...
kahvaltıyı 7 de yaptığımdan 11:30 da avuç içi fıstık yiyip ,çay içmiştim okul öncesi yani
ben deliyorum bebeğim başlıyo ağlamaya yaaaa bana müsade kızlar görüşürüz kaçamaksız hafta sonları hepimize
KANEEL karnın daha çıkmamış canım anca 5. ayda çıkar, birde maşallah çok zayıfsın inşallah en az kiloyla atlatırsın,velhasıl bebeğinin sağlığı her şeyden mühim.
özlemcim saçını sağlık ve huzurlu dertsiz bir kafada kullan canııım
rocher ne canım:44::44::44:
off o gün çok tehlikeli işte.:18::18:.kısır ya da mercimek köftesi yaparsan onunla geçiştirebilirsin
yorgundum filan ama vicdan yapıp 20 dk lık cardio sığdırdım yine güne şimdi sütümü içip uyuyorum kızlar iyi geceler
http://thumbs.dreamstime.com/x/rocher-coconut-cookies-2261252.jpg bunun gibi
hindistan cevizi kurabiyesi, yumurta akı şeker ve hindistan cevizinden yapılan şeker olmasa içinde faydalı bile sayılır yani
kısır cepte zaten canım, bi de brokoli saltası gibi bir şey yaparım poğça düşünüyorum, tatlıya karar veremedim ya kek yapacam, ya da sütlü tatlı ya daaa kremalı kek:44::44: bilmiorum misafirlerden biri tatlıyı ben yaparım dese fena olmaz hani
haftasonu kimsecikler yok ben kahvaltı daa yapmadım, eşim gidip kahvaltılık alacakta yapacaz filannnn ooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?