yakmıştır datlım okaa sporakızlar selmalar bugün tam üç aydır hiç kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de cepteumarım hesaplar doğrudur vicdanımı böyle rahatlatıyorum işte
kızlar bu sabah cok mutlu oldum 500 gr uçupgitmiş regli de oldum 3. gunu gibi kaçamak hic yapmadımdı ki bu aksam yaptım neyse haftaya cuma sanırsam 50 görcem inşallah kızlar tam gaz devam karataya beslenmeye
inşallah hepimiz yakın zaman da hedeflerimize ulaşırız cunku cok emek verdik ve veriyoruz
Selam kısslar ben geldimAma hiç hoş gelemedim çünkü haftasonu kaçamaklarım oldu Neyse,nasılsa yarın pazartesi
tekrar geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah canımbir yandan memleketlim volkan konağı dinliyorum ve bir yandan da size yazıyorum..
cumartesi tekrar diş doktoruna gittim ve apseleri temizledi çok acı çektim çokk.. 2 tane antibiyotik ve 2 tane ağrı kesici kullanıyorum..
ilaçları alıp kendime biraz geldikten sonra dedem hastede yatıyordu onu yürüyerek ziyarete gittim ve bi 4 km yürümüş oldum. 3 gün tek öğün beslendim o da zoraki, ilaç aldığımdam dolayı.. herhalde ilaçlardan olacak ki karnım taş gibi 1 haftadır da bağırsak problemim var, çok kötüyüm.
bugün çok şükür biraz daha iyiyim, arkadaşıma gittim öğlen kahve içtim bir tane de küçük poğaça yedim.. ordan görümceme geçtim orada da sadece bir kaç tane ceviz yedim..
benden haftasonu raporu bu kadar.. yarın Trabzon nun kurtuluşuve okullar tatil oğlum ev de yapabilirsem temizlik yapıcam kaç günlerdir ev ile ilgilenemedim.
Yarın görüşmek üzere inşallah..
Günaydın hanımlar yine pazartesiiii pufff
:26::26::26::26:
2. öğünüm
actifrayda 3 tavuk kanat
4 çiğ köfte
8 adet kıymalı lahana sarma(bulgur yerine yulaf kepeği koydum)
4 adet yaprak sarma(bizimkilere yaptım kıymalı bulgurlu)
yoğurt
1 bardak şalgam suyu
anca doydum
bir yandan memleketlim volkan konağı dinliyorum ve bir yandan da size yazıyorum..
cumartesi tekrar diş doktoruna gittim ve apseleri temizledi çok acı çektim çokk.. 2 tane antibiyotik ve 2 tane ağrı kesici kullanıyorum..
ilaçları alıp kendime biraz geldikten sonra dedem hastede yatıyordu onu yürüyerek ziyarete gittim ve bi 4 km yürümüş oldum. 3 gün tek öğün beslendim o da zoraki, ilaç aldığımdam dolayı.. herhalde ilaçlardan olacak ki karnım taş gibi 1 haftadır da bağırsak problemim var, çok kötüyüm.
bugün çok şükür biraz daha iyiyim, arkadaşıma gittim öğlen kahve içtim bir tane de küçük poğaça yedim.. ordan görümceme geçtim orada da sadece bir kaç tane ceviz yedim..
benden haftasonu raporu bu kadar.. yarın Trabzon nun kurtuluşuve okullar tatil oğlum ev de yapabilirsem temizlik yapıcam kaç günlerdir ev ile ilgilenemedim.
Yarın görüşmek üzere inşallah..
afiyet olsun yağlarını eritsin sağlık olsun sersumcum...
evet cezerye meselesine gelicem ben senin için de yedim tüm topik içinde o kadar yani
bu hafta sonu 2 aylık kaçamaksızlığımı resmen darbe girişimiyle ortadan kaldırdım hiiiç anlatmıyorum ne yediklerimi ama yeniden tam gaz 11 nisana kadar kaçamak yok inşallah.
dünkü yediğim tek sağlıklı şey fırında levrek ve salataydı okadar yani ama anladım ki artık alışmışım ve bu şeyleri yemesem de oluyormuş, doğru yolu buldum yani başkanım...
kahvaltım
bildiğiniz klasik karatay işte hurmalı-fındıklı yumurtalı-marullu-peynirli şimdide kış çayı ve okula hazırlık inşallah. ben kaçar fıstıklar görüşmek üzere[/SIZE]
karamel rengini ben de çok severim,güle güle kullan canım:79:hakettin sen,fırsat buldukça yeni ciciler al süslen,millet taşş gibi anne nasıl olur görsünBende geçen haftasonu saçlarımı boyattim karamele saçlar uclarindan kesildi bu aralar yeni imajimlayim mutluyum
Sende Güle güle kullan ozlemcim arada bakim iyi oluyor mutlu oluyor insan :)))) Güle güle uzat saçlarını
Teşekkürler ozlemcim darısı tüm arkadaşlarimin başına bi 50 düşem sonraki hedefe devam :))
güle güle kullan canım yeni saçınıohh güzellik moral olsun sana ...o şişlikler de fosss diye inecek bak gör..:13::13::13:
sağol canımözlemcim saçını sağlık ve huzurlu dertsiz bir kafada kullan canııım
teşekkür ederim tatlımsaçlarını güle güle kullan canım
güzel oldu hakkaten,daha genç gösterdi sanki bugün yeni başlangıç,allah utandırmasın
:
Günaydın kızlar hepinize
Sabah açık havada bir güzel yürüdüm hafif yağmur vardı, 6 km
Sonra 15 dk spor aletlerinde , evde de 20 şer düz ve sağ sol mekik çektim
Bi de boğazımı tutabilirsem çok iyi olacak, bu hafta hepimiz için kaçamaksız geçer inşallah
günaydın çakmel...
bugün pazartesi yeni bir hafta yeni umutlar...umarım cumayaa süpperrr gideriz hep beraber...
sabah bizimkileri yollayıp 2 mil leslie yaptımduj aldımm
kahvaltımı yaptım geldim..şimdi de çay keyfim buyrun
kahvaltım
sucuklu pastırmalı omlet
1.5 dukan krepi arasında peynir
1 sade probiyotik yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?