- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
ohh maşallah canımGünaydın kızlar hepinize
Sabah açık havada bir güzel yürüdüm hafif yağmur vardı, 6 km
Sonra 15 dk spor aletlerinde , evde de 20 şer düz ve sağ sol mekik çektim
Bi de boğazımı tutabilirsem çok iyi olacak, bu hafta hepimiz için kaçamaksız geçer inşallah
ohh maşallah canımbu hafta kaçamak yok
neslihancım nasılsın bugün canım:26:diş tedavisini erteliyorum ben,sen yaptırmakla çok iyi etmişsin
ohh maşallah canımbu hafta kaçamak yok
neslihancım nasılsın bugün canım:26:diş tedavisini erteliyorum ben,sen yaptırmakla çok iyi etmişsin
bir yandan memleketlim volkan konağı dinliyorum ve bir yandan da size yazıyorum..
cumartesi tekrar diş doktoruna gittim ve apseleri temizledi çok acı çektim çokk.. 2 tane antibiyotik ve 2 tane ağrı kesici kullanıyorum..
ilaçları alıp kendime biraz geldikten sonra dedem hastede yatıyordu onu yürüyerek ziyarete gittim ve bi 4 km yürümüş oldum. 3 gün tek öğün beslendim o da zoraki, ilaç aldığımdam dolayı.. herhalde ilaçlardan olacak ki karnım taş gibi 1 haftadır da bağırsak problemim var, çok kötüyüm.
bugün çok şükür biraz daha iyiyim, arkadaşıma gittim öğlen kahve içtim bir tane de küçük poğaça yedim.. ordan görümceme geçtim orada da sadece bir kaç tane ceviz yedim..
benden haftasonu raporu bu kadar.. yarın Trabzon nun kurtuluşuve okullar tatil oğlum ev de yapabilirsem temizlik yapıcam kaç günlerdir ev ile ilgilenemedim.
Yarın görüşmek üzere inşallah..
Günaydın canım
Afiyet olsun, sporun içinde
valla çok güzel özetliyor durumu
günaydın,iyi haftalar kızlar
kahvaltım
2 yumurtalı,peynirli,bol otlu omlet
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin,4 günkurusu,1 bardak süt
kahvemi içtim,yeşil çay yapacağım şimdiepeydir yapmıyordum,eskiden günde 3 kupa içerdim öğle arası yağmur altında yürüyüşe çıkacağım hala beklenen misafirim gelmedi
haftasonu kaçamaklı geçti:18:ama çok rahatsız oldum,bünye kaldırmıyor artık :26:sağlıklı beslenmeye devam kızlar
Aynı ben
günaydın çakmel...
bugün pazartesi yeni bir hafta yeni umutlar...umarım cumayaa süpperrr gideriz hep beraber...
sabah bizimkileri yollayıp 2 mil leslie yaptımduj aldımm
kahvaltımı yaptım geldim..şimdi de çay keyfim buyrun
kahvaltım
sucuklu pastırmalı omlet
1.5 dukan krepi arasında peynir
1 sade probiyotik yoğurt
karamel rengini ben de çok severim,güle güle kullan canım:79:hakettin sen,fırsat buldukça yeni ciciler al süslen,millet taşş gibi anne nasıl olur görsün
güzel oldu hakkaten,daha genç gösterdi sanki bugün yeni başlangıç,allah utandırmasın
sağol canım
teşekkür ederim tatlım
ah o senin ablan yok mu ablan...ona çanta atıyorum iletiver seni baştan çıkardığı için
neyse balım sen bugün bi temizlik yapar halledersin o kaçamakları
teşekkürler ozlemcım güzel yorumların için cok sagol darısı sizlerin basına en kısa zaman da gitsin kilolar nisana güzel yaza hazırlık yapcam biraz daha kilolar gitsin de
hoşgeldin hamarat leylak,o kadar ev işiyle kaçamak kalmadığı gibi kara da geçmişindir zannımcaşimdi benden pişman ama iş işten geçti tabiçantayı da memnuniyetle iletirim bebişim
valla hem kendi evimi hem de annemin evini temizledim,eritmişimdir herhalde
HaftAsonu az kaçamakla kapandı, yepyeni bir haftaya başlandı bileee☺️☺️
Her Pazartesi'ye cuma günkü kilomun üzerinde başlardım. Bu huyumu terk ettim artık ve cumadan daha az çıktım bugün. Ve çok büyük motive oldu benim için☺️
İnşallah özlemcim, hepimiz için kaçamaksız olsun
Haftasonun benim de kaçamaklı geçti , o yüzden Pazartesi böyle başlamak istedim inşallah devamı da gelir, dişi de erteleme canım, sonra daha zor oluyor
bizde de genetik,bir an önce hallettiğin iyi olmuş,tekrar geçmiş olsunsağol canım bugün biraz daha iyiyim cumartesi bir daha gidicem çok işim var, kanal tedavisi, dolgu, porselen yaptırıcam dişlerimi yaş itibari ile biraz erken kaybetmeye başladım genetik bizde :44::44:bakalım ne olucak..
valla dimi:26:haftasonları çok tehlikeli,ekstra özen lazım,yemek akla gelince göbek mi atsak evde acaba,hem zevkli hem külfetsizbünye de biz de kaldırmıyoz artık canım..ama gene de yapıyoz[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
ara 13.00 de 1 kahve fincanı badem,1 tabak bol otlu,keten tohumlu yoğurtkahvaltım 08.30
2 yumurtalı,peynirli,bol otlu omlet
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin,4 günkurusu,1 bardak süt
supersın valla muhtarım hızına yetişilmiyorsabah erken kalkılmış sporlar yapılmış maşallah bır de güzel bi kahvaltı daha ne olsun hayırlı günler bol leptınler
sabah gülmecesi valla gülmekten öldüm kırıldım
sana da afiyet olsun tatlımmm.sabah kahvaltım(09:45 bitti)
2 lop yumurtam
10 zeytin siyah ve yeşil
roka,tere,turp
ev yapımı sucuk 3 dilim
peynirlerim (beyaz ve burgu)
cayım
kızı uyutup sporumu yapcam kızlar
bilgisayardan girip bakmak ne güzel valla bizim pc bozuk bu aralar babamlar getirdi oradan bakıyorum ama yine gitcekler((
neyse tadını çıkarayım bu hafta
erimez mi kısssşimdi benden pişman ama iş işten geçti tabiçantayı da memnuniyetle iletirim bebişim
valla hem kendi evimi hem de annemin evini temizledim,eritmişimdir herhalde
HaftAsonu az kaçamakla kapandı, yepyeni bir haftaya başlandı bileee☺️☺️
Her Pazartesi'ye cuma günkü kilomun üzerinde başlardım. Bu huyumu terk ettim artık ve cumadan daha az çıktım bugün. Ve çok büyük motive oldu benim için☺️
Kahvaltım
2 tane tavada yumurta( salçalı peynirli)
1 üçgen peynir
Türk kahvesi
Şimdi Acıktım ayran içer yada yoğurt yerim biraz.
Akşamada tavuklu kereviz yemeği yapıcam yanınada salata. Yeter işte ☺️☺️
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum😄
valla dimi:26:haftasonları çok tehlikeli,ekstra özen lazım,yemek akla gelince göbek mi atsak evde acaba,hem zevkli hem külfetsiz
topukluyla 2 kat kalori yakarsın kısssara 13.00 de 1 kahve fincanı badem,1 tabak bol otlu,keten tohumlu yoğurt
akşam 18.00 gibi
1 tabak yeşil mercimekli bulgurlu pırasa,1 tabak yoğurtlu buğday çorbası(artan yemekler ziyan olmasın)
gelen giden oldu öğlen yürümeye çıkamadım,birazdan topuklu botlarımla yarım saat yürüyeceğim
hoşgeldin hamarat leylak,o kadar ev işiyle kaçamak kalmadığı gibi kara da geçmişindir zannımca
ara 13.00 de 1 kahve fincanı badem,1 tabak bol otlu,keten tohumlu yoğurt
akşam 18.00 gibi
1 tabak yeşil mercimekli bulgurlu pırasa,1 tabak yoğurtlu buğday çorbası(artan yemekler ziyan olmasın)
gelen giden oldu öğlen yürümeye çıkamadım,birazdan topuklu botlarımla yarım saat yürüyeceğim
erimez mi kısssmaşşallah sanaaaa
bana da gelsene.erimen için haa yanlış anlamaa
gelirim kıss ne demek
bugün yediklerim
sabah
2 krep(yulaf kepeğinden)
peynir
zeytin
öğlen
1 avuç çiğ fıstık
akşam
fırında tavuk
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?