Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ohh maşallah canımbu hafta kaçamak yok

neslihancım nasılsın bugün canım:26:diş tedavisini erteliyorum ben,sen yaptırmakla çok iyi etmişsin

neslihancım nasılsın bugün canım:26:diş tedavisini erteliyorum ben,sen yaptırmakla çok iyi etmişsin

İnşallah özlemcim, hepimiz için kaçamaksız olsun

Haftasonun benim de kaçamaklı geçti , o yüzden Pazartesi böyle başlamak istedim inşallah devamı da gelir, dişi de erteleme canım, sonra daha zor oluyor

sağol canım bugün biraz daha iyiyim cumartesi bir daha gidicem çok işim var, kanal tedavisi, dolgu, porselen yaptırıcam dişlerimi yaş itibari ile biraz erken kaybetmeye başladım genetik bizde :44::44: bakalım ne olucak..

çok geçmiş olsun canım

Aynı ben

Günaydın canım

Afiyet olsun, sporun içinde
:13::13::13:

bünye de biz de kaldırmıyoz artık canım..ama gene de yapıyoz

supersın valla muhtarım hızına yetişilmiyor sabah erken kalkılmış sporlar yapılmış maşallah bır de güzel bi kahvaltı daha ne olsun hayırlı günler bol leptınler

sabah kahvaltım(09:45 bitti)
2 lop yumurtam
10 zeytin siyah ve yeşil
roka,tere,turp
ev yapımı sucuk 3 dilim
peynirlerim (beyaz ve burgu)
cayım

kızı uyutup sporumu yapcam kızlar
bilgisayardan girip bakmak ne güzel valla bizim pc bozuk bu aralar babamlar getirdi oradan bakıyorum ama yine gitcekler((
neyse tadını çıkarayım bu hafta

Son düzenleme:

teşekkürler ozlemcım güzel yorumların için cok sagol darısı sizlerin basına en kısa zaman da gitsin kilolar nisana güzel yaza hazırlık yapcam biraz daha kilolar gitsin de

HaftAsonu az kaçamakla kapandı, yepyeni bir haftaya başlandı bileee☺️☺️
Her Pazartesi'ye cuma günkü kilomun üzerinde başlardım. Bu huyumu terk ettim artık ve cumadan daha az çıktım bugün. Ve çok büyük motive oldu benim için☺️
Kahvaltım
2 tane tavada yumurta( salçalı peynirli)
1 üçgen peynir

Türk kahvesi

Şimdi Acıktım ayran içer yada yoğurt yerim biraz.

Akşamada tavuklu kereviz yemeği yapıcam yanınada salata. Yeter işte ☺️☺️

Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum😄

teşekkürler ozlemcım güzel yorumların için cok sagol darısı sizlerin basına en kısa zaman da gitsin kilolar nisana güzel yaza hazırlık yapcam biraz daha kilolar gitsin de

şimdi benden pişman ama iş işten geçti tabiçantayı da memnuniyetle iletirim bebişim
valla hem kendi evimi hem de annemin evini temizledim,eritmişimdir herhalde

hoşgeldin hamarat leylak,o kadar ev işiyle kaçamak kalmadığı gibi kara da geçmişindir zannımca

İnşallah özlemcim, hepimiz için kaçamaksız olsun
Haftasonun benim de kaçamaklı geçti , o yüzden Pazartesi böyle başlamak istedim inşallah devamı da gelir, dişi de erteleme canım, sonra daha zor oluyor
bile bile gitmiyorum,aynı işlemleri lazerle yapan biryer bulursam,ki hiç aramıyorum,o zaman giderim belki
bizde de genetik,bir an önce hallettiğin iyi olmuş,tekrar geçmiş olsun
bünye de biz de kaldırmıyoz artık canım..ama gene de yapıyoz[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
valla dimi:26:haftasonları çok tehlikeli,ekstra özen lazım,yemek akla gelince göbek mi atsak evde acaba,hem zevkli hem külfetsiz

kahvaltım 08.30
2 yumurtalı,peynirli,bol otlu omlet
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin,4 günkurusu,1 bardak süt
ara 13.00 de 1 kahve fincanı badem,1 tabak bol otlu,keten tohumlu yoğurt
akşam 18.00 gibi
1 tabak yeşil mercimekli bulgurlu pırasa,1 tabak yoğurtlu buğday çorbası(artan yemekler ziyan olmasın)
gelen giden oldu öğlen yürümeye çıkamadım,birazdan topuklu botlarımla yarım saat yürüyeceğim

supersın valla muhtarım hızına yetişilmiyor sabah erken kalkılmış sporlar yapılmış maşallah bır de güzel bi kahvaltı daha ne olsun hayırlı günler bol leptınler
sağol canım
sabah gülmecesi valla gülmekten öldüm kırıldım

sana da afiyet olsun tatlımmm...telden girmek çok fena yaa haklısın
şimdi benden pişman ama iş işten geçti tabiçantayı da memnuniyetle iletirim bebişim
valla hem kendi evimi hem de annemin evini temizledim,eritmişimdir herhalde
erimez mi kısssmaşşallah sanaaaa
bana da gelsene.erimen için haa yanlış anlamaa

işte böyle süper motiveee

valla dimi:26:haftasonları çok tehlikeli,ekstra özen lazım,yemek akla gelince göbek mi atsak evde acaba,hem zevkli hem külfetsiz
denemek lazımmm
topukluyla 2 kat kalori yakarsın kısss

hoşgeldin hamarat leylak,o kadar ev işiyle kaçamak kalmadığı gibi kara da geçmişindir zannımca

hoşbuldum özlemim
inşallah canım

afiyet olsun balım

erimez mi kısssmaşşallah sanaaaa
bana da gelsene.erimen için haa yanlış anlamaa

gelirim kıss ne demek

bugün yediklerim
sabah
2 krep(yulaf kepeğinden)
peynir
zeytin

öğlen
1 avuç çiğ fıstık

akşam
fırında tavuk
yoğurt

öğlen yemeğim

4 ince parça dalyan köfte

akşam

160 gr ton balığı
tavuk ve et döner karışık
yoğurt
1 bardak şalgam suyu

çay demledim buyurun...

2700 ml su

şekerli bişi yedin mi gidiyor yaa bugün kaçtı gene biraz

sabah: 2 dilim tam tahıl ekmek labne peyniri roka domates

ara: yok

öğlen: 120 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt

ara: 3 gün kurusu bir elme 20 gr kuru üzüm 20 gr kuru üzüm

akşam: 4 dilim tam tahıllı ekmek 60 gr kadar keçi ezine ve inek ezine karışık azcık da tel peynir 1 tatlı kaşığı kadar diyabetik reçel 10 gr kaymak 1 haşlanmış yumurta :18::18:napıyom ben yaa

ara: yapmıycam tabiki höh bi de ara yap

neyse kızlar üç günlüğüne bende protein yapacağım diyetisyenim dünki kahvaltının üzerine protein önerdi yarın sabah başlıyom

ölsem de bozmıycam

birazdan pilates yapmayı düşünüyorum

diyetisyenin dünki menüye verdiği cevap
Keşke kahvaltıda pekmez ve balı tüketmeseydik çünki tatlı alımınızla yağ yakımı 3gün boyunca engelleniyor,
Ama sporumuzu bu 2-3 gün biraz arttıralım,
Ve mutlaka günde 2-3lt su içelim...
Sağlıklı ve güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle…

diyebatik reçel ve sarelle yiyebilir miyim?
Diyabetik reçeller hem tatlı ihtiyacımızı karşılar hem de şekersiz olduğu için de oldukça güzel bir seçim ancak sarelle için aynısını söyleyemiyorum çünki katkı maddesi oldukça fazla

ve verdiği iki günlük protein diyeti ben bir hafta yapsam deyince en fazla üç gün dedi
2 Günlük PROTEİN DİYETİ SABAH: 1 KK beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 dilim salam Öğle/akşam: 100GR tavuk/balık ızgara 1 bardak ayran SALATA Sebze(haşlanmış/buharda) Aralar:1 meyve Not:günde 3lt su ve 2bardak rezene çayı içilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…