Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sen beni söleme diyetisyenine ben arada 1-2 çay kaşığı sarelle yiycem valla yemezsem eti gurmeye saldırmaca..başka çare yok..reçel sevmem ki benn

selam kızlar hem çocuklardan gelemiyorum hem kaçmaktan okuyup çıkıyorum genelde,bu akşam eşim gelirken 1o lu çikolatalı goret bi de pişmaniye almış, pişmaniye ye dayanamadım ki markette görünce yönümü çeviririm canım istemesin diye. morali bozuktu bişi demedim ama bi daha kine cıngar çıkaracam yaa, kendi nefsimle savaş verdiğim yetmiyo bi de insanın gözüne gözüne sokuyo ya, zaten diyorum böyle şeylere zor dayanıyorum. ya inat için mi yapıyor bilerek mi bilmeyerek mi gerçekten sinirim bozuluyor artık destek olcağına köstek oluyor çarşamba ne yapacam bakalım,

alışverişi hep ben yaparım..kendime göre alıyorum..ama kızım sağolsun aburcubursuz duramaz ben de ona mecbur alıyorum..vee tut sersum kendini tuuuuttt

sen beni söleme diyetisyenine ben arada 1-2 çay kaşığı sarelle yiycem valla yemezsem eti gurmeye saldırmaca..başka çare yok..reçel sevmem ki benn
ye canım ye afiyet olsun

ayyy gerçekten zor canım ben eşime söyledim benim gözüme sokarak yemiyor

saat 16:30 da akşam yemeğimi bitiridim, kıymalı, bulgurlu biber dolması 2 tane ve kızım dan artan 1 tane tavuk haşlaması

şimdi de sarımsak çayı..

benim su içme sıkıntım var günde 1 lt ancak içiyorum..

slm canlar...

dün öğle
1 porsiyon nohut ve yanında bulgur pilavı
1 kase yoğurt

18:30
kurutulmuş haşlama yoğurtlu biber
ve kahve

kahvaltım
1 dilim kaşar
1 kocaman dilim beyaz peynir
bolca marul
1 büyük fincan kahvem
1 avuç kuru üzüm
veee fındığım

öğleye

karnabahar
yoğurt

okuldan gelince acıkırsam gene karnabahar ve yoğurt kızlar

bebeğim huysuzlanıyo gene onu uyutup, okula hazırlık öğrencilerime test ve etkinlik hazırlıcam herkese boool irade,bu arada tatlı 3 günümüzü mü hallediyormuş ben ayvayı yedim o zaman cuma + olmasam bari:18::18::18: korkudam basküle çıkamıyorum da:26::18: ne yapalım nefse de zulm etmeyelim dediydim olan olduysa da sıkıcaz birarcık sağlık olsun da gerisi gelir inşallah

5günaydın kızlar
benimde hafta sonum kaçamaklıydı genelde oluyo eşler evde olunca
bide maça gitmiştik ordada aburcubur
neyse gelelim pazartesiye
sabah karatay kahvaltı
arkasından markete gittim gelince ev temizliği
daha sonra annem telefon aştı gel diye paça yapalım yiyelim dedi
acısını çıkardık bayabi yedik komşusuda çiğ köfte göndermiş azıcıkta ondan yedik
daha sonra çayyyy ama paça çok geç pişti tadımlık yiyebildik gerisini eve kattı annecim bende akşam yemeği niyetine yedim
yani dünkü menüler paça çorbası olmuş oldu
akşamda çay yanına 3 tane kepekli kıtır rejim için yani
şöle anlatayım
bizim burda fırınlar çok ara ara gittiğimde hesinin tam buğday ekmeğini denedim en yakınımdaki daha hoşuma gitti sizin yediğiniz nasıl bilmiyorum ama çok tok tutuyo 2. dilimi zor yiyosun diğer fırındakiler çok hafif öyle olunca fazla kaçabiliyo sanki kepekli ekmeğe benziyo tam buğday ekmeği gibi deyil zaten fazla yemiyorum kızlar yiyincede buraya yazıyorum haftada 2 kere falan alışmayayım diye sıkıyorum çünkü tadını çok beğendimkıtır dediğimde galeta gibi bişey ama küçük kare şeklindetamamı kepekli çayın kahvenin yanında 2-3 yenebilir bu fırında çeşit çok kızlar neyse gelelim bugüne
kahvaltım
1 yumurta
peynir zeytin (1 dilim t buğday ekmeği)
fındık ceviz yeşilçay
dereotu 1 ad. mandalin
öğlen
mercimek çorbası
akşamı henüz düşünmedim belki annem gelebilir kuaföre de gidicektim bugün ama hava çok yağmurlu yarın kızın dersanesi var belki onla giderim ordan kuaföre giderim bakalım artık öpüyorum kızlar

denemek lazımmm

topukluyla 2 kat kalori yakarsın kısss
topukluyla zor oluyo yasakıncalı da:26:yürüyüş ayakkabısı olmadan yürümemeli
hoşbuldum özlemim
inşallah canım

afiyet olsun balım

afiyet olsun canımmerakımı mazur gör,110 gram yoğurdu nasıl ayarlıyorsun
neslihan afiyet olsun,avatarındaki sen misin tatlım

günaydın kızlaar
kahvaltım
2 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,4 günkurusu,4 ceviz,1 bardak süt,1 yaprak kıvırcık

sabah kahvaltım 09:15 bitti
2 lop yumurtam
3 cesit peynir(tuzsuz sepet lor,beyaz,burgu)
ev yapımı sucuk 3-4 dilim
13 sıyah yesil zeytin
2 kupa cay

50 kiloya adım adım yaklaşıyorum
dün 2.5 litre su içtim
17.900 adım attım
bakalım darısı bugune

merhaba kizceler nasilsiniz ???

ben bir kac gundur kara kayib im .. calisiyorum .. saat ogle 3 aksam 22.00 .. eve geliyorum hic halim takatim olmuyor genellikle de koltukta uyuyakaliyorum .. neyse ki bugun vakitlice kalktim ve sizlere ulasabildim ..

oncelikle ,, LEYLAK cigim . .. Dogum gunun kutlu olsun .. saglikli , mutlu yillara ..

Ben dun ebe deydim ( ebe diyorum ama soyle burada her hamilenin bir hemsiresi yani ebesi oluyor .. turkceye cevirince ebe olarak cevriliyor .. dogumda , bakimda herseyler bizimle birlikte oluyorlar .. ) genceclik bir kizdi benim gibi .. ... tum sorularima cevap verdi .. tum kafama takilan herseyleri sordum ... cay icmem serbest , kahve serbest ( fakat igreniyorumm ) omega3 gunde 3x serbest .. cocugun begin gelisimi icin cok cok onemli .. 10. haftaya kadar folik asite devam .. onu da burada gelistirilen hamile vitamini var onunla bilikte aliyorum .. haraket serbest ( bol bol yuru dedi halin takadin varsa ) karatayi anlattim harika bir diyet hamilelik icin dedi .. bende karataya biraz da olsa devam ediyorum .. sislikler icinnn yapilabilecek birsey yok dedi bol bol sivi alimina dikkat .. ve yuruyus sart dedi .. gobisime bakti .. 9 hafta icin biraz buyuk dedi .. ama yine de normal seyir ediyor dedi .. belki ikiz olabilir dedi .. ??? insallah olur .. allah sagliklisini versin ..

iste boyle yine benim tum tatillerime izin verdi .. cok saglikli bir hamilesin dedi .. boyun da kilon da harika dedi ..

sonra ayin 24 icin randevu aldik echo yani jinklg. a gidecegiz o zaman tek mi cift mi , kizce mi , erekce mi hepsini ogrenecegiz ... insallah dedim biraz erken ama artik tip gelismis gorebiliyolarmis bakalim bize de gormk nasip olacak midir tam 4 hafta var sabir ile bekliyorz

kaneelcim: bana eşinin kardeşlerini cinsiyetleriyle yazarsan birde eşinin amca ve hala sayılarını yani kayınpederinin kardeşleri ve cinsiyetlerini sırayla ben cinsiyeti hakkında tahminde bulunabilirm

saat 13 gibi 1 bardak kefir ve 1 kahve fincanı çiğ badem yiyeceğim sonra 1 saatlik yürüyüşe çıkacağımbu arada pazartesi size yazdıktan sonra geciken reglimi oldum,ama hala çok şişim,yürürsem rahatlarım belki:26:
akşam ise doyana kadar bulgurlu kapuska ve yoğurt yiyeceğimsüzme yoğurtla mayaladığım yoğurt süper oldu

ay çok heyecanlı bir bekleyiş olacak senin için,tabi biz de merak ediyoruz bebek ikiz mi acabaailende ikizlik varsa mümkün zatensağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil

topukluyla zor oluyo yasakıncalı da:26:yürüyüş ayakkabısı olmadan yürümemeli
şaka yaptım kıss 2 kat kalori yakarsın diye..hem dizlerin ayakların mahfolur hem belin..aman özlemim çok yürüme öyle:26::26:
inşallah ikizdir canım..yeter ki sağlıklı olsun.

ohh miss afiyet olsun

bugün hasta yine yoğundu yoruldum..hava çok güzel inşallah akşama dışarıda yürümeyi planlıyorum

dukan ps günüm
sabah

2 dukan krepi arası kıyma kavurması

öğlen

brokoli çorbası
5-6 adet sulu köfte

doymadımm

dukanda tatlandırıcı serbest olduğundan ve bugün benim pro-sebze günüm olduğundan tatlandırıcılı bal kabağı pişirdim sütle ondan da yiyecem..

şimdi

çay ve yanında 1 dukan krepi kıyma sarılmış
peynir

öğlen yemeğinde hiiç doymadım

kız bi alemsin activya var ya canım o 110 gr ordan biliyorm yani

ayyyy çok heycanlandım inşallah ikizdir valla ne güzel

afiyet olsun canım menü güzel kaçamak yok

bugünki menüm
sabah: 1 dilim hindi jambon 1 kk keçi peyniri 1 yumurta

ara: 1 bardak süt

öğle: 100 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt

ara: 3 kuru kayısı

akşam: 100 gr tavuk haşlama 2 bardak ayran

ara: 1 portakal ya da 1 bardak sütlü kahve düşünüyorum belki de ikisi de olur:)

kızlar bugün mutluyum spor salonunda ölçüm vardı başlayalı 1 ay oldu 68.5 kilo başlamışım şu anda 65.1 yağ oranı 30 dan 26 ya dşmüş göğüs 6 cm göğüs altı 7 cm bel 9 cm karın 7 cm kalça 5 cm basen 5cm bacaklar 7 şer cm kollar da 3 er cm incelmiş

Son düzenleme:
Akşam yemeğim 17:00 bitti
Etli kuru fasulye
Aci biber ,taze soğan
Keten tohumlu ev yapımı yoğurt

Ardindan da çay ile az kuruyemiş (kavrulmus neyse artik bu seferlik)yedim kavrulmuş fıstık mide mi bozdu bır daha yermıyım yoookkk mide ağrısı cekiyorum

14:00 -15:00
60 dk 600 kalori 7,5 km hız : 7,5 bugün de böyle bitti darısı yarinin başına :))))

16.200 adım attım

2.5 litre su içiyorum belki diğer içeceklerle 3 litre olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…