diyetisyenin dünki menüye verdiği cevap
Keşke kahvaltıda pekmez ve balı tüketmeseydik çünki tatlı alımınızla yağ yakımı 3gün boyunca engelleniyor,
Ama sporumuzu bu 2-3 gün biraz arttıralım,
Ve mutlaka günde 2-3lt su içelim...
Sağlıklı ve güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
diyebatik reçel ve sarelle yiyebilir miyim?
Diyabetik reçeller hem tatlı ihtiyacımızı karşılar hem de şekersiz olduğu için de oldukça güzel bir seçim ancak sarelle için aynısını söyleyemiyorum çünki katkı maddesi oldukça fazla
ve verdiği iki günlük protein diyeti ben bir hafta yapsam deyince en fazla üç gün dedi
2 Günlük PROTEİN DİYETİ SABAH: 1 KK beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 dilim salam Öğle/akşam: 100GR tavuk/balık ızgara 1 bardak ayran SALATA Sebze(haşlanmış/buharda) Aralar:1 meyve Not:günde 3lt su ve 2bardak rezene çayı içilecek.
alışverişi hep ben yaparımselam kızlar hem çocuklardan gelemiyorum hem kaçmaktan okuyup çıkıyorum genelde,bu akşam eşim gelirken 1o lu çikolatalı goret bi de pişmaniye almış, pişmaniye ye dayanamadım ki markette görünce yönümü çeviririm canım istemesin diye. morali bozuktu bişi demedim ama bi daha kine cıngar çıkaracam yaa, kendi nefsimle savaş verdiğim yetmiyo bi de insanın gözüne gözüne sokuyo ya, zaten diyorum böyle şeylere zor dayanıyorum. ya inat için mi yapıyor bilerek mi bilmeyerek mi gerçekten sinirim bozuluyor artık destek olcağına köstek oluyorçarşamba ne yapacam bakalım,
ye canım ye afiyet olsunsen beni söleme diyetisyenine ben arada 1-2 çay kaşığı sarelle yiycem valla yemezsem eti gurmeye saldırmaca ..başka çare yok.. reçel sevmem ki benn
ayyy gerçekten zor canım ben eşime söyledim benim gözüme sokarak yemiyorselam kızlar hem çocuklardan gelemiyorum hem kaçmaktan okuyup çıkıyorum genelde,bu akşam eşim gelirken 1o lu çikolatalı goret bi de pişmaniye almış, pişmaniye ye dayanamadım ki markette görünce yönümü çeviririm canım istemesin diye. morali bozuktu bişi demedim ama bi daha kine cıngar çıkaracam yaa, kendi nefsimle savaş verdiğim yetmiyo bi de insanın gözüne gözüne sokuyo ya, zaten diyorum böyle şeylere zor dayanıyorum. ya inat için mi yapıyor bilerek mi bilmeyerek mi gerçekten sinirim bozuluyor artık destek olcağına köstek oluyorçarşamba ne yapacam bakalım,
topukluyla zor oluyo yadenemek lazımmm
topukluyla 2 kat kalori yakarsın kısss
hoşbuldum özlemim
inşallah canım
afiyet olsun balım
afiyet olsun canımşekerli bişi yedin mi gidiyor yaa bugün kaçtı gene biraz
sabah: 2 dilim tam tahıl ekmek labne peyniri roka domates
ara: yok
öğlen: 120 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt
ara: 3 gün kurusu bir elme 20 gr kuru üzüm 20 gr kuru üzüm
akşam: 4 dilim tam tahıllı ekmek60 gr kadar keçi ezine ve inek ezine karışık azcık da tel peynir 1 tatlı kaşığı kadar diyabetik reçel 10 gr kaymak 1 haşlanmış yumurta :18::18:napıyom ben yaa
ara: yapmıycam tabiki höh bi de ara yap
neyse kızlar üç günlüğüne bende protein yapacağım diyetisyenim dünki kahvaltının üzerine protein önerdi yarın sabah başlıyom
ölsem de bozmıycam
birazdan pilates yapmayı düşünüyorum
neslihan afiyet olsun,avatarındaki sen misin tatlımsaat 16:30 da akşam yemeğimi bitiridim, kıymalı, bulgurlu biber dolması 2 tane ve kızım dan artan 1 tane tavuk haşlaması
şimdi de sarımsak çayı..
benim su içme sıkıntım var günde 1 lt ancak içiyorum..
şaka yaptım kıss 2 kat kalori yakarsın diye.topukluyla zor oluyo yasakıncalı da:26:yürüyüş ayakkabısı olmadan yürümemeli
inşallah ikizdir canım.merhaba kizceler nasilsiniz ???
ben bir kac gundur kara kayib im .. calisiyorum .. saat ogle 3 aksam 22.00 .. eve geliyorum hic halim takatim olmuyor genellikle de koltukta uyuyakaliyorum .. neyse ki bugun vakitlice kalktim ve sizlere ulasabildim ..
oncelikle ,, LEYLAK cigim . .. Dogum gunun kutlu olsun .. saglikli , mutlu yillara ..
Ben dun ebe deydim ( ebe diyorum ama soyle burada her hamilenin bir hemsiresi yani ebesi oluyor .. turkceye cevirince ebe olarak cevriliyor .. dogumda , bakimda herseyler bizimle birlikte oluyorlar .. ) genceclik bir kizdi benim gibi .. ...tum sorularima cevap verdi .. tum kafama takilan herseyleri sordum ... cay icmem serbest , kahve serbest ( fakat igreniyorumm ) omega3 gunde 3x serbest .. cocugun begin gelisimi icin cok cok onemli .. 10. haftaya kadar folik asite devam .. onu da burada gelistirilen hamile vitamini var onunla bilikte aliyorum .. haraket serbest ( bol bol yuru dedi halin takadin varsa ) karatayi anlattim harika bir diyet hamilelik icin dedi .. bende karataya biraz da olsa devam ediyorum .. sislikler icinnn yapilabilecek birsey yok dedi bol bol sivi alimina dikkat .. ve yuruyus sart dedi .. gobisime bakti .. 9 hafta icin biraz buyuk dedi .. ama yine de normal seyir ediyor dedi .. belki ikiz olabilir dedi .. ??? insallah olur .. allah sagliklisini versin ..
iste boyle yine benim tum tatillerime izin verdi .. cok saglikli bir hamilesin dedi .. boyun da kilon da harika dedi ..
sonra ayin 24 icin randevu aldik echo yani jinklg. a gidecegiz o zaman tek mi cift mi , kizce mi , erekce mi hepsini ogrenecegiz ... insallah dedim biraz erken ama artik tip gelismis gorebiliyolarmis bakalim bize de gormk nasip olacak midirtam 4 hafta var sabir ile bekliyorz
saat 13 gibi 1 bardak kefir ve 1 kahve fincanı çiğ badem yiyeceğim sonra 1 saatlik yürüyüşe çıkacağımbu arada pazartesi size yazdıktan sonra geciken reglimi oldum,ama hala çok şişim,yürürsem rahatlarım belki:26:
akşam ise doyana kadar bulgurlu kapuska ve yoğurt yiyeceğimsüzme yoğurtla mayaladığım yoğurt süper oldu
topukluyla zor oluyo yasakıncalı da:26:yürüyüş ayakkabısı olmadan yürümemeli
afiyet olsun canımmerakımı mazur gör,110 gram yoğurdu nasıl ayarlıyorsun
neslihan afiyet olsun,avatarındaki sen misin tatlım
günaydın kızlaar
kahvaltım
2 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,4 günkurusu,4 ceviz,1 bardak süt,1 yaprak kıvırcık
ayyyy çok heycanlandım inşallah ikizdir valla ne güzelmerhaba kizceler nasilsiniz ???
ben bir kac gundur kara kayib im .. calisiyorum .. saat ogle 3 aksam 22.00 .. eve geliyorum hic halim takatim olmuyor genellikle de koltukta uyuyakaliyorum .. neyse ki bugun vakitlice kalktim ve sizlere ulasabildim ..
oncelikle ,, LEYLAK cigim . .. Dogum gunun kutlu olsun .. saglikli , mutlu yillara ..
Ben dun ebe deydim ( ebe diyorum ama soyle burada her hamilenin bir hemsiresi yani ebesi oluyor .. turkceye cevirince ebe olarak cevriliyor .. dogumda , bakimda herseyler bizimle birlikte oluyorlar .. ) genceclik bir kizdi benim gibi .. ...tum sorularima cevap verdi .. tum kafama takilan herseyleri sordum ... cay icmem serbest , kahve serbest ( fakat igreniyorumm ) omega3 gunde 3x serbest .. cocugun begin gelisimi icin cok cok onemli .. 10. haftaya kadar folik asite devam .. onu da burada gelistirilen hamile vitamini var onunla bilikte aliyorum .. haraket serbest ( bol bol yuru dedi halin takadin varsa ) karatayi anlattim harika bir diyet hamilelik icin dedi .. bende karataya biraz da olsa devam ediyorum .. sislikler icinnn yapilabilecek birsey yok dedi bol bol sivi alimina dikkat .. ve yuruyus sart dedi .. gobisime bakti .. 9 hafta icin biraz buyuk dedi .. ama yine de normal seyir ediyor dedi .. belki ikiz olabilir dedi .. ??? insallah olur .. allah sagliklisini versin ..
iste boyle yine benim tum tatillerime izin verdi .. cok saglikli bir hamilesin dedi .. boyun da kilon da harika dedi ..
sonra ayin 24 icin randevu aldik echo yani jinklg. a gidecegiz o zaman tek mi cift mi , kizce mi , erekce mi hepsini ogrenecegiz ... insallah dedim biraz erken ama artik tip gelismis gorebiliyolarmis bakalim bize de gormk nasip olacak midirtam 4 hafta var sabir ile bekliyorz
afiyet olsun canım menü güzel kaçamak yokbugün hasta yine yoğundu yoruldum..hava çok güzel inşallah akşama dışarıda yürümeyi planlıyorum
dukan ps günüm
sabah
2 dukan krepi arası kıyma kavurması
öğlen
brokoli çorbası
5-6 adet sulu köfte
doymadımm
dukanda tatlandırıcı serbest olduğundan ve bugün benim pro-sebze günüm olduğundan tatlandırıcılı bal kabağı pişirdim sütle ondan da yiyecem..
şimdi
çay ve yanında 1 dukan krepi kıyma sarılmış
peynir
öğlen yemeğinde hiiç doymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?