Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canım çok güzel incelmişsin, gittiğin salon b fit mi acaba:44:

Selam canım çok güzel incelmişsin, gittiğin salon b fit mi acaba:44:
EVET CANIM B FİTE GİDİYORUM inceldiğimin farkındaydım ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim çok sevindim bi de yağmura tutuldum giderken çok fena ıslandım ama değdi

Selam kızlar , hepinize iyi akşamlar

Bu sabah sporumu yaptım gene çok güzel, 6 km tempolu yürüyüş, eve gelince de mekik çektim, menüler biraz cısslı ama:18:

Sabah 2 haşlama yumurta, peynir, zeytin, ceviz

öğlen keşkek( ilk kez yedim), yarım kk revani

Akşam kuru fasulye, 1 dilim ekmek,2 kk kadar tavuk, yarım bardak gazlı içecek

Bir de regl olucam galiba, acayip şişim, akşam yemeğini hiç yemesem iyi olacaktı ama midem kazındı resmen, şimdi bir de maden suyu içeyim, belki iyi gelir

EVET CANIM B FİTE GİDİYORUM inceldiğimin farkındaydım ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim çok sevindim bi de yağmura tutuldum giderken çok fena ıslandım ama değdi

Değmiş değmiş, ,çok güzel incelmişsin, benim de hemen evimin yanına açıldı dün 1 hafta oldu, ben de gitme konusunda kararsız kaldım, gidersem saat 1-3 arasına gidicem, ona da saatlerine uyamam diye başlamadım, ama aklım da hala orada

afiyet olsun canım menü güzel kaçamak yok

sana da afiyet olsun canım...ohh maşallah devam devam
afiyet olsun canım..ayrıca
spor süper ama revani gazlı içecek olmamış..
erimiştir erimiştir

afiyet olsun muhtarım bol leptın olsun

Selam kızlar geçmişi pek okuyamadım sabah gayet iyiydi ama akşam yemek sonrası cısslıydı 2 kaşıkcık sarelle yedim üstüne birde kruvasan dayaklık oldum bugün

akşam

1.5 kase kabak tatlısı sütlü ve tatlandırıcılı

4 km dışarıda yürüyüş.. özlemişim valla açık havada yürüyüş yapmayı..

her gün olunca pek devam ediyorum diyemem bende haftada üç gün gitsem dördüncü gün gitmiyorum ama gene de süreklilği sağlıyor en azından her pazartesi karar alıyorum mesala bu hafta tam gideceğim diye güzel yani

sana da afiyet olsun canım...ohh maşallah devam devam

afiyet olsun canım..ayrıca

spor süper ama revani gazlı içecek olmamış..
erimiştir erimiştir

inşallah gelir devamı bu hafta gram oynamadı gene takıldığım bir zamana girdim galiba sabırla devam gidecek bu kilolar başka yolu yok

Selam kızlar geçmişi pek okuyamadım sabah gayet iyiydi ama akşam yemek sonrası cısslıydı 2 kaşıkcık sarelle yedim üstüne birde kruvasan dayaklık oldum bugün

Selam canım, senin gündüz koşturman onları götürmüştür Bişey olmaz

akşam

1.5 kase kabak tatlısı sütlü ve tatlandırıcılı

4 km dışarıda yürüyüş.. özlemişim valla açık havada yürüyüş yapmayı..

Afiyet olsun canım, yürüyüş de süper olmuş

Selam canım, senin gündüz koşturman onları götürmüştür Bişey olmaz

inşallah ama sanmam gündüzde pek fazla bişey yapmadım ne yapayım canım sağolsun yürüyüşde yapmıyorum bıraktım kendimi toparlanmam lazım

Haftada 3 gün ideal bence de canım

inşallah ama sanmam gündüzde pek fazla bişey yapmadım ne yapayım canım sağolsun yürüyüşde yapmıyorum bıraktım kendimi toparlanmam lazım

Sen toparlarsın canım merak etme,ne güzel yürüyordun bi ara, gene başlarsın

şaka yaptım kıss 2 kat kalori yakarsın diye..hem dizlerin ayakların mahfolur hem belin..aman özlemim çok yürüme öyle:26::26:

inşallah ikizdir canım..yeter ki sağlıklı olsun.

ohh miss afiyet olsun
yok canım,öğlen yürüyüşlerimi yürüyüş ayakkabımı giyip üstüme de ter emen penye giyip yapıyorum,gelince değiştiriyorum
kız bi alemsin activya var ya canım o 110 gr ordan biliyorm yani

iyi akşamlar kızlar,ficansım seni gördüm nasılsınbiraz canım sıkkın geçmişe hızlıca baktım,kafamı dağıtayım diye topiğe girdim:26:

teşekkür ederim kaneelim
herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah ikizdir

Ah şu nefsime bi hakim olsam zaten
olur olur
:13::13::13:
:13::13::13::13:
süpperrr..:13::13::13:

sıkma canını tatlımmm sağlık olsun geçer elbettt

Durmak yok yola devam düğüne kadar gidecek başka yolu yok
iyi eğlenceler

teşekkür ederim kaneelim
herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah ikizdir

Canım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlara

Selam canım, iyiyim sen nasılsın, sıkma canını , geçer özlemim

olur olur

:13::13::13:

:13::13::13::13:

süpperrr..:13::13::13:

sıkma canını tatlımmm sağlık olsun geçer elbettt

iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…