bugünki menüm
sabah: 1 dilim hindi jambon 1 kk keçi peyniri 1 yumurta
ara: 1 bardak süt
öğle: 100 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt
ara: 3 kuru kayısı
akşam: 100 gr tavuk haşlama 2 bardak ayran
ara: 1 portakal ya da 1 bardak sütlü kahve düşünüyorum belki de ikisi de olur:)
kızlar bugün mutluyum spor salonunda ölçüm vardı başlayalı 1 ay oldu 68.5 kilo başlamışım şu anda 65.1 yağ oranı 30 dan 26 ya dşmüş göğüs 6 cm göğüs altı 7 cm bel 9 cm karın 7 cm kalça 5 cm basen 5cm bacaklar 7 şer cm kollar da 3 er cm incelmiş
Akşam yemeğim 17:00 bitti
Etli kuru fasulye
Aci biber ,taze soğan
Keten tohumlu ev yapımı yoğurt
Ardindan da çay ile az kuruyemiş (kavrulmus neyse artik bu seferlik)yedim kavrulmuş fıstık mide mi bozdu bır daha yermıyım yoookkk mide ağrısı cekiyorum
14:00 -15:00
60 dk 600 kalori 7,5 km hız : 7,5 bugün de böyle bitti darısı yarinin başına :))))
16.200 adım attım
2.5 litre su içiyorum belki diğer içeceklerle 3 litre olacak insallah
EVET CANIM B FİTE GİDİYORUMSelam canım çok güzel incelmişsin, gittiğin salon b fit mi acaba:44:
EVET CANIM B FİTE GİDİYORUMinceldiğimin farkındaydım ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim çok sevindim bi de yağmura tutuldum giderken çok fena ıslandım ama değdi
afiyet olsun canım menü güzel kaçamak yok
sana da afiyet olsun canım.bugünki menüm
sabah: 1 dilim hindi jambon 1 kk keçi peyniri 1 yumurta
ara: 1 bardak süt
öğle: 100 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt
ara: 3 kuru kayısı
akşam: 100 gr tavuk haşlama 2 bardak ayran
ara: 1 portakal ya da 1 bardak sütlü kahve düşünüyorum belki de ikisi de olur:)
kızlar bugün mutluyum spor salonunda ölçüm vardı başlayalı 1 ay oldu 68.5 kilo başlamışım şu anda 65.1 yağ oranı 30 dan 26 ya dşmüş göğüs 6 cm göğüs altı 7 cm bel 9 cm karın 7 cm kalça 5 cm basen 5cm bacaklar 7 şer cm kollar da 3 er cm incelmiş
afiyet olsun canım.Akşam yemeğim 17:00 bitti
Etli kuru fasulye
Aci biber ,taze soğan
Keten tohumlu ev yapımı yoğurt
Ardindan da çay ile az kuruyemiş (kavrulmus neyse artik bu seferlik)yedim kavrulmuş fıstık mide mi bozdu bır daha yermıyım yoookkk mide ağrısı cekiyorum
14:00 -15:00
60 dk 600 kalori 7,5 km hız : 7,5 bugün de böyle bitti darısı yarinin başına :))))
16.200 adım attım
2.5 litre su içiyorum belki diğer içeceklerle 3 litre olacak insallah
spor süper ama revani gazlı içecek olmamış..Selam kızlar , hepinize iyi akşamlar
Bu sabah sporumu yaptım gene çok güzel, 6 km tempolu yürüyüş, eve gelince de mekik çektim, menüler biraz cısslı ama:18:
Sabah 2 haşlama yumurta, peynir, zeytin, ceviz
öğlen keşkek( ilk kez yedim), yarım kk revani
Akşam kuru fasulye, 1 dilim ekmek,2 kk kadar tavuk, yarım bardak gazlı içecek
Bir de regl olucam galiba, acayip şişim, akşam yemeğini hiç yemesem iyi olacaktı ama midem kazındı resmen, şimdi bir de maden suyu içeyim, belki iyi gelir
afiyet olsun muhtarım bol leptın olsun
sana da afiyet olsun canım...ohh maşallah devam devam
afiyet olsun canım..ayrıca
spor süper ama revani gazlı içecek olmamış..
erimiştir erimiştir
her gün olunca pek devam ediyorum diyemem bende haftada üç gün gitsem dördüncü gün gitmiyorum ama gene de süreklilği sağlıyor en azından her pazartesi karar alıyorum mesala bu hafta tam gideceğim diye güzel yaniDeğmiş değmiş, ,çok güzel incelmişsin, benim de hemen evimin yanına açıldı dün 1 hafta oldu, ben de gitme konusunda kararsız kaldım, gidersem saat 1-3 arasına gidicem, ona da saatlerine uyamam diye başlamadım, ama aklım da hala orada
inşallah gelir devamı bu hafta gram oynamadı gene takıldığım bir zamana girdim galiba sabırla devam gidecek bu kilolar başka yolu yok
sana da afiyet olsun canım...ohh maşallah devam devam
afiyet olsun canım..ayrıca
spor süper ama revani gazlı içecek olmamış..
erimiştir erimiştir
Selam kızlar geçmişi pek okuyamadım sabah gayet iyiydi ama akşam yemek sonrası cısslıydı 2 kaşıkcık sarelle yedim üstüne birde kruvasan dayaklık oldum bugün
akşam
1.5 kase kabak tatlısı sütlü ve tatlandırıcılı
4 km dışarıda yürüyüş..özlemişim valla açık havada yürüyüş yapmayı..
Selam canım, senin gündüz koşturman onları götürmüştür Bişey olmaz
Afiyet olsun canım, yürüyüş de süper olmuş
her gün olunca pek devam ediyorum diyemem bende haftada üç gün gitsem dördüncü gün gitmiyorum ama gene de süreklilği sağlıyor en azından her pazartesi karar alıyorum mesala bu hafta tam gideceğim diye güzel yani
inşallah gelir devamı bu hafta gram oynamadı gene takıldığım bir zamana girdim galiba sabırla devam gidecek bu kilolar başka yolu yok
inşallah ama sanmam gündüzde pek fazla bişey yapmadım ne yapayım canım sağolsun yürüyüşde yapmıyorum bıraktım kendimi toparlanmam lazım
yok canım,öğlen yürüyüşlerimi yürüyüş ayakkabımı giyip üstüme de ter emen penye giyip yapıyorum,gelince değiştiriyorumşaka yaptım kıss 2 kat kalori yakarsın diye..hem dizlerin ayakların mahfolur hem belin ..aman özlemim çok yürüme öyle:26::26:
inşallah ikizdir canım..yeter ki sağlıklı olsun.
ohh miss afiyet olsun
kız bi alemsin activya var ya canım o 110 gr ordan biliyorm yani
merhaba kizceler nasilsiniz ???
ben bir kac gundur kara kayib im .. calisiyorum .. saat ogle 3 aksam 22.00 .. eve geliyorum hic halim takatim olmuyor genellikle de koltukta uyuyakaliyorum .. neyse ki bugun vakitlice kalktim ve sizlere ulasabildim ..
oncelikle ,, LEYLAK cigim . .. Dogum gunun kutlu olsun .. saglikli , mutlu yillara ..
Ben dun ebe deydim ( ebe diyorum ama soyle burada her hamilenin bir hemsiresi yani ebesi oluyor .. turkceye cevirince ebe olarak cevriliyor .. dogumda , bakimda herseyler bizimle birlikte oluyorlar .. ) genceclik bir kizdi benim gibi .. ...tum sorularima cevap verdi .. tum kafama takilan herseyleri sordum ... cay icmem serbest , kahve serbest ( fakat igreniyorumm ) omega3 gunde 3x serbest .. cocugun begin gelisimi icin cok cok onemli .. 10. haftaya kadar folik asite devam .. onu da burada gelistirilen hamile vitamini var onunla bilikte aliyorum .. haraket serbest ( bol bol yuru dedi halin takadin varsa ) karatayi anlattim harika bir diyet hamilelik icin dedi .. bende karataya biraz da olsa devam ediyorum .. sislikler icinnn yapilabilecek birsey yok dedi bol bol sivi alimina dikkat .. ve yuruyus sart dedi .. gobisime bakti .. 9 hafta icin biraz buyuk dedi .. ama yine de normal seyir ediyor dedi .. belki ikiz olabilir dedi .. ??? insallah olur .. allah sagliklisini versin ..
iste boyle yine benim tum tatillerime izin verdi .. cok saglikli bir hamilesin dedi .. boyun da kilon da harika dedi ..
sonra ayin 24 icin randevu aldik echo yani jinklg. a gidecegiz o zaman tek mi cift mi , kizce mi , erekce mi hepsini ogrenecegiz ... insallah dedim biraz erken ama artik tip gelismis gorebiliyolarmis bakalim bize de gormk nasip olacak midirtam 4 hafta var sabir ile bekliyorz
olur olurAh şu nefsime bi hakim olsam zaten
her gün olunca pek devam ediyorum diyemem bende haftada üç gün gitsem dördüncü gün gitmiyorum ama gene de süreklilği sağlıyor en azından her pazartesi karar alıyorum mesala bu hafta tam gideceğim diye güzel yani
Afiyet olsun canım, yürüyüş de süper olmuş
süpperrr..:13::13::13:yok canım,öğlen yürüyüşlerimi yürüyüş ayakkabımı giyip üstüme de ter emen penye giyip yapıyorum,gelince değiştiriyorum
iyi akşamlar kızlar,ficansım seni gördüm nasılsınbiraz canım sıkkın geçmişe hızlıca baktım,kafamı dağıtayım diye topiğe girdim:26:
iyi eğlencelerDurmak yok yola devam düğüne kadar gidecek başka yolu yok
teşekkür ederim kaneelim
herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah ikizdir
yok canım,öğlen yürüyüşlerimi yürüyüş ayakkabımı giyip üstüme de ter emen penye giyip yapıyorum,gelince değiştiriyorum
iyi akşamlar kızlar,ficansım seni gördüm nasılsınbiraz canım sıkkın geçmişe hızlıca baktım,kafamı dağıtayım diye topiğe girdim:26:
olur olur
:13::13::13:
:13::13::13::13:
süpperrr..:13::13::13:
sıkma canını tatlımmm sağlık olsun geçer elbettt
iyi eğlenceler
Canım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?