iyi akşamlar kızlarbugün doğumgünümdü.eşime pasta alma dedim ama annem aldı bu kez de,pastasız olmaz dedi çok küçük bi dilim yedim erken saatte.bugünü de böyle kapattık.
ama hala kendimi rahatlatamadım.ne yapacağımı neye uyacağımı bilmiyorumçok kararsızım,çok büyük motivasyon eksikliğim var.çok sıkıyorum kendimi.bir de reglim 3 gün gecikti onun da sıkıntısı var sanırım..off d.günüm de bile ne kaa sıkıyorum kendimi
mutlu yıllarr sanaaa...mutluu yıllarr sanaaaaa
okaa pastadan bişey olmaz balım..
sıkma kendiniiii sal gitsinnn..
leylak doğum günün mü vardı canım kaçırmışım,yeni yaşını kutlarım,sana sağlık,huzur ve bol şans getirsin
hani geçenlerde aramız gergin dediğim benden çok yaşlı bir arkadaş vardı ya,kadın bana karşı tavırlı,resmen haksızlık yapıyor,,telefonu açıp yaptığı adaletsizliği yüzüne vurmak ve herşeyi bitirmemek için zor tuttum kendimiama böyle yaparsam gruptan da kopmam lazım,çünkü her an grubun içinde...en yaşlımız ve kendini üstün görür......insanların derdi yüzeysel de olsa hoşça vakit geçirmek,bu ortam bozulsun istemezler ama ben haksızlığa hiç dayanamıyorum benim felsefem buğday başağı gibi olgun ol,kibirlenme,haksızlık yapma..off gece gece sizi de germiyim canlarım ama gerçekten hem kızgınım hem kırgın
seni çok iyi anlıyorum canım,ben de aylarımı kararsızlıkla heba ettimiyi akşamlar kızlarbugün doğumgünümdü.eşime pasta alma dedim ama annem aldı bu kez de,pastasız olmaz dedi çok küçük bi dilim yedim erken saatte.bugünü de böyle kapattık.
ama hala kendimi rahatlatamadım.ne yapacağımı neye uyacağımı bilmiyorumçok kararsızım,çok büyük motivasyon eksikliğim var.çok sıkıyorum kendimi.bir de reglim 3 gün gecikti onun da sıkıntısı var sanırım..off d.günüm de bile ne kaa sıkıyorum kendimi
leylak doğum günün mü vardı canım kaçırmışım,yeni yaşını kutlarım,sana sağlık,huzur ve bol şans getirsin
hani geçenlerde aramız gergin dediğim benden çok yaşlı bir arkadaş vardı ya,kadın bana karşı tavırlı,resmen haksızlık yapıyor,,telefonu açıp yaptığı adaletsizliği yüzüne vurmak ve herşeyi bitirmemek için zor tuttum kendimiama böyle yaparsam gruptan da kopmam lazım,çünkü her an grubun içinde...en yaşlımız ve kendini üstün görür......insanların derdi yüzeysel de olsa hoşça vakit geçirmek,bu ortam bozulsun istemezler ama ben haksızlığa hiç dayanamıyorum benim felsefem buğday başağı gibi olgun ol,kibirlenme,haksızlık yapma..off gece gece sizi de germiyim canlarım ama gerçekten hem kızgınım hem kırgın
doğum günün kutlu olsun canım nice nice musmutlu yıllaraiyi akşamlar kızlarbugün doğumgünümdü.eşime pasta alma dedim ama annem aldı bu kez de,pastasız olmaz dedi çok küçük bi dilim yedim erken saatte.bugünü de böyle kapattık.
seni çok iyi anlıyorum canım,ben de aylarımı kararsızlıkla heba ettimasıl sorun kaçamağı herşeyin sonuymuş gibi algılayıp diyetim mahvoldu zaten diyerek daha çok yemek:26:birde kilo veremeyince de aynısını yapmak,o zaman da kaşıkla verdiğimizi kepçeyle geri alıyoruz yarın şu diyete başlıcam,yok o yaramadı şok yapayım diye diye aylar geçti ben öyle yaptım en azından seni bilmem ben şöyle yapmaya başladım canım,madem kilo vermek yerine yıllar içinde hep aldım o zaman kilo verme takıntısını bir kenara bırakıp acıkmayarak sağlıklı yaşamak için karataya devam ediyorum,gördüm ki diğer alternatifler insülin direnci başlattı ve sık sık acıkır oldum,şimdi sabırla metomun düzelmesini bekliyorum
doğum günün kutlu olsun canım nice nice musmutlu yıllara
iyi akşamlar kızlarbugün doğumgünümdü.eşime pasta alma dedim ama annem aldı bu kez de,pastasız olmaz dedi çok küçük bi dilim yedim erken saatte.bugünü de böyle kapattık.
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
özlemcim sıkma canını sersuma katılıyorum
kaneelcim bencede ikizlerin olur inşallah
unuttuklarım varsa affetsinler kociş çağırıyoda biraz acil yazdım
akşam yemeğim tavuklu nohutlu bulgur pilavı
şalgam suyu
salata
ayrıca 3 mil leslie
selam kızlarr
leylakım dogumgunun kutlu olsun nıce guzel senelerın olsun sevdıklerınle
kılo verememe konusunda coookkk haklısın zamanında guzel kılolar vermısken sımdı verememek hatta almak ınsana cok dokunuyor bunun sebebı motıvasyon eksıklıgı bence.kendımıze ınancımız kayboldu bı ınanabılsek bırkac kg verebılsek devamı gelecek dıye dusunuyorumherseyın hayırlısı canım yaa napalım saglık olsun allah bugunumuzu aratmasın yınede
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederimsersum zaten öyle yapmaya başladım,biraraya geldiğimizde mümkün oldukça ondan uzak biryerde oturuyorum,akranım olan arkadaşlarla takılıyorum,odasına zorunlu olmadıkça gitmiyorum,ama fırsat yakaladı mı yine canımı sıkacak şeyler söylüyo konum olarak benden üstün değil sadece yaşça büyük,saygısızlık yapmadan mesafeyi koruyacağım...herkesin çevresinde bulunabiliyor bu tiplerden doğrusu insanın eşi,ana babası ve kardeşleri dışında can dostu bulmak çok zor artık herşey menfaat üzerine inşa ediliyor,yazık valla..kızlar kafanızı ütüledim kusura bakmayın ama sizle paylaşınca rahatladım şimdi,varolun
leylakım hep aynı durumdayız,binbir emekle kilo verip geri aldıken güzel yıllarımız şişman geçti...şöyle yıllarca giyinip süslenip gezemedik,beğendiğimiz giysileri değil bedeni bize uyanları giydik..zayıflayınca alırım diye büyük bedenleri almaktan kaçınıp aynı şeyleri üniforma gibi giydik..bunlar ve daha çokları tanıdık geliyordur değil mi..bunlar için kendimize kızdık,pişmanlık duyduk,çaresiz hissettik...ama zararaın neresinden dönersek kara geçeriz,,burada birbirirmizi daha etkin motive edelim ve bitirelim bu işi inşallah canım
ben yatıyorum kızlar yarın iş var,iyi geceler
selam kızlarr
leylakım dogumgunun kutlu olsun nıce guzel senelerın olsun sevdıklerınle
kılo verememe konusunda coookkk haklısın zamanında guzel kılolar vermısken sımdı verememek hatta almak ınsana cok dokunuyor bunun sebebı motıvasyon eksıklıgı bence.kendımıze ınancımız kayboldu bı ınanabılsek bırkac kg verebılsek devamı gelecek dıye dusunuyorumherseyın hayırlısı canım yaa napalım saglık olsun allah bugunumuzu aratmasın yınede
o kadar haklısın ki canım,en yakınımız dışındaki herkes çıkar peşine düşmüş.gerçek dost-arkadaş bulmak çok zor artık.dediğin gibi bu tip insanlarla mesafeyi koruyup onları takmamak en iyisi
kilo konusunda da haklısın,duygularımı tercüme etmişsin resmen.yarından itibaren herşey daha iyi olacak söz
iyi geceler rahat uykular canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?