kafa ütülemek ne demek canım benim.kızlar cevaplarınız için teşekkür ederimsersum zaten öyle yapmaya başladım,biraraya geldiğimizde mümkün oldukça ondan uzak biryerde oturuyorum,akranım olan arkadaşlarla takılıyorum,odasına zorunlu olmadıkça gitmiyorum,ama fırsat yakaladı mı yine canımı sıkacak şeyler söylüyo konum olarak benden üstün değil sadece yaşça büyük,saygısızlık yapmadan mesafeyi koruyacağım...herkesin çevresinde bulunabiliyor bu tiplerden doğrusu insanın eşi,ana babası ve kardeşleri dışında can dostu bulmak çok zor artık herşey menfaat üzerine inşa ediliyor,yazık valla..kızlar kafanızı ütüledim kusura bakmayın ama sizle paylaşınca rahatladım şimdi,varolun
benim de 2. amacım seninkinden..kızlar bizi motive edecek bir amaç lazım bize:26:biliyorsunuz yaz aylarında kiloları taşımak daha bir eziyet benim birinci amacım kendime olan borcum...ikinci amacım da bazılarına kapak yapmak
bu arada Konya'nın ünlü diyetisyenlerinden birinin şöyle bir söylemi var: ''mart - nisan-mayıs en çok kilo verilecek ,en verimli aylardır.'' paylaşım dedim bu ayları kaçırmayalım hanımlar...
kullandım şekerim
Selam kızlar sabah klasik karatay kahvaltısı sonrasında ev temizlemece şimdide çay keyfi sonrada yemek hazırlamaca çorba biraz et kavurma pilav salata yapılacak o kadar
kafa ütülemek ne demek canım benim...biz ne için buradayız..
ailemle bile paylaşamadığım dertlerimi paylaştım sizlerle ve sizler bana destek oldunuz..onun için sizi ve topiğimizi çok seviyorum..
ve haklısın herkese karşı temkinli olmalı..iş ortamında maalesef daha da fazla böyle cins insanlar..en olmadı patlama noktasına geldin sokarsın lafını yaşı büyükse o da büyüklüğünü bilsin bee..ayyy getirtmesin beni oraya bi çemkiririm...tutmayın benii..özlemime bunu yapanı ben naparımm
benim de 2. amacım seninkinden..:13::13::13:
evet evet kaçırmayalım..baharla beraber metolar da hızlanacak inşallah
kullandım şekerim
ben de çay içiyorum canım..beraber olsun
Canım eklediğim linkteki ankete kullandın mı ben göremedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689001
ilk önce herkese puan veriliyo sandım tek tek puan verdim..şimdi de seçip onayladım canım.:44::44:.siz bu ankete oyunuzu kullanmışsınız mesajı da geldi..
Teşekkür ederim canım
Hakkını helal et diyet bölümündesin yemek tarifleri görmen için yönlendiriyorum
Sizinde uygun olduğu zaman yarışmaya dahil olmanızı isterim
MUTLU MESUT UZUN BİR ÖMÜR DİLİYORUM LEYLAKÇIM...
canım siz vereceğiniz kg'nin büyük kısmını verdinizsanırım beyne buda yeter korusam da olur mesajını verdiyseniz konsantre sorunu olur ,önce bende de olmuştu. geçiş dönemindesiniz hayırlısıyla atlatırsınız inşallah, sen de özlemkartal da...
bu arada Konya'nın ünlü diyetisyenlerinden birinin şöyle bir söylemi var: ''mart - nisan-mayıs en çok kilo verilecek ,en verimli aylardır.'' paylaşım dedim bu ayları kaçırmayalım hanımlar...
KAHVALTIMA GELİNCE
marul
maydanoz
büyükçe bilim peynir
12-13 zeytin
fındık-ceviz
Türk kahvesi
ÖĞLEYE
karnabahar
nohut
pilav
yoğurt yada salata
okuldan gelince bakacağız artık herkese sevgiler....
kız ilahi çok yaşa emi,akşam akşam gözümden yaş gelene kadar güldüm,allah da seni güldürsünkafa ütülemek ne demek canım benim...biz ne için buradayız..
ailemle bile paylaşamadığım dertlerimi paylaştım sizlerle ve sizler bana destek oldunuz..onun için sizi ve topiğimizi çok seviyorum..
ve haklısın herkese karşı temkinli olmalı..iş ortamında maalesef daha da fazla böyle cins insanlar..en olmadı patlama noktasına geldin sokarsın lafını yaşı büyükse o da büyüklüğünü bilsin bee..ayyy getirtmesin beni oraya bi çemkiririm...tutmayın benii..özlemime bunu yapanı ben naparımm
benim de 2. amacım seninkinden..:13::13::13:
ben de izledim canım az önce bitti..canan hoca zahidede
kız ilahi çok yaşa emi,akşam akşam gözümden yaş gelene kadar güldüm,allah da seni güldürsünevet canım burada paylaştığımız dertler sıkıntılar hafifliyor sanki ben de çok seviyorum hepinizi amacımıza ulaşacağız başka yol yok aslında 20 kilo kadar veren arkadaşlar yüzlerini gizleyerek önce sonra fotoğrafları paylaşsalar da motivasyonumuz artsa
kahvaltımı yazmıştım,saat 13.00 de 1 kahve fincanı çiğ badem yeyip dışarıda 40 dk yürüdümsaat 15.00 de 1 bardak kefir içtim,18.00 de de 1 kase bulgurlu kapuska,yarım kase mantarlı yeşillikli tavuk sote,sabahtan kalan tereyağlı yumurta,2 kaşık yoğurt yedim çok doydum kefiri bitsin diye günde 1 bardak içiyorum yoksa devamlı içmem..hadi bana müsadee..
eveeet son protein günümün menüsünü de paylaşayım
sabah: 40 gr hindi jambon 50 gr kadar peynir 2 dilim sucuk 1 yumurta
ara: yok
öğlen: 100 gr tavuk göğsü 110 gr yoğurt
ara: 3 kuru kayısı 1 bardak süt
akşam: 100 gr tavuk göğsü 110 gr yoğurt 1 portakal
ara: 1 bardak sütlü türk kahvesi
valla gelirim
kaneel koymuştu biara resmini ...aslında iyi olur..ben 20 kilo verseeemmmm film çeker koyarım size beee...
afiyet olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?