Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar sabah klasik karatay kahvaltısı sonrasında ev temizlemece şimdide çay keyfi sonrada yemek hazırlamaca çorba biraz et kavurma pilav salata yapılacak o kadar

kafa ütülemek ne demek canım benim...biz ne için buradayız..
ailemle bile paylaşamadığım dertlerimi paylaştım sizlerle ve sizler bana destek oldunuz..onun için sizi ve topiğimizi çok seviyorum..

ve haklısın herkese karşı temkinli olmalı..iş ortamında maalesef daha da fazla böyle cins insanlar..en olmadı patlama noktasına geldin sokarsın lafını yaşı büyükse o da büyüklüğünü bilsin bee..ayyy getirtmesin beni oraya bi çemkiririm...tutmayın benii..özlemime bunu yapanı ben naparımm

kızlar bizi motive edecek bir amaç lazım bize:26:biliyorsunuz yaz aylarında kiloları taşımak daha bir eziyetbenim birinci amacım kendime olan borcum...ikinci amacım da bazılarına kapak yapmak
benim de 2. amacım seninkinden..:13::13::13:
bu arada Konya'nın ünlü diyetisyenlerinden birinin şöyle bir söylemi var: ''mart - nisan-mayıs en çok kilo verilecek ,en verimli aylardır.'' paylaşım dedim bu ayları kaçırmayalım hanımlar...
evet evet kaçırmayalım..baharla beraber metolar da hızlanacak inşallah
kullandım şekerim
Selam kızlar sabah klasik karatay kahvaltısı sonrasında ev temizlemece şimdide çay keyfi sonrada yemek hazırlamaca çorba biraz et kavurma pilav salata yapılacak o kadar
ben de çay içiyorum canım..beraber olsun

Canım eklediğim linkteki ankete kullandın mı ben göremedim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689001

karla karışık yağmurlu bir güne uyandık..hava soğuk ve kasvetlii

sabah

2 dukan krepi
arasında peynir

öğlen

actifrayda 1/2 palamut
1 çupra
1 sade probiyotik yoğurt içinde 1 tatlı kaşığı keten tohumu

şimdi de çay keyfim

2 gündür çok fena kabızım yine cuma geldi ve ben böyleyim..umarım geçer..

şimdiye kadar 900 ml su..çarşıda 1.5-2 km kadar da yürüdüm..akşam yağmur dinerse yürüyüşümü de yaparım

Son düzenleme:
ilk önce herkese puan veriliyo sandım tek tek puan verdim..şimdi de seçip onayladım canım.:44::44:.siz bu ankete oyunuzu kullanmışsınız mesajı da geldi..

Teşekkür ederim canım
Hakkını helal et diyet bölümündesin yemek tarifleri görmen için yönlendiriyorum
Sizinde uygun olduğu zaman yarışmaya dahil olmanızı isterim

Teşekkür ederim canım
Hakkını helal et diyet bölümündesin yemek tarifleri görmen için yönlendiriyorum
Sizinde uygun olduğu zaman yarışmaya dahil olmanızı isterim

helal olsun canım..olur mu öyle şeyy..inşallah birgün katılıcam ben de

teşekkür ederim çakmelcim

kız ilahi çok yaşa emi,akşam akşam gözümden yaş gelene kadar güldüm,allah da seni güldürsünevet canım burada paylaştığımız dertler sıkıntılar hafifliyor sankiben de çok seviyorum hepiniziamacımıza ulaşacağız başka yol yokaslında 20 kilo kadar veren arkadaşlar yüzlerini gizleyerek önce sonra fotoğrafları paylaşsalar da motivasyonumuz artsa
canan hoca zahidede
ben de izledim canım az önce bitti..
kızlar bir bitki çayı yapıp haber izlicem sonra yarın için yemek,ortalık toplama gibi rutin işlerim var

kahvaltımı yazmıştım,saat 13.00 de 1 kahve fincanı çiğ badem yeyip dışarıda 40 dk yürüdümsaat 15.00 de 1 bardak kefir içtim,18.00 de de 1 kase bulgurlu kapuska,yarım kase mantarlı yeşillikli tavuk sote,sabahtan kalan tereyağlı yumurta,2 kaşık yoğurt yedim çok doydumkefiri bitsin diye günde 1 bardak içiyorum yoksa devamlı içmem..hadi bana müsadee..

valla gelirim

kaneel koymuştu biara resmini ...aslında iyi olur..ben 20 kilo verseeemmmm film çeker koyarım size beee...
afiyet olsun canımm

akşam yimeğim

5 köfte
1 kase yoğurt

2100 ml su oldu..

3 km 40 dk müzikli yürüyüş ..yağmur çamur dinlemedim ve yürüdüm canan hocanın dediği gibi..

eveeet son protein günümün menüsünü de paylaşayım

sabah: 40 gr hindi jambon 50 gr kadar peynir 2 dilim sucuk 1 yumurta

ara: yok

öğlen: 100 gr tavuk göğsü 110 gr yoğurt

ara: 3 kuru kayısı 1 bardak süt

akşam: 100 gr tavuk göğsü 110 gr yoğurt 1 portakal

ara: 1 bardak sütlü türk kahvesi

dukan proteinde meyve ve kuru meyve yok hiç canım..:44::44:değişik bir pro vermiş sana diyetisyen hanımm..güzelll

Selam kizlar hepinize

Oglum geldi de onun yemegini hzirlayip geldim,pc yi kaldirdik,tablette kizda,ben de telden giriyorum

Sabah sporum 6 km yuruyus ve evde mekik hareketlerimi yaptim

Menuler aksama kadar iyiydi,ama aksam mecburen bozuldu ,bugun esimin dogum gunuydu,yemesem olmazdi,yarin pro yapayim diyorum,bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…