süpersin sersum ya süpersin
eşine nice sağlıklı ve mutlu yıllar canımmSelam kizlar hepinize
Oglum geldi de onun yemegini hzirlayip geldim,pc yi kaldirdik,tablette kizda,ben de telden giriyorum
Sabah sporum 6 km yuruyus ve evde mekik hareketlerimi yaptim
Menuler aksama kadar iyiydi,ama aksam mecburen bozuldu ,bugun esimin dogum gunuydu,yemesem olmazdi,yarin pro yapayim diyorum,bakalim
eşine nice sağlıklı ve mutlu yıllar canımm
spor süper..bence de pro yap gider o kaçamaklar
Nazfilifz hoşgeldin
valla gelirim
kaneel koymuştu biara resmini ...aslında iyi olur..ben 20 kilo verseeemmmm film çeker koyarım size beee...
afiyet olsun canımm
insallah canim .. hayirlisi , ugurlusu olsun canimm insallah tabiki bende ikiz istiyorum .. kismet insallahdoğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
özlemcim sıkma canını sersuma katılıyorum
kaneelcim bencede ikizlerin olur inşallah
unuttuklarım varsa affetsinler kociş çağırıyoda biraz acil yazdım
akşam yemeğim tavuklu nohutlu bulgur pilavı
şalgam suyu
salata
ayrıca 3 mil leslie
canimm sirasi ile yaziyorumkaneelcim: bana eşinin kardeşlerini cinsiyetleriyle yazarsan birde eşinin amca ve hala sayılarını yani kayınpederinin kardeşleri ve cinsiyetlerini sırayla ben cinsiyeti hakkında tahminde bulunabilirm
ay çok heyecanlı bir bekleyiş olacak senin için,tabi biz de merak ediyoruz bebek ikiz mi acabaailende ikizlik varsa mümkün zaten sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil
şaka yaptım kıss 2 kat kalori yakarsın diye..hem dizlerin ayakların mahfolur hem belin ..aman özlemim çok yürüme öyle:26::26:
inşallah ikizdir canım..yeter ki sağlıklı olsun.
ohh miss afiyet olsun
kız bi alemsin activya var ya canım o 110 gr ordan biliyorm yani
ayyyy çok heycanlandım inşallah ikizdir valla ne güzel
afiyet olsun canım menü güzel kaçamak yok
evet canim koymustum ve buyukk motive oluyor insan hele o eski gomleklerin icine girdiginde bol bol oluyor ya o zevk paha bicilemez :))
hani yazmistim ya :)
hocamizin kitabi 15 , 20 tl
spor ayakkabisi : 100 - 150 tl
ipek yoldan alinanan 40 beden elbisenin icine girebilmek paha bicilemez diyee .. aynen oyle vallahi ..
ben simdi de hamilelik te de karataya devam ediyorum en sagliklisi bu .. vallahi biraz daha fazla yiyorum .. hocamiza sordum normal insan ne yiyorsa iki katini ye dedi yiyorum 3 ogun yapiyorum .. hersey iyi gidiyor ..karatay harika yahuu
tesekkur ederim canim benim .. Allah isteyen herkese nasip etsin .. Allah insallah herkese hayirlisi ugurlu evlatlar versin canim ..kanael cim hayırlı uğurlu olsun canım .sağlıcakla eline almayı nasip etsin Allahım ..
Ben de aranıza katılmak istiyorum şu hesaplamaları yazıp geliyorum:)
5canım yaaa nerden buluyosun bunları sayende biraz gülüyoruz
canım yaaa kesin ikiz olur ne bu aile ikiz dolu maşallahinsallah canim .. hayirlisi , ugurlusu olsun canimm insallah tabiki bende ikiz istiyorum .. kismet insallah
canimm sirasi ile yaziyorumbirinci abla , ikinci abi , ucuncu abi , dorduncu benim kocis , sonra babasinin ilk iki abla kiz , sonra bir erkek onun ardindan bir erke daha , sonra kayinbaba , sonra bir erkek daha sonra bir kiz ( tabi bu kisilerin cogu ile esim bile tanisamamis hakki rahmetine kavusmus kisiler yasca cok cok buyukler )
esimin tarafina bakilinca biraz erekler fazla gibi
canimm var olmaz mi .. benim tarafim acayip :) annanemin ikizi var , annenemin ikizinin ikizleri var onun ikizlerinin tekinin yine ikizleri var .. teyzem ve dayim ikiz , teyzemin ikizleri vardi ( teki hakki rahmetine kavustu ama 2 aylikti karninda oldu ) digeri supriz oldusonra annanemin annesinin kardesleri de ikiz .. neyse baya var yanii .. sansim biraz buyuk insalllah .. hayirlisi olsun insallahh ..
canimm aynen dedigin gibi hayirlisi olsun .. ama tek olma ihtimali de buyuk esimin 6 kilo dogdugunu hesap edersekk .. buyuk bir bebecik de olabilir hahahaha .. diyorum kayinvalideme ne yedin ictin bu cocuk 6 kilo dogurduhahaha ne yedim bilmiyorum ama diyo karnim hep kocanda yarildi diyo .. dedim kolay mi .. vayyy anam vayyy
canimm aynen oyle .. cok heyecanliyiz .. hayirlisi olsun insallah .. bakalim daha 4 hafta var bekleyip gorecegiz .. sagliklisi olsun da insallah tek cift fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?