herkese selam canlarımsize çok güzel bir haberim var:HAMİLEYİİİMMMMM
kendim bile inanamıyorum hala...şoktayım...bebişim bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu..allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah ve de çocuk hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
biraz önce de dr dan geldim.küçük olduğu için kese görülmedi..çarşamba falan görürüz dedi herşey yolunda giderse.bir de kistim varmış ona canım sıkıldı,nerden çıktı anlamadım.takibe aldı bakalım
bende haberler böyle kısslar,şimdi biraz uyuyayım.sabahın 5'inden beri uyanığım heyecandan uyuyamamıştım
kendim bile inanamıyorum hala...şoktayım...bebişim bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu..allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah ve de çocuk hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
biraz önce de dr dan geldim.küçük olduğu için kese görülmedi..çarşamba falan görürüz dedi herşey yolunda giderse.bir de kistim varmış ona canım sıkıldı,nerden çıktı anlamadım.takibe aldı bakalım
bende haberler böyle kısslar,şimdi biraz uyuyayım.sabahın 5'inden beri uyanığım heyecandan uyuyamamıştım
hoşgeldin aramıza.Yapabildik mi bakalım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlIKM4q/weight.png
canım pro bırakılınca sebzeyle beraber biraz + görmen normal çünki vücut kaybettiği suyun birazını geri alıyor..ama kafana takma kaçamak olmazsa 1-2 güne gider oda..kızlar bu sabah baskülde 63.9 u gördüm bu proteinle birlikte 1 kilo fark oldu şimdi ise tek korkum normal beslenme düzenine geçince muhafaza edememek böyle bir korku oturdu içime nedense
bulurum benn5canım yaaa nerden buluyosun bunları sayende biraz gülüyoruz
kıskançlık bence canım bkı ne göre hala vermen gerek..bence 60-62 bile çok iyi gider sana..ama garanti olsun istiyorsun haklısın..selam kızlar komşularım beni görünce çok şaşırıyorlar nasıl bu kadar kilo verdin diyolar
artık verme böle iyi diyolar ama benim hedef 58 kızlar neden böle diyolar anlamadım kıskanıyorlarmı yoksa onlara göere çok mu zayıfım nedir bilemedim çok çabuk kilo alan biri için bence 58 iyi 68 lerde olursam çabucak 70i görürüm diye düşünüyorum
kalçalarım baya gitti devamlı ordan gidiyo benistiyorumki birazda omuzlardan versem iyi olcak fotolarda şişman gösteriyo omuzlarda ince olmalı bence kimi görsem aaaaa daha verme diyolar hastalıklı gibi bakıyolar yaaaa şaştım valla dünde böle bişe oldu yazmamıştım size şimdi paylaşayım dedimbu arada tartılmadım yarın neolcak bakalım
kahvaltım
pek kahvaltı denilemez midemin bulantısı geçsin diye tam buğday ekmeği ama iki lokma 1 portakal
öğlen
3 yumurtalı omlet kızımla yedik
çayyy fındık ceviz
akşamada bulgurdan sulu köfte
bu sabah regl oldum kızlar
tartıda umudum yok sizler verirsiniz inşallah kızlar
leylak inan nasıl sevindim canımherkese selam canlarımsize çok güzel bir haberim var:HAMİLEYİİİMMMMM
valla ikiz olmazsa şaşarım ayol ne kadar çokmuş ikiz sülaledecanimm var olmaz mi .. benim tarafim acayip :) annanemin ikizi var , annenemin ikizinin ikizleri var onun ikizlerinin tekinin yine ikizleri var .. teyzem ve dayim ikiz , teyzemin ikizleri vardi ( teki hakki rahmetine kavustu ama 2 aylikti karninda oldu ) digeri supriz oldusonra annanemin annesinin kardesleri de ikiz .. neyse baya var yanii .. sansim biraz buyuk insalllah .. hayirlisi olsun insallahh ..
ben fotoroman yaparımvalla gelirim
kaneel koymuştu biara resmini ...aslında iyi olur..ben 20 kilo verseeemmmm film çeker koyarım size beee...
afiyet olsun canımm
l
ben fotoroman yaparımhani insanın evrimini gösteren afiş varya aynı onun gibi aşamalı albüm yayınlarım
selam kızlar...
kahvaltım 08.30
2 yumurtalı,bol yeşillikli,yarım dilim kaşarlı,bol z.yağ ve nar ekşili salata,11 zeytin,1 bardak süt,
öğle 13.00; 3 fırın köfte,1 tabak salata(yemekhaneye çıktım,çıkınca da yedim)
akşama da bol yoğurtlu ıspanak,1 avuç çiğ fıstık yiyeceğimbugün yürümedim...yarın tartıdan çok ümitli değilim,regl şişliğim devam ediyor ama düzeni oturtana kadar zaten tartıyı görmezden gelicem
:119::119::119::124::124::124::124::124::124:
leylakım bitanem çook sevindimm.çokkkk....
Allah sağlıkla kavuştursun bebişine seni de kaneelimi de..Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah...
kist doğumla gidebilir belki canım..sıkma canını..iyi düşün iyi olsun
canım yaaaaaa çok sevindim topikde bebişler artacak desenebayıldım bu habere çok strese giriyodun canım kilo veremiyom diye boşver herşeyi unut bu sana çok iyi gelecek allah tamına erdirsin canım sağlıkla kucana al çok öpüyorum seni
selam kızlar komşularım beni görünce çok şaşırıyorlar nasıl bu kadar kilo verdin diyolar
artık verme böle iyi diyolar ama benim hedef 58 kızlar neden böle diyolar anlamadım kıskanıyorlarmı yoksa onlara göere çok mu zayıfım nedir bilemedim çok çabuk kilo alan biri için bence 58 iyi 68 lerde olursam çabucak 70i görürüm diye düşünüyorum
kalçalarım baya gitti devamlı ordan gidiyo benistiyorumki birazda omuzlardan versem iyi olcak fotolarda şişman gösteriyo omuzlarda ince olmalı bence kimi görsem aaaaa daha verme diyolar hastalıklı gibi bakıyolar yaaaa şaştım valla dünde böle bişe oldu yazmamıştım size şimdi paylaşayım dedimbu arada tartılmadım yarın neolcak bakalım
kahvaltım
pek kahvaltı denilemez midemin bulantısı geçsin diye tam buğday ekmeği ama iki lokma 1 portakal
öğlen
3 yumurtalı omlet kızımla yedik
çayyy fındık ceviz
akşamada bulgurdan sulu köfte
bu sabah regl oldum kızlar
tartıda umudum yok sizler verirsiniz inşallah kızlar
leylak inan nasıl sevindim canımAllah sağ salim,eksiksiz kusursuz kucağına da almayı nasip eder inşallah harika bir anne olacaksın ve de en muhteşem hediyen olmuş gerçekten
valla ikiz olmazsa şaşarım ayol ne kadar çokmuş ikiz sülaledecanım aynı temennileri senin için de diliyorum,önce sağlıklı bir hamilelik,sonra kolay bir doğum ve mucizenizle uzuuuun,güzeeeel hayatlarınız olsun inşallah
ben fotoroman yaparımhani insanın evrimini gösteren afiş varya aynı onun gibi aşamalı albüm yayınlarım
selam kızlar...
kahvaltım 08.30
2 yumurtalı,bol yeşillikli,yarım dilim kaşarlı,bol z.yağ ve nar ekşili salata,11 zeytin,1 bardak süt,
öğle 13.00; 3 fırın köfte,1 tabak salata(yemekhaneye çıktım,çıkınca da yedim)
akşama da bol yoğurtlu ıspanak,1 avuç çiğ fıstık yiyeceğimbugün yürümedim...yarın tartıdan çok ümitli değilim,regl şişliğim devam ediyor ama düzeni oturtana kadar zaten tartıyı görmezden gelicem
bu sabah sp günüm
1 dukan krepi
arasında peynir
öğlen 12:30
1 alabalık(kızartma maalesef)balığa dayanamam
yanın da salata
1/4 kk kadar tahin helvası
1200 ml su oldu
saat 15:30 tatlandırıcılı kabak tatlısı sütlü
şimdi de çayy
topiğimiz yeni bebişlere gebe ne mutlu bize...
yarın nöbetçiyim umarım sabah wc ye çıkıp tartılabilirim..
sağol bebeğem canım benim
amin inşallah inşallah
dr zamanla kaybolur dedi inşallah öyle olur sersumum
afiyet olsun canım
leylakııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm balııımmmmm ınan en az senın kadar bende şoktayım
cooookkkkk sevındım canım allah tamamına erdırsın
ınan bırgun bu haberı verecegını bılıyodun o gun bugunmus
allah ısteyen hıckımseyı aratmasınnn aminnnn
leylakııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm balııımmmmm ınan en az senın kadar bende şoktayım
cooookkkkk sevındım canım allah tamamına erdırsın
ınan bırgun bu haberı verecegını bılıyodun o gun bugunmus
allah ısteyen hıckımseyı aratmasınnn aminnnn
canım hoşbuldum .nasılsınız kadro eksilmiş galiba
canım sen kilo mu aldın
Ben de aranıza katılmak istiyorum şu hesaplamaları yazıp geliyorum:)
canimm sirasi ile yaziyorumbirinci abla , ikinci abi , ucuncu abi , dorduncu benim kocis , sonra babasinin ilk iki abla kiz , sonra bir erkek onun ardindan bir erke daha , sonra kayinbaba , sonra bir erkek daha sonra bir kiz ( tabi bu kisilerin cogu ile esim bile tanisamamis hakki rahmetine kavusmus kisiler yasca cok cok buyukler )
esimin tarafina bakilinca biraz erekler fazla gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?