Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:119::119::119::124::124::124::124::124::124:

leylakım bitanem çook sevindimm.çokkkk....

Allah sağlıkla kavuştursun bebişine seni de kaneelimi de..Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah...

kist doğumla gidebilir belki canım..sıkma canını..iyi düşün iyi olsun

selam kızlar komşularım beni görünce çok şaşırıyorlar nasıl bu kadar kilo verdin diyolar
artık verme böle iyi diyolar ama benim hedef 58 kızlar neden böle diyolar anlamadım kıskanıyorlarmı yoksa onlara göere çok mu zayıfım nedir bilemedim çok çabuk kilo alan biri için bence 58 iyi 68 lerde olursam çabucak 70i görürüm diye düşünüyorum
kalçalarım baya gitti devamlı ordan gidiyo benistiyorumki birazda omuzlardan versem iyi olcak fotolarda şişman gösteriyo omuzlarda ince olmalı bence kimi görsem aaaaa daha verme diyolar hastalıklı gibi bakıyolar yaaaa şaştım valla dünde böle bişe oldu yazmamıştım size şimdi paylaşayım dedimbu arada tartılmadım yarın neolcak bakalım
kahvaltım
pek kahvaltı denilemez midemin bulantısı geçsin diye tam buğday ekmeği ama iki lokma 1 portakal
öğlen
3 yumurtalı omlet kızımla yedik
çayyy fındık ceviz
akşamada bulgurdan sulu köfte
bu sabah regl oldum kızlar
tartıda umudum yok sizler verirsiniz inşallah kızlar

canım yaaaaaa çok sevindim topikde bebişler artacak desene bayıldım bu habere çok strese giriyodun canım kilo veremiyom diye boşver herşeyi unut bu sana çok iyi gelecek allah tamına erdirsin canım sağlıkla kucana al çok öpüyorum seni

hoşgeldin aramıza..hedef kilon baş.kilon ve şuan ki kilonu yazmamışsın canım..ondan öyle gözüküyor çizelgen..başarılar
kızlar bu sabah baskülde 63.9 u gördüm bu proteinle birlikte 1 kilo fark oldu şimdi ise tek korkum normal beslenme düzenine geçince muhafaza edememek böyle bir korku oturdu içime nedense
canım pro bırakılınca sebzeyle beraber biraz + görmen normal çünki vücut kaybettiği suyun birazını geri alıyor..ama kafana takma kaçamak olmazsa 1-2 güne gider oda..
5canım yaaa nerden buluyosun bunları sayende biraz gülüyoruz
bulurum benn
kıskançlık bence canım bkı ne göre hala vermen gerek..bence 60-62 bile çok iyi gider sana..ama garanti olsun istiyorsun haklısın..
millet kilo alırsın oooo noolmuşsun sen der..gıcıklıktan..verince başarmanı hazmedemez yine oo nollmuşsun çökmüşsün derler sen aynada kendini nasıl güzel hissediyorsan o dur..takma kafana

Son düzenleme:
leylak inan nasıl sevindim canımAllah sağ salim,eksiksiz kusursuz kucağına da almayı nasip eder inşallahharika bir anne olacaksın ve de en muhteşem hediyen olmuş gerçekten
valla ikiz olmazsa şaşarım ayol ne kadar çokmuş ikiz sülaledecanım aynı temennileri senin için de diliyorum,önce sağlıklı bir hamilelik,sonra kolay bir doğum ve mucizenizle uzuuuun,güzeeeel hayatlarınız olsun inşallah
valla gelirim
kaneel koymuştu biara resmini ...aslında iyi olur..ben 20 kilo verseeemmmm film çeker koyarım size beee...
afiyet olsun canımm
ben fotoroman yaparımhani insanın evrimini gösteren afiş varya aynı onun gibi aşamalı albüm yayınlarım

selam kızlar...
kahvaltım 08.30
2 yumurtalı,bol yeşillikli,yarım dilim kaşarlı,bol z.yağ ve nar ekşili salata,11 zeytin,1 bardak süt,
öğle 13.00; 3 fırın köfte,1 tabak salata(yemekhaneye çıktım,çıkınca da yedim)
akşama da bol yoğurtlu ıspanak,1 avuç çiğ fıstık yiyeceğimbugün yürümedim...yarın tartıdan çok ümitli değilim,regl şişliğim devam ediyor ama düzeni oturtana kadar zaten tartıyı görmezden gelicem

l
ben fotoroman yaparımhani insanın evrimini gösteren afiş varya aynı onun gibi aşamalı albüm yayınlarım
yok mu arttıran...

ben de wc den muzdaripim özlemim..olsun bee gr gr da olsa gidecek strese gerek yok

bu sabah sp günüm

1 dukan krepi
arasında peynir

öğlen 12:30

1 alabalık(kızartma maalesef)balığa dayanamam
yanın da salata
1/4 kk kadar tahin helvası

1200 ml su oldu

saat 15:30 tatlandırıcılı kabak tatlısı sütlü
şimdi de çayy

topiğimiz yeni bebişlere gebe ne mutlu bize...

yarın nöbetçiyim umarım sabah wc ye çıkıp tartılabilirim..

Son düzenleme:

sağol bebeğem canım benim
amin inşallah inşallah
dr zamanla kaybolur dedi inşallah öyle olur sersumum

sağol filizimaynen bu kadar stresten sonra çok çok iyi geldi bu haberamin canım inşallah

sen kimseyi takma filizim,kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan orda sabitlersin kilonu..bazısı kendini 40 bedende iyi hisseder bazısı 36.sen nasıl mutlu olacaksın,önemli olan o

teşekkür ederim özlemim,amin inşallah

afiyet olsun balım

afiyet olsun canım

leylakııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm balııımmmmm ınan en az senın kadar bende şoktayım

cooookkkkk sevındım canım allah tamamına erdırsın

ınan bırgun bu haberı verecegını bılıyodun o gun bugunmus

allah ısteyen hıckımseyı aratmasınnn aminnnn

sağol bebeğem canım benim
amin inşallah inşallah
dr zamanla kaybolur dedi inşallah öyle olur sersumum

afiyet olsun canım

Amiiinnnn

Amin canım inşallah
Biz hala şoktayız papişim,ne zaman inanıcaz bilmiyorum
Allahım evlat isteyen hiç kimseyi bu özlemle sınamasın

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 50 gr kadar peynir

ara: yok

öğlen: 4-5 tuzlu kurabiye (taziyeye gitmiştik yemek durumunda kaldım )

ara:yok

akşam: 100 gr ıspanak 20 gr kaşar 110 gr yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 portakal ve sütlü kahve

akşam yemeğim

yumurtalı ıspanak
yoğurt
1 bardak şalgam suyu
1 kaşık bulgur pilavı

canım hoşbuldum .nasılsınız kadro eksilmiş galiba

canım sen kilo mu aldın

İyiyiz canım sen nasılsın, asil kadro burada, evet verdiklerimi geri aldım:26:

Ben de aranıza katılmak istiyorum şu hesaplamaları yazıp geliyorum:)

Hoşgeldin

Canım çok sevindim bu habere, inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kaneelcim; tek ise kız olma ihtimali çoook yüksek, yok ikiz ise 1 kız 1 oğlan inşallah, ama tek ise 2. bebeğin erkek inşallah.
cinsiyeti erkekten gelen kromozomlar belirliyor. ikizlik ise bundan 7 göbek öncesi bile etkiliyor hayırlısıyla sağlıkla huzurla bereketle gelsin kuzucuğun inşallah.ALLAH bir avazda kurtarsın kaneelcim

ALLAH gönlüne göre versin inşallah, sağlıkla kucağına al leylakcığım, niye kilo veremediğin malummuş canım yaaa senin bebiş şimdiden başlamış yaramazlığa

sabah kalsik karatay kızlar

öğle
ciğer
karnabahar
yoğurt
nohutlu bulgurlu sarımsaklı yoğurt çorbası bunun tarifini vericem bir ara manyak bir çorba mutlaka deneyin

ben bu hafta veremedim sanırım geçen hafta sonu abartmışım sanırım eşim kilo aldın diyip duruyo baskül öcü gibi geliyo:18::18::18: hayırlısı inşallah

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş ardından evde mekik

Bugün Pro diye niyetlenmiştim, sabah kahvaltıda kıymalı yumurta, peynir yedim

Öğlen arkadaşa gittim, Pro bozuldu tabii haliyle, 1 dilim börek, salata, z.yağlı barbunya, acılı ezme

Akşam ekşili kabak yemeği, yoğurt ve acı biber turşusu

kızlar oldu olan zaten iyi değildim bugün 1 kase bebe bisküvisi sütlü baya fındık 1 tane de piko benim gece ara öğünyedim gitti

canım çok sevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…